Tek llogarit edhe une po futem keq sepse po mat me kandarin tim ..heehee
Njerzit me ate qe lindin edhe jetojn edhe vdesin edhe ringjallen ..prandaj nuk matet hapsira vetem nga nji kėnd.Une mendoi se sa do te bejm mir per njeri tjetrin do vonohemi te arrijm ne cak sepse kemi stagnuar edhe ne luft e te mose flas ne paqe ...tani po flas pergjithsish si per politiken si per qytetaret.
Se kisha llafin per ty personalisht pore mare ne pergjethsi neve si popull.
Pirat nese e kishe me mu, shko te postimi i pare dhe e kupton qe e kam lexu-kuptu drejt ate qe shkruhet. Kam thene qeverite e Shqiperise (perfshire edhe ate te 99-s kane bere gjithcka ishte e mundur te behej(gjithmone jo vetem gjate luftes), ndersa ne shkrimin tjeter i jam pergjigjur shkrimit qe po me citonte ne vijen e asaj qe shkruhej aty. Une jam OK me temen apo jo?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 25-09-2011 mė 04:45
AUTOCHTHONOUS
EuroStar , tema jote eshte Ndihma e Shqiperise ndaj Kosoves dhe jo Ndihma e Politikes Shqiptare. Nese ti vete nuk je i qarte ne ate qe shkruan mos kerko te jemi ne me te qarte se ty. Shqiperine nuk e perfaqson politika por populli i saj dhe sidomos kur behet fjale per ndihmen e Kosoves ne 99-ten.
Shqiperia eshte nje shtet, ndaj Shteti (politikanet) e perfaqesojne ne te tilla raste. Kur behet fjale per ndihme te njerzve ne nevoje eshte shteti ai qe duhet te vij ne ndihme, nderkohe qe nese populli e ben kjo tregon qe jane njerez te mire e zemergjere.
Ne cdo vend te botes nese vijne emigrante nga lufta (te marr shembullin e italise qe ka muaj te tere qe po vijne mijra tunizine) shteti eshte ai qe i vjen ne ndihme. Shteti hap vende per strehim dhe dergon ndihma ne veshembathje e ushqim. PAstaj, nese ka njerez qe duan te ndihmojne atyre bravo ju qofte, por ama ndihmen kryesore duhet ta japi shteti.
La vita non si spiega, si VIVE!
Nuk mund ti thoja me shume se kaq sa i ke shkruar ti Kleadon. Shpresoj qe ta kuptoje Tori.
Pershendetje
Pse po i mirni gjerat kaq afer zemre ,ajo qe ndodhi skthehet pas.
Tema e shof se po mer kahje c dikujt i shernben per qellime perqarse ,ani pse me se paku e pelqej.
Mos i egzagjeroni gjerat pa qene e nevojshme.
Eurostar 1 me fal nese ju duket se temes i dhash nji kahje tjeter.
pershendetje.
Krijoni Kontakt