Close
Faqja 13 prej 124 FillimFillim ... 311121314152363113 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 1235

Tema: Kriza greke

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Me shume nga te gjithe gezohen gjermanet qe po hapin punet e tyre ketu
    me duken si ata njerez qe ju mer shtepine banga edhe vete edhe ju a ble ti per te banuar ska gje me te keqe
    shajne ullirin e greqise por ja qe ska ullir me te mire se ketu
    shajne greqine por te gjithe gjermonet ketu vijne edhe nxijne bythken ne djellin e saj edhe hane sallate greke me vaj ulliri
    pa le gjermankat mos flasim per to me mire

te flas ndonje shtet me kulture e pranoj po te flasin gjermanet pijanec nuk e duroj dot
    une nuk merzitem se jetoj ketu por eshte nje vend i bukur edhe na ka mbajtur me buke
    nuk po flas me shume se kurre mban anen e te vertetes quhesh greke!
    Pse si te duket shteti Gjerman ty?

E vertet qe Gjermante pijne(por jo te gjithe) por jan njerzit me te drejte dhe pa hile,per ligjet dhe rregullat.

Dhe ngaqe jan njerez te drejte,dhe i zbatojne ligjet,ka ecur ky vend,ku eshte dhe sot.

Krahason Gjermanin,qe ju ndihmoi,me ate Greqin tate,qe po shkoni vetem ne krize.

Po nuk keni faj ju ,por fajin e ka shteti Gjerman qe ju ndihmon ju Grekve atje(si ty p.sh.m) .Juve nuk eshte per tju ndihmuar fare,por eshte te vuani si qen,dhe ti sidomos,qe vjen ktu dhe po na mbron Greket.Shko e rritu njiher dhe pastaj ec e komento per politik, per Greqine e Gjermanin.

Ik e futi nji frape tani,se ajo te ka mbetur ty.Edhe mos hajde ktu te na hapesh barkun me idjotsira.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Linda5 : 16-09-2011 mė 15:54
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Kur komshiut i digjet shtepia, ben mire te blesh zjarrfikse
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Sa muaj ka viti helen ?
    Zot fale se nuk di se ca thote :-D

Nqs ke nejt gjithe diten duke ''thurur tegela '' normal qe te ka mbajt me buke lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 16-09-2011 mė 15:57
    Jeto sot se neser nuk i dihet

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin

E vertet qe Gjermante pijne(por jo te gjithe) por jan njerzit me te drejte dhe pa hile,per ligjet dhe rregullat.

Dhe ngaqe jan njerez te drejte,dhe i zbatojne ligjet,ka ecur ky vend,ku eshte dhe sot.

Krahason Gjermanin,qe ju ndihmoi,me ate Greqin tate,qe po shkoni vetem ne krize.

Po nuk keni faj ju ,por fajin e ka shteti Gjerman qe ju ndihmon ju Grekve atje(si ty p.sh.m) .Juve nuk eshte per tju ndihmuar fare,por eshte te vuani si qen,dhe ti sidomos,qe vjen ktu dhe po na mbron Greket.Shko e rritu njiher dhe pastaj ec e komento per politik, per Greqine e Gjermanin.

Ik e futi nji frape tani,se ajo te ka mbetur ty.Edhe mos hajde ktu te na hapesh barkun me idjotsira.
    Oj katnare cfare te paska gjet kshtu

Tybe me te drejte je tu fol , edhe pse Helenka na qenka helenizu por ski cka bene.

Nuk di se cfare te mira gjejne ne Greqi kur pika e par e rendit te dites duhet me ndryshu mbiemrin dhe fene ?

Kjo i bjen mu shit per pare .

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Kur komshiut i digjet shtepia, ben mire te blesh zjarrfikse
    mduket se po te digjet ty lali

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    mduket se po te digjet ty lali
    O mer drague keta hallin e kan tek pensionet ose ndoshta dashuria per meme greqine eshte bo natyrale .

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

avash mi vajze se spo e mban ti me buk shqiptaret ne Greqii,na fliske si gjermone jasht kufirit gjerman ti. po kush je ti njehere ti flasesh keshtu nje shqiptari/e qe jeton andej familjarisht ????? shiko shpin tende lej tjeret

te tere e dime qe greqia/spanja/portogalia mbase i bashkohet edhe italia.kan probleme financiare shum te madh sidomos greqia.
    por duhet te dim dicka qe greqia sido qe te vej puna jan finoke te medhenj do e gjejn rrugen/politiken

edhe moj linda mir kjo lena ri ne det e pi frape, po ti cben je ndonje sekretare e merkel apo ndonje puntore shpi pun shpi gjum

nejse
    Partizoni

Siper meje kishte edhe komente te tjera per tu pergjigjur perse me zgjodhe mua?
    Qetesohu te lutem edhe ne se je tape falesh...
    Pyet ndonje gjysh qe ka jetuar kohen e luftes me gjermanet zemer edhe do te maresh pergjigjen per ate shtet
    gjermanet jane njerez te mire edhe trashegmitaret e hitlerit edhe kane marre pjese vetem ne Zweiten Weltkrieg
    Gjermanija edhe cdo shtet ne eurozone eshte i detyruar te ndihmoje e dashur per te mos falimentur nje shtet edhe sidomon gjermanija ndihmon per te ruajtur bythken e tyre(bangat)
    Linda kam respekt per ty edhe nuk dua ta trash me shume te lutem komento ndonje tjeter per deri sa nuk tu drejtova ty!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 16-09-2011 mė 16:55
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Berluskuno tha per ke te flasin per ate bythtrashen merkel qe ska vajtur me burre kurre
    njerez mos u zini kot nuk ka lezet
    Izadora nga kompiutri thur tegel une sa te duash
    po ty nuk tu drejtua njeri une kaq di po sjam gje e trashe si puna tende qe na ben ineresanten
    jam e thjeshte edhe hundes se kam si ty perpjete
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    avash mi vajze se spo e mban ti me buk shqiptaret ne Greqii,na fliske si gjermone jasht kufirit gjerman ti. po kush je ti njehere ti flasesh keshtu nje shqiptari/e qe jeton andej familjarisht ????? shiko shpin tende lej tjeret

te tere e dime qe greqia/spanja/portogalia mbase i bashkohet edhe italia.kan probleme financiare shum te madh sidomos greqia.
    por duhet te dim dicka qe greqia sido qe te vej puna jan finoke te medhenj do e gjejn rrugen/politiken

edhe moj linda mir kjo lena ri ne det e pi frape, po ti cben je ndonje sekretare e merkel apo ndonje puntore shpi pun shpi gjum

nejse
    Une jam Shqiptare ne rradh te pare,dhe jam krenare.

Une punoj jetoj tamam si njerez qe din te jetojne,dhe jo te hapen meneresh e te thojne,qe une erdha ne gjermani dhe jam gjermane.kte se bej dot une(se edhe ktu ka sa te dush si puna e ksajt helenes )

Greqia nuk eshte aq finoke,sa kujtojne se do ja hudhin Gjermanise.Kte ta harrojne,njiher e pergjithmon.

Edhe ti mor king,jam njeri i thjeshte,qe punoj dhe jetoj me forcat e mija,Sa per Merkelin,me ka ren rasti ta takoj(ndoshta kjo mund te jet e ēuditshme per ty dhe te tjeret)por ja qe mundsija mu ka dhene,Dhe nuk eshte e thene,pse e kam takuar,ta kem hunden perpjet,por si te thash jam njeri i thjeshte.
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Siper meje kishte edhe komente te tjera per tu pergjigjur perse me zgjodhe mua?
    Qetesohu te lutem edhe ne se je tape falesh...
    gjermanet jane njerez te mire edhe trashegmitaret e hitlerit edhe kane marre pjese vetem ne Zweiten Weltkrieg
    Gjermanija edhe cdo shtet ne eurozone eshte i detyruar te ndihmoje e dashur per te mos falimentur nje shtet edhe sidomon gjermanija ndihmon per te ruajtur bythken e tyre(bangat)
    Linda kam respekt per ty edhe nuk dua ta trash me shume te lutem komento ndonje tjeter per deri sa nuk tu drejtova ty!
    Sepse duhesh te rritesh,qe te vish te japesh komente neper kto tema.Ta kam shkrujt dhe me lart.

Un jam shum e qete,dhe esell,por esell fare.Qe kshtu fjalen tape,mund ta kthej dhe me ndonje fjal tjeter ty,qe kshtu rri e qete,dhe mos u eksito shume.

Te detyruar nuk jane,se nje fjal te thot Gjermania,qe Greqia te dali nga eurozona,del fishek,por aq kupton ti.
    Ty tu drejtova,se ti po shkruaje per gjermanet.
    Lenka nga eshte Hitleri? po aq di ti.

Hitleri ka lindur ne Austri.Qe kshtu mos e harro,mbaje vath ne vesh,e mos bej gafa

Kaq kisha me ju !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Linda5 : 16-09-2011 mė 17:16
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •