Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 85
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Ja ku e keni nje leshko ,gjysmen e surratit nuk ja gjeta dot se mu morren ment nga shalli .Te njejten veshje une pash ne shqiperi .arbishttttttttttttttt mod .
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Sa bukur, ke qef ta shohesh! Ja kam zili veshjen popullore!

Citim Postuar mė parė nga Ndoshta Lexo Postimin

ps. per cfare flitet tek kjo tema? Se na i mori mend fotografija

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Aha-ha ti
    i henksh kembet asaj
    .Ku e di ti se eshte malesore,
    malesoret jane te gjata si pela po kaq te bukura nuk jane
    .. Kjo eshte o shqiptare e kosoves ,o e shqiperise ,se eshte e but dhe e mbel ne fytyre ..
    hahahahaha...vallahi edhe kambet qesh tu ja ngrane..edhe naj gja tjeter nese don...bile bile edhe krejt nashta kisha me e ngrane...po ja vlen bre..me ja keput koken e me e mbajt nen jastek..ka lezet..jo si do sorra te zeza qe po duken rrugeve te trojeve tona..vallahi bilahi nuk e di se si ju afrohen meshkujt ketyne sorrave qe ju bjen era perq..e kesaj malsores vallahi bilahi edhe ne maje te korabit me ken vrap kisha me ju afrue...

tani une analizat e adn-se nuk ja kam ba me e dite se nga asht..shqiptare nje here eshte e pastaj nuk ka rendesi ne eshte nga malsia ime apo e jotja..mua ma kana me ken malsore por ska gja edhe me ken fushore..mjafton te rrezellise siq po rrezellit kjo ne kete foto..

faleminderit kush e pruni ne forum e na e nxehu pak gjakun se valla krejt te ftohte qem ba tu pa sorra alla arabeshka...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    Po ti stėrnipi i kujt je ? Se shqiptar nuk dukesh tė kesh.
    Den babaden shqiptar.Pra me sa i njoh gjeneratat e fisit tem qe para 200 viteve tregojnė se kan qen shqiptarė...
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Malsori kaq pak, vazhdo e fol se dhe femrat ketu e kan zili jo me djemt.

Besoj qe s'ka femer shqiptare qe nuk do ti vishte kostumet popullore por kushtojne shume. Kur kam pyetur une ishin rreth $1,000 edhe kjo shifra per femijet.
    Sikur te dhurojne nje dhurate te tille : )

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga referi_1 Lexo Postimin
    Den babaden shqiptar.Pra me sa i njoh gjeneratat e fisit tem qe para 200 viteve tregojnė se kan qen shqiptarė...
    ti po qe den babaden qenke po para 200 vjete cfare ishin ?:d
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Malsori kaq pak, vazhdo e fol se dhe femrat ketu e kan zili jo me djemt.

Besoj qe s'ka femer shqiptare qe nuk do ti vishte kostumet popullore por kushtojne shume. Kur kam pyetur une ishin rreth $1,000 edhe kjo shifra per femijet.
    Sikur te dhurojne nje dhurate te tille : )
    Pse duhet t'a blesh? Merre me qera per nje nate
    Kjo e fotos nuk eshte gje fare, por ato veshjet popullore te shqiperise se mesme jane o Zot o Zot .... shume te sikletshme per t'u veshur, edhe shume te renda e plus po ta veshesh ne gusht plas vape!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    wow beautiful!
    The most beautiful clothes in the World!!!!
    The woman, too!!!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Ndoshta Lexo Postimin

Keshtu esht Tradita Shqiptare pse nuk Protestojne e nuk kerkojn me kshillu femrat me ju thene keshtu Duhet mu vEsh Femra shqiptare sepse miniqi edhe keto pizhamat qe po vizatohet trupi nuk esht kultur e jonja kjo esht kultur e sllave grekve europianve qe ktyne "modernizatorve " ju shkon leng per goje EUROGROP ,E NE EMER TE MODERNIZMIT NUK KURSEJN GJE QE NUK SHPENZOJN VETEM E VETEM TE GJUHET FEJA ISLAME PA TE DREJT SEPSE KJO ESHT E DREJT E MUSLIMANVE QE KA DREJT ME MAJT SHAMIN QE MU BO SHKAK PER AMORALITET,ZINA PROSTITUCION E SENE TE FLLIQTA TJERA QE PO NDODH ME KTO TE MODERNIZUMET QE PO U PERNGJAJN SHTAZVE SE VETEM SHTAZET NUK VISHEN

Pse nuk i gjujn kto SHTAZT FEmrat Cullak qe po zhvishen e po ta humbin moralin.
    PO qohet E thote me Shami sbon mu vesh se spo ka ku me kqyr HAram e amoralitet e mi rras syt,se kur e sheh 1 femer me shami i duket rond se ska ku mi rras syt,a kur i she kto tjerat cullak i hap syt edhe se qet ni zo

E KE HUMB RRUGEN E SE KE KUPTU TE VERTETEN
    Nqs kjo vajza ne foto e vesh se ndihet krenare per vendin e vet dhe shikoje sesi i shendrit fytyra, veshjet mbules per pune feje jane katastrofe.
    Shohe ne rruge vajza me shami ne koke dhe me patallona te ngushta . '
    Na e shpjego se c'fare kutimi ka ajo shami , kur ty te shihen te gjitha linjat e trupit ?

Nuk te mbron veshja/ mbulesa nga imoraliteti , por truri .
    Plus dhe meshkujt nuk i kemi aq kafsha sa te hidhen direkt ne sulm sa te shohin nje femer ''zhvesh'' lol
    Jeto sot se neser nuk i dihet

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Pse duhet t'a blesh? Merre me qera per nje nate
    Kjo e fotos nuk eshte gje fare, por ato veshjet popullore te shqiperise se mesme jane o Zot o Zot .... shume te sikletshme per t'u veshur, edhe shume te renda e plus po ta veshesh ne gusht plas vape!
    Hmm se kisha idene qe merreshin me qera. Per shqiperine e mesme pyeta une, mbase do jene me te lira ato te krahinave te tjera. Ti i ke veshur!? Ik se te mora zili dhe ty :P

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •