mos u inatos kaq Drague :-) nuk te ben mire per shendetin ;-)
nuk eshte pune informimi, informazione te vjen nga te gjitha anet dhe me te gjitha ngjyrat. Hapja e mendjes (trurit dìthene me shkoqur) e asaj pjese qe nuk fle gjume o enderron, hapja e syve, per te pare jo ate qe deshiron por ate qe te del perpara, te ben qe te thithesh informazioni e sakte, dhe jo ate qe duan te tjeret qe ti te besosh. Do thosh ti qe e githe kjo qe thase une me siper eshte relative dhe e kundershtueshme, jam dakord, cdo njeri eshte i lire te beje zgjidhjen qe do, dhe kjo nuk varet vetem nga deshira por edhe nga kapaciteti per te ditur te zgjedhe. Para se ti te nxehesh dhe te fillosh me ndonje ofendim, te them me nje here qe une nuk pretendoje qe zgjidhje ime eshte ajo e drejta.
persa i perket politikes, une nuk merrem me politike, por thjesht me nje problematike, qe dua apo s'dua une ne nje fare menyre kushtezon jeten time, duke qene shtetase e ketyre qe shkaterrojne Vendin tim.
Lumturia nuk eshte te besh c'do gje qe do, por te duash c'do gje qe ben!!
klea..
cbere ne diten e ashures..
hengre gje me..
na trego pak si e bejne ne teqe ashuren..
kam nje trajse me grure e dua ta perdor..
Hapesi i temes sa nuk therret ''Gezuar per hajer na qofte mos futja ne Europe''Cudi e madhe si gezohen nje pjese e shqiptareve, kur sot duhet te ishte ne nje fare menyre dite zie.
Qe sot filluan justifikimet per t ja hedhur fajin njeri tjetrit ,c fare loje e poshter ,mjere ky popull per keta politikane qe ka votuar ,s ke faj popull ,ne nje fare menyre s ke c te zgjedhesh ne nje bajge te ndare me dysh ,tresh ,katersh dhe sa te duash ti ,ajo bajge qe bajge do te ngele ,turp te kene ...........
Dija eshte injorance e mesuar.....
Brari...
per ty koha nuk ecen me te njejtat hapa si koha e ne te tjerve. Hashurja eshte bere vjet ne dhjetor, e kete vit do behet prape ne dhjetor... ndaj, kur pyet: hengre gje, i bie qe ti te jesh ose 2 muaj paraose 10 muaj mbrapa.
Sorrollate muhabetin nga te duash, ne do per hashuren e ne do per luftrat e Skenderbeut... s'ke faj, lodhesh edhe ti ndonjehere duke shkruar te njejtat gjera ne cdo teme forumi. Duhet ndonje ndryshim....
Ate trajsen me gure, dmth me grure, dergoja saliut e liries. Do te ta dine aq shume per nder saqe do te gjej sala nje pune edhe ty. Direkt per administrate ...edhe pse nuk di "as shkrim e as kendim". Ne fund te fundit, njerez si ti i duhen Saliut, ndaj kaq sakrifice e ben me gjithe qejf!
La vita non si spiega, si VIVE!
Asnjë qeveri në këtë botë,përfshirë edhe qeverinë tonë,nuk duhet të nxjerrin njerëz që ta mbrojnë e ta justifikojnë për të metat dhe kritikat por të nxjerrin njerëz që të pranojnë gabimet dhe të thonë se si do t'i ndreqin ato.
Por ama,të shkruash me aq qef për mospranimin e e vëndit tënd në vatrën europiane apo të shumëzosh me një mijë zero të gjitha punët e një qeverie apo më keq të mos e duash kur nuk je në pushtet apo kur nuk është në pushtet forca politike që ti përqafon,është shumë më keq se ato që bën qeveria keq.
Te gezohesh se s'ju be rrushi komshiut edhe mund ti japesh nje lloj kuptimi(mbase nga konkurrenca) Por....... te gezohesh qe nuk fitove vete ti QOFSH TI QE JE O NJERI dhe kjo cudi ndodh vetem ne Shqiperi. Ne Europe nuk do hynim as per kryeministrin e as per opoziten ......... po c'te beshe jetojme ne Shqiperi ku ndodhin cudite me te medhe. Dhe per mua cudi me te madhe se kjo nuk ka
Krijoni Kontakt