Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 78
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Turqisht në cdo dyqan(Bujrum kur përshëndesin jo Mirdita, Mirëmëngjesi, Ckemi etj), në fakt duhet thënë se ndryshe nga Prizreni, në këto dy vende është më keq. Se ajo ngjyra e kuqe flamurit Turk, edhe pse jo e kuqe gjaku, për ndonjë injorant të huaj a ku di unë, ose dikë që nuk e ka mëndjen thotë, hej se qënkan me flamur shqiptar këta, bravo Prizrenasit. Ndërsa Gostivar e Tetovë ke një ngjyrë të shpifur jeshile pothuajse kudo dhe flamuj Arabë që valëvisin nëpër Xhamira. Në cdo stacion ke ndonjë Hoxhë që në pikë të sabahut fillon një diskurs "akademiko-theollogjiko-komik" se si duhet të vishen gratë, cfarë rreziku i kanos bota perëndimore Islamit e trapllëqe pafund.

Ik se ju kemi parë dhe ju, mos më trego ti mua ku kam qenë unë. Nuk keni turp nuk keni. I keni dhënë shkelmin Shqiptarizmës në favor të jashtqitjeve aziatike. Un e kuptoj që Shqipëria mëmë është një shtet spurdhiakësh dhe të shiturish, por ky nuk është justifikim që ju të Turqizoheni e Arabizoheni. E aq më tepër të na impononi dhe ne të tjerëve marrëzitë tuaja.
    A qenka Vatikanizu , Prishtina me Tiranen e me Durresin a ? Disa me pershendetshin me CIAO.

Pastaj disa te tjer ne disa objekte te larta kishin vendos disa kryqe te ardhura nga lindja.

Ne nuk turqizohemi e arabizohemi, fol per veten.

Dikush e beri Kosoven shtet multietnik , shqiptaret i beret me te pavler sesa serbet , gjuha serbe gjuh zyrtare si ne Leposaviq ashtu edhe ne Drenic.

Tani pse po ju vjen inati qe esht turku ne suaza te multietnicitetit kerkon pasaporta ne gjuhen turke per turqit.

A se ke ti pasaporten edhe ne gjuhen serbe?

Shqiperi eshte edhe Cameria

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    A qenka Vatikanizu , Prishtina me Tiranen e me Durresin a ? Disa me pershendetshin me CIAO.

Pastaj disa te tjer ne disa objekte te larta kishin vendos disa kryqe te ardhura nga lindja.

Ne nuk turqizohemi e arabizohemi, fol per veten.

Dikush e beri Kosoven shtet multietnik , shqiptaret i beret me te pavler sesa serbet , gjuha serbe gjuh zyrtare si ne Leposaviq ashtu edhe ne Drenic.

Tani pse po ju vjen inati qe esht turku ne suaza te multietnicitetit kerkon pasaporta ne gjuhen turke per turqit.

A se ke ti pasaporten edhe ne gjuhen serbe?

Cfarë ke me Vatikanin ore injorant kalibri. Si hyn Vatikani në këtë bisedë? Flit për ato që thashë sipër mos mu përdridh si gratë. Un jam Shqiptar e bir Shqiptari merr vesh ore kungull ? Cfarë nga ato sipër janë të pavërteta që të dogji ? Në Tiranë kur futesh në dyqan të thonë Mirëmëngjes jo BUJRUM ore krrap. Ciao edhe në Amerikë përdoret, Evropë, Gjermani, Kroaci kudo. Si me thënë "ok".

Veje dhe në gjuhën Arabe pashaportën e Kosovës po deshe, vec nëse keni ndërmend me e paraqit Gjergj Kastriotin si shka e tradhtar, mund të quheni lirisht Turq.

Ai dikush që e bëri shtet multietnik qe Hashim Thaci. Fol me te jo me mua.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Cfarë ke me Vatikanin ore injorant kalibri. Si hyn Vatikani në këtë bisedë? Flit për ato që thashë sipër mos mu përdridh si gratë. Un jam Shqiptar e bir Shqiptari merr vesh ore kungull ? Cfarë nga ato sipër janë të pavërteta që të dogji ? Në Tiranë kur futesh në dyqan të thonë Mirëmëngjes jo BUJRUM ore krrap. Ciao edhe në Amerikë përdoret, Evropë, Gjermani, Kroaci kudo. Si me thënë "ok".

Veje dhe në gjuhën Arabe pashaportën e Kosovës po deshe, vec nëse keni ndërmend me e paraqit Gjergj Kastriotin si shka e tradhtar, mund të quheni lirisht Turq.

Ai dikush që e bëri shtet multietnik qe Hashim Thaci. Fol me te jo me mua.

Ta donit Shqiptarin sa e doni ate vendin me tavane te arta , me mir do te ishim, shif si ofendohet.

Nese CIAO perdoreshka ne Amerik e Europ , ateher edhe Bujrum perdoret ne Bosnje , Kroaci , Bullgari , Amerik , Gjermani dhe gjithkund ku dikush don te pershendetet ashtu.

Ne Maqedoni , fjala Bujrum perdoret ne qytetet e perziera , ku sdihet kush te hyn ne shitore , esht turk, boshnjak , maqedon , shqiptar ose vlleh.

Ne carshin e Shkupit , fjalen Bujrum e perdorin qe te gjith , bile edhe sllavo-maqedonet , sepse ka ngel ne fjalorin e popullit.

Nese e pranon me lehtesi perdorim e fjales CIAO , pranoje njesoj edhe fjalen Bujrum.

Ndërsa Gostivar e Tetovë ke një ngjyrë të shpifur jeshile pothuajse kudo dhe flamuj Arabë që valëvisin nëpër Xhamira.
    Pranoje edhe ket flamurin me ngjyr jeshile , sepse edhe ky perdoren edhe ne Indonezi , Malajzi , Indi , Kine , Tanzani , Rusi , Gjermani , SHBA ... sikur ajo fjala CIAO , e cila perdoret ne gjith ato vende te botes , e te cilen ti e legalizove.

Nese e doni shqiptarine , do ti jepni karton te kuq gjitha dukurive anti shqiptare , mos u be si ai njeri qe e shan Perandorine Bizantine dhe Osmane , ndersa i kendon kend lavdie Romakeve.

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ta donit Shqiptarin sa e doni ate vendin me tavane te arta , me mir do te ishim, shif si ofendohet.

Nese CIAO perdoreshka ne Amerik e Europ , ateher edhe Bujrum perdoret ne Bosnje , Kroaci , Bullgari , Amerik , Gjermani dhe gjithkund ku dikush don te pershendetet ashtu.

Ne Maqedoni , fjala Bujrum perdoret ne qytetet e perziera , ku sdihet kush te hyn ne shitore , esht turk, boshnjak , maqedon , shqiptar ose vlleh.

Ne carshin e Shkupit , fjalen Bujrum e perdorin qe te gjith , bile edhe sllavo-maqedonet , sepse ka ngel ne fjalorin e popullit.

Nese e pranon me lehtesi perdorim e fjales CIAO , pranoje njesoj edhe fjalen Bujrum.

Pranoje edhe ket flamurin me ngjyr jeshile , sepse edhe ky perdoren edhe ne Indonezi , Malajzi , Indi , Kine , Tanzani , Rusi , Gjermani , SHBA ... sikur ajo fjala CIAO , e cila perdoret ne gjith ato vende te botes , e te cilen ti e legalizove.

