po pres dreken u lodh truri....
Po mendoja,sa dembel qe eshte ky qe pret dreken t'i vij e gatshme!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
po mendoj sa shpjet po ikshe ti e panjohur ......
po pres mengjesin u lodh truri....
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Sa qef kam me bo shoping o zot .
tani mendoj , o zot o zot o zot o zot o zot....
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
dua mbrojtje femerore, me kercenoi Brori. Nuk pendohem per fjalet qe thashe te dashuren e tij Tauren
Sternia je e gatshme te me mbrosh, do jesh trupoja ime personale ?
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
kush eshte Brori aman me qafsh mua
po lere te dashuren e tij rehat cfare do qe gervishesh te kam thene 100 here une ty
kapo je apo sje dreqi e mori
me trego tani se si e festove ditelindjen dhe cfare dhurata more?
me ke luan sot Bayer po mendoja
ku eshte Linda se ajo i di
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
jo sa here flisja ne tema ajo vinte e grricej me mua se ja kishte qejfin te me flirtonte, dhe un si cun delikat, i ndjeshem ,ca do boj te rri si hu ? Ja ktheja pergjigje se ta largoja pak, por ajo filloi te sillej ndryshe perdorte fjalore kunder meje.. Dhe brori si cun i zgjut qe eshte ka shkua te tema me mendje qe sdo e marr seriosisht ato fjale ,pasi ashtu e kishe menu, por un ndryshe me seriozisht, te tilla lojra spranoj ne temen e ditlindjes.. E verteta eshte se pas kercenimit alla bror, kerkoj mbrojtje nga gjinia femerore pasi rreziku qe me kanosej eshte i larte, Brori eshte nga ato tipa te rrezikshem mafioz, dhe un nje lepur qe kerkoj mbrojtje.
Gjithsesi duke lon menjane problemet e mia mjaft trondites, dua te them qe e kalova mjaft mire ne shoqerin e miqve , madje njona me tha, ej u bofsh 100 je bo shum i mire sot.. Vertet thash ? ehe me tha.. Mendova yppp xhixhi dhe ajo bam bam me rrahu keq fizikisht ne nje vend. Kalova bukur
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Po mendoja,pse ,,pulagjia''mirret me ,,prokurorin''e forumit?
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt