Postuar më parë nga pranvera bica ngroh, mengjes, ne, qe, duket, Dielli, qe, Po provoj une : Dielli që ngroh , duket qe ne mengjes ?!
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga Enkeleu Po provoj une : Dielli që ngroh , duket qe ne mengjes ?! Pershendetje djalosh!Ashtu eshte vertet!
absolut, urdheruar, autoriteti, takon, i, Zotit, te, per,
Postuar më parë nga pranvera bica absolut, urdheruar, autoriteti, takon, i, Zotit, te, per, Zotit i takon autoriteti absolut per te udheruar.... Pershendetje Juve...!
Postuar më parë nga Si-hanA Zotit i takon autoriteti absolut per te udheruar.... Pershendetje Juve...! Shume e sakte zemra ime !A nuk eshte vertet keshtu?
...kullandrisi, kush, fisi, diti, s'eshte, Bukuria, prej, e,
Postuar më parë nga pranvera bica ...kullandrisi, kush, fisi, diti, s'eshte, Bukuria, prej, e, Bukuria s`është prej fisi, kush diti e kullandrisi. Jam e saktë o teta?
Love has no limits
Postuar më parë nga SinFoni@ Bukuria s`është prej fisi, kush diti e kullandrisi. Jam e saktë o teta? Po moj SinFoni po je shume e sakte!
qafa, Burri , e , eshte, gruas,
Postuar më parë nga pranvera bica qafa, Burri , e , eshte, gruas, Burri është qafa e gruas? S`pajtohem teta, Burri është koka dhe qafa është grua. Kjo po, s`diskutohet. lol
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt