Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 111
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    per luftera te tilla eh, po vdesim, vdesim akoma pa arrite ne fushebeteje, ika tani te mprehe thiken edhe ne pritje te flete-thirrjes per mobilizim
    Ok derisa ju ti mprehni thikat une po shkoj pe nxjerri tankun prej podrumit - MIG-un do ta bie me vone, dhe te paret po fillojme, spo presim palidhje

Po ja lekundim temelin beligradit dhe shkinine po e cojme ne ajer
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 20-09-2011 më 05:55

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    illyrian_rex,

Titulli i temës është "Serbia po përgatitet për luftë në tetor".

Është njerëzore me pranu se gabove me paragjykime për mërgatë e mos vazhdo me "la m.u.t. me s.h.u.r.r.ë".

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga skipetar Lexo Postimin
    illyrian_rex,

Titulli i temës është "Serbia po përgatitet për luftë në tetor".

Është njerëzore me pranu se gabove me paragjykime për mërgatë e mos vazhdo me "la m.u.t. me s.h.u.r.r.ë".
    Ti e ke bere praktike qe te me kapesh si muti pas kepuces!

Ma sjell ne cilin postim kam gjeneralizu apo kam fol per 2 milion njerez sic po mundoheni me e paraqite. Lexo postimin edhe nje here dhe e ke te skjaruar mire se per cilen kategori kam shkru une!

Per titullin e kam dhene mendimin qysh ne postimin e pare. PALLAVRA TE SHKIJEVE! Kaq

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Hajde per hajr na qoft.
    Pleqt thoshin dikur se ne Mitrovic pa shku gjaku ku mzaraku 3 vjeq mo notu ne lum gjaku ska me mbet ,se ajo do ndodh...
    Dikur rreth ksaj ngjarje flitej se ne te dy anet e ures do ruajn dy ushtri te huaja,njera andej e tjetrra kendej .. do ndahet qyteti ,ket e kom hase ,pastaj si fmi pata degju per ngjarjen qe po ua rrefej.Mbase ndodhen dy te parat po besoj edhe nËate meselen e muzatit 3 vjeq.
    Super fuqit jon ne kete loj ,sepse po te ishte bota e interesuar do bente rend e ligj., po ata ,pra nderkombtaret po e lazdrojn serbin dhe kshtu edhe lufta mund te ndodh ,ket sdo mend te neglizhohet ose si thot populli lajku i popullit veq sheshazi duket.Mbas lufte sa komandanti na doli..te pakten komandantet i kemi.Mas ksaj lufte f.sh do ket po kta antar ose ish komandant qe nxoren tarakun nga gjaku e e pren per gjarpnin kurban gabimishte se gjarpni maje pishave te zurihut.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Nuk po pritoni te merreni me dizinformata,te serbise more,ku e ka ate guxim njehere se..

Oj Rina patriote rri urt ojj tii....

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Sa bukur shkruajn disa ketu,kan mbush grushtat fara te kungujve(e kan kohen kungujt tani)e shkruajn per pese pale qejfe...
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin

Une nuk e hodha poshte kontributin e gjertanishem, por une po flas per situaten aktuale.
    Ti nuk po mundesh apo nuk po guxon ta mohosh kontributin e kaluar, sepse eshte i njohur dhe i pamohueshem, prandaj po provon ta mohosh kontributin e tashem (aktual) dhe te ardhshem.

Nuk mundesh ti qe jeton te arushat e bardha te jesh me shume ne dijeni per situaten aktuale me mire se une, qe jetoj ketu.
    Ky "argument" nuk qendron fare.
    Sigurisht, ti ke te drejte te pretendosh se e njeh me mire rrethin tend privat ku jetone apo veprone, por asgje me shume se kjo. Cdo pretendim tjeter eshte prepotence e thjeshte provinciale, dhe ne shume raste edhe jologjike.

Une e di me mire se cka eshte mire e cka eshte keq per Kosoven sepse ajo me prek mua drejtperdrejt, se une jetoj me ato halle.
    Hallet tua nuk i ka e gjithe Kosova.
    Hallet tua ndoshta nuk i kane as 1% e popullit te Kosoves. Prandaj, hallet tua nuk vlejne si argument per ate cfare pretendon ti.

Ti qe i percjell lajmet e RTK-se, KTV-se, TOP Chanel e qe lexon/shet pallavra neper internete, nese nuk jeton ketu, nuk mund te jesh as perfaersisht i informuar dhe nuk mund t'i perjetosh situatat me mire se ne ketu.
    Jeta jote private nuke eshte jeta e zakonshme shumices se qytetareve te Kosoves dhe ndoshta as e 1% te qytetareve te Kosoves. Prandaj, edhe ky argument eshte i pavlefshem. Rrjedhat politike dhe shoqerore te nje shteti apo regjioni nuk mund te argumentohen, arsyetohen apo shpjegohen duke u bazuar ne jeten private te nje individi. Aq me pake eshte e lejushme te argumentohen rrjedhat e jetes politke dhe shoqerore me jeten private te nje individi, e cila 99% te bashkediskuesve nuk ju eshte e njohur.

Paradoksi i madh, per te cilin po flas une, eshte se disa nga ju tentoni te beheni me katolik se vet Papa.
    Fjale boshe e shperdoruar 100 miliona here.

E mbani vijen e ashper, pasoja e se ciles nuk ia keni idene me te vogel se ku mund te na dergoj.
    Kush ta jep ty te drejten per kete prepotence qesharake?!

Qytetari i Kosoves ka nevoje per buke, per shkollim, per mireqenie,
    Cdo qytetar i botes ka nevoje per keto gjera, pavaresisht vendit ku ndodhet.

per liberalizim te vizave,
    Liberalizimi i vizave eshte i "pashmangshem". Ka qene dhe eshte vetem pyetje kohe dhe qmimi qe do ta paguaj Kosova per te arritur ate qe te tjeret ne krahasim me Kosoven e kane arritur gratis. Gjithe kjo ka ndodhe fale servilizmit te papare te udheheqesve provincialo-fashataresk shqipetare ne historine moderne te Ballkanit dhe Evropes.

per pranim te sportit ne federatat nderkombetare,
    12 vite kane kaluar.
    Ndoshta do te kalojne edhe 12 tjera, sepse ata udheheqeist politik te Kosoves ne radhe te pare kane luftuar dhe luftojne vetem per karrieren dhe mireqenien personale. Keto dy qellime me se lehti i arrijne permes servilizmit ndaj cilitdo diplomat te rangut te fundit nga perendimi etj.

per strehe mbi koke, per dinjitet etj....
    Cdo njeri i botes ka nevoje per keto gjera.

Momentalisht ekziston vetem nje rruge e vetme per daljen nga kjo situate
    Dikush tka mashtruar?!

e ajo eshte bashkepunimi i ngushte me SHBA-te dhe vendet e fuqishme te BE-se.
    Askush ne Kosove, se paku nga mainstream-i politik dhe shoqerore nuk eshte kunder bashkepunimit te ngushte me SHBA dhe BE. Kjo edhe eshte dicka krejtesisht e vetekuptueshme, sepse cdo mundesi tjeter eshte praktikisht e mbyllur dhe nuk sjelle rezultate me pozitive, sidomos brenda nje afati te ckatuar.

Cdo rruge tjeter, momentalisht, eshte mos falenderim...por edhe vetevrasje kolektive.
    Cila eshte "cdo rruge tjeter"?!
    Une e thashe se te gjithe forcat relevante jane per bashkepunim te ngushte me SHBA, BE etj.

Na trego nje force te rendesishme politike kosovare qe eshte kunder bashkepunimit te ngushte me SHBA etj...?

Pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 20-09-2011 më 07:30

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    I paske lene trash kesaj rradhe (citimet). T'holloi t'holloi edhe pak me shume...mundesisht tri-kater shkronja...dhe pergjigje!...se ashtu do te marresh pergjegje gjithmone. lol

Keto spirrimet as nuk i lexoj mer, si nuk e kuptove njehere!

Si mbledheni pikerisht ju qe e keni mizen nen kapuq...njeri pas tjetrit. Anal-istat e cajtoreve e patriotat e virtualitetit. lol

Po ta kthej nje pergjegje te shkurter vetem ne pjesen ku je komplet out-

Askush ne Kosove, se paku nga mainstream-i politik dhe shoqerore nuk eshte kunder bashkepunimit te ngushte me SHBA dhe BE. Kjo edhe eshte dicka krejtesisht e vetekuptueshme, sepse cdo mundesi tjeter eshte praktikisht e mbyllur dhe nuk sjelle rezultate me pozitive, sidomos brenda nje afati te ckatuar.
    VV edhe mund te jete per beshkepunim me SHBA, por mungon vullneti te ana tjeter. Me rrugaqa e pulaxhi nuk merren ata, jane shume serioz. Rruga qe e ndjek VV, eshte e kunderta me rrugen qe e ndjek SHBA...kur flasim per proceset qe po kalon Kosova.

Ndoshta nje reformim i thelle ne ate levizje/parti, ne nje kohe me te vonshme do t'a ndryshoje qendrimin e SHBA-se...perndryshe do te konsiderohen gjithmone si grup adoloshentesh te frustruar qe kerkojne pak vemendje!

Pershendetje
    Je bo shume i sjellshem me nick te ri. lol

p.s. vazhdo t'hollo deri sa te kthehem

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Nuk po pritoni te merreni me dizinformata,te serbise more,ku e ka ate guxim njehere se..
    Oj Rina patriote rri urt ojj tii....
    Pse Nete a sdo me luftu ti a?

E kam mendu dhe strategjine: do ta perdorim ate te japonezeve gjate luftes se dyte boterore. Shkonin nenshkruheshin se pari, e merrnin avionin dhe me te e drejte e ne anije, booooom strategji kamikaze. Merre me mend me Ameriken kane luftu dhe po mos ta perdorte bomben atomike, Amerika kurre skish mujt me fitu.

E lere me ne ni Serbi te lodhte. Se pari i kisha perdor si kamikaze disa berrlloga qe sna duhen, me teledirigjues i kisha aktivizu e mandej nese kishte pase nevoje dhe ne pse jo per atdhe, a ka vdekje me te bukur

Na e kishin ngrit mandej naj permendore aty te Nene Tereza ;p

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    ...
    VV edhe mund te jete per beshkepunim me SHBA, por mungon vullneti te ana tjeter. Me rrugaqa e pulaxhi nuk merren ata, jane shume serioz. Rruga qe e ndjek VV, eshte e kunderta me rrugen qe e ndjek SHBA...kur flasim per proceset qe po kalon Kosova.
    Do te thote, ti ske asnje argument te mirefillt, por vetem je ka merresh me shpekulime dhe thashethena.

Na thuaj konkretisht, cilen rruge e ndjek VV?

Ndoshta nje reformim i thelle ne ate levizje/parti, ne nje kohe me te vonshme do t'a ndryshoje qendrimin e SHBA-se...perndryshe do te konsiderohen gjithmone si grup adoloshentesh te frustruar qe kerkojne pak vemendje!
    Vetem sa per informim: Une skam asnje lidhje me VV.

Po te ishin te gjitha partite te njejta apo shume te ngjashme, sic deshiron ti, atehere nuk do te na nevojiteshin as shume parti, as zgjedhje te lira dhe ne fund as demokracia.

Pershendetje

P.S.
    Natyrisht, une jam i detyruar ta ndaje tekstin tend, sepse ti aty perzien apo permend shume tema qe nuk nderlidhen. Ndoshta edhe qellimisht, vetem sa per ta mbuluar mangesine totale argumentuese ne shumicen e shkrimeve tua.
    "Argumentet" tua ne shumicen e rasteve jane pershtatje e ngutshme dhe e pasakte e argumenteve, pohimeve apo mendimeve te huaja qe prodhon perditshmeria politike dhe mediatike. Per kete arsye argumentet e tilla jane edhe jologjike, sepse nuk jane argumente tua te menduara mire, por kryesisht te mbledhura ne cdo cep te internetit etj. dhe te rikompozuara ne menyre delitante.

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •