Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    Jo vlla , e ke kuptuar gabim ,
    qellimi im i vetem eshte demaskimi i te ashtuquajtures Fe e Paqes, .
    ne fakt nje gje nuk kam kuptuar ban vellai..pse je kaq shume i shqetesuar..mos te ka mbetur ty ne dore demaskimi i dikujt apo dickaje..nuk besoj...ty te shqeteson fakti se ka edhe nje fe tjeter veq asaj qe beson ti...ti ke kaluar cakun e normales drejt anes ekstremiste..ty dhe nje pjese si puna jote ketu te te gjitha kraheve ju rrin mendja pse ka edhe te tjere qe mendojne ndryshe nga ju..mundohu ta rrespektosh mendimin ndryshe..sido qe te mundohesh nuk mundesh ti besh te gjithe ne nje mendje..kjo eshte teoria e diversitetit...

kush je ti more te vleresosh kush eshte fe e paqes apo fe e luftes..kush je ti qe ta vleresosh kush eshte e quajtur dhe kush eshte e ashtuquajtur..nje hiq je..pikerisht duke qene nje hiq arrin ne vleresime te tilla..personalitete te shquara boterore me renome deri shenjterore e kan vleresuar dhe e vleresojne fene islame si fe e paqes e ti na paske arritur tjeter perfundim dhe tash te ka dale detyra ne demaskim te saj..ti je me i famshem se papa gjon pali apo personalitete te tjera te kishes romane qe e kan vleresuar me superlativa feme islame..ti sdenjon te vizitosh nje xhami apo nje vend te shenjte islam kurse papa gjon pali me gezim vizitoi vendet e shenjta ne arabine saudite apo vende te tjera..nuk e di por mendoj se keni rrjedhur.

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    "Malesori me opingen e trashe e me mendjen e holle"-thote populli, por natyrisht nuk mund te jene te gjithe mendjeholle.....po ashtu edhe myslimanet!!NUk kam thene asnjehere se myslimanet jane fare e keqe e se duhen zhdukur, larg prej meje pastaj t'i fus edhe shqiptaret ne nej thes........ketu flasim per Islamin e muhamedaneve, meqe s'e paske kuptuar, Malesori me opingen e holle....shpresoj qe te mos shkruash me me mllef!!!
    Tungjatjeta!!

nuk e di se sa mendjen e holle e kan malsoret jarigas por di qe malsorin e karakterizon maturia dhe dashuria per te tjeret..ne kete kategori hyj edhe une dhe nese kam shkruar dicka me mllef jam kushtezuar per kete gje..mllefin nuk e kam pse ti apo te tjere jan te nje feje tjeter nga feja ime po e kam te ajo qe nuk rrin burri tere dites duke rremuar internetit me gjet dicka per ta perdore si flamur per te share..ne cdo krah fetar mund te gjesh dhe mund te interpretosh gjera qe dikujt i duken absurde e dikujt i duken te mire..po te mos kishte ndryshime nuk do te kishim kete laramani fetare sa qe nuk e merr vesh kush se sa fe jane..njeriu duhet te rrespektoje lirine e tjetrit per te besuar..a beson ne fene e muhamedaneve apo te dushmaneve eshte e drejt e tij..as ti e as une e askush tjeter nuk ka te drejte tja vere ne dyshim besimin e ti..nese te cenon ty apo dike tjeter atehere ke te drejt te kundershtosh...

te kam thene diku tjeter qe nuk duhet te te udheheqe ekstremizmi..edhe pse une jam muhamedan edhe pse ka plot te tjere ketu qe jan muhamedane duhet te me nderosh dhe rrespektosh per ate cka jam dhe cka jemi jo per ate cka ti do te deshiroje te jem apo te jemi..jemi ne temen e tolerances fetare ku ne te vertete me duket se eshte me keq se tema e urrejtjes fetare..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 14-09-2011 mė 11:27
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    [QUOTE=_MALSORI_;3201784]ne fakt nje gje nuk kam kuptuar ban vellai..pse je kaq shume i shqetesuar..mos te ka mbetur ty ne dore demaskimi i dikujt apo dickaje..nuk besoj...ty te shqeteson fakti se ka edhe nje fe tjeter veq asaj qe beson ti...ti ke kaluar cakun e normales drejt anes ekstremiste..ty dhe nje pjese si puna jote ketu te te gjitha kraheve ju rrin mendja pse ka edhe te tjere qe mendojne ndryshe nga ju..mundohu ta rrespektosh mendimin ndryshe..sido qe te mundohesh nuk mundesh ti besh te gjithe ne nje mendje..kjo eshte teoria e diversitetit...

kush je ti more te vleresosh kush eshte fe e paqes apo fe e luftes..kush je ti qe ta vleresosh kush eshte e quajtur dhe kush eshte e ashtuquajtur..nje hiq je..pikerisht duke qene nje hiq arrin ne vleresime te tilla..personalitete te shquara[COLOR="Red"] boterore me renome deri shenjterore e kan vleresuar dhe e vleresojne fene islame si fe e paqes [/COLOR]e ti na paske arritur tjeter perfundim dhe tash te ka dale detyra ne demaskim te saj..ti je me i famshem se papa gjon pali apo personalitete te tjera te kishes romane qe e kan vleresuar me superlativa feme islame..ti sdenjon te vizitosh nje xhami apo nje vend te shenjte islam kurse papa gjon pali me gezim vizitoi vendet e shenjta ne arabine saudite apo vende te tjera..nuk e di por mendoj se keni rrjedhur.

QUOTE]
    O Malsor ,nuk e ke iden qysh me ke ba me qesh qe njet se pata,ti a po i beson pernime fjaleve te papes apo te personaliteve boterore qe kane thene per islamin?!!!
    Po Papa me besu pernime qashtu per islamin e ndrron fene ne ven e bahet musliman ,njejt vlen edhe per ato personalitetet boterore,te kam zan ma te menqur
    Edhe Bushi thojke fjale te mira per muslimanet hahaah
    Duhet ditur koha dhe rrethanat politiko-ekonomike kur jane thene keto fjali levderuese !!!
    Mos harro ,nuk eshte e sinqerte cdo fjale qe thuhet !!!

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ne fakt nje gje nuk kam kuptuar ban vellai..pse je kaq shume i shqetesuar..mos te ka mbetur ty ne dore demaskimi i dikujt apo dickaje..nuk besoj...ty te shqeteson fakti se ka edhe nje fe tjeter veq asaj qe beson ti...ti ke kaluar cakun e normales drejt anes ekstremiste..ty dhe nje pjese si puna jote ketu te te gjitha kraheve ju rrin mendja pse ka edhe te tjere qe mendojne ndryshe nga ju..mundohu ta rrespektosh mendimin ndryshe..sido qe te mundohesh nuk mundesh ti besh te gjithe ne nje mendje..kjo eshte teoria e diversitetit...

kush je ti more te vleresosh kush eshte fe e paqes apo fe e luftes..kush je ti qe ta vleresosh kush eshte e quajtur dhe kush eshte e ashtuquajtur..nje hiq je..pikerisht duke qene nje hiq arrin ne vleresime te tilla..personalitete te shquara boterore me renome deri shenjterore e kan vleresuar dhe e vleresojne fene islame si fe e paqes e ti na paske arritur tjeter perfundim dhe tash te ka dale detyra ne demaskim te saj..ti je me i famshem se papa gjon pali apo personalitete te tjera te kishes romane qe e kan vleresuar me superlativa feme islame..ti sdenjon te vizitosh nje xhami apo nje vend te shenjte islam kurse papa gjon pali me gezim vizitoi vendet e shenjta ne arabine saudite apo vende te tjera..nuk e di por mendoj se keni rrjedhur.
    nuk ka asnje problem se pse te tjeret besojne ndryshe, per mua ,
    por kur shikoj se ka nje mashtrim te madh per sa i perket fese islame dhe kur kam fakte nga Suneti qe e rrezojne propagandimin e Fese se paqes , ateheres e ndjej per obligim moral qe t'i sjell ato fakte , per hir te se vertetes dhe per hir te tolerances fetare , e jo se paguhem per kete(larg qofte),

sidoqofte ,
    Paqe !
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Bani ka deviju krejt i shkreti, s'ka shpetim per kete... Duhet mi ba "rukje" dhe te pendohet me nje pendim te sinēerte.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    nuk ka asnje problem se pse te tjeret besojne ndryshe, per mua ,
    por kur shikoj se ka nje mashtrim te madh per sa i perket fese islame dhe kur kam fakte nga Suneti qe e rrezojne propagandimin e Fese se paqes , ateheres e ndjej per obligim moral qe t'i sjell ato fakte , per hir te se vertetes dhe per hir te tolerances fetare , e jo se paguhem per kete(larg qofte),

sidoqofte ,
    Paqe !
    eh mor ban ..ti te jep pershtypjen se je shkencetar i fese islame..lene more fene ne vend te vet e shko e kry naj pune me te vlefshme se sa kjo qe ben forumit..nuk ka mbete propagandimi i fakteve nga ti jo..feja ime eshte e paster sepse ashtu e mendoj une..feja jote eshte e paster sepse ashtu mendon ti..feja e tjetrit eshte e paster sepse ashtu mendon ai i cili beson...ti mendon se po te degjon kush kur pjerdh me perralla alla interneti..as mendime tuat si ke po i merr copi paste nga interneti...

gjithsesi meqe te ka rene barra e rende e demaskimit te feje se paqes atehere mos u ndal..mjer ti cfar barre te rende ke..thirr ne ndihme ndonje tjeter se valla nuk i del dot..lum si albo qe ka mjaft te tille qe ja shtojne te ardhurat ...

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    O Malsor ,nuk e ke iden qysh me ke ba me qesh qe njet se pata,ti a po i beson pernime fjaleve te papes apo te personaliteve boterore qe kane thene per islamin?!!!
    Po Papa me besu pernime qashtu per islamin e ndrron fene ne ven e bahet musliman ,njejt vlen edhe per ato personalitetet boterore,te kam zan ma te menqur
    Edhe Bushi thojke fjale te mira per muslimanet hahaah
    Duhet ditur koha dhe rrethanat politiko-ekonomike kur jane thene keto fjali levderuese !!!
    Mos harro ,nuk eshte e sinqerte cdo fjale qe thuhet !!!

kujdes se po te bien dhembet duke qeshe..une nuk jam anatomist qe te kem mundesi te hapi zemren e dikujt dhe te shoh cka ka brenda...nuk dua te ve ne dyshim sinqeritetin ne fjalet e nje personaliteti..di qe ajo cka io thuhet popullit eshte me e vogel se maja e aisbergut por kur nuk kam fakte per pjesen tjeter te aisbergut nuk kam si flas ndryshe..

papa gjon palin e dyte nuk e kam vleresuar une per ato cka ka thene dhe cka ka bere..e ka vleresuar puna dhe vepra e tij..e ka vleresuar bota..sa te sinqrta i ka pase fjalet dhe veprat mbetet ne ndergjegjen e tij..gjithsesi ne aparence une i vleresoj shume...po te ishte e kunderta sot nuk do kishim xhamine me te madhe ne europe balle perballe selise se shenjte..

edhe nje here sado dyshues te jemi ne nuk te le jeta dhe vepra e nje njeriu apo e shume njerezve te dyshosh ne te..gjithsesi ti ke te drejten tende edhe te qeshesh me ate qe them une dhe te dyshosh ne ate qe ka thene dhe vepruar papa gjon pali apo x.y personalitet boteror...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    e

kujdes se po te bien dhembet duke qeshe..une nuk jam anatomist qe te kem mundesi te hapi zemren e dikujt dhe te shoh cka ka brenda...nuk dua te ve ne dyshim sinqeritetin ne fjalet e nje personaliteti..di qe ajo cka io thuhet popullit eshte me e vogel se maja e aisbergut por kur nuk kam fakte per pjesen tjeter te aisbergut nuk kam si flas ndryshe..

papa gjon palin e dyte nuk e kam vleresuar une per ato cka ka thene dhe cka ka bere..e ka vleresuar puna dhe vepra e tij..e ka vleresuar bota..sa te sinqrta i ka pase fjalet dhe veprat mbetet ne ndergjegjen e tij..gjithsesi ne aparence une i vleresoj shume...po te ishte e kunderta sot nuk do kishim xhamine me te madhe ne europe balle perballe selise se shenjte..

edhe nje here sado dyshues te jemi ne nuk te le jeta dhe vepra e nje njeriu apo e shume njerezve te dyshosh ne te..gjithsesi ti ke te drejten tende edhe te qeshesh me ate qe them une dhe te dyshosh ne ate qe ka thene dhe vepruar papa gjon pali apo x.y personalitet boteror...
    Me fal nese je ndjere i fyer por sinqerisht do ishte iracionale te besoje fjalet e Papes kur dihet rivaliteti,do ishte njesoj sikur coca-cola te thoshte komplimente per pepsin,p.sh pija pepsi eshte pije shume e mire dhe e shejtt

nuk e di se sa mendjen e holle e kan malsoret jarigas por di qe malsorin e karakterizon maturia dhe dashuria per te tjeret..ne kete kategori hyj edhe une dhe nese kam shkruar dicka me mllef jam kushtezuar per kete gje..mllefin nuk e kam pse ti apo te tjere jan te nje feje tjeter nga feja ime po e kam te ajo qe nuk rrin burri tere dites duke rremuar internetit me gjet dicka per ta perdore si flamur per te share..ne cdo krah fetar mund te gjesh dhe mund te interpretosh gjera qe dikujt i duken absurde e dikujt i duken te mire..po te mos kishte ndryshime nuk do te kishim kete laramani fetare sa qe nuk e merr vesh kush se sa fe jane..njeriu duhet te rrespektoje lirine e tjetrit per te besuar..a beson ne fene e muhamedaneve apo te dushmaneve eshte e drejt e tij..as ti e as une e askush tjeter nuk ka te drejte tja vere ne dyshim besimin e ti..nese te cenon ty apo dike tjeter atehere ke te drejt te kundershtosh...

te kam thene diku tjeter qe nuk duhet te te udheheqe ekstremizmi..edhe pse une jam muhamedan edhe pse ka plot te tjere ketu qe jan muhamedane duhet te me nderosh dhe rrespektosh per ate cka jam dhe cka jemi jo per ate cka ti do te deshiroje te jem apo te jemi..jemi ne temen e tolerances fetare ku ne te vertete me duket se eshte me keq se tema e urrejtjes fetare..
    Malsori je pėrgjigjur tamam si malsorėt me urtėsi dhe dituri...''Dhe thirr pėr nė rrugėn e Zotit tėnd me dituri dhe urtėsi..'' Allahu ta pėrmirėsoftė gjendjen...
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Mund te komentosh sipas deshire dicka , perderisa nuk sjell argument per te .
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Mund te komentosh sipas deshire dicka , perderisa nuk sjell argument per te .
    ERDHI E KOTA DHE U MUNDUA TA ZHDUK TĖ VĖRTETĖN ... VĖRTETĖ E KOTA GJITHMONĖ GĖNJESHTĖR KA QENĖ...HASBUNALLAHI UE NIAMEL UEKIL
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga referi_1 : 14-09-2011 mė 15:05
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •