O, Pellazg... Lexo drejt!
Une nuk e kam aspak me ceshtjen e referencave apo Laperencave, por me menyren se si sillesh me antaret e tjere te forumit. Sa here qe dikush te drejtohet ty me Fjale, si njeri ... ti nuk pret as nje as dy; kujton se po te pellet ndonje lope, e me zellin qe te karakterizon pa prit e pa kujtuar e therret "Oj, Lope". Pale dhe ndjehesh i fyer pastaj kur te therret dikush Lopar.
Ti je i vjeter ketu, e ne vend te tjeret te marrin shembull tek ty se si te sillen me respekt ndaj te tjereve mesojne prej teje artin e te therriturit "Muuuu" ... Turp
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Me duket se ke ngaterruar te drejten qe buron nga trashegimia royale, me rolin e Gjykatesit ne shoqeri dhe te dyja keto me rolin e moderatorit ne forum. Moderatori moderon postet, dhe nuk ka asnje tager, perseris asnje tager, mbi personat qe postojne.
Me tager nenkuptoj te drejte intelektuale, profesionale, shoqerore, apo njerezore mbi personat qe vullnetarisht postojne.
Nderkohe qe cuditem nga moderimi yt pedant ndaj gjelave dhe ai loose ndaj krundeve qe zhurmojne ne cdo cep te forumit.
Ju lutem beheni debatin brenda normave te forumit, pa ofendime e sharje.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Prit pak...! Ti me ben fajtor mua per sjelljen Baptistit? Me thuaj nese eshte keshtu ...
Per fat te keq, Javan
Une moderoj vetem nje seksion te vogel "Qafirash", Une nuk kam asnje force ketu apo ne nje forum/nenforum tjeter. Une nuk shfrytezova aspak fuqite administrative, sepse nuk i kam ne dispozicion ne kete forum :P, por ama nuk mund ti rri duarkryq kur nje antar fyen nje antar tjeter pa me te voglen arsye. Dhe ky eshte vendim personal i imi!
Te faleminderit per mirekuptimin!
Scion
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Une t'u drejtova si nje personi postet e te cilit i kam lexuar me interes, se ngjyre jeshile kane edhe te tjere. Personave te tjere me ngjyre jeshile u falet te hyjne si milic dhe te 'zene per lafshe gjelin me te majme' pasi mendojne se fitojne potencen qe nuk kane si individe.
Por ty jo, ty nuk te falet. Se paku sipas standardeve te mija dhe sipas asaj qe do kesh marre dicka nga kultura subtile e Tiranes se vertete.
Krijoni Kontakt