Ti ke pas pa xhaden ne fakt, prandaj se ke qef mehmetin!![]()
Ti ke pas pa xhaden ne fakt, prandaj se ke qef mehmetin!![]()
Une me pare e keqyri Mehmet Kosovarin se "Lord of the Rings" qe eshte per mua filmi me i mire ndonjehere. "Jeta e hidhur" nuk ka pasur vetem karakter telenovele apo dashurie, por ka qene jeta e nje shqiptari nje Turqi, dhe ne dihet qe kemi me miliona shqiptare ne Turqi. Mandej ne film permes karakteri te Mehmetit jane paraqitur ne menyren me te mire te mundshme tiparet pozitive te shqiptareve (te dikurshem e kam fjalen lol) si : nderi, besa, trimeria, besnikeria, trimeria, krenaria, respekti ndaj shqiptarit etj. etj.
Gje te cilen nuk mund ta hasim tek filmat qe xhirohen diku tjeter ne bote, por shqiptaret gjithmone paraqiten si personazhe me negative te mundshme, qe eshte nje rrene e madhe.
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 07-09-2011 më 16:43
Pse mos më pëlqejnë këto gjëra ? Cfarë jam unë robot ? Edhe un njëri jam. Bie dakort me ty, mua më tepër më është dukur një "shanc i dytë", por që duke ardhur tek pika jote e dytë, edhe me këtë shanc të dytë(derisa në sensin literal "mbijetuan") ata nuk i shpëtuan dot të kaluarës, por gjithsesi shpirtërisht u pasuruan. Fiksimet i ndoqën nga pas. Evolimi i tyre shpirtëror vjen po ta mendosh pas vrasjes së Zotit, sidomos evolimi i njerëzve më skeptik(Jacku psh, se Locku qe i fiksu me kohë, ishte më tepër deri në fund si antitezë). Nesje për këtë show mund të flitet gjatë, kam dhe 2 libra madje që mi kanë dhuruar, jam pak sa i fiksuar mund të thuash.
Në fund të fundit ama, mbetet propagandë, por është propagandë intriguese.
Një nga pjesët më të bukura, sidomos kët këngën e Mama Cass e kam shumë qejf. Cdo muzikë në fakt ishte e gjetur pikërisht që të vendoste tonalitetin për seritë në vazhdim për të mos thënë për gjithë sezonin në fjalë.
http://www.youtube.com/watch?v=UNmFYwqJrHA
Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 09-09-2011 më 19:34
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Shiko, këto seriale në Shqipëri i shofin plakat, e nuk mund t'u vej faj, ctë bëjnë të shkretat. Në Amerikë gjenerata e tretë ka shumë benefite dhe ka programe që i aktivizojnë, me vullnetarizma, me lloj lloj që ti japin një qëllim edhe në këtë moshë. Tek ne pleqtë kanë fillu me i trajtu si bezdi. Eshtë gjë më e komplikuar se sa serialet, e keqia është që këto tash i shofin edhe mosha 20 vjec !!!!!!!
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Sepse të kam vënë re se sa skeptik je, dhe aspak fans i këtyre ngjarjeve kur kemi replikuar tek fenomenet paranormale. Dhe nuk po them që je robot, por je ca si shumë skeptik, ke ato bindjet e tua dhe nuk lëshon pe - si kokrra e labit që me je, nuk lë postim pa më qortuar - aq sa me shaka të kam thënë xhaja Hyllien, ma shave edhe Sokratin me Pitagorën, etj etj...Ke parë ti kshu ! (bëj shaka)
Tani, replikën e kësaj pjesës më lart, do ta jap ke kjo tema që gjeta tek ky forum, sepse paska qenë e hedhur edhe si diskutim.Bie dakort me ty, mua më tepër më është dukur një "shanc i dytë", por që duke ardhur tek pika jote e dytë, edhe me këtë shanc të dytë(derisa në sensin literal "mbijetuan") ata nuk i shpëtuan dot të kaluarës, por gjithsesi shpirtërisht u pasuruan. Fiksimet i ndoqën nga pas. Evolimi i tyre shpirtëror vjen po ta mendosh pas vrasjes së Zotit, sidomos evolimi i njerëzve më skeptik(Jacku psh, se Locku qe i fiksu me kohë, ishte më tepër deri në fund si antitezë). Nesje për këtë show mund të flitet gjatë, kam dhe 2 libra madje që mi kanë dhuruar, jam pak sa i fiksuar mund të thuash.
Në fund të fundit ama, mbetet propagandë, por është propagandë intriguese.
Librat i keni edhe në pdf ?
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=124202
Një nga pjesët më të bukura, sidomos kët këngën e Mama Cass e kam shumë qejf. Cdo muzikë në fakt ishte e gjetur pikërisht që të vendoste tonalitetin për seritë në vazhdim për të mos thënë për gjithë sezonin në fjalë.
http://www.youtube.com/watch?v=UNmFYwqJrHA
E bukur dhe kjo, secila ka qenë e veçantë...
Mua më pëlqejnë më shumë ato pjesë të serive me Jack and Kate. I love Jack![]()
Është e bukur edhe ajo "let it rain" aty...
Ju lutem, mos i futni në "konkurs" këto filmat spanjollo-turko-indiane!
Për çudi, të gjithë që shohin ndonjë serial të këtij kalibri, arsyetohen kështu "Ama jo jo, ky nuk është aspak si serialet tjerë".
Por ama është që çke me të!![]()
Dallas dhe Denver Klan.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Pa dyshim qe Twilight Zone, per te gjitha koherat.
Krijoni Kontakt