Nese e doni shqiptarine , do ti jepni karton te kuq gjitha dukurive anti shqiptare , mos u be si ai njeri qe e shan Perandorine Bizantine dhe Osmane , ndersa i kendon kend lavdie Romakeve.
    Ti nuk ke idenë se cfarë po flet. Flamuret që valviten në Amerikë nuk i japin asnjë identitet Amerikës, janë lokalizma. Karakteri i qytetit të Prizrenit, Gostivarit dhe Tetovës është karakter Turk. Tani nëse ti nuk e pranon këtë gjë nuk di ctë them, por atje nuk ka asnjë diferencë nga Turqia. Ndërsa të thuash për Tiranën a Shqipërinë ndikim "Vatikani" është të pranosh që je injoranti më i madh që ka forumi. Të thuash ka ndikim perëndimor po, që është krejt antiVatikan pikësëpari dhe antifetar pikësëdyti. Rivitalizimi i llumit araboturk vjen si pasojë e humbjes së ndikimit të fesë në përgjithësi. Nuk ka asnjë lidhje "Romake" e "Vatikan" me Shqipërinë. Ti dëshmove se qysh në 5 të mëngjesit kur cohesh që të falesh, dëgjon propagandën e cmëndur Islamike që i ka ngelur ora në shekullin e 10.

Flamuri Turk mund të valëvitet edhe në Bonn, Frankfurt, por karakteri i këtyre qyteteve është GJERMAN dhe Perëndimor. Merr vesh se ku po rrah unë, apo je nja 10 shekuj prapa dhe ti. Duhet me ja u përcaktu gjërat 1 nga 1 se keni aftësi të limituara analitike. Për ju ka vec Islam e asgjë tjetër.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ti nuk ke idenë se cfarë po flet. Flamuret që valviten në Amerikë nuk i japin asnjë identitet Amerikës, janë lokalizma. Karakteri i qytetit të Prizrenit, Gostivarit dhe Tetovës është karakter Turk. Tani nëse ti nuk e pranon këtë gjë nuk di ctë them, por atje nuk ka asnjë diferencë nga Turqia. Ndërsa të thuash për Tiranën a Shqipërinë ndikim "Vatikani" është të pranosh që je injoranti më i madh që ka forumi. Të thuash ka ndikim perëndimor po, që është krejt antiVatikan pikësëpari dhe antifetar pikësëdyti. Rivitalizimi i llumit araboturk vjen si pasojë e humbjes së ndikimit të fesë në përgjithësi. Nuk ka asnjë lidhje "Romake" e "Vatikan" me Shqipërinë. Ti dëshmove se qysh në 5 të mëngjesit kur cohesh që të falesh, dëgjon propagandën e cmëndur Islamike që i ka ngelur ora në shekullin e 10.

Flamuri Turk mund të valëvitet edhe në Bonn, Frankfurt, por karakteri i këtyre qyteteve është GJERMAN dhe Perëndimor. Merr vesh se ku po rrah unë, apo je nja 10 shekuj prapa dhe ti. Duhet me ja u përcaktu gjërat 1 nga 1 se keni aftësi të limituara analitike. Për ju ka vec Islam e asgjë tjetër.

E kuptuam qe qellimi yt esht te mbrosh CIAO-n , kryqin lindor, minifundet .... ndersa te shash Bujrumin , flamurin e jeshilt , shamine....
    Un sjam njesoj si ti , un them fjalen Bujrum duhet larguar nga fjalori shqiptar , por cka me ju ber dyqanxhive qe rrethanat u diktojn se me mir esht te perdoresh fjalen Bujrum sesa Povelete.
    E ti thave se ska asgje te keqe ne perdorimin e fjales CIAO edhe pse ne Tiran nuk ka italian.

Tetova posedon identitetin fetar dhe kombtar , ndersa ti , per shkak te identitetit fetar , je duke u mohuar atyre identitetin kombtar.

Hajt u rritsh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 03-09-2011 më 13:22

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    E kuptuam qe qellimi yt esht te mbrosh CIAO-n , kryqin lindor, minifundet .... ndersa te shash Bujrumin , flamurin e jeshilt , shamine....
    Un sjam njesoj si ti , un them fjalen Bujrum duhet larguar nga fjalori shqiptar , por cka me ju ber dyqanxhive qe rrethanat u diktojn se me mir esht te perdoresh fjalen Bujrum sesa Povelete.
    E ti thave se ska asgje te keqe ne perdorimin e fjales CIAO edhe pse ne Tiran nuk ka italian.

Tetova posedon identitetin fetar dhe kombtar , ndersa ti , per shkak te identitetit fetar , je duke u mohuar atyre identitetin kombtar.

Hajt u rritsh.
    Po pse o i uruar, pse cfarë ke me minifundet ? I përmenda gjë unë minifundet ? Apo do të më fusësh mua në një debat të tipit të kësaj natyre. Unë mund të them ty tani, po deshe minifundet mos i shif, dhe ti normalisht, me replikën ping-pong se aq aftësi analitike ke, do thuash "as ti mos i shif percet arabe e turkoshake"(se Shqiptare besoj biem të dy dakortë që nuk janë, sic nuk janë as minifundet). Por ja se ka një problem këtu. Ti me propagandën e sëmur që të bën Hoxha injorant që del në pik të sabahut me perce jeshile prapa, me mjekërr gjer në tokë, që më shumë flet turqisht se sa shqip, që ti e dëgjon qysh në 5 të mëngjesit vec këto gjëra kap:
    Vatikan, minifund, seks, homo, lesbik, antiislamik, kryqtar, pedofil etj dhe i përsërit si magnetofon i prishur nga mëngjesi deri në darke, si në rrethin social si në forum. E cfarë fitove ? Një m*t të madh fitove.

Për ty civilizimi perëndimor ka këto vlera që ti thotë Hoxha në TV, një pjesë e tyre rufjanë(disa nga Hoxhët e Shkupit dihet që shkojnë lart e poshtë me femra psh, pra nuk është se Islami, e aq më tepër ai tragjikomik Shqiptar është kaq shëmbull "puriteti") që e mbajnë veten teologë me një cop Universiteti në Siri të blerë, por ja që këto përfaqësojnë efektet anësore të një civilizimi të tërë themeluar mbi parimet e lirisë individuale, të pronave, edukimit, rregullit në shoqeri etj. Dhe diferenca tashmë është e dukshme se ku ndodhet njëri skaj i botës, e ku ndodhet skaji tjetër.

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Po pse o i uruar, pse cfarë ke me minifundet ? I përmenda gjë unë minifundet ? Apo do të më fusësh mua në një debat të tipit të kësaj natyre. Unë mund të them ty tani, po deshe minifundet mos i shif, dhe ti normalisht, me replikën ping-pong se aq aftësi analitike ke, do thuash "as ti mos i shif percet arabe e turkoshake"(se Shqiptare besoj biem të dy dakortë që nuk janë, sic nuk janë as minifundet). Por ja se ka një problem këtu. Ti me propagandën e sëmur që të bën Hoxha injorant që del në pik të sabahut me perce jeshile prapa, me mjekërr gjer në tokë, që më shumë flet turqisht se sa shqip, që ti e dëgjon qysh në 5 të mëngjesit vec këto gjëra kap:
    Vatikan, minifund, seks, homo, lesbik, antiislamik, kryqtar, pedofil etj dhe i përsërit si magnetofon i prishur nga mëngjesi deri në darke, si në rrethin social si në forum. E cfarë fitove ? Një m*t të madh fitove.

Për ty civilizimi perëndimor ka këto vlera që ti thotë Hoxha në TV, një pjesë e tyre rufjanë(disa nga Hoxhët e Shkupit dihet që shkojnë lart e poshtë me femra psh, pra nuk është se Islami, e aq më tepër ai tragjikomik Shqiptar është kaq shëmbull "puriteti") që e mbajnë veten teologë me një cop Universiteti në Siri të blerë, por ja që këto përfaqësojnë efektet anësore të një civilizimi të tërë themeluar mbi parimet e lirisë individuale, të pronave, edukimit, rregullit në shoqeri etj. Dhe diferenca tashmë është e dukshme se ku ndodhet njëri skaj i botës, e ku ndodhet skaji tjetër.
    Me perseritjen e atyre fjaleve un fitoj ate qe ti fiton kur perserit fjalet : - anadoll , turkoshak , mjekerrcjap , hoxh injorant , percet arabe , arab , flamur jeshil ...

Te kthehemi ne tem:

Gjuha serbe esht gjuh me e respektuar se shqipja ne Kosov , gjuha serbe perdoret ne mbar Kosoven , ndersa gjuha shqipe perdoret deri ne lumin Iber.

Nese ndaj kesaj po hesht , ateher , cfar problemi ke nese nje fshat i vogel i Prizrenit kerkon qe banoret turq te mund te ken pasaporta edhe ne gjuhen turke.

Pra vetem turqit te mund te ket ate lloj te pasaportes, por jo dhe shqiptareve tu shkruhet pasaporta ne gjuhen turke.

Un kam qendrim ndaj kesaj ceshtje , por jo si ai qendrimi i jot , kur hesht per serbet dhe uleren per turqit.

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Kam një pyetje për këta xhonturqit e ri të forumit. Pse po i dilni krahë deklaratës së këtij turku? Vetëm se është muslimanë apo ka diçka tjetër këtu?
    Ndryshuar për herë të fundit nga yllbardh : 03-09-2011 më 17:15
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga yllbardh Lexo Postimin
    Kam në pyetje për këta xhonturqit e ri të forumit. Pse po i dilni krahë deklaratës së këtij turku? Vetëm se është muslimanë apo ka diçka tjetër këtu?
    Kjo pyetje eshte shume direkte.

ne vazhdim te pyetjes:a ju ka ngel pak gjak shqiptari neper vena?

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga yllbardh Lexo Postimin
    Kam në pyetje për këta xhonturqit e ri të forumit. Pse po i dilni krahë deklaratës së këtij turku? Vetëm se është muslimanë apo ka diçka tjetër këtu?
    Nuk ka xhonturq ne forum , keto qe ti i quan xhonturq jan shporresit e te njejteve , lexo historine.

Nuk po i dilet ne krah turkut , un jam per shtet mono etnik te Kosoves , por sesht e mundshme , un sdua qe kur te shkoj ne Ferizaj te lexoj Urosevac , por ja qe kushtetuta e mundesoi kete , gjuha serbe esht gjuh zyrtare edhe ne fshatin e Adem Jasharit ku ska asnje serb.

Hajde mos plas?!

1. Gjuhë zyrtare në Republikën e Kosovës janë Gjuha Shqipe dhe Gjuha Serbe.

2. Gjuha Turke, Boshnjake dhe ajo Rome kanë statusin e gjuhëve zyrtare në nivel komune ose
    do të jenë në përdorim zyrtar në cilindo nivel në pajtim me ligj.

Cka me i then ne turkut tani ? Si me e shajt turkun kur kushtetuta e ka shpall gjuhen serbe , turke , boshnjake e rome , gjuhe zyrtare.

A mendon ti se kjo kerkes e ministrit turk esht ne kundershtim me kushtetuten ?

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Kjo pyetje eshte shume direkte.

ne vazhdim te pyetjes:a ju ka ngel pak gjak shqiptari neper vena?
    Edhe un po them ashtu , a u ka ngel pak gjak shqiptari ne vena , si munden qe gjuhen serbe, turke e rome ta bejn zyrtare ne Kosov ? Spo di a me e shajt edhe Europen qe na detyron me e pranu ket kushtetut , ku edhe homoseksualet kan me shum drejta se shqiptaret.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 03-09-2011 më 17:18

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •