Close
Faqja 29 prej 241 FillimFillim ... 1927282930313979129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 2405

Tema: Nė Itali

Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Bejne me Helene bejne ,quhet caffe shakerato .
    Uji ne bar kushton 1 euro, pse shume eshte ...
    E kerkova e shpjegova ju a tregova ne foto freddo nuk e mernin vesh ...njeri me solli capucino me akull brenda....
    na i beri te qarte shoqerusi qe ka jetuar ne itali qe kafete qe kemi ketu nuk i bejne ne itali
    le qe ne ketej jemi mesuar ta pime nja dy ore ulur ata e pinin ne kembe edhe iknin....
    u habite se jemi mesuar te argotohemi shume ketej ne plazh edhe mu duk e cuditshme, pershtypje me ben njerezit qe torturoheshin me trafik te madh per te vajtur ne rimini ,uji 1.50 edhe 3.0 euro ne france ....
    ne ketu ujin e kemi 50 senc si mos me duket i shtrenjte...
    jeta ne itali mu duk shume me e shtrenjte se ketu dy here ndaluam ne auto grill
    tre piruna makarona 8.90 kurse ne anije ne hanim me 5 euro edhe 6 pjate te madhe......
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Po ai i kapuēinos me akull paska qene barist idiot fare, ose kamarier dangall. Te gjithe baret ne Itali servirin "caffč freddo". Biles edhe te pyesin si e do thone "shakerato" apo "krema". Ndryshimi eshte se krema "pihet" me luge, dmth eshte si biēim akullorje.

Pastaj kafja per pepinot eshte nje must, nuk eshte optional, prandaj e pine ne kembe. Aperitivi eshte optional dhe e pine ulur pasditeve per nja dy ore. Dhe meqe shpenzohen kur dalin per aperitiv nuk hane darke ne shtepi ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

tani une nuk kam qejf te jem kokforte por...
    si je shprehur ti me lart ...kuptohen keshtu qe tirana nuk eshte qytet shume i vjeter dhe aty ke materiale qe tregojne qe tirana eshte qytet i vjeter ...
    tani me qe je ne itali dhe di italisht u lodha kaq shume
    po sikur te lodheshe dhe nje ēik vete te mesoje ndonje gje me shume s'do ishte keq ,keshtu nuk me lodhje mua ahahahaha(shaka)
    hahaha, te kerkoj falje qe te mundova kaq shume Tani, ne te dyja s'po merremi vesh kshu si e kemi nisur. Une e shpjegova shume qarte se c'nenkuptoja me qytet te vjeter... dmth, qytete per te cilat lexohet ne libra historie, qe kane qene qender lufte apo ndonje evinimenti tjeter me rendesi (sic eshte psh ngritja e flamurit ne vlore) e jo qytet qe u mblodh partia edhe hajt t'a bejme kryeqytet. Nejse, se sido qe t'a sjell muhabetin une ti do me lodhesh kshuqe mi tiro indietro

Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    E kerkova e shpjegova ju a tregova ne foto freddo nuk e mernin vesh ...njeri me solli capucino me akull brenda....
    na i beri te qarte shoqerusi qe ka jetuar ne itali qe kafete qe kemi ketu nuk i bejne ne itali
    le qe ne ketej jemi mesuar ta pime nja dy ore ulur ata e pinin ne kembe edhe iknin....
    u habite se jemi mesuar te argotohemi shume ketej ne plazh edhe mu duk e cuditshme, pershtypje me ben njerezit qe torturoheshin me trafik te madh per te vajtur ne rimini ,uji 1.50 edhe 3.0 euro ne france ....
    ne ketu ujin e kemi 50 senc si mos me duket i shtrenjte...
    jeta ne itali mu duk shume me e shtrenjte se ketu dy here ndaluam ne auto grill
    tre piruna makarona 8.90 kurse ne anije ne hanim me 5 euro edhe 6 pjate te madhe......
    hahaha! Po te doje kafe te ftohte, mund ti thoje thjesht: kafe makiato freddo, qe i bie te jete kafe me qumesht te ftohte. Shkurt fare. Sa per ate 2 min ti ke pare njerezit qe jane ne pune, se une jam ulur shpesh ne klube edhe me italjan e kemi ndjenjur 30-60 min pa problem fare. Sa per cmimet s'kam c'them... ujin neper bare e gjen 1-1.20 €, me lire vetem ne supermarket!

La vita non si spiega, si VIVE!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Mbrema njerezia.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Shyqyr qe s'jam nga vlora :P
    me grop o me grop ahahahaha ...per gjoksin e kisha fjalen se mos me keqkuptojne ..
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Shyqyr qe s'jam nga vlora :P
    me grop o me grop ahahahaha ...per gjoksin e kisha fjalen se mos me keqkuptojne ..
    Tu thyfte taka e kepuces tyja edhe te dekte parukieri.Pse ca ka vlora moj se u bere hasem me mua.

Ciaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooo

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Tu thyfte taka e kepuces tyja edhe te dekte parukieri.Pse ca ka vlora moj se u bere hasem me mua.

Ciaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooo
    pse dhe ti ....booooo
    jo mor vlla se ti je zbut anej nga vendi i te pareve te mi
    ahahahahaha

e rendesishme qe Vlora ngriti flamurin ...
    po ja qe ja ngritem ne andej ketej :P
    dhe do knaqem shume qe per 100vjetorin do jem diku atje ne mes shume e shume niper e mbesash te atyre qe e ngriten ...
    qeveritaret lol
    kush do ti kujtoj
    mbas ca vitesh ahahahaha
    po qe ka te drejte klea
    vlora vlora qe e bere fora
    ate duhet te kishin bere kryeqytet ahahahah

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    pse dhe ti ....booooo
    jo mor vlla se ti je zbut anej nga vendi i te pareve te mi
    ahahahahaha

e rendesishme qe Vlora ngriti flamurin ...
    po ja qe ja ngritem ne andej ketej :P
    dhe do knaqem shume qe per 100vjetorin do jem diku atje ne mes shume e shume niper e mbesash te atyre qe e ngriten ...
    qeveritaret lol
    kush do ti kujtoj
    mbas ca vitesh ahahahaha
    po qe ka te drejte klea
    vlora vlora qe e bere fora
    ate duhet te kishin bere kryeqytet ahahahah
    Pse moj qenkam zbut une na bere kafshe ti qe zbuten e egersohen me komanda.

Ika se mu ftofen makaronat apo si kam bo ene pa vaj e pa salc se ka kap kriza e madhe ketej nga une.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Pse moj qenkam zbut une na bere kafshe ti qe zbuten e egersohen me komanda.

Ika se mu ftofen makaronat apo si kam bo ene pa vaj e pa salc se ka kap kriza e madhe ketej nga une.

I ziu ti krize me dy shpia
    dhe bej te mira se ka dhe divorc aahahah

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    I ziu ti krize me dy shpia
    dhe bej te mira se ka dhe divorc aahahah
    Ci dua 2 shpia se nuk hahen tullat jo.

Prit iher te behem per divorc se ska divorc pa martes.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •