Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 111
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Nese behet e vertet kjo, at'her kemi mundsi mi pa patriotat mbas internetit apo dalin me luftu a jo se kogja ja kan nis me rre gjyks kishe na patriota a kur vjen puna ikin azilanta n'vende t'huja.
    Personalishte nuk jame azilante ,pore kame pasur rastin te shohe edhe shqipetare azilante . Te gjithe te shkretit kishin nje arsye ,pore ju ,c'fare arsye kishit qe shitet lope e shtepia dhe ja mesyete azilanitt ne liri ??!

Azilantet shqipetare kishin nje arsye se ishte kohe lufte dhe gjenocidi , pore ju c'fare ju shtini te kerkoni azil ne liri ??

Njeres te cilet nuk dine ta mbane shtetin e tyre, quhen azilante te lirise dhe demokracise shqipetare .

Azilantet shqipetare ndoshta kerkojne ndihme nga evropiane ,pore ju azilantet e lirise kerkoni ndihme nga shkijet sllave .

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Se Yllirian Rexi nuk han e pin me shkiet, dhe nuk i beson ata thi, kjo ashte mese e siguret. por i nerumi Illirian rex, besom o shqyptar ,se mbi kurriz, e mbase shpine te shqyptarit nepergjithesi te Kosoves e Yllirides ne veqanti, ashte luajt nje dreq i mallku. Aj dreq i mallku i ka pjelle e nai ka lan keto dreqnit zagar qe i kemi sot ne krye te hyqymeteve si ne Kosove e Ylliride.
    Besonemi vllazen se ne kurriz shqyptarve ashete luajt loja e dreqit, dhe dreqi cdoher ka gjete partenere bashke punus ne mesin e shqyptarve. ky lloj shqyptari qe ka pranu te luaj lojen e dreqit, para ndergjegjes kombetare i ka pri ndergjegja vetiake, etja per fame e per pushtet. kete e beni enveri me komunistat, kete e bene pase aredhesit e ti zagaria laperiste qe iu betu ati regjimi gjakatar e cfaroses. I perdoren metodat e tyne per te arrite aty ku jan sot.
    duke luajt lojen e dreqit e mbi gjak te shqyptarit sot gezojen fotelet e qelbuna. Njete si i gezuan para aredhesit e tyne envero-titistat per gjyse shekulli. A do tju jepet haku aty e di vetem Zoti a ne vete dijesohen shqyptaret?

C'do kushi ka te drejte te shkruaj ne internet c'ka te done , pore te flasesh dhe te turperojshe 2 milion shqipetare ne evrope e e Amerike ,nuk ka hije. Nuk po thome qe te gjithe jane te mire ,pore keta njeres jane te gjakut tone dhe s'duhet haruare asnjehere lere me qe te kritikojshe pa asnje argumente .

Shqipetaret ne mergim nuk i kane veshket e mbeshtjelluara mire e mire , sepse vendet evropiane nuk jane shteti i tyre .

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    kur u bo lufta ne Kosovë , shum te ashtuquajturit "azilanta" kan shku vullnetarisht ne luftë..e sa per ndihma materiale te mos flasmi ... si per armatim etj.. si i kan perdor ato ndima edhe ku kan shku , ata duhet mu pergjegj .. ktu une ku jam i kemi dhan secila familje ka 1500 DM minimum , e kan dhan njerzit edhe ma teper edhe ka pas raste qe kan shku ne luftë plot njof...

por ka ndodh edhe e kunderta , edhe njerzit qe ishin ne Kosovë , djem te ri e fizikisht te aft per ushtri , kan dal ne diaspor "azil" se i ka mungue trimerija per luft ... diqka qka asht shum normale edhe njerzore .. njeriu i frigohet luftes ...

ka trima qe luftojn per vatan , pamar parasysh se ku jan kthehen .. ka edhe qe largohen ... per mua jan fenomene normale qe plotsisht i kuptoj ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga busavata : 19-09-2011 më 22:33

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    serbia ka 3 avion mig 29,5-7 mig 21 dhe disa galeb qe bien si dardhat,tanke i ka rreth 80 t-84 te tjerat jane t-55 per muze .
    Oj Drenic po shum leht e ke pru me kto shifra me rrzu serbin,kjo edhe qashtu ma heret o kon, po pse pra na u dasht pra ateher me thirr Nato-n me na ndihmu.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Euuuuuu,bre....qe po dashka me ik .....po ku me ik se...hhahahaha,po nejse de ,se un jam mesu me humbje te njerzeve qe i dua ,ka baba jem hala djem ....hahaa
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    pse deshironi te beni mobilizim, vetem e vetem te testoni gatishmerine luftareke te diaspores eh ?

Preshevalee, mos harro neser te dalesh ne proteste per librat, e nderkaq per luften, vetem thirni ne jemi gati ti pergjigjemi "mobilizimit" e qe ta kuptojne edhe keta vellezerit edhe motrat shqiptare pertej kufinjeve formal dhe informal per çfare eshte fjala... nese e zejme Milicen (emer femre sllave) duke e kaluar granicen (kufirin pra), do ja zdeshim maicen (po pra kanatjeren) edhe do ja zgjasim .icen edhe do ja kallim flake, flake pikat... Ah,ahahahah edhe ate shkinulken qe e paska pas rrahur ajo Rina me larte, po erdhi edhe njehere jo vetem floket, po shume e gjerat kemi per ti dhene ne dore edhe ti themi mbaji qitash...

per luftera te tilla eh, po vdesim, vdesim akoma pa arrite ne fushebeteje, ika tani te mprehe thiken edhe ne pritje te flete-thirrjes per mobilizim

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Shkijeve nuk ju dalin llogaritjet si i parashohin se do të zhgënjehen me marrëveshje të cilat nuk e kanë përkrahjen e popullit Shqiptar, njësoj sikurse janë zhgënjyer nga marrëveshjet me Ahmet Zogoğlu.

Shqiptarët, çfarëdo dallime që kanë në mes veti, qofshin me breza larg tokave Shqiptare, për një çast e lidhin Besën e bëhen bashkë kur rrezikohet Shqiptaria. Shkijet janë të vegjël para Beslidhjes Shqiptare që nuk ka dështuar ndonjëher, por është përballur e ka ngadhnjyer çdoherë, është dhe mbetet varr edhe i Perandorive që kanë marrë guximin e guxojnë me e rreziku Shqiptarinë.

Shkijet, nga mësimet e Botës prej së kaluarës, kësaj rradhe nuk do të mund të nxisin luftë Botërore. Prandaj, ju mbetet me u përball drejtëpërsëdrejti "vetëm" me Shqiptar. Kur të ndodhë kjo përballje, pothuajse e pashmangshme për shkak të papërmirësimit të Shkive, pason dhe shkëputja e Sanxhakut dhe Vojvodinës nga Shkinia.
    Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 20-09-2011 më 04:56

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Ndoshta lufta eshte nje pallavre ,pore komenti juaj eshte nje musalle .

C'fare te bene ty zoteri njerezit (shqipetaret) qe na shkruajne apo flasin nga Skandinavia , Amerika, Cyrrih,Brukseli,Hamburgu e Kandaja ??

Si nuk te vjene turp, qe nde nuk jane haruare pasojat e luftes se 1999. LLogarite se sa heroje ne Kosove mbeten te vrare vetem nga keto vende qe ju po i cekni me larte.

Llogarite se sa pasuria eshte derdhur bashe prej ketyre vendeve per lufte,ne Kosove, e Maqedoni , qe ju i quani pallavra ,dhe me veshket e mbeshtjelluara mire e mire ?!!

Veshket e shqipetareve neper evrope e bote na qenkan te mbeshjellura ,mire e mire. Ndoshta keta njeres (shqipetare) ju kane prishur juve rahatine edhe ne kohen e luftes ,sepse ju shkateruane te dashuren Jugosllavi e sllavo-serbi.

Te jeni te sigurte se ne te ardhmen ,nuk kemi ndermende te ju prishim jaranine me shkijet qofshi ne lufte apo ne liri ..

Cdo te mire apo te keqe qe nuk e vlereson de largohet nga dora.
    Dhe ja ku vjen pikerisht kokrra e gomarit qe une e kam pershkru me larte. lol

Me avash pak, se te tregoj une ty jaranine me shkije, idiot!

Se a ka kontribuar diapora apo jo... une e di shume mire, per faktin e thjeshte se nuk ekziston familje ne Kosove, Shqiperi, Iliride, Malesi e Lugine qe nuk e kane dike te familjes (se paku, familjes se gjere) jasht!

Une nuk e hodha poshte kontributin e gjertanishem, por une po flas per situaten aktuale. Nuk mundesh ti qe jeton te arushat e bardha te jesh me shume ne dijeni per situaten aktuale me mire se une, qe jetoj ketu. Une e di me mire se cka eshte mire e cka eshte keq per Kosoven sepse ajo me prek mua drejtperdrejt, se une jetoj me ato halle. Ti qe i percjell lajmet e RTK-se, KTV-se, TOP Chanel e qe lexon/shet pallavra neper internete, nese nuk jeton ketu, nuk mund te jesh as perfaersisht i informuar dhe nuk mund t'i perjetosh situatat me mire se ne ketu.

Paradoksi i madh, per te cilin po flas une, eshte se disa nga ju tentoni te beheni me katolik se vet Papa. E mbani vijen e ashper, pasoja e se ciles nuk ia keni idene me te vogel se ku mund te na dergoj. Qytetari i Kosoves ka nevoje per buke, per shkollim, per mireqenie, per liberalizim te vizave, per pranim te sportit ne federatat nderkombetare, per integrim, per strehe mbi koke, per dinjitet etj....e jo per folklorizma e patriotizma te internetit!

Momentalisht ekziston vetem nje rruge e vetme per daljen nga kjo situate dhe per permiresim te jetes se qytetarit, e ajo eshte bashkepunimi i ngushte me SHBA-te dhe vendet e fuqishme te BE-se. Cdo rruge tjeter, momentalisht, eshte mos falenderim...por edhe vetevrasje kolektive.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 20-09-2011 më 05:26

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Se Yllirian Rexi nuk han e pin me shkiet, dhe nuk i beson ata thi, kjo ashte mese e siguret. por i nerumi Illirian rex, besom o shqyptar ,se mbi kurriz, e mbase shpine te shqyptarit nepergjithesi te Kosoves e Yllirides ne veqanti, ashte luajt nje dreq i mallku. Aj dreq i mallku i ka pjelle e nai ka lan keto dreqnit zagar qe i kemi sot ne krye te hyqymeteve si ne Kosove e Ylliride.
    Besonemi vllazen se ne kurriz shqyptarve ashete luajt loja e dreqit, dhe dreqi cdoher ka gjete partenere bashke punus ne mesin e shqyptarve. ky lloj shqyptari qe ka pranu te luaj lojen e dreqit, para ndergjegjes kombetare i ka pri ndergjegja vetiake, etja per fame e per pushtet. kete e beni enveri me komunistat, kete e bene pase aredhesit e ti zagaria laperiste qe iu betu ati regjimi gjakatar e cfaroses. I perdoren metodat e tyne per te arrite aty ku jan sot.
    duke luajt lojen e dreqit e mbi gjak te shqyptarit sot gezojen fotelet e qelbuna. Njete si i gezuan para aredhesit e tyne envero-titistat per gjyse shekulli. A do tju jepet haku aty e di vetem Zoti a ne vete dijesohen shqyptaret?
    Pershendetje Plaku.

Dreqi shqiptarise i ka hy shekuj me pare...shume shekuj me pare, dhe nuk e ka ndermend me dale!

Une nje gje e di, presidenti i ndjere Ibrahim Rugova i kushtoi nje jete te tere sensibilizimit te opinionit nderkombetar per qeshtjen e Kosoves, krijimit te lidhjeve te reja miqesore, trasimit te rruges se Kosoves drejt pavaresise dhe integrimeve etj . Kete kontribut dhe keto sakrifica vetem nje bukpermbyses i mohon.

Ajo qe une them eshte se, te gjitha ato lidhje qe u krijuan me gjak, me mund e me djerse...nuk guxojme t'i shperdorojme ne keto momente. Nese kemi arritur qe te bindim nje superfuqi si SHBA per nderhyrje ne Kosove dhe dislokim te trupave te saj ketu...fale te cilave tani flejme rehat, duhet poashtu te kemi kujdes qe te mos e humbim perkrahjen nga kjo superfuqi.

Vija e ashper e bucfarhaneve dhe cajtoreve eshte mire qe te mbetet po aty dhe te mos i ipet vemendje e tepruar.

Dhe...nese dikush e ka humb besimin te SHBA-te, eshte mire qe te na hap syte edhe ne te tjereve, me argumente...ne menyre qe te kuptojme edhe ne djallezine e tyre!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin

C'do kushi ka te drejte te shkruaj ne internet c'ka te done , pore te flasesh dhe te turperojshe 2 milion shqipetare ne evrope e e Amerike ,nuk ka hije. Nuk po thome qe te gjithe jane te mire ,pore keta njeres jane te gjakut tone dhe s'duhet haruare asnjehere lere me qe te kritikojshe pa asnje argumente .

Shqipetaret ne mergim nuk i kane veshket e mbeshtjelluara mire e mire , sepse vendet evropiane nuk jane shteti i tyre .
    Une nuk po flas per 2 milion njerez o dud!

Po flas per patriotat e cajtoreve me tajming te larte te aktivizimit ne virtualitet, perkatesisht ne kete forum...e qe jeni disa kokrra qe numeroheni me gishtat e njeres dore!

Lexo postimin e pare:

+1

100% e sakte!

Ky eshte paradoksi me i madh me te cilin une qeshi me ze. lol

Asnjeri prej 'patriotave' te forumeve dhe internetit qe mbeshtjellen neper kembe nuk banojne ne Kosove, Shqiperi apo ne ndonjeren prej trevave shqiptare!
    Flasin/shkruajn nga SHBA, Skandinavi, Cyrrih, Bruxel, Hamburg e Kanade, me veshka te mbeshtjellura mire e mire...edhe mundohen me na tregu neve qe i prekim gjerat me dore cdo dite te Zotit se cka eshte mire e cka eshte keq

Lum Kosova per ambasadat/cajtoret qe i ka se perndryshe do t'na kishte marre lumi. lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 20-09-2011 më 05:33

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •