Per mua fiks fare ka dal , ashtu jam e permbajtme, vetem kur jam e frustuar filloj nga A e deri te zh-ja![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
haha, po ti thjesht i perktheve... nuk eshte se i dhe vete ato pergjigje haha (shaka).
Per mua e gjeti pasi ne pamje te pare dukem shume natyre e hapur, i jap muhabet te gjithve, bej shaka etj etj por jam goxha e permbajtur. Duket sikur tregoj shume, por jo edhe aq
Ndersa per ate pjesen e dyte, deri ne njefare pike eshte e vertete, dmth qe e them mendimin hapur jo vetem ne rast qe jam me nerva, por e them rregullisht!
Na gjej ndonje test tjeter![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
pse me deinkurajon,vie pacienti e degjoi njehere mire e mire,rri serioze me nje pal syze false,mbrrol pak ballin ,fillloi te ec serioze neper dhome,i them qetesohu ,ja po terhiqem une pak,dheeee vrap te libri,lexoi shpejt e shpejt....dhe futem serish ne dhom serioze me rrudha te balli dhe me nje levizje koke.hmmm hmm
ee psikologja kopjusja hah
kleadon,kur ishim ne fillim te stazhit dhe vinte noj pacient me noj semundje qe vertet nuk e dinim,(punonim ne grup ,ashtu ishte rregulli) e kishim vene vertet kete strategji,dy veta e mbanin me bised pacientin,tjeret ja fusnin vrapin te literatura dhe e zgjidhnim disi Dg,dhe kur vinte profesori ne fund,ca te shof ca menzi merrnin fryme nga vrapi,ca te djersitur nga pyetjet dhe pacienti i hutuar fare.
o zot ca kohe ishin ato
Krijoni Kontakt