Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49

Kurani jo i plote sipas Hadithit Sahih Te Buhariut

Vėllimi 8, Libri 82, Numer 817:

Transmeton Ibn Abasi:

...Allahu e dėrgoi Muhammedin me tė vėrtetėn dhe e zbriti librin e Shenjtė tė tij, dhe midis asaj qė Allahu shpalli (KURANIT), ishte edhe AJETI i Rexhmit (gjuajtja me gurė deri ne vdekje) e personit qe eshte i martuar (mashkull ose femėr tė cilėt kryejne marrėdhėnie tė paligjshme seksuale) dhe ne e kemi lexuar kėtė Ajet dhe kuptuar dhe memorizuar atė (ajetin e gurezimit). I dėrguari i Allahut e ka kryer dėnimin e(Rexhmit) me gurė dhe kėshtu e kemi bere edhe ne pas tij.

vertetojeni hadithin SAHIH ketu:http://www.shariahprogram.ca/Hadith/...i/082.sbt.html
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 17-09-2011 mė 10:37
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...per sharlatanin nuk mund te kete "argumente", vetem per ate qe ka interes vetjak....argument ne vete eshte islami i pergjithshem, i cili ne tere boten ka boja te ndryshme.....
    Pra, nuk ke argumenta!!Kuptoj....
    .....paramendo, ligji i iranit rregullon edhe maredhenjet me kafshe, duke ju referuar haditheve !!!.......
    Ky eshte nje argument qe verteton vleren "absolute" te haditheve apo tregon per traditen zoo-file te harapeve??!!
    ....ja ku e solle VET argumentin.....

JO, kurani e lejon POLIGAMINE.....nese martohesh me 22 gra, nuk mund te akuzosh kuranin per kete, por ligjet valide te vendit, kushtet, rrethanat e shume faktore tjere.....dyshoj se e kupton kete, por mos i humb shpresat, edhe 1 Vit kurs special me mua, dhe do te zbardhet dynjaja....
    Tunxh!!Vazhdon te jesh "breshke" ne logjike....ne po diskutojme Sunetin, i cili sipas teje eshte i domosdoshem, apo jo??!!
    Sipas Sunetit, Muhamedi martoi 13 gra, pra i bie qe nje gje e tille te jete lejuar per myslimanin, apo jo??!! E kape, Tunxh?!
    ...kurani percjell kulture "orientale", qe e percolli edhe teurati edhe inxhili.....kurani nuk e percjell ndryshe...faktikisht kultura paraislame nder shqiptaret nuk ka ndryshuar shume......pra, me cfare te drejte e sheh kulturen mesjetare si "shqiptare" e ate te kohes re si "arabe".....hajt me deshmo nje dallim, se sterni/ylli nuk gjeti.....ti ndoshta e gjen....
    O Tunxhi i lales!!A nuk the ti se kultura islame eshte kulture harape??!! A nuk thua ti se kurani percjell kulture "orientale"(une kujtoja hyjnore, ;p)??!! A nuk thua ti se shqiptaret nuk e kane ndryshuar kulturen e tyre mesjetare??! E, a nuk je prape ti qe pellet poshte e perpjete se shqiptaret kane kulture islame??!!
    O rob i Allahut, po lutju mer jahu te te kthjelloje pakez mendjen se u bere gazi i botes!!
    ....jari, prap deshira te mjegullos syte.....jo shtrembet....pa nene dhe babe, a do te kish jarigas ???.....jam kurioz per perlen e rradhes.....hajt te shohem....
    HE, prape i ngathet shume Tunxh!!!
    Ajo qe mbroj une eshte se Kurani s'eshte tjeter perpos libri i deshirave te Muhamedit dhe ti pohove se eshte ashtu!!Gjithashtu pohon edhe se Kurani pa Sunet, s'vlen nje grosh!! Tani vjen e me thua se Suneti eshte pjelle e Allahut dhe Muhamedit!!!Me fjale te tjera, argumenton edhe nje here se pa Muhamed s'ka Allah!!! Perfundimisht Allahu= Muhamedin!!
    Sikur ato pak derdimene qe te krehin bishtin ta kuptonin se ne ēfare llumi e hedh Islamin ti, do te te tridhnin....
    Falendero Allahun qe iu ka bere kaq kunguj!!!
    .....pa hadith nuk ka kuran....jooooj....logjike....
    Te lumt ajo llogjike qe ke NUh!!! Le ta marrin vesh myslimanet anembane se ē'eshte Islami!!
    Pra, une te deshmova, se Kurani ka zbrit sipas nevojave te "muhamedit" ???......pra, me heret nuk e ke dijtur kete mesele qe e din e gjith bota ????.......
    ...ahahahahhah.....pellcite Nuh??!!
    Une e di se Kurani ka zbritur sipas nevojave te Muhamedit, por nuk kuptoj se si mund nje Zot, te zbrese nje liber vetem per nevojat e nje analfabeti qe ai e ka zgjedhur di lajmetar te vetin!! E pastaj ka edhe paturpesine te shkruaje ne ate liber se e ka zbritur per gjithe njerezimin"!!!! nAtyrisht se eshte shume i besueshem nje Zot i tille!!!
    JA pra t'i permbledhim pakez te gjitha mendimet e tua mbi Islamin:

Kurani pa Hadith, nuk ka vlere!(ose, Allahu pa Muhamedin, s'egziston)
    Kurani ka zbritur si nevoje e Muhamedit!!
    Kurani percjell kulture "orientale"(harape)!!
    Islami eshte kulture arabe!!
    Shqiptaret kane kulture islame!!
    Shqiptaret nuk e kane ndryshuar kulturen e tyre mesjetare!

Me heret ke thene:
    Muhamedi eshte gjakatar dhe Islami ka lindur me lufte dhe terror!!

Drejt Tunxh??!!E pra, s'e kuptoj se perse je akoma mysliman??!!
    Pranoje bre burre qe ke gjak turk nder damare se keshtu te pakten kuptojme se perse shkruan gjithe keto hajvanlleqe!!!!
    Jarigas

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Nuh mos humb kohe me jarigasin mor burr.

Ende se ke kuptu se vetem me shpifje dhe genjeshtra dhe loje fjalesh miret.

Po le injoroje se ky vetem me kesi debatesh miret, ti me the une te thash.

Injorimi eshte ilaci me i mire per injorantin!

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Nuh mos humb kohe me jarigasin mor burr.

Ende se ke kuptu se vetem me shpifje dhe genjeshtra dhe loje fjalesh miret.

Po le injoroje se ky vetem me kesi debatesh miret, ti me the une te thash.

Injorimi eshte ilaci me i mire per injorantin!
    selam hoxho,

do ish shume pune e lehte te na ish "injorant", por nuk eshte injorant, ai me gjysemdijen qe ka, pra, me sharlatanizmin e vet, dhe helmin kishtare kunder islamit, na shane fene, e ofendon pejgamberin dhe i urren shqiptaret musliman. Kete soj shqiptarcici duhet verbalisht me e reh me e skuq si patlixhan me e bo, derisa ta pastrojn moderatoret nga keto mjedise. Fatkeqsisht edhe moderatoret e kane senzibilitetin per ceshtjen paksa te "ftohet", ngase, bin ladenin na e identifikojn unanisht me muslimanllekun e individeve....pra, pak a shume nga mosdija e tolerojn kete sharlatanin te veproje me metoda te fshehura kishtare kunder pjeses dermuese te popullit shqiptare, thjesht, ngase nuk e kuptojn thelbin, sepse u shitet si "patriot" qe e shane bin ladenin, e jo shqiptaret......e kush e mbron islamin, e mbron bin ladenin, dhe njekohesisht nuk eshte shqiptare, por, terrorist....keshtu nervi diferencues i moderatoreve......nji gjakovare e pastruan, na ka mbet edhe ki shoki ketu (nuk besoj se do ta ndryshoje fjalorin ), dhe mendoj se duhet tja drejtojm samarin dhe syte kah italia atje ku jeton, dhe ti thote shqiptarise "papa, arividerci" pergjithmone.....kesisoj "antimusliman" njoh moti kohe, ne gjermani kane bile edhe partine e vet politike, dhe gjith energjine e gjenerojn nga barazimet qe i bejne me islamin. Kane ngrejt teori konspirative mbi secilin element te islamit duke i ngjit atij reciprokisht elemnt kishtare. Deshmi e ke shkrimin e mesiperm, ku me cdo kusht mundohet ti ktheje fjalet qe Kurani ti dale inspirim vetjak i pejgamberit.

Ne vendet gjermanfolese pionjeri i kesaj levizje quhet Adelgunde Mertensacker.
    Professoreshe per pedagogji (paramendo cfare paradoksoni), kurse shihja cfare punime ka publikuar deri sot:

Moscheen in Deutschland. Stützpunkte islamischer Eroberung., Christliche Mitte, Lippstadt 2001 - xhamiat ne gjermani, epiqendra te expansionit musliman.

Der Islam im Zeugnis von Heiligen und Bekennern. Eine Dokumentation., Christliche Mitte, Lippstadt 2000 - Islami, me deshmite e shenjtoreve dhe ithtareve.

Muslime erobern Deutschland. Eine Dokumentation., Christliche Mitte, Lippstadt 1998 - Muslimanet e pushtojn gjermanine

Der Prophet Allahs., Christliche Mitte, Lippstadt 1996 - Profeti i Allahut, kete liber e kam lexuar, nje teori maramendese mbi pejgamberin, i cili cilesohet si i pushtuar nga xhinet (vertetim per kete e ka gjendjen e tije ne momentet e shpalljes, pra, ku djersitej dhe e humbte vetedijen, ngase keto shenja i tregojn ata qe jane ne ndikimin e xhineve), ku Allahun e identifikon si "iblisin"....

Geführt von Daemonen, Mohammed im Urteil seiner Zeitgenossen., Christliche Mitte, Lippstadt 1993 - i udhehequr nga xhinet, Muhamedi ne "vleresimin" e deshmitareve okulare.

Allahs Krieg gegen die Christen. Christenverfolgung in Geschichte und Gegenwart., Christliche Mitte, Lippstadt, o.J. - Lufta e Allahut kunder te krishterev, ndjekja e te krishtereve ne te kaluaren dhe te tashmen

Islam von A bis Z. Ein Kurzlexikon., Christliche Mitte, Lippstadt, o.J. - islami nga A ne Z - islami nga A ne Z....

Nje PEDAGOGE e cila e ka "gabuar" professionin......

Pra, kush sherbehet me kesisoj materiale, ai argumenton me moshen e ajshes, ai argumenton me grate e pejgamberit, ai argumenton me kopjimin e kuranit nga bibla...etj....Keto jane argumente univerzale te tyre, qe perdoren ne diskutime me muslimanet, pamare parasysh a jane shqiptare, afrikan apo inuit te alaskes....kete qendrim nuk e kan vetem te forumi shqiptare....

Nuk kam besuar ASNJEHER, se do te has ne shqiptare qe miren me kesisoj idejash, e pasiqe kisha paska arrijt edhe nen shqiptare te fut kesisoj "fryme", atehere nuk ka injorim, por, shuplakat me te nxehta verbale qe ekzistojn....fatkeqsisht si manipulohen ndermjet veti, kane gdhendur fjalorin qe te manipulojn bindshem edhe ata qe jane thjesht vetem te interesuar....kjo ka bere, qe islami, muslimanet (pra, SHQIPTARET), dhe vlerat me te shenjta tonat, jo te ofendohen, por te shahen ne masen me te vrazhde dhe me te ulet, me te vetmen arsye, te vertetohen se e kane fene tamam.......por ne kete rruge deshirojn te marim edhe ata qe mundim me vehte.....e kesaj une i them MJAFT !!!

selam
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    selam hoxho,

do ish shume pune e lehte te na ish "injorant", por nuk eshte injorant, ai me gjysemdijen qe ka, pra, me sharlatanizmin e vet, dhe helmin kishtare kunder islamit, na shane fene, e ofendon pejgamberin dhe i urren shqiptaret musliman.
    Sallam Tunxho!!
    Qe ti s'ke cipe, ta kane treguar te gjithe anetaret qe kane t epakten dy fije mend, por qe te me akuzosh mua per "helm kishtare"(ē'dreqin dmth kjo shprehje?)eshte teper qesharake!!
    Sa per sharjen e Islamit, harron se je ti ai qe ka peshtyre mbi te.....po te kujtoj pak se ē'ke shkruajtur ti per te:

Me heret ke thene:

Pra, Tunxh , kur ta shikosh veten ne pasqyre, mund eshte ta peshtysh, per ate qe ke thene mbi Islamin!!
    Kete soj shqiptarcici duhet verbalisht me e reh me e skuq si patlixhan me e bo, derisa ta pastrojn moderatoret nga keto mjedise. Fatkeqsisht edhe moderatoret e kane senzibilitetin per ceshtjen paksa te "ftohet",
    Nese moderatoret do te ishin te pameshirshem, ti s'do te dilje perjashta furrikut te nenforumit mysliman, prandaj duhet t'i falenderosh!!! Ti jo vetem qe ēdo teme ekthen ne nje grindje personale, por je edhe nje antishqiptar i peshtire.......replikat e mia nuk behen ng afakti se ti meriton pergjigje nga une, por vetem per lexuesin akoma te paarrire qe mund te genjehet nga idiotesirat e tua!!
    ....kjo ka bere, qe islami, muslimanet (pra, SHQIPTARET), dhe vlerat me te shenjta tonat, jo te ofendohen, por te shahen ne masen me te vrazhde dhe me te ulet, me te vetmen arsye, te vertetohen se e kane fene tamam.......
    O Tunxh!! Te krishteret e ndjejne veten aq lart ne krahasim me myslimanet, saqe nuk marrin mundimin asnjehere te krahasojne fene e tyre me ate te myslimaneve, perveēse ne rastet kur sulmi vjen prej myslimaneve vete!! Vlerat e juaja (ne i paēi), je ti vete qe i shan, por mos flit ne emer te gjithe myslimaneve, se shume myslimane e mendojne shume ndryshe nga ti!!
    E sa per shpullat, ē'te te them.....ti plase duke ngrene shpulla(jo vetem prej meje), por kujton se po te pellasesh fort, nuk do te ndjesh kercellimen.....ahahahahahhahaha.....sallam Tunxh!!! Cila eshte vlere per ty, ky "sallami" apo kremtimi i sulltaneve turq???!!
    Jarigas

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    ...nji gjakovare e pastruan, na ka mbet edhe ki shoki ketu (nuk besoj se do ta ndryshoje fjalorin ), dhe mendoj se duhet tja drejtojm samarin dhe syte kah italia atje ku jeton, dhe ti thote shqiptarise "papa, arividerci" pergjithmone.....
    E pabesueshme eshte puna e ketyre Musliceve forumist.Cdo kush qe nuk i shkon pershtati propozojne perjashtimin.Kush je ti Nuho te perjashtosh dike-vetem pse nuk mund ti dalish me krye debatit.Ketu qendron "lepuri".
    Nga njeher nga kurreshtja lexoj ne nenforumin Islam te FSH dhe me keqarrdhje konstatoj qe ajo eshte e mbushur me extremist fetare qe duhet perjashtuar menjehere per ofendime kombetare.Duke filluar prej extremistit Islaminfo dhe dallkauk tjere.Pse NUH MUSA hesht per keto vellezer te tu ?

Ju,jeni me shekuj larg dialogut,tolerances,kritikes,bellafaqimit te argumentave dhe mirebesimit.Vetem dini si papagaj te thoni-"Po na ofendoni Muhamedin"...ajooooj katunar jeni ende ju.....Tetovarce "Selak"...
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    E pabesueshme eshte puna e ketyre Musliceve forumist.Cdo kush qe nuk i shkon pershtati propozojne perjashtimin.Kush je ti Nuho te perjashtosh dike-vetem pse nuk mund ti dalish me krye debatit.Ketu qendron "lepuri".
    Nga njeher nga kurreshtja lexoj ne nenforumin Islam te FSH dhe me keqarrdhje konstatoj qe ajo eshte e mbushur me extremist fetare qe duhet perjashtuar menjehere per ofendime kombetare.Duke filluar prej extremistit Islaminfo dhe dallkauk tjere.Pse NUH MUSA hesht per keto vellezer te tu ?

Ju,jeni me shekuj larg dialogut,tolerances,kritikes,bellafaqimit te argumentave dhe mirebesimit.Vetem dini si papagaj te thoni-"Po na ofendoni Muhamedin"...ajooooj katunar jeni ende ju.....Tetovarce "Selak"...
    ...kumanova,

lexo....kur une u kyca ketu pas "8 vitesh", e bera me qellimin qe te kritikoj monotonine ne ate nenforum qe e ceke, shiko postimin tim te pare si deshmi.......me copy paste nuk fitohet "xheneti"....kurse 99% te kohes ne FSH sot e harxhoj tek toleranca fetare......per arsye te INTOLERANCES maramendese......une nuk jam evlija, si cdo njeri i kam dobesite e mija, por, fryma "tolerante" ne ate nenforum ish aq e vrazdhe, aq shpirtkeqe, aq antishqiptare, saqe e pashe te arsyeshme te harxhoje kohe aty me te vetmin qellim, qe se paku "ofendimet" shtazarake te nderpriten. Mendoj se e kam ngrejt se paku "senzibilitetin" e pjesemaresve, e me shume te modertaoreve, per kete ceshtje....une jam i pari per diskutime, i fundit per polemika....por, nuk i frigohem edhe asaj, se paku edhe aty mundohet te nxjer frute ne saje te qellimit, e ai eshte padyshim, por shqiptare, pro kombetare, por progressit.

Pra, nuk e kerkoj perjashtimin e askujt, por disciplinen qe i takon nje shqiptari, se te gjith jena shqiptare, vlerat NDER VET NEVE jane te barabarta, ABSOLUTIKISHT te barabarta.

Kritika ka qene dhe do te jete MOTORI kryesore per "perparim", kjo nuk do mend.....por, nuk eshte kritike ta ofendosh fene islame ne menyren me te vrazhde, ne fjalorin me rrugac, edhe nese i referohesh sjelljes se forumistit qe te shtyn te bejsh ate.....ateher ti nuk je me i mire se ai.....edhe gjykatesi nuk e gjykon vrasesin e femijes se tije mbi deshiren perzonale, por me ligjin valid....

Nuk e pres qe keto dallime ti bejn pjesemaresit, por moderatoret se paku PO....e cka te pres nga nje moderator, qe vet hap tema te stilit "nje musliman ne nje fshat ne nigerine veriore u vra e pre nga sheriati, se ja kish perdhunu kojshise capen kur ai kish qen tek pusi 20 km. larg shtepise per uje...."

...edhe kjo, tek TOLERANCA FETARE......

tung

PS:

Cka thua per nje "njeri", i cili me deshmi, 90% te postimeve i ka me permbajtje fetare antiislame, dhe thot se "te krishteret e ndjejn aq lart vetveten ne krahasim me muslimanet" ???....nga kjo, fobi ???, apo eshte fetishizem ???, dhe si barazohet kjo me "qendrimin e menduar", kur dukshem eshte kontradiktore me ate "te shkruar" ???
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nuh Musa : 21-09-2011 mė 09:26
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Sallam Tunxho!!
    Qe ti s'ke cipe, ta kane treguar te gjithe anetaret qe kane t epakten dy fije mend, por qe te me akuzosh mua per "helm kishtare"(ē'dreqin dmth kjo shprehje?)eshte teper qesharake!!
    Sa per sharjen e Islamit, harron se je ti ai qe ka peshtyre mbi te.....po te kujtoj pak se ē'ke shkruajtur ti per te:

Me heret ke thene:
    ...joooj jari, te gjithe antaret ???....don te ti numeroj ato me gjysemdije dhe ato ultrafundamentalistet e kishes ???, i mbushin dy dore ???

Une nuk te akuzoj per helm kishtare qe vjell ketu, vete replikat e tua folin, me trego, nga 100 replikat e fundit, SA prej tyre nuk kane ne permbajtje islamin ???, nese ke probleme me matematiken, e bej une ate llogari.....e nuk do te me bezdiste edhe nje llogari mbi 100 temat e fundit tek "toleranca fetare"....mendoj se edhe "Krimet" muslimane ndaj stahoreve ne hambaret e kines nuk kane mbetur pa u tematizuar ketu...... e ne krye te tyre kush ka qendruar ???, natyrisht, ti dhe disa shoke, JU, te cilet e ndini vetveten "me larte" se muslimanet......por cudi aman, perse pa muslimanet nuk ju kalon dita....

Pra, Tunxh , kur ta shikosh veten ne pasqyre, mund eshte ta peshtysh, per ate qe ke thene mbi Islamin!!
    ....allah allah, si thone pleqet......mos ma turbullo ujin !!!; problemi e din ku qendron, ti as je uk, as je qengj, e as bile jemi duke pire uje diku.....jari, leri hamendjet, mos u lodh se cka kam thane, e cka kam dash me thane.....ato pune jane matematike e larte....

Nese moderatoret do te ishin te pameshirshem, ti s'do te dilje perjashta furrikut te nenforumit mysliman, prandaj duhet t'i falenderosh!!! Ti jo vetem qe ēdo teme ekthen ne nje grindje personale, por je edhe nje antishqiptar i peshtire.......replikat e mia nuk behen ng afakti se ti meriton pergjigje nga une, por vetem per lexuesin akoma te paarrire qe mund te genjehet nga idiotesirat e tua!!
    ...perla e rradhes kjo.....se pari, INTOLERANCA tek TOLERANCA FETARE eshte pjelle e drejtperdrejt e paaftesive te moderatoreve............shembull, pse nuk e perjashtuan Chinon qe nga 2008, por tash ???, vjellja e tije me fjalorin me banal prezenton qe nga postimet e para.....dhe se dyti, perfundimi yt, se perse meresh me mua, eshte thjesht nje genjeshter e kulluar, ti nuk je ne gjendje ne asnje replike te diskutosh pa mos u bere perzonal, te kujtohen cepet ku kapesh ne pamundesi argumentimi ???, apo "perfundimet" shkollare qe i ke nxjere larte me shkronja te trasha (per te me denoncuar) ???

...shoku ardi mundohet edhe tek ironizmat dhe sarkazmat qe i perdori (dhe qe jane elemente perberese te nje diskutimi qortues) te gjeje "kimen ne dhallt".....jo, une nuk ju japi arsye, se MOTI KOHE do te isha perjashtuar. Jooo, nje njeri qe ju bjer HUNDVE tek "intoleranca fetare" nuk mund te durohet....arsye nga une KURRE nuk do te merrni qe e meriton nje perjashtim....."verejtje" ndoshta, edhe ate, duke e "shtrydhe e rrah" mire e mire "fantazine", qe ndonje "fjale" e imja te paloje ne "librin e sanksioneve"....

O Tunxh!! Te krishteret e ndjejne veten aq lart ne krahasim me myslimanet, saqe nuk marrin mundimin asnjehere te krahasojne fene e tyre me ate te myslimaneve, perveēse ne rastet kur sulmi vjen prej myslimaneve vete!! Vlerat e juaja (ne i paēi), je ti vete qe i shan, por mos flit ne emer te gjithe myslimaneve, se shume myslimane e mendojne shume ndryshe nga ti!!
    ...edhe kjo nje perle e kulluar.....natyrisht, kete e deshmon ti si BABA (nga 100 postimet e fundit, SA PREJ TYRE NUK KANE TE BEJNE ME ISLAMIN ???)......dhe kete e deshmojn edhe 100 temat e fundit tek "toleranca fetare".....ku 99% e tyre kane te bejne me kuriozitete qe nga Arabia deri tek Zelanda e re.....

Tamam de, muslimanet i shajn vlerat e tyre....e pasiqe ne vet "NUK E SHOHIM" ate sharje, je TI ai, qe me shkronja te trasha na pasqyron.....jooooooj.....o nuk mundem breeeeeee mo........

E sa per shpullat, ē'te te them.....ti plase duke ngrene shpulla(jo vetem prej meje), por kujton se po te pellasesh fort, nuk do te ndjesh kercellimen.....ahahahahahhahaha.....sallam Tunxh!!! Cila eshte vlere per ty, ky "sallami" apo kremtimi i sulltaneve turq???!!
    ....e shohim bre, shkronjat e trasha e deshmojn....ti ndoshta e ndjen "kercellimen" a mua me eshte qelbur hunda nga era e qepes dhe te verdhes se vezes, ku ju kane mbeshtjelle pas perdredhjeve qe ja u kame shkaktuar.....o ne korzeta te gipsit do ju shtije bre, si Jackie Chan-in ne "the young master"....e njeh filmin ???, deshmo se ke kulture perendimore.....

hajt tung
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Une nuk te akuzoj per helm kishtare qe vjell ketu, vete replikat e tua folin, me trego, nga 100 replikat e fundit, SA prej tyre nuk kane ne permbajtje islamin ???,
    Ku e shikon analogjine ndermjte kishes dhe anti-islamizmit, ti Tunxh??!!
    ...perla e rradhes kjo.....se pari, INTOLERANCA tek TOLERANCA FETARE eshte pjelle e drejtperdrejt e paaftesive te moderatoreve............shembull, pse nuk e perjashtuan Chinon qe nga 2008, por tash ???, vjellja e tije me fjalorin me banal prezenton qe nga postimet e para.....
    Chino asnjehere nuk ka ofenduar dike, pa qene ai i ofenduar me pare!! Nuk e di se perse e kane perjashtuar, por ma ha mendja se moderatori qe e ka bere mund te te jape shpjegime!!
    dhe se dyti, perfundimi yt, se perse meresh me mua, eshte thjesht nje genjeshter e kulluar, ti nuk je ne gjendje ne asnje replike te diskutosh pa mos u bere perzonal, te kujtohen cepet ku kapesh ne pamundesi argumentimi ???, apo "perfundimet" shkollare qe i ke nxjere larte me shkronja te trasha (per te me denoncuar) ???
    Nuk jane "perfundime" shkollare, por gjera qe ke shkruar ti.....a don adresen e faqeve ku i ke shkruar e pastaj te shohim se kush eshte genjeshtar??!!
    .....jo, une nuk ju japi arsye, se MOTI KOHE do te isha perjashtuar. Jooo, nje njeri qe ju bjer HUNDVE tek "intoleranca fetare" nuk mund te durohet....arsye nga une KURRE nuk do te merrni qe e meriton nje perjashtim....."verejtje" ndoshta, edhe ate, duke e "shtrydhe e rrah" mire e mire "fantazine", qe ndonje "fjale" e imja te paloje ne "librin e sanksioneve"....
    Per mua do te mjaftonte edhe vetem perdorimi i fjaleve serbe ne forumin e Shqiptareve....ty do te te kisha hedhur ne kosh me kohe!!
    ...edhe kjo nje perle e kulluar.....natyrisht, kete e deshmon ti si BABA (nga 100 postimet e fundit, SA PREJ TYRE NUK KANE TE BEJNE ME ISLAMIN ???)......dhe kete e deshmojn edhe 100 temat e fundit tek "toleranca fetare".....ku 99% e tyre kane te bejne me kuriozitete qe nga Arabia deri tek Zelanda e re.....
    O Tunxh, e sheh qe je i plogesht??!! Une thashe se nuk e krahasojne fene me myslimanet e jo se nuk denoncojne pislleqet e kultures harape dhe antivlerat e ISlamit!!
    Tamam de, muslimanet i shajn vlerat e tyre....e pasiqe ne vet "NUK E SHOHIM" ate sharje, je TI ai, qe me shkronja te trasha na pasqyron.....jooooooj.....o nuk mundem breeeeeee mo........
    Jo myslimanet, por ti Tunxh!!
    ....e njeh filmin ???, deshmo se ke kulture perendimore.....
    Do te besh krushqi me mua ti Tunxh qe me ben pyetje personale apo mendon vertet se te dish ēfare numer kepucesh ka Tom Cruise, te ben te kulturuar??!! Sa te thuash ti rrush.......
    Jarigas

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Ku e shikon analogjine ndermjte kishes dhe anti-islamizmit, ti Tunxh??!!
    Chino asnjehere nuk ka ofenduar dike, pa qene ai i ofenduar me pare!! Nuk e di se perse e kane perjashtuar, por ma ha mendja se moderatori qe e ka bere mund te te jape shpjegime!!
    Nuk jane "perfundime" shkollare, por gjera qe ke shkruar ti.....a don adresen e faqeve ku i ke shkruar e pastaj te shohim se kush eshte genjeshtar??!!
    Per mua do te mjaftonte edhe vetem perdorimi i fjaleve serbe ne forumin e Shqiptareve....ty do te te kisha hedhur ne kosh me kohe!!
    O Tunxh, e sheh qe je i plogesht??!! Une thashe se nuk e krahasojne fene me myslimanet e jo se nuk denoncojne pislleqet e kultures harape dhe antivlerat e ISlamit!!
    Jo myslimanet, por ti Tunxh!!
    Do te besh krushqi me mua ti Tunxh qe me ben pyetje personale apo mendon vertet se te dish ēfare numer kepucesh ka Tom Cruise, te ben te kulturuar??!! Sa te thuash ti rrush.......
    ...shoku jarush,

Me se miri, dhe me e shendetshme per teje do te ishte qe thjesht te me injorosh, se mund te rreshqasish ndonjehere e na behesh me musliman se "mjekroshat"....

...pikerish "serbishtja" eshte mjeti rhetorik i imi, i cili e shkakton tek teje ate efekt, qe ti sa kohe je duke u munduar te shpalosh tek une....te kujtohen "levrimet e skenderbeut ndaj sulltan muratit"???.....dhe me kete, te kujtohet tash rrushi ???

Per plumbat qe te bejn "sperth, sperth", pa bum e pa zhurme, me ka munguar cdo sens e cdo vullnet tju kushtoj vemende, per arsye te vleres se dobet te tyre, per mungese te mesazhit....kurse ti po te kishe patur mundesi me kishe perjashtuar.....vaj vaj vaj, cfare halli te paskam shkaktuar.....mu ne lule te ballit te paskam qelluar.

Dhe perfundimisht, nuk pres nga nje person qe eshte thellesisht i indoktrinuar me mendime te huaja (literature kishtare, disa fragmente i njoftova ne repliken me Islaminfon), e me asnje te vetin, qe te kuptoje se "perse u perjashtua" njeri nder forumistet me fjalorin me te piset, me te vrazhde, me banal dhe me kulturen me te dobet ne FSH....., jo, pikerisht nga nje person qe mundohet ta shminkat majmun kciren assesi nuk pres mendime objektive.....po te kish forumi gjuhe, pershkak te subjektivitetit tend do te na kish shurdhuar veshet e piskatmja e tije....edhe vet tastjera, monitori e procesoret do te deshmonin subjektivitetit tend....

mireulexofshim shoku gazmend......
    albanish by nature

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •