Close

Rezultati i Sondazhit: A beri maksimumin Shqiperia per Kosoven ne 99 ?

Votues
50. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Nuk ka bere asgje

5 10.00%
  • Ka bere pak

4 8.00%
  • Ka bere shume

20 40.00%
  • Mund te bente dhe me teper

21 42.00%
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 86
  1. #-9

Question Ndihma e Shqiperise ndaj Kosoves ne 99 e mjaftueshme ?

A ka bere maksimumin Politika shqiptare ne vitin 99 kundrejt shqiptareve te kosoves qofte nga ana ushtarake por edhe politikisht dhe financiarisht ?

Do tu lutesh nese keni foto, video ose dokumenta ti postoni ne ndihme dhe ne qartesim te tematikes.

Pershendetje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EuroStar1 : 24-09-2011 mė 07:38

2. #-8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    mendoj qe me te tille politike qe kemi ne shqiperi qe i jep detin dhe te vdekurit grekut nuk mund te presesh gje te mire.
    Ne vitin 99 vetem populli me forcat e veta beri dicka te mire.

3. #-7
    Jam dakord me xfiles. Populli ka bere shume duke i pritur neper shpia e duke i dhene per te ngrene e per te veshur. Ndihmat nga shteti ishin te pakta fare....

La vita non si spiega, si VIVE!

4. #-6
    -
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Unė them bereqavers aq sa bėri. Realisht nuk bėri asgjė. Kampet i ngritėn tė huajt.
    Megjithatė deshi Perėndia, dmth Amerika, dhe na hodhi Esatin e Dytė...nga Froni nga Maja. Se tė ishte Esati II qė ishte nė '96 do i fuste njė tė mbyllur kufirit (do mbyllej pėr armėt e UĒK se autobotet me naftė dhe maunet me hekur do venin vargan nė Serbi) dhe atėhere do bėhej kasaphanė 100fish mė e madhe se ajo e Srebenicės.

Po shyqyr, erdhi Majko. Kufiri u hap, se kur fiton para me trafik armėsh tė gjithė bėhen atdhetarė tė flaktė.
    -

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Si beni dhe ju?! Nuk e kishte Shqiperia atehere kete ''Boom'' ekonomik qe ka tani.

Beri aq sa kishte mundesi.
    Feelings change - memories don't.

6. #-4
    ...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    kur eshte fjala per politiken e shtetit shqiptar te vitit 1998/99 , atehere e them qe nuk ka bere asgje, ama asgje edhe le ti mbetet per Turp , sepse ka lozur rol destruktiv dhe skajshmerisht perēares te faktori politik dhe ushtarak ne Kosove !

pra, eshte fjala per politiken zyrtare dhe institucionale!

7. #-3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Mendoj se ka bere me shume se cduhet. Flas ketu per popullin e thjeshte. Ishim mesuar qe mikpritjen ta lexonim vetem neper libra e legjendash por asnjehere ta perjetonim. Ne 99 pati nje ndjenje atdhetarie ne shumicen e popullsise dhe shume familje strehuan , veshen e ushqyen me sa kishin mundesi vellezerit dhe motrat e tyre kosovare. Mos harroni qe vinim nga rremujat e 97-98-tes dhe shumica jetonin ne fukarallek. Te mohosh ndihmen qe dhane shqiptaret ndaj kosovareve ne 98 eshte nje shtremberim faktesh dhe pabesi per memdimin tim. Nga ajo kohe kane kaluar mbi 13 vjet dhe eshte e thjeshte qe shume gjera te harrohen por personalisht e kam perjetuar me tere qenien time ate situate dhe shume gjera i kujoj me detaje.

8. #-2
    ...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    Tori, eshte fjala per politiken, e jo per popullin!

me politiken, nenkuptoj qeverine e atehershme te Tosit, e edhe pasardhesve te tij, qeverine e udhehequr nga ata dhe institucionet e mbeshtjellura me krimin!

nuk e shkruajta nga kendi, por pikerisht nga situata e perjetuar nga fillimi i qershorit te 1998 e deri 1999.

9. #-1
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Talking Ndergjegja e paster ste le ne balte:

Qeveria dhe populli beren ate qe munden.

Marur per baze kure njeri te ndiqte, dhe ta krahasosh me ate qe te strehonte del se te mdhenj ishin bujaret Kuksovaret.
    Flitej se njeri keronte para per strehim dhe ate para/ dite me qmime simbolike e te nesermen ne mengjes aq durhapur qe ishte thoshte jep 100 DM se une do dal se jom patriot e me duhet te mar njerz tjer.Mos e beni te madhe se ju keni njerzit ne Australi ,amerik ,Kinen e Indin e larget.kshtu me rrefente nji e aferme imja nga mbresat e peripecit e kaurrve.
    Kan mundur edhe me shum te benin.
    Nji rast pata degjuar se refugjatve ne nji kamp ne Kukes nga dhembja per kosovaret qe po ngrinin ne kamp nji fare Zeneli tentoi ti detyroi dhunshem ti largonte nga kampet.Se e kishte hallin ti strehonte privat e tu mirte lekun apo se i vinte keq nga kosovare se po merdhinin nuk na e tha kurre as Ismili i Parisit as Sala i Vranishtit as i Sala i Vuqidolit.

Godua Sabriu kish idera te mira te ruhej intrastrukutura e rrugve se po demtohej nga zotoret e kosovarve dhe ca shkarteve qe nuk i mirte as serbi si lada ,katarela e noj fiqe apo fiat rus te viteve 50 / ta dhe kshtu kosvarve tu thuhet STOP ne kufijt e Shqipris.

Tosi u tregua bisnimen me Milloshevicin ne kreta dhetregtoi po me kosovaret.
    Pandeli Majko ai ngriti zerin e protestes edhe ne sheshin Skenderbue ,ndersaSaliu tha pasroni bunkeret e shokut Vel dhe gati sa nuk dha shej qe tani kosovaret te pushojn pak tek shqiptaret e shqiptaret ta mesyjn Italin.
    Pse dhe kujt ti ankohemi ,,, po mar nji shembull qe ne nji muhabet ma rrefeu nji mik i Lushnjes po mer ganimet ke nji cik arsy per kto kritika qe po i ben popullit e qeveris po mendoje edhe ket ..A din se ne kure vajtem ne Greqi na rrihnin Lagraq e lopat .,ashtu na priten ne Brindizi e kudo qe shkuam dhe a ste kujtohet sa zemer gjer u treguan kosovaret e zvicres e te Parisit me motrat shqiptare kure tek ne u be hataja sa edhe atyre qe u kan vrar kepucat kosovaret u mbshtjellnin kemben me leket e Zvicres te qujtur franc a Frang.he,,,
    Aq sa diten beren po jo ne nivelin e shqiptarizmes as politiqaret as nji pjes e popullit si te kosovare si te shqiptaret.Dhasht Zoti dhe forcoft shqiptarizmen ne jeten reale se gojen e kemi plot shqiptarizmen andej e kendej,posht e lart ,AMIN.
    Veriu me i ftoht e jugu me i ngroht.com
    Historia e bukur te len ne lloqė,te pakten kshtu esht treguar per zotet e mendjes.de
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ganimet : 24-09-2011 mė 13:51

Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    Qeveria dhe populli beren ate qe munden.

Marur per baze kure njeri te ndiqte, dhe ta krahasosh me ate qe te strehonte del se te mdhenj ishin bujaret Kuksovaret.
    Flitej se njeri keronte para per strehim dhe ate para/ dite me qmime simbolike e te nesermen ne mengjes aq durhapur qe ishte thoshte jep 100 DM se une do dal se jom patriot e me duhet te mar njerz tjer.Mos e beni te madhe se ju keni njerzit ne Australi ,amerik ,Kinen e Indin e larget.kshtu me rrefente nji e aferme imja nga mbresat e peripecit e kaurrve.
    Kan mundur edhe me shum te benin.
    Nji rast pata degjuar se refugjatve ne nji kamp ne Kukes nga dhembja per kosovaret qe po ngrinin ne kamp nji fare Zeneli tentoi ti detyroi dhunshem ti largonte nga kampet.Se e kishte hallin ti strehonte privat e tu mirte lekun apo se i vinte keq nga kosovare se po merdhinin nuk na e tha kurre as Ismili i Parisit as Sala i Vranishtit as i Sala i Vuqidolit.

Godua Sabriu kish idera te mira te ruhej intrastrukutura e rrugve se po demtohej nga zotoret e kosovarve dhe ca shkarteve qe nuk i mirte as serbi si lada ,katarela e noj fiqe apo fiat rus te viteve 50 / ta dhe kshtu kosvarve tu thuhet STOP ne kufijt e Shqipris.

Tosi u tregua bisnimen me Milloshevicin ne kreta dhetregtoi po me kosovaret.
    Pandeli Majko ai ngriti zerin e protestes edhe ne sheshin Skenderbue ,ndersaSaliu tha pasroni bunkeret e shokut Vel dhe gati sa nuk dha shej qe tani kosovaret te pushojn pak tek shqiptaret e shqiptaret ta mesyjn Italin.
    Pse dhe kujt ti ankohemi ,,, po mar nji shembull qe ne nji muhabet ma rrefeu nji mik i Lushnjes po mer ganimet ke nji cik arsy per kto kritika qe po i ben popullit e qeveris po mendoje edhe ket ..A din se ne kure vajtem ne Greqi na rrihnin Lagraq e lopat .,ashtu na priten ne Brindizi e kudo qe shkuam dhe a ste kujtohet sa zemer gjer u treguan kosovaret e zvicres e te Parisit me motrat shqiptare kure tek ne u be hataja sa edhe atyre qe u kan vrar kepucat kosovaret u mbshtjellnin kemben me leket e Zvicres te qujtur franc a Frang.he,,,
    Aq sa diten beren po jo ne nivelin e shqiptarizmes as politiqaret as nji pjes e popullit si te kosovare si te shqiptaret.Dhasht Zoti dhe forcoft shqiptarizmen ne jeten reale se gojen e kemi plot shqiptarizmen andej e kendej,posht e lart ,AMIN.
    Veriu me i ftoht e jugu me i ngroht.com
    Historia e bukur te len ne lloqė,te pakten kshtu esht treguar per zotet e mendjes.de
    Kjo qe ti ke shkruar nuk ka aspak lidhje me temen. Megjithate po te kthej nje pergjigje te shkurte.

Une jam nga Shijaku dhe nuk kam asnje lloj detyrimi te marr ne shtepin time as Shijaks dhe as kosovar dhe as qe me intereson fare ne situata te tilla. Detyrimi im eshte ndaj njerezve te mij apo farefisit tim.

Ne te tilla raste eshte shteti ai qe duhet te mari masa per te tilla raste te jashtzakonshme. Une po te them edhe nese nukbeson, kam pasur 23 prizenas ne shtepin time. E megjithate nuk e kam pasur per detyre ti hap deren askujt. Ate qe e bej e bej nga ana ime dhe jo se ta kam borxh

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •