Po saliu me edin ca feje kane? Se ngusht vallaj do zihen kur te rregjistrohen ,se cfar do thote bota pastaj ..
Po saliu me edin ca feje kane? Se ngusht vallaj do zihen kur te rregjistrohen ,se cfar do thote bota pastaj ..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 06-10-2011 mė 13:19
te shofim si do dalim rezultatet e regjistrimit ne krahasim me rezultatet e votimit ketu
Ne rast se gjykojme mbi shifrat e sondazhit (Pa u keqkuptuar mbi saktesine e tij), besoj raportet jane ne favor te Qafirave. Nese do ishte keshtu, do ishim shteti i pare ne bote ku Ateizmi eshte dominant ndaj feve kryesore ... lol
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Unė, qė thoni juve, u deklarova qė tė dielėn. Nuk kemi pasė nė mend, si familje me u pėrgjigj pytjeve mbi Kombėsinė dhe Fenė, por kur morėm vesh qė ca tipa andej nga Shkodra qė kanė vite e vite qė jetojnė aty, kishte nga ata qė thanė jemi malazez - epo s'ka lezet qė ne Shqiptarė mos tė themi qė jemi Shqiptarė.
Pastaj tek feja, u deklarum tė pafe si familje; mė saktė - qė besojmė nė Zot por nuk i pėrkasim asnjė feje.
Uroj qė tė jetė sa mė shumė numri i atyre Shqiptarėve, qė do deklarojnė se janė pa fe dhe qė janė Shqipo
more dicka nuk kuptoj un mir ato jorgot posht qe marrin pension e kan ni far justifikimi me u deklaru grek
po kto malazezet cka perfitojn se se marr vesht
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
o yese te boj i pytje un daje se kshu dukesh sikur din shum
po un qi kom apartamentin tim m'tiron ene osht i myll nuk jeto kush si do e bojn rregjitrimin tim.
no glove no love
Ėshtė njė pakicė malezeze qė jeton nė njė fshat tė Shkodrės qė quhet Vrakė, dhe shumica janė me origjinė nga Mali i zi, por edhe nė qytet ka disa qė janė me origjinė nga atje, dhe janė edhe me pozita dhe tė njohur nė rrethet shoqėrore, por nuk janė shumė. Madje kanė edhe njė shoqatė qė quhet moraēa rozafa, dhe me siguri qė edhe kėta do kenė marrė para si ata nė jug qė deklarohen grekė. Kur pamė njė ditė para se tė bėnim regjistrimin, nė tv tek vizion plus, qė doli njė vrakaēorė dhe tha qė do deklarohet malazez, ne na iku truni. "U ba fytra ktij"- tha ma-ja dhe ba-ja im.
Madje ka akoma nga ato plakat qė flasin nashke
Mesa kam dijeni daje, ky deklarimi ėshtė pėr ata qė jetojnė nė R.SH dhe jo pėr shqiptarėt e Diasporės, dhe ti jeton nė SHBA, nuk kam ndonjė info me thėnė tė drejtėn, nuk dua tė tė gėnjej.Nuk besoj se e ke detyrim qė tė deklarohesh.
Tė mė korigjojė ndonjė, nėse jam gabim. Besoj se do i kenė tė dhėnat, qė ti nuk jeton atje, por nė SHBA, sepse ky rregjistrim nuk duhet tė bėhet shkel e shko, pa u informuar mirė.
Feja e dingli majmunit.
Kėtė lloj 'feje', e ka pasė pėrmendur i madhi Bep Shiroka (Dritė pastė) , tel filmi "Ēifti i lumtur"
Ashtu qoftė, por le tė jetė sa mė i vogėl numri i atyre qė deklarohen jo shqiptarė.Postuar mė parė nga derjansi
as un nuk du qe jo shqiptaret te deklarohen shqiptar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 06-10-2011 mė 15:30
Krijoni Kontakt