Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 78
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga vetima Lexo Postimin
    ai ishte ushtar i vatikanit.
    Si ushtar i vatikanit qe ishte si ma shpjegon qe ai mban koken e dhise si kokore dhe jo vulen e vatikanit?????te ishte ushtar i vatikanit do kishte bere pakt per osmanet ashtu sic beri venediku bashke me vatikanin duke e lene gjergjin pa asnje aleat pa permendur mbreterin e Raguzes.Te dhjefsha mu ne vatikan e meke e bashke me xhamite e teqete,skenderbeu eshte frymezim per cdo shqiptar ne bote dhe ka qene frymezim per gjenerata te tera duke i dhuruar letersise sone qe nga mesjeta e duke vazhduar me romantizmin,rilindjen,pavaresine e deri ne ditet e sotme ndjenjen e sakrifices per atdheuan.Fale atij duke u marre si simbol atdhetar kami kaq shume heronj e deshmore,fale tij kemi Adem Jasherin,isa Boletinin,Cerciz topullin,Ismail qemalin se bashku me shkrimatret tane te koherave te kaluara.Skenderbeu eshte babai yne dhe si i tille eshte i perjetshem,prendaj muhamedi dhe imamet e tjere jane kurtizane bythpalare perballe Gjergjit tone
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-08-2011
    Postime
    38
    Kush me tregon pra nga kush e kishte ate kapele qe mbante mbi koke ,dhe cfar shkruante rreth saj????

seksi dhe i rrezikshem Maska e qerosi
    Anëtarësuar
    15-03-2004
    Vendndodhja
    dhome e guzhine
    Postime
    232
    atehere. perse mos ta kete dhe ne serbisht per minoritetin serb meqe qenka e drejta e minoriteteve???????
    Ndryshuar për herë të fundit nga qerosi : 01-09-2011 më 11:08
    Ergo cogito, ergo sum!

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga jeton72 Lexo Postimin
    Kush me tregon pra nga kush e kishte ate kapele qe mbante mbi koke ,dhe cfar shkruante rreth saj????
    kokorja me koken e dhise u takon akejve,pasardhesve te akilit,kokoren e dhise e mbante dhe Pirroja i Epirit
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-08-2011
    Postime
    38
    E kisha fjalen kush ia dhuroj Skenderit ate kapele dhe cfar shkruan ne te ??? ose me mire rreth saj

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga jeton72 Lexo Postimin
    E kisha fjalen kush ia dhuroj Skenderit ate kapele dhe cfar shkruan ne te ??? ose me mire rreth saj
    nuk dihet ai ia kane dhene ,trasheguar apo ka urdheruar te gdhendet vete,por ama koka e dhise qe mbante skenderbeu eshte e njejte me ate qe ka mbajtur pirroja,dhe aleksandri i maqedonise pasi Gjergji mori spunto pikerisht prej parardhesve te tij.Kurora-duodema eshte marre prej perendise egjiptiane Amon

Aleksandri me dybrinoren

Ja edhe krahasimi i kokores se Skenderbeut dhe simbolit antik

Simboli dybrinor ne monedhe

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ncncn, shih c'behet ketu. Turku kerkon pashaporta ne gjuhen turke kurse ja dy veta duan te na mohojne dhe Skenderbene. Si mos te bej cti doje qejfi turkut kur kane te bejne me kete lloj mencurie...pfff

Pashaporta duhet te jete ne gjuhen shqipe. C'jane keto kerkesa pa lidhje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga Gameness Lexo Postimin
    Ministri i jashtëm turk kërkon pasaportat kosovare edhe në gjuhën turke

28 gusht 2011

Mamushë: Ministri i punëve të jashtme të Turqisë Davutoglu ka vizituar pasditen e sotme fshatin Mamushë të komunës së Prizrenit.

Nje pritje solemne ishte organizuar në oborrin e shtëpisë së kulturës Younus Emre po në të njëjtin Fshat. Gjatë bisedës për opinionin Davutoglu ka spjeguar se populli turk në Kosovë duhet të kërkoj të drejtat e veta mbi gjuhën dhe kombin e tyre.

“Ju duhet të kërkoni që pasaportat e reja biometrike të prodhohen edhe në gjuhën turke. Kjo është një drejtë e juaja dhe ju mund ta bëni këtë” spjegon ai.

Gjatë këtij fjalimi Davutoglu ka spjeguar qartë se do të ndihmoj popullatën turke dhe do bëj qdogjë për ti plotësuar kushtet ekonomike, politike dhe kulturore të këtij populli./comeze.net
    A eshte e mundur ta shofi adresen ku e more kete lajm . FLMND.

p.s. lere se e gjeta http://comeze.net/?p=35622 flmnd.

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Duket se miqt tanë na duan aq shumë sa që njëri mundohet të na bëjë grek e tjetri donë që t'na bëjë turk. Punët mirë i kemi ej, vetëm se duhet që këta miq ti fusim në një dhomë që të debatojnë dhe të shohim se cili prej tyre do t'na premtoj më tepër se tridhjetë florinj.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga yllbardh Lexo Postimin
    Duket se miqt tanë na duan aq shumë sa që njëri mundohet të na bëjë grek e tjetri donë që t'na bëjë turk. Punët mirë i kemi ej, vetëm se duhet që këta miq ti fusim në një dhomë që të debatojnë dhe të shohim se cili prej tyre do t'na premtoj më tepër se tridhjetë florinj.
    Mu me duket se kane gjete ku munden vetem , se ne shtetet sikur Bullgaria,Greqia,Maqedonia ku ka shum me shume Turq se sa ne keta fallcot ne KS , as qe tentojne andej .
    Vertet kane filluar ta teprojne .

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •