Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Mund te perdoren trojet per kredi bankare ?

Dua te mar nje kredi te majme ne nje banke dhe mendova meqe kam ca dylum ti fus si garanci, por nuk e di nese i pranojne dhe me cfar vlersimi i marin.

ps: Truallin e kam ne periferi te qytetit te Fierit, se mos mendoj ndonjeri se e kam na autostrade

Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Dua te mar nje kredi te majme ne nje banke dhe mendova meqe kam ca dylum ti fus si garanci, por nuk e di nese i pranojne dhe me cfar vlersimi i marin.

ps: Truallin e kam ne periferi te qytetit te Fierit, se mos mendoj ndonjeri se e kam na autostrade
    Po, tokat nese i ke ne emer tend rezultojne si prone jote ndaj mund te perdoren per hipoteke. Per sa i perket vleres ato behen nga persona te caktuar qe japin vleresimin mbi vleren e pastaj banka vendos mbi kredine qe mund te te ofroj.

La vita non si spiega, si VIVE!

verdall
    Anėtarėsuar
    05-09-2010
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    30
    cteduhet kredia mbaj tokat

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    trojet po ndersa trojat jo edhe pse kam frike se me ane te kesaj te dytes po ti cosh drejtorit nja dy cope mund ta maresh me kollaj
    qe te lesh toka per garanci duhet te kesh certifikaten e pronesis ne emrin tend apo ne emrin e atij qe do te mare kredin. vleresimi asnjeher nuk do te behet ne vleren normale qe i takon tokes. kjo per arsye se banka do te jete gjithmone brenda me leket e saj dhe ruhet edhe nga ndonje zhvleresim i ardheshem(renie e cmimit) i mundshem i tokes ose edhe nga ndonje keqevleresim i tokes ne momentin e vleresimit ose edhe nga pamundesia per ta shitur me vleren e saj reale ne momentin e liqudimit ne rast mospermbushje te detyrimit nga ana e kreditorit. ne kete menyre banka sido qe te veje puna ka te garantuar rimarjen e lekeve te saj. por nje gje eshte shume e sigurt trojet mund te perdoren per garanci(kolateral) biles eshte dhe garancia me e mire qe mund ti cosh bankes.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Duke qene se hyjne tek pasurite e patundshme, me siguri qe ta pranon. Por duhet te dish qe nuk mjafton te kesh nje pasuri te patundshme per te mare kredi, te duhet t'i vertetosh se ke nje pune te mire, perndryshe do te duhen me shume se nje apo dy paga mujore qe garantojne se ti ke mundesi te paguash kistet. Varet edhe nga kjo e fundit sasia e shumes qe mund te te japin. Pasuria e patundshme eshte strumenti i fundit qe perdor banka per te mare kreditin e saj nese kistet nuk paguhen.
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •