Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 64
    Po ne kur kemi qene te vegjel pinim qumesht me sheqer, ndaj normale qe do i kemi te prishur

Eshte krejtesisht e vertete qe jemi neglizhent, po nuk ndjeme ndonje dhimbje as qe na bie mend te shkojme te dentisti, per me teper qe tani ke frike te shkosh se do te gjej patjeter nje dhemb per t'a rregulluar (edhe pse s'te dhemb e s'ke fare problem, duhet t'a mbushesh).

La vita non si spiega, si VIVE!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    per me teper qe tani ke frike te shkosh se do te gjej patjeter nje dhemb per t'a rregulluar (edhe pse s'te dhemb e s'ke fare problem, duhet t'a mbushesh).
    Kjo eshte e vertet dhembet jane kthyer thejsht biznes per dentistet edhe pse ketu ku jetoi une i mbulon kasa dhembet , paguan ekstra nqs kerkon nje material tjeter me te mire.
    Dhe shpjegimet pse dhe si jane nga me coroditese . Ne momentin qe ti je me goje hapur dhe dentisti me veglat e dhembeve ne dore fillon dhe te sqaron se sa lloje materialesh jane
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Kjo eshte e vertet dhembet jane kthyer thejsht biznes per dentistet edhe pse ketu ku jetoi une i mbulon kasa dhembet , paguan ekstra nqs kerkon nje material tjeter me te mire.
    Dhe shpjegimet pse dhe si jane nga me coroditese . Ne momentin qe ti je me goje hapur dhe dentisti me veglat e dhembeve ne dore fillon dhe te sqaron se sa lloje materialesh jane
    Eh aman. Jane bere te tmerrshem ne shqiperi. Une kam nje te njohurin e familjes sime e gjithmone te ai shkoj. Eshte diku te 35 vjec, ka dy klinika te tijat ku shumica jane studente qe jene ne vit te fundit ose sapo e kane mbaruar shkollen. I mban 1-2 vjet aty per eksperience edhe ato dalin ne vete pastaj... me kaq pak behen te afte te hapin nje klinike te tyre. Mah!! Sa te shkathet!

La vita non si spiega, si VIVE!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin

po ku kishim kolinoz ne mo shoku edhe lek te blinim furca
    shyqyr u hap klinika ne korce ti bejme dhembet falas se ketej nje dhemb per te hequr eshte 50 euro
    Ketu per nje root canal pagova $1000 plus cfare mbuloj karta.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    kam idene se fshataret i kane dhembet me te shendetshme se qytetaret pavaresisht nga higjiena
    ne ne qytet qumeshtin e kena patur me tallona, jemi rritur me mungese ne kalciu, kur semureshim kur ishim te vegjel mbaj mend qe na bombardonin me tetraciklina qe ti demton dhembet dhe ti bene te verdhe, karien me te vogel qe kishim ne shkolle te vendosnin mbushje metali , etc, etc

Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    Ketu per nje root canal pagova $1000 plus cfare mbuloj karta.
    Puna eshte mos te arish deri ne root canal se ketu kushton me shume
    me mire keto pune beji ne shqiperi kemi doktora shume te mire
    dhembet qe i kam bere qe 18 vjec ne korce skan pesuar asgje ata qe kam rregulluar ketu i ha bashke me buke
    ju a shpifa eee
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Puna eshte mos te arish deri ne root canal se ketu kushton me shume
    me mire keto pune beji ne shqiperi kemi doktora shume te mire
    dhembet qe i kam bere qe 18 vjec ne korce skan pesuar asgje ata qe kam rregulluar ketu i ha bashke me buke
    ju a shpifa eee
    edhe mami im ato qe ka bere ne shqiperi ne 80 i ka perfekt ato ketu so so. Une e kisha ne rregull vetem shume pak me ishte crack ky qeni ketu me tha qe nuk mban mbushje edhe duhet root canal ose ndryshe do te bieri mbushja gjithmon. Na rropen nga leket. Gjithe jeten vetem kete root canal kam bere edhe dhembet i kam mire. por sigurisht duhet te kujdesesh por ka edhe qe kujdesen edhe perseri i kane keq. Goca e tezes time ngeli tek dentisti edhe pse kujdeset shume per dhembet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 23-09-2011 më 15:45
    I LOVE GOD

j&g

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    kam idene se fshataret i kane dhembet me te shendetshme se qytetaret pavaresisht nga higjiena
    ne ne qytet qumeshtin e kena patur me tallona, jemi rritur me mungese ne kalciu, kur semureshim kur ishim te vegjel mbaj mend qe na bombardonin me tetraciklina qe ti demton dhembet dhe ti bene te verdhe, karien me te vogel qe kishim ne shkolle te vendosnin mbushje metali , etc, etc
    I qafsh hallin mbushjeve metalike , ato kishin defektin qe nuk ishin ngjyre e bardhe , une akoma ato mbushje kam , vetem nje dhembadh kam mbush ketu .

Dhe per te henger mire kemi ngren , c'fare vitaminash po merr tani , cdo gje prodhohet me gjilpona, 1 nga tre veta ka alergji nga ndonje frut apo perim .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    pikerisht pra iza
    e kisha fjalen per fshataret ne shqiperi, jo jashte, gjelperat neper pemet ne shqiperi nuk ka hyre akoma

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    I qafsh hallin mbushjeve metalike , ato kishin defektin qe nuk ishin ngjyre e bardhe , une akoma ato mbushje kam , vetem nje dhembadh kam mbush ketu .

Dhe per te henger mire kemi ngren , c'fare vitaminash po merr tani , cdo gje prodhohet me gjilpona, 1 nga tre veta ka alergji nga ndonje frut apo perim .
    Mbushjet metalike jane te forta por jane teper teper te demshme mendohet te kene shkaktuar vdekje sepse kane mercury. NOT SAFE!
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •