Nuk e paskam zatet ket emision.
Un per vejti me shum preferoj me ua kshyr punet debatuesve , e kur e di se dikush e flet ate qe e punon (punon ate qe e flet) , ateher ka simpatin time.
Nuk i dua llafazanet ne politik , shum rrejn , te padrejt jan , i duan manipulimet.
Edhe kjo Bujupi qenka prej AAK-se , eu si po ja kthejn Naim Ternaves te miren me tkeq.
Me siguri Ferid Agani ka tregu kultur debati , ndersa kjo si llafazane esht gjujt ne cdo te dyten fjal :
Kadaj-Bujupi i thot Thaēit: Kontrollohu te psikiatri!
Femer rrugace.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Renea : 04-09-2011 mė 19:25
Shqiperi eshte edhe Cameria
jo vallha Donika sante ja qkluqi krejt kulturen Ferides. Per ni njeri qi ka ftyr ish kuq prej atyne fjalve. Po ky nimend ish i paftyr.
Pse lufton ky per fe kur ky Zotit nuk i beson.
Perpara paritja e tij quhej Partija e Drejtsis ne emen te Zotit.
Tash ma nuk po i beson Zotit edhe partis ja hjeku krejt Zotin.
Agon Dragusha Pershendetje i nderuar Z.Agani. Zoti te ndimoft ashtu sikur i ndihmoi ata qe ishin para nesh ne debate te tilla."O Zoti im, zgjeroma kraharorin tim, lehtesoma punen time, dhe zgjidhma nyjen e gjuhes sime, qe ata ta kuptojne fjalen time!" (Kuran 20, ajeti 25-28). Kam edhe nje pyetje a do te kete audience?
Saturday at 1:53pm · 6 people
Taulant Lant zoti i ndimovet donika kada bujupi...vetem te verteten e ka fole ne parlament.....ferid aGANI::: KA ME DESHTUE NE DEBATE
Saturday at 1:54pm
Ylfet Zatriqi Shume gabim e ke Taulant, dr. Ferid Agani se pari e ka ndihmen e Allahut e me pas te gjithe muslimaneve, Allahu te shperblefte profesor Ferid
Saturday at 2:03pm · 10 people
Emire Shukriu Allahu ju ndihmonft juve dr,F. & gjith muslimaneve , e insha-Allah kafirave ju ka ardh fundi, nuk ka dyshim.
Saturday at 2:03pm · 2 people
Ehat Spahiu Esselamu Alejkum profesor: All-llahu ju shperblefte per kete emision, po theme kete fjale para debatit sepse ne jemi gjithmon optimist se ku permendete fjala e All-llahut xh.sh. dhe tradita e Pejgamberit s.a.v.s. aty nuk ka deshtim inshAllah, pa ju ofenduar kisha thene edhe je fjali, ruani vellaznillekun me deputet e PD-se dhe kur mos u perqani. Ju faleminderit per mirekuptim.
Saturday at 2:15pm · 3 people
Shefqet Prestreshi Emine a po mendon shqiptareve musliman apo muslimaneve? !!! Ju po doni me kall kosoven per musliman ndersa shumica e vendeve muslimane jane kunder kosoves.
Saturday at 2:16pm
Gonxhe Feri Radoniqi secili ka te drejte te mbroje idene apo mendimin e vet, une deri dikun e kuptoj Doniken si nje femer qe eshte sepse ajo mendon se shamija e cenon femren te punoje, te mesoje, te shoqerohet, te emancipohet, per te si dhe per shum tjera shamija te izolon, te ben te prapambetur sepse me shami dihet ku e ke te lejuar te shkosh e te punosh si dhe te veprosh, mua me shum me vjen inati pse femrat me shamija nuk bon me shku ne shkolle, a i ka pyt ato dikush a e kan vendos shamine me vet deshire apo imponim? Qeveria po thot qe deri 18 vjet nuk dijn me vendos po ndikohen prej tjerve, kur nuk don vet nje femer me u mbulu nuk ka me u mbulu kurre me zorr, shum prej motrave tona ne shkolla fillore e te mesme jane nxenese te shkelqyeshme, a nuk eshte gjynah qe ato te privohen nga mesimi, ku e dijm neser inshaAllah nga to dalin profesore te sukseshem, mjeke arqitekte apo edhe teologe ku kjo shoqeri ka shum nevoje per shoqeri te shendoshe e te arsimuar
Saturday at 2:22pm · 1 person
Tuttka Murati Shefqet a te ka pranu Roma? A te ka pranu Jeruzalemi? Atehere...pse po i versuleni fese lslame kot! Pse po ndikoeni nga mediat anti-islame! Pse po ia futni kot muhabetit! Sa vende arabe te kane pranu e sa kemi punu per te na pranu! Evropa e di qysh moti historine tone e nuk na pranoj pa u vra e masakru me se 100 vjet rresht!!!! Ndersa,ne vendet arabe kurr ama kurr nuk kane shku politikanet tane per ti njoftu me gjendjen tone! Ata dine vetem ate qe i ka genjy Serbia per ne! Sepse ata punojn,po vertet (edhe pse per keq) serbet punojn.Dhe megjithate sapo kane njohur historin tone na kane pranuar.Prandaj mos shani kot.Hapni syt se ne Kosove po behet lufte te na nenqmohet feja,te na largojne nga feja...te na imponojn ate qe u munduan serbet per 100 vite e nuk munden.Te na kthejn ne shkije e sdo te ken ate kenaqesi.
Saturday at 2:29pm · 8 people
Kenan Nuhiu gonxhe me fal shamia aspak se cenon se nuk asht nje objekt qe epengon ne pun apo ne studime apo qka do qoft po penges jan njerzit qe kan urrejtje dhe qesin barikada njerzve ne lirit themelore te njé personii qé asniher ne evropen demokratike dhe ne bot nuk cenohen ,po siduket disa evropen dhe kulturen e huaj demokratike enjohin vetem naga televizioni dhe tue shiku em tivin sepse nk asht ashtuu penges jan njerzit jo shamijaaa as ata qe ebartin atee se ésht edrejt etyreee
Saturday at 2:30pm · 1 person
Kenan Nuhiu je nuk mohoet e as nuk cenohet askund ne shtetet demokratike e tene demokracija asht ashtu si dojn ata ta béjn ata te cilet jan ne pushtet jo ne rrespektim te sč drejtes per shumicen
Saturday at 2:31pm · 1 person
Kenan Nuhiu mendojn se me ligje per lejimin e marteses mes gjinive qe upranu aq let pa kurrfar pengese dot hym ne evrop jo asniher se vet evropa nuk eka ni gja till vetem pak shtete skandinavee ,kjo asht thjesht demokraci kunder popullit vet ne rrespekt te pakices e ne dem shumices ..
Saturday at 2:33pm · 1 person
Shefqet Prestreshi Tuttka mos i shtrembero fjalet se une askend nuk e shava. E sa per vendet arabe e dime te gjithe se kane lidhje te ngushta me rusine. Me sa e di une medresja xhamite dhe mbajtja e fese nuk ka qene e ndaluar nga serbia por kan qene shkollat shqipe dhe gjdo gje qe ka qene shqiptare.
Saturday at 2:35pm
Shefqet Prestreshi Mbajtja e shamise ne shkolla eshte mendimi im personal nuk do te duhej ndaluar por per fat te keq ekstremistet po i keqperdorin ato femra per te arritur qellimet e veta sepse kam ndjenjen se kerkesat do te ju shtohen edhe me shume deri sa kosova te behet si avganistani nen sundimin e talebaneve.
Saturday at 2:42pm
Tuttka Murati Shefqet kjo eshte ajo qe the ti : "Ju po doni me kall kosoven per musliman ndersa shumica e vendeve muslimane jane kunder kosoves." Nese e ke harru cka the po ju citoj! Zotri ne ne Kosove gjithmone kemi mesuar se ishim katolik,se ata na deshten,se muslimanet na dhunuan,se feja e te parve eshte krishterimi(duke na bere te harrojm se ishim Ilir dhe se ata ishin pagan).....duke na bere te besojm se austro-hungaria,serbia,franca....na deshten! Dhe nuk ishin pikerisht ato qe na ndane!.E keto histori servuara ne serbi! Zotri,shkjet nuk kane arrit as fene e as kombin te na e largojn e kete po mundohen tani ne "liri" shkijet shqip-foles! E sa per marrdhenjet e mira arabi-rusi....ndoshta edhe mund te jene eshte politike dhe interes i shteteve te tyre.Une vetem nuk dua qe dikush tme mesoj se ciles fe ti perkas.Dhe jo sidomos duke perdor luften e flliqt kunder Islamit! Une jam muslimane,nenen e kam muslimane,babin poashtu,gjyshen e gjyshin ikisha musliman,stregjyshet po'ashtu...dhe tani mua nuk me vjen dikush nga "roma" e te me thot se duhet te behem e krishter nese do jetoj ne vend timin! E jotani te me shtremberoj dikush historin! E jo tani dikush te me genjej se te paret paskan qene te krishter se keshtu po me fshine mijera vjet perpara histori! Nese Kosova u dashka te kthehet ne fene e te pareve,hajde pra po behemi PAGAN! Sepse feja e shakut nuk ishte feja ime e par!
Saturday at 2:44pm · 2 people
Gonxhe Feri Radoniqi Kenan une nuk thash qe e cenon, edhe vet jam e mbuluar edhe punoj edhe kerkush nuk me pengon per asgje, une thash qe tjert mendojne kete edhe i kuptoj deri dikun se para kuftes Islami nuk ka qene i perhapur aq shum si tash,e njerzt jan mbet me ato mendime te ma perparshme , ne Islam shamija eshte dicka shum e vlefshme ne jeten e nje muslimaneje eshte perbushje e nje urdheri nga vet Krijues i saj, poashtu duhet te dije si me e mbajt edhe jan rregulla te caktuara ajo qe e mban si duhet te mbaj edhe si e mbuluar ka rregulla per te se si duhet te sjellet e ku guxon te punoj e ku guxon te qendroj, ne fakt shamija e mbron ate nga te qenurit "objekt" i perfoljes nencminit dhe keqtrajtimit
Saturday at 2:49pm · 1 person
Gonxhe Feri Radoniqi shum thjeshte e kam nje pytje apo nje kerkese, pasi qe shum po flitet jo ka levizje vehabiste jo ka ekstremista jo ktu u bo si ne avganistan, na maspari asnjo skem qene atje qe me gjyku, edhe mediat kaq shum po bojn propagande qe ne me mendu qe qashtu osht, po ne fakt eshte e kunderta, Islami e ndalon ekstremizmin edhe terorizmin, kurse ata qe i mbysin njerzt e pafajshem ne emer te ISLAMIT nuk jane musliman te vertete. kjo eshte krejt politike e IZRAELIT i cili eshte armik i perbetuar i ISLAMIT,.mos te hyj me thelle.KURANIN e kemi ate duhet me e lexu me e mesu edhe me vepru si shkruan aty edhe me sunnet te pejgamberit Alejhi Selam,nese dikush del me ndonje liber tjeter qe e demanton KURANIN se ki edhe prej tyre qe thojn KURANI nuk eshte fjala e Allahut subhanehu ve teala, let del dikush me dicka qe e hedh poshte KURANIN dhe krejt qka thot aty, nese guxon dikush let e mohon KURANIN, se ne shum shum po folim e shum pak po e STUDIOJME KURANIN, aty kemi zgjidhje per gjithcka , po pasi qe po jetojm ne nje shtet qe ska sheriat ISLAM po nje shtet DEMOKRATIK atehere ju lutem lejonani te jetojm si ne deshirojme, Une si MUSLIMANE po thom as mos me ngacmo as nuk po te ngacmoj, se vallahin ALLAHUN e kam Mbrojtes me te mire
Saturday at 2:55pm · 1 person
Shefqet Prestreshi po shkau eshte ortodoks e jo katolik dhe nuk po te kuptoj kur po thua qe po don dikush ty me te shti me zor mu bo krishter ?!!!!! une jetoj ne perendim pikerisht ne gjermani dhe ketu gjdo dite po hapen xhamia te reja dhe askush nuk po jua ndalon e ty kokan ardhe ne kosove dhe po dojne me te shti me zorr mu bo krishter apo pagan a diqka tjeter . nuk na ka nda neve evropa por te ka nda perandoria osmane se ne nuk kemi qene nen sundimin evropian 500 vjet por kemi qene ner sundimin osman . edhe njehere po ta ceki perandoria osmane dhe jo turqia se shume jeni ka i ngatrroni keto dy gjera .
Saturday at 2:55pm
Gonxhe Feri Radoniqi po kur te kqyrsh neve shqiptarve u duft gjith dikush me na sundu se skemi qene te afte me e majt shtetin tone edhe ato pse jemi tradhtare e shpiunojme vellaun e tradhtojme mikun e genjejme shoqerine, ma mire qe na ka sundu perandoria osmane sesa evropa ose serbte
Saturday at 3:00pm · 2 people
Shefqet Prestreshi gonxhe nje pyetje per ty. qfar te dreja kane shqiptaret qe jetojne ne turqi ?! as shqiptare nuk kane te drejte te shkruhen qe jane e mos te folim per shkolla shqipe .
Saturday at 3:06pm
Gonxhe Feri Radoniqi une nuk kom qka mi bo shqiptarve ketu ne Kosove e le mo atyre ne Turqi, na veq dijm me u anku edhe me lyp, na po harrojm gjate luftes qfar ndihme na ka dhene Turqia po nejse besom spo du me komentu sepse kjo fushe nuk me takon thjeshte po komentoj per ate qka po ndodh tani ne keto dite qe eshte bere shum buje e madhe, i respektoj te gjithe edhe shpresoj se te gjitheve Allahu do ti ndihmoj ne momente te tyre te veshtira
Saturday at 3:22pm
Taulant Lant ylfet zatriqi....plani i ferdi agani ka deshtua ne parlamente ...kurr ferid agani nuk ka me pas sukeses...eshte kunder kosoves europane...eshte per fe islame ..kunder kombit shqiptare.....kunder katolikeve ..posht ferid agani
Saturday at 3:43pm
Monda Dani zoti ju rujt se sjeni kerkah.po qka hamamin po te vyn shamia.une kam pas rast me pa femnen e mbulume tu vjedh.leni pash zotin keto ninxha kornjaqi.as ni hoxhe suun po i shtti rejat e veta mu mbulu e po mmunnohen tjerat.bravo donika
Saturday at 3:48pm
Artan Fejzullahu inshaallah na hapen syt e zemres dhe e kuptojm te verteten
Saturday at 3:53pm · 2 people
Lulzim Syla shkatrroj pa besimtaret Zotri Ferid ne debat suksese
Saturday at 4:08pm
Shpresa Ramadani Dr Ferid, fjalimi juej ne prlament perkrahet plotesishte per ata qe din me e kuptue, dhe shpresoj qe Zoti te ju jep fuqi dhe te ju ndihmoj atyre qe nuk kuptojne akoma fuqin dhe deshiren e Zotit !!!!
Saturday at 4:16pm
Krasniqi Jehonna suksese profes. Agani!
Saturday at 4:17pm · 2 people
Adrian Sylejmani Pershendetje Doctorrit , suksese ne debat , jam i sigurt qe do ta fiton debatin inshAllah. E per te dashurit komentues, qe jan kunder shamis dhe edukimit fetar neper shkolla vertet nuk po i kuptoj a kini sy me pa ju , a kini vesh me ndegju, sot nuk ka asnje fe ne bot se Islami qe po e pranojn njerzit me nacionalitet te ndryshme edhe figura te njohura edhe prej tyre me shumic jan femra te cilat me prind e me gjysh e me qindra e mijra vjet krishter apo te ndonje besimi tjeter, edhe sot femra qe e njeh te verteten e pranon Islamin edhe mbulohet , Po inshAllah edhe juve ju hapen syt e vesht edhe qka eshte ma me rendesi edhe zemra dhe e kuptoni te verteten , pershendetje
Saturday at 4:28pm · 3 people
Tuttka Murati Shefqet se pari nuk thash se kan ardh prej Evrope me na katolicizu,por thash shkijet shqip-foles. Pastaj,ortodoks dhe katolik jane nje! Besojn ne kryq,ne Jezusin si Zot...blla,blla,blla.E the edhe vet ne Evrop ndertohen xhamia cdo dite,shume e vertete.Edhe mesohet feja neper shkolla-e vertete.Edhe nuk diskriminohen muslimanet-e vertete! Por ne Kosove ndodhin keto! Madje,duke u thirr ne demokraci!!!!! Pastaj,qe te ka nda perandoria Osmane,I nderuar historine e paske shume te cunguar.Edhe ne google madje mund ta kerkosh dhe te gjesh si ishte Shqiptaria gjat sundimit osman !!!!! E sa te drejta kane shqiptaret ne Turqi! Qudi se nuk paske percjell dokumentaret e shumta mbi shqipetaret ne Turqi!!!! Ata kane me shume te drejta se ne ne Kosove madje edhe se ne cdo vend tjeter Evropian! Ne Gjermani dhe ne Zvicer kam shume familjar (madje larg nga feja) por qe cdo here e kane pranuar se atje diskriminohen dhe quhen te huaj! Qofte ne pune,ne shkolle,ne rruge.....gjithmon! Ne kemi shume shqiptar atje qe shteti ju ka marr femijet kinse nuk din ti edukojn (prinderit shqipetar) perderisa ata femijet e vet qysh ne kohe te mitur i kane neper diskoteka e te droguar! E mos me thuaj se ju ne Gjermani mesoni ne gjuhen shqipe ne shkollat e shtetit! Mesoni ndoshta ne ndonje kurs ku ndonje shqipetar ka hap qe femijet te mos e harrojn shqipen! Por fatekqesisht nuk ka shume femije! Jane diku 20-30 nxenes ndersa ne Evrop jetojn miliona shqipetar. Shefqet per historin e Shqipetareve po dishe shume pak! Shume!
Saturday at 5:00pm · 3 people
Tuttka Murati Taulant: ti ma heret the se je katolik! Atehere,mos po e tepron ne debat se sje kerka.E dim qellimin tend,edhe i dim te drejtat ne Evrop.Te thash edhe nje here nese nuk te pelqen Kosova me 95% musliman,atehere shko ne Beograd atje ke vllezer sa te duash madje nuk ndihesh si minoritar! Ndersa ty Monda: paske par femer me shami qe vjedh! Allahu te shkaterrofte per shpifje.Shipfese! Po ti nese ke pa(pe lem qe kinse ke pa) a te erdh cudi! Po! Sepse as vet rrenes sate nuk i beson! Une kam pa pa shami qe vjedh,rren,shitet.......lavire! Por,nuk i shti ne "thes" te njejt krejt ato pa shamija! E ti kur deshiron me kundershtu te pakten kujdes mos shpif! E ceket!
Saturday at 5:06pm · 4 people
Shefqet Prestreshi Tuttka une e di historin qe e ka shkru shqitari a ti pe dishe historin qe e ka shkru turku.
Saturday at 7:02pm
Shefqet Prestreshi Kush nuk eshte me ne eshte kunder neve. Hmmm
Saturday at 7:05pm
Gonxhe Feri Radoniqi behuni ju me ne edhe ne behemi me juve
Saturday at 7:16pm
Jusuf Kamberi Allahu e ndihmoft vllaun ton feridin,amiiiin
Saturday at 7:33pm
Shefqet Prestreshi Gonxhe kjo eshte motoja e juaj jo e imja, edhe komunizmi e ka pas kete moto
Saturday at 7:57pm
Petrit Osmani All-llahu te ndihmoft Dr. Ferid Agani sepse ju sebashku me Gzim Kelmendin ju tregut ate dit ne Kuvend sepse ata ende ishin me mentalitet ne teorin e darvinit , ju tregut se ne kem prejardje prej njeriut e jo prej majmunit se si pretendojshin gjini dhe donika. Mirpo Elhamdulilah si ju ka dhon Zoti dije o Dr. Agani dhe jeni nje hap perpara dhe mos u ktheni mbrapa sepse shumica e popullit ju perkrah SEPSE ATA NUK E PERFAQSOJN POPULLIN SEPSE JA KAN VJEDH VOTEN POPULLIT . Zoti te ndihmoft ne rrugen tande PD-dhe Dr. Ferid Agani
Saturday at 8:02pm · 2 people
Gonxhe Feri Radoniqi ti po klasifikon njerzimin ju edhe ne , kur ne jemi njejte njerez shqiptar e tash nese e kemi fene tjeter ajo eshte krejt dicka tjeter. na nuk hajm njerz as nuk dallojme nga ju fizikisht,po masi po thush kush nuk eshte me ne eshte kunder, pse gjith na me kon me juve , edhe ju behuni si ne, shum thjeshte mos na ki inatin qe e mbrojm islamin ose fene
Saturday at 8:12pm
Gonxhe Feri Radoniqi tash e pash me mire , kete moto nuk e di kush e ka thene, une jo personalisht por kjo moto ndoshta po kuptohet bukvalisht, me mire kisha me thene kush na pengon ose nuk na lejon shkollimin e vajzave me shami eshte kunder nesh apo te them kunder muslimaneve , se fundja tema o shamija ne shkolla, edhe sygjeroj neser kismet te gjithe te percjellim kete debat, inshaAllah na sjell perfitime pozitive, respekt per te gjithe edhe ata qe jane kunder edhe ata qe jane per
Saturday at 8:21pm · 1 person
Shefqet Prestreshi Gonxhe kush nuk eshte me ne eshte kunder neve nuk eshte moto e imja por e juaja. Mendimi im eshte per keto qeshtje delikate te vendoset me referendum. Nese mendon se ti je me muslimane se une gabon shume. Une jam shqiptar musliman e jo musliman shqiptar.
Saturday at 8:23pm · 1 person
Fatime Grabanica Mikullovci HASBUN ALLAHU WENI'AMEL WE'KIL - NA MJAFTON ALL-LLAHU SKA MBROJTES ME TE MIRE SE AI . . . ALL-LLAHU EKBER
Saturday at 9:43pm · 1 person
Gonxhe Feri Radoniqi jo aspak nuk mendoij e as qe pretendoj une nuk jam askush te gjykoj mbi zemrat e kerkujt, une e kam per veti muslimanizmin edhe ti njesoj por une e besoj se me se pari vjen FEJA pastaj KOMBI edhe e pranoj ky eshte mendimi im besimi im menyra e te jetuarit,edhe une jam shqiptare bile rrenjet i kam nga Mali i Zi plava nga Malesia familja ime kane qene shqiptare te medhenj qe kan luftu kunder cetnikeve malazez edhe mbiemri im ndoshta te tregon dicka, poashtu jam multi etnike ne familje kam edhe boshnjak edhe turk , etj etj
Saturday at 10:02pm
Galdim Ajeti Allahu inshAllah te forcon dhe te ben te dalesh fitimtar nga ky debat Allahu te ruajt
Yesterday at 2:30am · 1 person
Bekim Fazliu Monda dhe Taulant po shihet ne komentet e juaja se cfar kapaciteti te dituris paskeni.Zemrat e juaja jane duke u kallur nga xhelozia sepse e dini ku qendron e verteta.Pa hidhni nje sy atyre qe do te debatojne Dr.Ferid Agani,Donika Kada Bujupi dhe Glauk Konjufca.A po shihni dicka ne emrat e tyre.Nese e vereni dallimin dhe ia qelloni mund te them se e keni kapacitetin e dituris me shume se ata te klases se pare.
23 hours ago · 1 person
Bekim Fazliu Shefqet Prestreshi,po e quan veten Musliman,por nuk e di se sa ke lexuar per fene Islame.Ne komentet e tua shihet se shume pak paske njohuri.Te gjithe jemi krenar qe jemi Shqiptar,por kur te dalmi ne Diten e Gjykimit (nuk e di sa ti e beson),mundohu ta thirresh kombin qe te del ne ndihme.Nuk e di sa me kuptove.
23 hours ago · 3 people
Monda Dani sipas teje bekm dituria qenka ne shami.hahaha po ske faj se sdin ma shum
18 hours ago
Monda Dani kur te dalesh ne diten e gjykimit ske nevoj me thirre askend se as kombi e as feja ste jep ndihme.jeto ndershem ne kete bote e ste duhet ndihma ne boten tjeter
18 hours ago
Valdet Plakolli Profesor i nderuar nuk kam asnje pike dyshimi ne suksesin tuaj ne kete debat!
Edhe pse per nje debat te suksesshem nevojiten disa parakushte si: niveli i perafert i debatuesve, kapaciteti, vlerat dhe parimet e tyre etj.
Pa dashur te ofendoj aske mendoj se bashkedebatuesit tuaj ne kete rast nuk jane ne nivelin tuaj.
Ne kete rast mendoj se ketu nuk eshte qeshtje e shamise, fese... por me shume qeshtje e te drejtave te njeriut. Ashtu siē disave po u lejohet te shkojne ne shkolle gjysme lakuriq, me kryqa, tatuazhe dhe te shpuar neper pjese te ndryshme te trupit... nuk shoh ndonje te keqe nese dikush deshiron te shkoj ne shkolle me shami.
Derisa gojen e kemi plot demokraci t'u lejojme njerezve te jetojen dhe te shfrytezojne demokracine!
15 hours ago · 2 people
Fidan Latifi Shefqet keni (kemi) ndonje arsye qe me na njoft shtete muslimane , kur na vetes i thojme musliman e luftojme kunder vllaznive e motrave tona te shtetit ton..., e pa dojme me na perkra shtete muslimane...
13 hours ago
Amin Gashi O Ferid "Burri" nuk ka kurgja prej debatit, largohu nga koalicioni, veprat bajnė punė tash jo debatet. Ti e din mir se sa ke humb ne kete koalicion, as ministria jote nuk shkon si duhet vetem qė tė marresh not negative te votuesit. Qė te thon heren tjeter po ai ishte minister e ēfar beri.
11 hours ago
Mustafė Kadriaj je ne disavantazh more ferid per doniken nuk je legjitim dhe je rastesish, keshtu eshte kur ne muslimanet jemi pik e pes kafshata te vogla jemi mbet per jobesimtaret
10 hours ago
Bekim Fazliu Hej moj Monda,sa po me dhimbsesh,...te thashe qe nuk ke kapacitet te diturise fare,kete edhe e deshmove.Po ku e permenda une ne komentet e mia shamin.Une ta bera nje pyetje e ti u pergjigje ne pyetjen te cilen ia parashtrova Shefqetit.D.m.th nuk e kalove as pragun e klases se pare.E pasi qe u pergjigje per Diten e Gjykimit qe nuk te ndihmon feja,atehere arsyetimin qe e dha,te ben te kesh mendim te njejte me ateistat.
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
DONIKA MOS ME KAN BITCH me shkenc skish mujt me u ba as pastruse e postes e le ma mej ardh reni me ba debat me ndonje doktor shkence ,,vajjjj halli qa na ka gjete !
Ndoshta nuk po e dij,por pyes veten,athua qka i vyejn keto sende Kosovės,kur na presin shume qeshtje me tė medha,pranimi ne organizata te ndryshme nderkombetare,qe tė pėrfitoj ndihma nderkombetare,kur ne Kosovė mbretron nji varferi e skajshme,kur nji pjesė e teritorit ėshte e okupuar e nji pjese e bashkėpunėtorve te sebis nrisin zėrin pėr qeshtje te dorės se fundit,athua mėsimi fetar do ta eliminon varferin,do ta bėje kosovėn sovrane nė tere teritorin e saj,do te pranohet ne organizatat nderkombėtare,apo kjo ėshte pjellė e serbise qe ti bllokoj tė gjitha keto pėrmes njerzve te vete qe ka pas dhe ka ne Kosovė,por kam besim tė plotė ne popullin e Kosovė qe nuk do te bijn ne keto kthetra dhe si diti qe tė bejeė luftė qindra vjeqare me armiq tė ndryshėm dhe i fitoj ato te gjitha vete apo me ndihmėn e miqve do ta fitoj edhe kete lufte me servilet e serbise.
popull i Kosovės hapni sytė
para ketyre sfidave
qdo sfidė e kemi fitu edhe kete do ta fitojm se qellimi i ketyre "Feregjave"me shkaktu vėllavrasje ne Kosove,.
Por populli i Kosovės ėshtė vetdijsuar mjaft dhe do ta kolon edhe kete pengesė dhe nuk do te lejon te shkaktohet kjo kurr.
E shiqova emisionin ne fjal, kjo donika eshte nje feministe, me ngjante mallin sikur t'ishte nje lezbe gjokovare.
Tani argumentet qe ajo i ofroj, nuk ishin asgje tjera pos, te thenat e gazetareve t'ekspleshit, un e di qe ekspresi mbahet nga disa te krishter, dhe donika eshte ne kete grupin e vendasve te saj.
Konjufca, per t'cilin kisha respekt, ra ne nje nivel shume te ulet kur permendi rastin e hoxhės sė Morines !
Konjufca duhet ta dij, qe roli i hoxhes dhe misioni i gonxhe bojaxhiut eshte NJE SOJ !! ...= Perhapja e fejės pėrmes bamirėsis !!
Edhe njehere u pa, dhe e than edhe vet, qe me mir te predikohet katolicizmi se sa Islami !
Edhe gazetari ishte amater, si guxon t'ia zen goja e te thot qe Islami eshte rrezik ?!
Islami eshte shpėtim !
Diten e gjykimit, nuk do t'ju gjykon asnje Zot tjeter pos Zotit Nje dhe te Vetėm !
Vetvendosja, dhe partit tjera politike qe luftuan e votuan kunder argumentit te Zotit ne parlament rreth ndaleses se shamis, do te digjen ne ferrin e perjetshem !!! Kjo eshte blasfem, eshte njesoj sikur ta kishin marrur guximin dhe ta kishin ndryshuar Kur'anin famelart !
Keta njerez, sikur harrojn qe Kur'ani eshte libri yn i Shenjt, dhe nuk guxon askush qe ta djeg as edhe nje presje !
Kur hoxha Shefqet Krasniqi i kishte quajtur si "komunista", menjeher mendova qe ishte nje argument i pabaz, por tani, jam i bindur qe me te vertet kemi te bejm me komunista qe predikonin mbrem ndalesen e fese, e nese kete nuk e bejm, kombi do te kete pasoja ! Turp i qoft, per keto fjal gjithe atyre, qe mendojn se populli i shqiperis dhe ai i kosoves mund te jen te dhunshem ndaj minoriteteve fetare !
Ne jemi ata qe e promovojm tolerancen dhe mirkuptimin, e jo minoritetet qe ne Kosove nuk jan as 3% katolike 5 a 6% ortodoks (shkie) !
Emisionin nuk e kam pare (me vjen mire per kete se nuk durohet "kali i trojes"-agani).
Por sot lexova nje nga shkrimet me te mira nga Flaka Surroi dhe ua rekomandoj t'a lexoni: http://koha.net/?page=1%2C9%2C68206
Shkrimi nuk la shume lidhje me temen, por ka lidhje me "kuajt e trojes".
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Shkrim i fort qe kenaq shpirtat e anti-shqiptarve , i shkruar nga Flaka SOROSI. - Cka duni shkruni , Islamin nuk e shujti as Enveri e as Tita , e aq me pak do ta shuajn keto qe u ka mbush .... me pare Sorosi. Me ardh neser nje sheik i Dubait me ja dhon nje truq pare , Flaka Sorosi e vendon shamine.
E plaqkiten Kosoven kto hajna.
Prej ku Donika Bujupi gjith ato pare ? Pse ajo u mundua te fsheh pasurine e saj dhe e paraqiste veten me te varfur sesa qe esht
Hiqjuni llafazaneve, plaqkaxhi jan.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Renea : 05-09-2011 mė 07:09
Shqiperi eshte edhe Cameria
kjo donika kada eshte e mir per ne langstrase ne zurich aty kjo do bente pun te mir edhe fitimi do ishte i mir, dhe si ta hap gojen me nje her me ja fut ne goj mos me lan me fol hiq se ska qka thot, feridi i keq e kta e ben namin donika e ky tjetri gllauku a qysh e pat emrin se muk doka si golan ku ke ky vend ne rusi pom doket, ska lidhje ket reaksion, e fundamentalistve krishter, pse se permdndi donika se muslimaneve duhet tju ipet parcella dhe leja e ndertimit per xhamin ne prishtin tek e fundit kjo eshte e drejt fundamentale qe besimtaret te ken vend per ti kryer ritet e tyre fetare si shum poj pengon tekrishteret kjo, kurse per vete ben katedrale ne prishtin ku as 1perqind nuk jan tekrishter, dhe po te vija un ne pushtet do te rrenoja se ska kuj ti sherbej ose do e ktheja ne xhami pse jo se xhamia ju sherben prishtianse qe 99,99 jan musliman, pavaresisht a e praktikojn fen apo jo
Krijoni Kontakt