Erich From "Arratisja nga Liria" !
Erich From "Arratisja nga Liria" !
Dhuro shumë...e prit pak!
Në duar kam librin "Beronja"
Love has no limits
Hipnoze
Pervoja Te Ndryshme
Shembuj Praktike.
E nisa para një kohe "Xhevahiri i Medinës" - Shery Xhones, por disi kohëve të fundit e kam ngushtuar kriterin për librat: duhet të ma mbaj vëmendjen minimun te çdo e dyta faqe, që ta lexoj deri në fund.
Kështu që... e lash pa përfunduar!![]()
Unë lexova diku 1/3 e librit dhe s'më la ndonjë përshypje të madhe edhe pse doja ta dija si do përfundojë. Por më duhej ta këthej e nuk ishte libër që lexohej "me një frymë", siç i kam lexuar do libra të tjerë, për një natë ose për një vikend. Ndoshta do e përfundoj ndonjëherë tjetër nëse më bie në dorë. Megjithatë, një libër duhet të të tërheqë që në fillim.
nuk eshte e thene se duhet te te terheqe qe ne fillim..kam lexuar libra qe jan te merzitshem ne fillim dhe kur e kam mbaruar jam mahnite..nese lexon ''tre shoket '' e remarkut fillimi eshte teper i merzitshem por kur arrin ne fund mahnitesh...xhevahiri i medines nuk eshte nga ato romane qe te terheqin ashtu siq te terheqin romanet e dashurise..ky roman eshte pergjithesisht i tipit historik dhe ndoshta jo shume terheqes..por mua me ka pelqyer shume...
gjithsesi vidasus edhe leximi ka shijen e tij..dikujt i pelqejne temat historike e dikujt ato dashurore..dikujt historike e dikujt policore..
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
kam lexuar Mos ik o Ma-edmond tupja
milioni/ marko polo
pirro/plutarku
sami frasheri/ shqiperia cka qene qesht e cdo te behet dhe besa
fjodor dostojevski/shenime nga shtepia e te vdekurve
njeriu i shiut/john grisham
jam ne lexim te hamletit nga shekspiri
until death
Krijoni Kontakt