Close
Faqja 22 prej 58 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 572
    i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283
    Erich From "Arratisja nga Liria" !
    Dhuro shumë...e prit pak!

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Aksinja Lexo Postimin
    Do ju këshilloja që gjat leximit të mbani një laps në dorë, ka shum shprehje, citate e përkufizime mbi karakteret njerzore, dhe fenomeneve të ndryshme
    Mua më ka pëlqyer shum,,, vëllimi i dyt i këtij Romani është "Shkëlqimi dhe Mjerimi i Kurtizaneve"
    eshte libri i pare qe lexoj nga Balzac pervec disa tregimesh-fragmente librash aty ketu...do ta kem parasysh keshillen, faleminderit

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Në duar kam librin "Beronja"
    Love has no limits

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    370
    Hipnoze

Pervoja Te Ndryshme

Shembuj Praktike.

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anëtarësuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    E nisa para një kohe "Xhevahiri i Medinës" - Shery Xhones, por disi kohëve të fundit e kam ngushtuar kriterin për librat: duhet të ma mbaj vëmendjen minimun te çdo e dyta faqe, që ta lexoj deri në fund.
    Kështu që... e lash pa përfunduar!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Vidasusi Lexo Postimin
    E nisa para një kohe "Xhevahiri i Medinës" - Shery Xhones, por disi kohëve të fundit e kam ngushtuar kriterin për librat: duhet të ma mbaj vëmendjen minimun te çdo e dyta faqe, që ta lexoj deri në fund.
    Kështu që...
    e lash pa përfunduar
    !
    ke bere shume gabim qe e ke lene pa perfunduar..eshte nje liber i mrekullueshem..pak voluminoz por mjaft terheqes..gjithsesi edhe leximi eshte ceshtje shijesh...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anëtarësuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ke bere shume gabim qe e ke lene pa perfunduar..eshte nje liber i mrekullueshem..pak voluminoz por mjaft terheqes..gjithsesi edhe leximi eshte ceshtje shijesh...
    Unë lexova diku 1/3 e librit dhe s'më la ndonjë përshypje të madhe edhe pse doja ta dija si do përfundojë. Por më duhej ta këthej e nuk ishte libër që lexohej "me një frymë", siç i kam lexuar do libra të tjerë, për një natë ose për një vikend. Ndoshta do e përfundoj ndonjëherë tjetër nëse më bie në dorë. Megjithatë, një libër duhet të të tërheqë që në fillim.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Vidasusi Lexo Postimin
    Unë lexova diku 1/3 e librit dhe s'më la ndonjë përshypje të madhe edhe pse doja ta dija si do përfundojë. Por më duhej ta këthej e nuk ishte libër që lexohej "me një frymë", siç i kam lexuar do libra të tjerë, për një natë ose për një vikend. Ndoshta do e përfundoj ndonjëherë tjetër nëse më bie në dorë.
    Megjithatë, një libër duhet të të tërheqë që në fillim
    .

nuk eshte e thene se duhet te te terheqe qe ne fillim..kam lexuar libra qe jan te merzitshem ne fillim dhe kur e kam mbaruar jam mahnite..nese lexon ''tre shoket '' e remarkut fillimi eshte teper i merzitshem por kur arrin ne fund mahnitesh...xhevahiri i medines nuk eshte nga ato romane qe te terheqin ashtu siq te terheqin romanet e dashurise..ky roman eshte pergjithesisht i tipit historik dhe ndoshta jo shume terheqes..por mua me ka pelqyer shume...

gjithsesi vidasus edhe leximi ka shijen e tij..dikujt i pelqejne temat historike e dikujt ato dashurore..dikujt historike e dikujt policore..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Ujku i Stepes Maska e UNiROSS
    Anëtarësuar
    09-01-2011
    Postime
    54
    kam lexuar Mos ik o Ma-edmond tupja
    milioni/ marko polo
    pirro/plutarku
    sami frasheri/ shqiperia cka qene qesht e cdo te behet dhe besa
    fjodor dostojevski/shenime nga shtepia e te vdekurve
    njeriu i shiut/john grisham

jam ne lexim te hamletit nga shekspiri
    until death

Citim Postuar më parë nga UNiROSS Lexo Postimin
    kam lexuar Mos ik o Ma-edmond tupja

Ne titull dhe ne foto me ka prekur shume, po vete libri cfare note do merrte nga 1 tek 10?

Per te qene ne teme po lexoj : E bija e fatit

Faqja 22 prej 58 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •