Close

Rezultati i Sondazhit: A beri maksimumin Shqiperia per Kosoven ne 99 ?

Votues
50. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Nuk ka bere asgje

5 10.00%
  • Ka bere pak

4 8.00%
  • Ka bere shume

20 40.00%
  • Mund te bente dhe me teper

21 42.00%
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 86
    ...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    A ka bere maksimumin Politika shqiptare ne vitin 99 kundrejt shqiptareve te kosoves qofte nga ana ushtarake por edhe politikisht dhe financiarisht ?

Pershendetje

ose ai qe ka inicuar kete sondazh, ka bere gabim ne te shprehur, ose keta tjeret kane veshtiresi ne lexim-kuptim te asaj se ēfare shkruhet ?!

une e kuptova qe fjala eshte per politiken shteterore e jo mikepritjen e qytetareve te Kavajes, Tirones, Fushe-Krujes etj.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Po mo ganimet se kishte nga ata qe prisnin hotel me 5 yje dhe harronin nga po iknin. Kam degjuar dhe une raste zhgenjimi se si familje te varfra u kane hapur dyert kur ne fakt nuk arrinin te ushqenin veten. Disa e bene nga zemergjeresia e disa mbase nga interesi se shteti do i ndihmonte me ndihma, por prape mos te duket kollaj te strehosh nje familje prej 10 vetash per nje kohe te gjate. Nje te vjen ne shtepi per nje fundjave dhe te corjentohet jeta familjare e jo me..
    Eshte kollaj te besh llogarite e te tjereve.
    Tek llogarit edhe une po futem keq sepse po mat me kandarin tim ..heehee
    Njerzit me ate qe lindin edhe jetojn edhe vdesin edhe ringjallen ..prandaj nuk matet hapsira vetem nga nji kėnd.Une mendoi se sa do te bejm mir per njeri tjetrin do vonohemi te arrijm ne cak sepse kemi stagnuar edhe ne luft e te mose flas ne paqe ...tani po flas pergjithsish si per politiken si per qytetaret.
    Se kisha llafin per ty personalisht pore mare ne pergjethsi neve si popull.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    A ka bere maksimumin Politika shqiptare ne vitin 99 kundrejt shqiptareve te kosoves qofte nga ana ushtarake por edhe politikisht dhe financiarisht ?

Do tu lutesh nese keni foto, video ose dokumenta ti postoni ne ndihme dhe ne qartesim te tematikes.

Pershendetje
    Qeveria ,politika shqipetare e beri ate qe kishte mundesi per Kosoven ,si vellau per vellaun.

Si Shqiperia ,si Kosova ,si shqipetaret e Ilirides,dhe gjithe shqipetaret ku do qe jane ata, jane nje soje vellezer ,kure te kete nevoje do te jemi prane njeri tjetrit.

Citim Postuar mė parė nga Pirate of Love Lexo Postimin
    ose ai qe ka inicuar kete sondazh, ka bere gabim ne te shprehur, ose keta tjeret kane veshtiresi ne lexim-kuptim te asaj se ēfare shkruhet ?!

une e kuptova qe fjala eshte per politiken shteterore e jo mikepritjen e qytetareve te Kavajes, Tirones, Fushe-Krujes etj.
    Ca ti bej une, heren tjeter fjalen politike do ta shkruaj keshtu Politike se me sa duket nuk u pelqen ajo fjale. I here ua terhoqa vemendjen por me sa duket u pelqen debati per gjera te kota dhe per ti ikur tematikes

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Pirate of Love Lexo Postimin

Pirat nese e kishe me mu, shko te postimi i pare dhe e kupton qe e kam lexu-kuptu drejt ate qe shkruhet. Kam thene qeverite e Shqiperise (perfshire edhe ate te 99-s kane bere gjithcka ishte e mundur te behej(gjithmone jo vetem gjate luftes), ndersa ne shkrimin tjeter i jam pergjigjur shkrimit qe po me citonte ne vijen e asaj qe shkruhej aty. Une jam OK me temen apo jo?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 25-09-2011 mė 04:45
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Ca ti bej une, heren tjeter fjalen politike do ta shkruaj keshtu Politike se me sa duket nuk u pelqen ajo fjale. I here ua terhoqa vemendjen por me sa duket u pelqen debati per gjera te kota dhe per ti ikur tematikes
    EuroStar , tema jote eshte Ndihma e Shqiperise ndaj Kosoves dhe jo Ndihma e Politikes Shqiptare. Nese ti vete nuk je i qarte ne ate qe shkruan mos kerko te jemi ne me te qarte se ty. Shqiperine nuk e perfaqson politika por populli i saj dhe sidomos kur behet fjale per ndihmen e Kosoves ne 99-ten.

Citim Postuar mė parė nga Tori Lexo Postimin
    EuroStar , tema jote eshte Ndihma e Shqiperise ndaj Kosoves dhe jo Ndihma e Politikes Shqiptare. Nese ti vete nuk je i qarte ne ate qe shkruan mos kerko te jemi ne me te qarte se ty. Shqiperine nuk e perfaqson politika por populli i saj dhe sidomos kur behet fjale per ndihmen e Kosoves ne 99-ten.
    Shqiperia eshte nje shtet, ndaj Shteti (politikanet) e perfaqesojne ne te tilla raste. Kur behet fjale per ndihme te njerzve ne nevoje eshte shteti ai qe duhet te vij ne ndihme, nderkohe qe nese populli e ben kjo tregon qe jane njerez te mire e zemergjere.

Ne cdo vend te botes nese vijne emigrante nga lufta (te marr shembullin e italise qe ka muaj te tere qe po vijne mijra tunizine) shteti eshte ai qe i vjen ne ndihme. Shteti hap vende per strehim dhe dergon ndihma ne veshembathje e ushqim. PAstaj, nese ka njerez qe duan te ndihmojne atyre bravo ju qofte, por ama ndihmen kryesore duhet ta japi shteti.

La vita non si spiega, si VIVE!

Nuk mund ti thoja me shume se kaq sa i ke shkruar ti Kleadon. Shpresoj qe ta kuptoje Tori.

Pershendetje

Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    Mir po nuk na the naj shifer.
    Patriotizmi nuk mbatet me vija te lapsit.Une kom plot miq ne shqipri qe po ket muhabet kisha me ta.E verteta sduhet ta vras as kend.Qeveria dhe qytetaret nuk kan ber sa duhet ate desha ta them.
    Fundja me fjal te bukura knaqemi edhe ne endrra pore ne jeten reale te argumentoi per shum shije te hidhta qe njeriu nuk i priste nga gjaku i vet.
    Dikush edhe naj qaj serbesh ushtar qe i kan dhuru naj qytetari ne rrefime mund ne te ardhmen ta bej gjenocidin serbe histori perrrallash pore e verteta mbetet e vertet.
    Po bisedojm per qeshtje me te mdha se vet ne. andaj sduhet as kujt ti vij turp turpit ti thot turp.
    eh?

shteti jone nuk eshte ne gjendje te nxjerri shifra tani, e ti kerkon shifra nga politika e asaj kohe

As nje nuk e ka per detyre te fusi ty ne shtepi
    sa vura re une, populli beri te pamunduren per kosovaret
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Pse po i mirni gjerat kaq afer zemre ,ajo qe ndodhi skthehet pas.
    Tema e shof se po mer kahje c dikujt i shernben per qellime perqarse ,ani pse me se paku e pelqej.
    Mos i egzagjeroni gjerat pa qene e nevojshme.

Eurostar 1 me fal nese ju duket se temes i dhash nji kahje tjeter.
    pershendetje.

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •