Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-09-2011
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    I qenka shtuar edhe një dibrane forumit. Bukur!
    hahaha gabim ortografik, u irritova ca si shume duke lexuar Brarin dhe Malesorin hehehe
    Lumturia nuk eshte te besh c'do gje qe do, por te duash c'do gje qe ben!!

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga juelda Lexo Postimin
    hahaha gabim ortografik
    m'pëlçen entuzjazmi yt!

Have a nice day Juelda!
    Where does a thought go when it's forgotten?

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Skandaloze kur ne nje deshtim te tille nuk behet autokritik por kerkohet te flaket faji sa andej edhe ketej. Edhe Ministraja e Integrimit i kishte kerkuar evropes qe faji ti hidhet opozites, por i kishin thene qarte qe faji eshte me shume i mazhoranzes, sepse ne pushtet eshte ajo dhe te 12 pikat nuk vareshin vetem nga opozita. Zgjedhjet e fundit ishin katastrofe, vrasjet e 21 janarit nga polizia treguan qe nuk ka shtet demokratik, por dhune. Sali Berisha qe qofte i mallkuar ne 7 breza po e shkaterron vendin. Te djathte dhe te majte nuk e duan evropen. Per saliun do te thote fundi i vepres se tij kriminale dhe diktatoriale, fundi i vjedhjeve te pafundme, dhe ai eshte i pari qe nuk e do hyrjen ne evrope. I dalshin syte duke numeruar parate dhe marrte me vete gjithe shpuren e tij ne ambjentet e Ferrit, i mallkuari
    sa e mirinformume qeke mi shoqe.

eh kur merren dhe grate me politike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-09-2011
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    sa e mirinformume qeke mi shoqe.

eh kur merren dhe grate me politike

mos u inatos kaq Drague :-) nuk te ben mire per shendetin ;-)

nuk eshte pune informimi, informazione te vjen nga te gjitha anet dhe me te gjitha ngjyrat. Hapja e mendjes (trurit dìthene me shkoqur) e asaj pjese qe nuk fle gjume o enderron, hapja e syve, per te pare jo ate qe deshiron por ate qe te del perpara, te ben qe te thithesh informazioni e sakte, dhe jo ate qe duan te tjeret qe ti te besosh. Do thosh ti qe e githe kjo qe thase une me siper eshte relative dhe e kundershtueshme, jam dakord, cdo njeri eshte i lire te beje zgjidhjen qe do, dhe kjo nuk varet vetem nga deshira por edhe nga kapaciteti per te ditur te zgjedhe. Para se ti te nxehesh dhe te fillosh me ndonje ofendim, te them me nje here qe une nuk pretendoje qe zgjidhje ime eshte ajo e drejta.

persa i perket politikes, une nuk merrem me politike, por thjesht me nje problematike, qe dua apo s'dua une ne nje fare menyre kushtezon jeten time, duke qene shtetase e ketyre qe shkaterrojne Vendin tim.
    Lumturia nuk eshte te besh c'do gje qe do, por te duash c'do gje qe ben!!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    klea..

cbere ne diten e ashures..
    hengre gje me..
    na trego pak si e bejne ne teqe ashuren..
    kam nje trajse me grure e dua ta perdor..

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Hapesi i temes sa nuk therret ''Gezuar per hajer na qofte mos futja ne Europe''Cudi e madhe si gezohen nje pjese e shqiptareve, kur sot duhet te ishte ne nje fare menyre dite zie.
    Qe sot filluan justifikimet per t ja hedhur fajin njeri tjetrit ,c fare loje e poshter ,mjere ky popull per keta politikane qe ka votuar ,s ke faj popull ,ne nje fare menyre s ke c te zgjedhesh ne nje bajge te ndare me dysh ,tresh ,katersh dhe sa te duash ti ,ajo bajge qe bajge do te ngele ,turp te kene ...........
    Dija eshte injorance e mesuar.....

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    mos u inatos kaq Drague :-) nuk te ben mire per shendetin ;-)

nuk eshte pune informimi, informazione te vjen nga te gjitha anet dhe me te gjitha ngjyrat. Hapja e mendjes (trurit dìthene me shkoqur) e asaj pjese qe nuk fle gjume o enderron, hapja e syve, per te pare jo ate qe deshiron por ate qe te del perpara, te ben qe te thithesh informazioni e sakte, dhe jo ate qe duan te tjeret qe ti te besosh. Do thosh ti qe e githe kjo qe thase une me siper eshte relative dhe e kundershtueshme, jam dakord, cdo njeri eshte i lire te beje zgjidhjen qe do, dhe kjo nuk varet vetem nga deshira por edhe nga kapaciteti per te ditur te zgjedhe. Para se ti te nxehesh dhe te fillosh me ndonje ofendim, te them me nje here qe une nuk pretendoje qe zgjidhje ime eshte ajo e drejta.

persa i perket politikes, une nuk merrem me politike, por thjesht me nje problematike, qe dua apo s'dua une ne nje fare menyre kushtezon jeten time, duke qene shtetase e ketyre qe shkaterrojne Vendin tim.
    delirin e madheshtise e ke pak majtas.

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    klea..

cbere ne diten e ashures..
    hengre gje me..
    na trego pak si e bejne ne teqe ashuren..
    kam nje trajse me grure e dua ta perdor..
    Brari...

per ty koha nuk ecen me te njejtat hapa si koha e ne te tjerve. Hashurja eshte bere vjet ne dhjetor, e kete vit do behet prape ne dhjetor... ndaj, kur pyet: hengre gje, i bie qe ti te jesh ose 2 muaj para ose 10 muaj mbrapa.
    Sorrollate muhabetin nga te duash, ne do per hashuren e ne do per luftrat e Skenderbeut... s'ke faj, lodhesh edhe ti ndonjehere duke shkruar te njejtat gjera ne cdo teme forumi. Duhet ndonje ndryshim....

Ate trajsen me gure, dmth me grure, dergoja saliut e liries. Do te ta dine aq shume per nder saqe do te gjej sala nje pune edhe ty. Direkt per administrate ...edhe pse nuk di "as shkrim e as kendim". Ne fund te fundit, njerez si ti i duhen Saliut, ndaj kaq sakrifice e ben me gjithe qejf!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Asnjë qeveri në këtë botë,përfshirë edhe qeverinë tonë,nuk duhet të nxjerrin njerëz që ta mbrojnë e ta justifikojnë për të metat dhe kritikat por të nxjerrin njerëz që të pranojnë gabimet dhe të thonë se si do t'i ndreqin ato.
    Por ama,të shkruash me aq qef për mospranimin e e vëndit tënd në vatrën europiane apo të shumëzosh me një mijë zero të gjitha punët e një qeverie apo më keq të mos e duash kur nuk je në pushtet apo kur nuk është në pushtet forca politike që ti përqafon,është shumë më keq se ato që bën qeveria keq.

kujtimi Maska e KUJTIM CAMI
    Anëtarësuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    Te gezohesh se s'ju be rrushi komshiut edhe mund ti japesh nje lloj kuptimi(mbase nga konkurrenca) Por....... te gezohesh qe nuk fitove vete ti QOFSH TI QE JE O NJERI dhe kjo cudi ndodh vetem ne Shqiperi. Ne Europe nuk do hynim as per kryeministrin e as per opoziten ......... po c'te beshe jetojme ne Shqiperi ku ndodhin cudite me te medhe. Dhe per mua cudi me te madhe se kjo nuk ka

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •