Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 115

Tema: Numrat..!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Mos ja mer per te madhe Baptistit sepse ai eshte mesuar te therrase si lope te tjeret ngaqe I pelqen te veje veten ne poziten e "bariut te lopeve" (I.e. Lopar)
    Interesant. Pak me poshte ketij postimi, lexon: "Kush perzihet me krundet, e hane pulat" - Populli.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 24-09-2011 mė 09:01

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Interesant. Pak me poshte ketij postimi, lexon: "Kush perzihet me krundet, e hane pulat" - Populli.
    Haha, e drejte
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Shikoni ju lopet e gjalla qe kujtoni se injoranca patologjike -perpos qe ju beka te ndritur tejmase - se ju ben edhe te lumtur e te respektuar ne te keputur budallaqesh me plot krenari.

Ju keni ftyre ti thoni dikujte e keni ndritur?
    Ju t'i kerkonji dikujte edhe [si e quajti ky lopa e gjalle qe han byrek?] "pretendim serioz!', referencen?!!

Cfare referencash do ti !?

Sikur ta mbushkan ty kocken e kokes referencat, kur as fakti i gjalle as ekzekutimi i gjalle e para syve nuk ta le fare, po do na kerkosh dhe referencla.

E vetmja reference qe ua le juve ne koke eshte cekani dhjetekilesh, dhe ate fare te pahetueshme -Lere qe s'po iu mbushka mendja qe e ka sakte Mendimi ate qe thote per "minus pa minus eshte plus" por edhe po e ofendoni ate pa kursyer as titujt e profesoreve prej te cileve ky ka mesuar se:

1 - (-1 ) = 2 oj lope e gjalle, por po na kelkoni ele lefelenca.

E si te te bind Mendimi ty, kur ti s'ke as mekanizem kuptimi te instaluar ne kry?!
    Ti kelkon lefelenca!
    Po si s'te vjen turp te dalesh ne shehs i here. Ty ele ketij lopes se gjalle qe kujton se eshte coban?
    Lopet e dreqit.
    O, Pellazg... Lexo drejt!

Une nuk e kam aspak me ceshtjen e referencave apo Laperencave, por me menyren se si sillesh me antaret e tjere te forumit. Sa here qe dikush te drejtohet ty me Fjale, si njeri ... ti nuk pret as nje as dy; kujton se po te pellet ndonje lope, e me zellin qe te karakterizon pa prit e pa kujtuar e therret "Oj, Lope". Pale dhe ndjehesh i fyer pastaj kur te therret dikush Lopar.

Ti je i vjeter ketu, e ne vend te tjeret te marrin shembull tek ty se si te sillen me respekt ndaj te tjereve mesojne prej teje artin e te therriturit "Muuuu" ... Turp

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Haha, e drejte
    Kam idene se ata qe perzihen me krundet zakonisht ndihen mes te barabarteve, ose nuk dine me mire.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Kam idene se ata qe perzihen me krundet zakonisht ndihen mes te barabarteve, ose nuk dine me mire.
    Varet se kujt i referohesh dhe per ke eshte,

Nese me referohesh mua, te pakten eshte detyre e imja qe te pelyhem me pak krunde qe "disa" mos genjejne veten se jane Gjela

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Varet se kujt i referohesh dhe per ke eshte,

Nese me referohesh mua, te pakten eshte detyre e imja qe te pelyhem me pak krunde qe "disa" mos genjejne veten se jane Gjela
    Me duket se ke ngaterruar te drejten qe buron nga trashegimia royale, me rolin e Gjykatesit ne shoqeri dhe te dyja keto me rolin e moderatorit ne forum. Moderatori moderon postet, dhe nuk ka asnje tager, perseris asnje tager, mbi personat qe postojne.

Me tager nenkuptoj te drejte intelektuale, profesionale, shoqerore, apo njerezore mbi personat qe vullnetarisht postojne.

Nderkohe qe cuditem nga moderimi yt pedant ndaj gjelave dhe ai loose ndaj krundeve qe zhurmojne ne cdo cep te forumit.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Me duket se ke ngaterruar te drejten qe buron nga trashegimia royale, me rolin e Gjykatesit ne shoqeri dhe te dyja keto me rolin e moderatorit ne forum. Moderatori moderon postet, dhe nuk ka asnje tager, perseris asnje tager, mbi personat qe postojne.

Me tager nenkuptoj te drejte intelektuale, profesionale, shoqerore, apo njerezore mbi personat qe vullnetarisht postojne.

Nderkohe qe cuditem nga moderimi yt pedant ndaj gjelave dhe ai loose ndaj krundeve qe zhurmojne ne cdo cep te forumit.
    Prit pak...! Ti me ben fajtor mua per sjelljen Baptistit? Me thuaj nese eshte keshtu ...

Per fat te keq, Javan

Une moderoj vetem nje seksion te vogel "Qafirash", Une nuk kam asnje force ketu apo ne nje forum/nenforum tjeter. Une nuk shfrytezova aspak fuqite administrative, sepse nuk i kam ne dispozicion ne kete forum :P, por ama nuk mund ti rri duarkryq kur nje antar fyen nje antar tjeter pa me te voglen arsye. Dhe ky eshte vendim personal i imi!

Te faleminderit per mirekuptimin!
    Scion

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Prit pak...! Ti me ben fajtor mua per sjelljen Baptistit? Me thuaj nese eshte keshtu ...

Per fat te keq, Javan

Une moderoj vetem nje seksion te vogel "Qafirash", Une nuk kam asnje force ketu apo ne nje forum/nenforum tjeter. Une nuk shfrytezova aspak fuqite administrative, sepse nuk i kam ne dispozicion ne kete forum :P, por ama nuk mund ti rri duarkryq kur nje antar fyen nje antar tjeter pa me te voglen arsye. Dhe ky eshte vendim personal i imi!

Te faleminderit per mirekuptimin!
    Scion
    Une t'u drejtova si nje personi postet e te cilit i kam lexuar me interes, se ngjyre jeshile kane edhe te tjere. Personave te tjere me ngjyre jeshile u falet te hyjne si milic dhe te 'zene per lafshe gjelin me te majme' pasi mendojne se fitojne potencen qe nuk kane si individe.

Por ty jo, ty nuk te falet. Se paku sipas standardeve te mija dhe sipas asaj qe do kesh marre dicka nga kultura subtile e Tiranes se vertete.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Une t'u drejtova si nje personi postet e te cilit i kam lexuar me interes, se ngjyre jeshile kane edhe te tjere. Personave te tjere me ngjyre jeshile u falet te hyjne si milic dhe te 'zene per lafshe gjelin me te majme' pasi mendojne se fitojne potencen qe nuk kane si individe.

Por ty jo, ty nuk te falet. Se paku sipas standardeve te mija dhe sipas asaj qe do kesh marre dicka nga kultura subtile e Tiranes se vertete.
    Nejse, rrofsh per kritiken ... Edhe ne njerez jemi, dhe shpesh te nxituar kur na erren syte duke pare fyerje nga me banalet.
    Shpresoj se jemi kuptuar!

Me respekt,
    S

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mbyllen numrat e aparateve celulare kondrabande!
    Nga YaSmiN nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 23-02-2007, 09:05
  2. Numrat e turpshem ne Bote !!
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2006, 01:20
  3. QBASIC: numrat natyral qe pjestohen me tre
    Nga Gepardi nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 17:07
  4. BIBLA: Numrat & Apokalipsi
    Nga Eni nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 02-07-2002, 05:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •