Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    Po une ne Emilia jam, qendra e partizaneve LOL, e kisha kshu ne pergjithsi une!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Po ku je ne Emilia ti se mos kemi pire kafe edhe hap llafe kot une qe skam pire kafe me forumista/e.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Une aty ku kane ngritur flamurin jam!

Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Une aty ku kane ngritur flamurin jam!
    kush e ka ngritur flamurin aty te ti, kinezet?

La vita non si spiega, si VIVE!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    kush e ka ngritur flamurin aty te ti, kinezet?
    Alternativ e kinezve jane rumunet moldavet vendet e lindjes me pak fjale.Tani duhet pyet Bamba ca ngjyre kishte flamuri ta percaktojme tamam.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    hahaha, po t'a lexosh mire thote qe s'duhet te bejne test gjuhe ato qe kane bere shkollen ktu Pastaj, ca testi ishte ai aman, kur e kaloj dhe mami i nje shoqes sime qe mezi lidh dy fjale e shkreta

Une e dija qe kartes i duhej nderruar fotografia cdo 5 vjet.... mah! nejse, kur te vij koha do pyes gjate e gjere normalisht! Rrofsh, shume i sjellshem!
    Duhet te kesh dhe reddito ,duhet ta mbrosh gjuhen para policave jugor qe flasin akoma me dialekt ...shpeton po te kesh bere shkollen e mesme e siper....ketej
    (shaka ,me kane thene qe eshte shume e thjeshte ,por gjithsesi per mendimin tim eshte nje budallallek me oke ).
    Me kete tip leje qendrimi mund te shkosh te punosh dhe ne vende te tjetra BE...kjo eshte e reja por ka vende qe zyrat e punes nuk i zbatojne keto rregulla fatkeqsisht ....
    Une nuk kam reddito po ngela keq qe nuk ma rinovojne po martoj ndonje shqiptar me pashaporte italiane lol:P seē kam nje parandjenje qe do me futet shkes Il -santo lol.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    po me pasaport usa prano ti saure. will you marry me hahahahahahahahahahahahaha
    no glove no love

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga TikTak Lexo Postimin
    po me pasaport usa prano ti saure. will you marry me hahahahahahahahahahahahaha
    Hik re se nuk boj shaka me ty une se te ze fryka se po kujton se po te propozoj per martes lol

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    hahahahahaha saure. po me ty martohem un se kom problem se jena toleranta te dy. martes me kontrat. ti bo jeten tate un timen. ene i her ne muj takohena bashk.
    no glove no love

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga TikTak Lexo Postimin
    hahahahahaha saure. po me ty martohem un se kom problem se jena toleranta te dy. martes me kontrat. ti bo jeten tate un timen. ene i her ne muj takohena bashk.
    U tha u be ahahahaha,vallaj Tiko me te gjith ish burrat kam ngel mike tolerante jam mbas ndarjes ahahahaha ne martes ta haj xhanin lol
    po per kaq sa racionohesh ti nuk do kem kohe me u zi ahahaha

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •