Ja ku e keni nje leshko ,gjysmen e surratit nuk ja gjeta dot se mu morren ment nga shalli.Te njejten veshje une pash ne shqiperi
.arbishttttttttttttttt mod .
Ja ku e keni nje leshko ,gjysmen e surratit nuk ja gjeta dot se mu morren ment nga shalli.Te njejten veshje une pash ne shqiperi
.arbishttttttttttttttt mod .
hahahahaha...vallahi edhe kambet qesh tu ja ngrane..edhe naj gja tjeter nese don...bile bile edhe krejt nashta kisha me e ngrane...po ja vlen bre..me ja keput koken e me e mbajt nen jastek..ka lezet..jo si do sorra te zeza qe po duken rrugeve te trojeve tona..vallahi bilahi nuk e di se si ju afrohen meshkujt ketyne sorrave qe ju bjen era perq..e kesaj malsores vallahi bilahi edhe ne maje te korabit me ken vrap kisha me ju afrue...
tani une analizat e adn-se nuk ja kam ba me e dite se nga asht..shqiptare nje here eshte e pastaj nuk ka rendesi ne eshte nga malsia ime apo e jotja..mua ma kana me ken malsore por ska gja edhe me ken fushore..mjafton te rrezellise siq po rrezellit kjo ne kete foto..
faleminderit kush e pruni ne forum e na e nxehu pak gjakun se valla krejt te ftohte qem ba tu pa sorra alla arabeshka...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Malsori kaq pak, vazhdo e fol se dhe femrat ketu e kan zili jo me djemt.
Besoj qe s'ka femer shqiptare qe nuk do ti vishte kostumet popullore por kushtojne shume. Kur kam pyetur une ishin rreth $1,000 edhe kjo shifra per femijet.
Sikur te dhurojne nje dhurate te tille : )
La vita non si spiega, si VIVE!
Nqs kjo vajza ne foto e vesh se ndihet krenare per vendin e vet dhe shikoje sesi i shendrit fytyra, veshjet mbules per pune feje jane katastrofe.
Shohe ne rruge vajza me shami ne koke dhe me patallona te ngushta . '
Na e shpjego se c'fare kutimi ka ajo shami , kur ty te shihen te gjitha linjat e trupit ?
Nuk te mbron veshja/ mbulesa nga imoraliteti , por truri .
Plus dhe meshkujt nuk i kemi aq kafsha sa te hidhen direkt ne sulm sa te shohin nje femer ''zhvesh'' lol
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt