Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 86
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    Fb eshte mbjell thellė tek shumica e perdorusve te internetit.Dicka e till me par ska ekzistuar po edhe ne te ardhmen edhe nese nuk ekziston FB-ja do te del ndonje e faqe e ngjajshme.
    Sigurisht qe cija e perdor per nevoja te veta,por nuk e ka veshtir edhe nese nuk kish me ekzistu fb-ja prandaj mos u brengosni ju njerzit e paster,ata te perlyerit nuk hyn ose hyn me info te rrejshme .

Citim Postuar mė parė nga shefqeti Lexo Postimin
    Sigurisht qe cija e perdor per nevoja te veta,por nuk e ka veshtir edhe nese nuk kish me ekzistu fb-ja prandaj mos u brengosni ju njerzit e paster,ata te perlyerit nuk hyn ose hyn me info te rrejshme .
    O shoku une e pastra psh, se dua se shoh gjera te shemtuara aty brenda. Gra e burra ne meso moshe me nga 3-4 rroca poca qe bejne si seksi e gjuajne privateve.

Te tjere qe plasin syte duke pergjuar jeten e te tjereve, ca te tjere qe gjuajne me stil se skane fytyre ti flasin njerzve perballe, disa te tjere qe rrine vetem ne chat gjithe diten duke prit ti dali ndonje variant, e me e keqja fare... fotot me recipeta e boksera

Keto jane te pista o njeri, por per cia-n kujt po i rreh krimi me i madh qe kam bere eshte vjedhja e nje gome ne klase te 2 fillore

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga benitaa Lexo Postimin
    O shoku une e pastra psh, se dua se shoh gjera te shemtuara aty brenda. Gra e burra ne meso moshe me nga 3-4 rroca poca qe bejne si seksi e gjuajne privateve.

Te tjere qe plasin syte duke pergjuar jeten e te tjereve, ca te tjere qe gjuajne me stil se skane fytyre ti flasin njerzve perballe, disa te tjere qe rrine vetem ne chat gjithe diten duke prit ti dali ndonje variant, e me e keqja fare... fotot me recipeta e boksera

Keto jane te pista o njeri, por per cia-n kujt po i rreh krimi me i madh qe kam bere eshte vjedhja e nje gome ne klase te 2 fillore
    krimi me i madh qe mund te beje nje femer, eshte te thyej nje zemer mashkulli
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Asgje negative nuk ka fb nese arrin t'a kontrollosh e t'a perdoresh per ato arsye qe ti do. S'te detyro njeri te pranosh kerkesat per shoqeri te askujt... kshuqe nuk e shoh si dicka negative. Nuk e njeh, nje ignore aty edhe iku....po ashtu me mesazhet, nje delate dhe prape rehat.

Edhe une ne fillim mezi u binda, e kam hapur shume kohe me vone sesa shoqet/shoket e mi por pastaj me hyri ne qejf pasi kam arritur te komunikoj me persona qe kisha vite e vite pa i pare e i takuar. Plus, te shohesh foto nga miqt e kusherinjt qe jane larg eshte nje ndjenje shume e bukur. iku kohe qe duhet te rrinim ne email 1 ore per te derguar ca foto (megjithse edhe me email tani dergohen kollaj)por me lezet aty.I sheh dhe je rehat.

La vita non si spiega, si VIVE!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    ahahah kjo tema eshte funny lol. Po kam fb cfare me pelqen qe jam ne kontakt me te aferm/miq qe i dua & respektoj. Cfare nuk me pelqen nuk e kam analizuar kaq thelle lol. Sa pergjime te cia & etc as qe me intereson skam ndonje gje per te fshehur edhe ngeli per te dale ne fb.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 07-09-2011 mė 15:02
    I LOVE GOD

j&g

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Negative hmmm
    1. Me ka hy gjithe fisi ne FB , halla , xhaja, daja ect , kalamojt e tyre dhe kalamajt e kalamjeve . Me cmenden me lule , kiss kiss , ka plas dashni e modhe lol
    edhe mos i merr po te duash se klasifikohesh direkt tek njerzit menefregist

Sa per pegjime lene mos e pyte lol , gjithe stafi i FBI aty te une e kane mendjen hahahahah
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    krimi me i madh qe mund te beje nje femer, eshte te thyej nje zemer mashkulli
    po krimi me i madh i nje mashkulli, a nuk do ishte thyerja e nje zemre femre?

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Negative hmmm
    1. Me ka hy gjithe fisi ne FB , halla , xhaja, daja ect , kalamojt e tyre dhe kalamajt e kalamjeve . Me cmenden me lule , kiss kiss , ka plas dashni e modhe lol
    edhe mos i merr po te duash se klasifikohesh direkt tek njerzit menefregist

Sa per pegjime lene mos e pyte lol , gjithe stafi i FBI aty te une e kane mendjen hahahahah
    Shiko se FBI ka arritur te gjej shume kriminel e mafioz ne fb. Madje para pak ditesh gjeten nje mafioz italjan me ane te fotove qe kishte vene e fejuara e tij ne fb hahahaha

Ndersa per regjistrimin e fisit qenke ne hall te madh ti Une kam dhe babin shok ne fb hahaha

La vita non si spiega, si VIVE!

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    njė pyetje pėrmes rep. mė ishte drejtuar "ke fb mo shoku?" - jo nuk kam, akoma.
    Dhe pėr t`iu pėrmbajtur temės, meqėnėse nuk kam, nuk e di se ē`pėlqehet apo ēfarė s`pėlqehet aty.

Njė ditė mendoj tė regjistrohem, herėt apo vonė. Tani pėr tani mė mungon vullneti.
    Love has no limits

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin

Ndersa per regjistrimin e fisit qenke ne hall te madh ti Une kam dhe babin shok ne fb hahaha
    Prindrit e mi nuk dine te hyjne nga FB , por kam vellain , kur perton ose i kam une fotot hy pak -thote - nga krahu ime dhe bej ca pershendetje BBday dhe fut ca foto

Dhe i thashe :
    - Si sekretarja jote qe pres pyetje dhe jap pergjigje , me takon nje rroge mujore lol

Fb eshte vetem nje rrjet sozial komunikimi , ku takohesh me njerez qe ke vite pa i pare , ben njohje te reja dhe ka nje te mire se nuk harron ditelindjet hahhahaha
    Nuk shoh ndonje ane negative , per aq kohe qe ti nuk jep shume te dhena delikate private nga vetja jote , sic jane Nr.tel , konto e bankes
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •