Close
Faqja 19 prej 20 FillimFillim ... 917181920 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 192
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga gloreta

Me fal Elena, nqs kam hapur temen ne vendin e gabuar.

Psh une e kam numrin e kembes 38 po ju?

Bisedim te kendshem.
    Ē'kemi Gloreta?

Nuk di pėr cilėn gjini e ke pyetjen, po fundja pse tė mos shkruajmė edhe ne? Temat janė tė hapura pėr tė gjithė.

Unė e kam numrin e kėmbės 43. Ti si vajzė qė je, e paske pak tė madh numrin 38, po ndoshta je e gjatė, ose varet dhe nga konstrukti i trupit.

Meqė jemi kėtu, mė kujtohet njė histori para shumė vitesh.

Andej nga vitet 91-92, kur s'kishte shumė qė ishin hapur kufijtė dhe atėherė isha nė shkollė, njė i afėrm mė solli si dhuratė nga jashtė njė palė ēizme kauboj. I kisha pak tė mėdha, dhe ca nga kjo, e ca nga maja qė kanė, dukeshin shumė tė mėdha, por ishin ēizme kauboj... dhe atėherė dėshira pėr t'i mbajtur ishte e madhe, sado qė ishin tė mėdha.

Njė ditė nė shkollė isha ulur te shkallėt e katit e dytė dhe po flisja me njė shoqe klase.

- Nuk i ke njė ēikė tė mėdha kėto ēizmet? - mė pyeti ajo duke mė parė nga kėmbėt.
    - I mbaj vetė tė mėdha, se kėshtu ke mė shumė bazament - i thashė me shaka.
    - Hahaha - qeshi ajo... dhe i dolėn dhėmbėt e bardhė e tė bukur.

Ishte njė vajzė e mirė dhe qė unė e kisha pėr zemėr, pavarėsisht se nuk u bė gjė.

Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Ē'kemi Gloreta?

Nuk di pėr cilėn gjini e ke pyetjen, po fundja pse tė mos shkruajmė edhe ne? Temat janė tė hapura pėr tė gjithė.

Unė e kam numrin e kėmbės 43. Ti si vajzė qė je, e paske pak tė madh numrin 38, po ndoshta je e gjatė, ose varet dhe nga konstrukti i trupit.

Meqė jemi kėtu, mė kujtohet njė histori para shumė vitesh.

Andej nga vitet 91-92, kur s'kishte shumė qė ishin hapur kufijtė dhe atėherė isha nė shkollė, njė i afėrm mė solli si dhuratė nga jashtė njė palė ēizme kauboj. I kisha pak tė mėdha, dhe ca nga kjo, e ca nga maja qė kanė, dukeshin shumė tė mėdha, por ishin ēizme kauboj... dhe atėherė dėshira pėr t'i mbajtur ishte e madhe, sado qė ishin tė mėdha.

Njė ditė nė shkollė isha ulur te shkallėt e katit e dytė dhe po flisja me njė shoqe klase.

- Nuk i ke njė ēikė tė mėdha kėto ēizmet? - mė pyeti ajo duke mė parė nga kėmbėt.
    - I mbaj vetė tė mėdha, se kėshtu ke mė shumė bazament - i thashė me shaka.
    - Hahaha - qeshi ajo... dhe i dolėn dhėmbėt e bardhė e tė bukur.

Ishte njė vajzė e mirė dhe qė unė e kisha pėr zemėr, pavarėsisht se nuk u bė gjė.

eee BATO paska qene nje nga ato vajza qe sapo e shikon per here te pare thua me vete:
    nje dite do te jete e imja edhe do te martohem me te!

Edhe une e pata nje te tille, plot 4 vjet. Por s'u be gje!

P.s: Nr i kembes 43
    She's the morphine queen of my vaccine.

Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Kjo teme ka nje histori te gjate ... po e them me pak fjale
    u hap sepse une desha te blija nje pale kepuce per nje person ketu qe e dua shume
    por nuk dija numrin e kembes edhe me vinte turp ta pyesja..
    kepucet u shpune edhe ti mbaj me shendet mos u lodhni shume njerez
    Kepucet jane shperndare mos krijoni shpresa kot skemi me lek jemi ne krize
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    56 hahhahahahah jo jo 42....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    134
    100.edhe??? sa palidhje bre hapen do tema me ta gerdit me ka krejt....cncncncnn pse nuk hapet nje teme,sa e keni....

Citim Postuar mė parė nga Mobil-world Lexo Postimin
    100.edhe??? sa palidhje bre hapen do tema me ta gerdit me ka krejt....cncncncnn pse nuk hapet nje teme,sa e keni....
    Mobil-world, meqe e thua ti, edhe ishte ideja jote, je i lire ta hapesh temen!
    Secili duhet te flase per veten e vete!
    She's the morphine queen of my vaccine.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    une e kam 40-ta

ooopss tani e pashe qe isha pergjigjur dhe nje here tjeter kesaj teme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga donna76 : 23-09-2011 mė 05:23
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Mashalla-Kam degjua qe kemba dhe gjuha kur mplakemi shkon duke u rritur!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    pse o glori a e ke ndermend me mi blejt nje pal atlete a ....38 o glori c'ka te dush me sill hehehe
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283

Arrow

Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    pse o glori a e ke ndermend me mi blejt nje pal atlete a ....38 o glori c'ka te dush me sill hehehe
    Na merri Tetovare ...ti gezosh
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Dhuro shumė...e prit pak!

Faqja 19 prej 20 FillimFillim ... 917181920 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •