Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 79
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Ku deshironi me nderru ambient ??

Me vjen keq por Kosova e ka mar tapjeten , nese mendoni se gjendja mund te permisohet jeni shume gabim , sepse rrenjet e vehabizmit kan hy shume fell ne shoqeri , dhe me e keqja ka hy tek studentat e UP . Mjafton me qen ne Qendren Studentore dhe e shef se per cfare po flas une . Eshte infektu Kosova , kan fillu te nderrohen zakonet dhe kultura .
    Edhe studentet?????Cfare zhgenjmi,vetem tek ata kishe shprese qe do mund ta udhehiqnin Kosoven drejt zhvilimit.Nice tha se zoti vdiq,epo une po them se shqiptaret po vdesin
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anėtarėsuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Nė tokėn shqiptare Dardani
    Postime
    145
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Shiko vlla gjeja me inteligjente qe mund te bejme si komb ne,eshte qe te mos behemi partizane te feve tona se keshtu po te ndodhin raste ku luhet faktori fe do filloje shamata,jo se duam ne por do jemi te detyruar pasi e kemi quajtur si pjese te identitetit tone,pra me mire fete ti lejme pak menjane dhe ti lejme kompleksitet manjane,nese une ofendoj fene islame e ofendoj per arsyet e mia,une nuk po ofendoj as heronjte kombetare,as gjakun tone e as historine tone dhe ti s'ke pse te acarohesh me mua,por ama une nuk mund ta bej dot ne publik mes njerezve se prish tolerancen apo jo??Atehere dalim aty ke propozimi im ku mos ta lejme fene qe te na bukosi,dhe me dhemb shume kur shqiptaret musliman i shajne shqiptaret e krishtere shkie vetem sepse jane te krishtere apo anasjelltas
    Me sa kam pas rastin te shoh ketu ne forum gjithmone muslimanet sulmohen te paret, normale qe edhe ata kane me kunderveprue kur i cenohet e drejta e tyre !!
    Per kete e them se ne duhet miremi vesh si vellau me vallane, nese deshirojme te jemi te bashkuar
    Ti leme fete anash, dhe te bashkepunojme se bashku pa dallim feje!

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga ricky_ch Lexo Postimin
    Cili arab? Pse vėlla nuk informohesh pakėz para se tė sjellėsh
    rrena kėtu?
    E din ti se arabi ėshtė aleati numėr njė USA?
    Apo pėr cilin arab mendon ti?
    Si shpjegohet 90% e antareve ketu qe njihen si musliman te devotshem i sulmojne amerikanet ne kete forum?

Po ashtu 60-70% e antareve e percmojne Skenderbeun, Nene Terezen, Gjon Buzukun, Ibrahim Rugoven, Pjeter Budin bile ca edhe Gjergj Fishten dhe Ded Gjon Lulin?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 31-07-2011 mė 17:42

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Edhe studentet?????Cfare zhgenjmi,vetem tek ata kishe shprese qe do mund ta udhehiqnin Kosoven drejt zhvilimit.Nice tha se zoti vdiq,epo une po them se shqiptaret po vdesin
    Por Prishtina pa student ska nevoje per xhami sepse prishtinalit se rrujn fort per fene , por jane pikerishte studentet ata qe jane ka bejne diferencen .

Zgjedhjet e fundit studentore pikerishte keta fetaret i kane fitu , bej llogarit vet

Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anėtarėsuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Nė tokėn shqiptare Dardani
    Postime
    145
    Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Si shpjegohet 90% e antareve ketu qe ndjehen si musliman te devotshem i sulmojne amerikanet ne kete forum?

Po ashtu 60-70% e antareve e percmojne Skenderbeun, Nene Terezen, Gjon Buzukun, Ibrahim Rugoven, Pjeter Budin bile ca edhe Gjergj Fishten dhe Ded Gjon Lulin?
    urrejtje mes shqiptaresh, shkaktare feja, arsyeja ofendimi feve . . . . . etj

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anėtarėsuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikė
    Postime
    251
    Shqiperia si shoqeri apo shtet esht e pasigurt ne vetvete kshu qe nuk mund te jemi foktor sigurie per miqt tan.

elementit vetshkaterues duhet ti rish larg, ndoshta kjo esht arsyeja qe neve po na shmangin
    Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme

Fatkeqsisht ky eshte realiteti! Gjerat po keqesohen dita dites... jam dakord me autorin e shkrimit qe cdo veprim i lidhur me fene ndikon negativisht.

La vita non si spiega, si VIVE!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    243

Smile

Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Si shpjegohet 90% e antareve ketu qe njihen si musliman te devotshem i sulmojne amerikanet ne kete forum?

Secili njeri ėshtė i lirė tė japė mendimin e vet.
    Nuk ka cenzurė kėtu! Ēfarė ti vlerėson hero,
    pėr tjetrin nuk vlen!

Edhe pėr Amerikėn, besoj se nuk ka rrena!
    Kanė simuluar rrenėn mė tė madhe qė njeh
    njerėzimi: rrėzimin e kullave binjake, veē
    pėr tė sulmuar shtetet tjera, me pretekst
    po gjurmon Al Kaidėn, tė cilėn vet e trajnon,
    organizon dhe financon! Nuk e dij a ėshtė
    e ndaluar njeriu tė thot tė vėrtetetėn
    vetėm pse na kanė ndihmuar? Apo ndoshta
    nuk duhet tė ketė hapėsirė pėr kritikė?
    Pse ne ti besojmė, kur vetė amerikanėt mė nuk
    i besojne, si dhe bota ?

Po edhe pėr Skėnderbeun, Nėnė Terezėn, Ibrahim Rugovėn etj.
    pse tė mendoj unė njėsoj (megjithėse unė skam thėnė,) si ti?
    Imponim mendimesh ka pasur vetėm nė diktaturė, e cila
    pėr fat ka pėrfunduar dhe tani njerėzit janė tė lirė!

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga ricky_ch Lexo Postimin
    Po edhe pėr Skėnderbeun, Nėnė Terezėn, Ibrahim Rugovėn etj.
    pse tė mendoj unė njėsoj (megjithėse unė skam thėnė,) si ti?
    Imponim mendimesh ka pasur vetėm nė diktaturė, e cila
    pėr fat ka pėrfunduar dhe tani njerėzit janė tė lirė!
    Ehhh c'na ka gjet belaja me ju. T'presim te kapeni me flamurin, se vec ajo ju ka ngelur manget. Po ja beni mal zemren Serbit atje matane, qe i thote botes....shihni Kosoven/Shqiperine eshte njesoj si Afganistani & co. Pse duhet te ndiqni modelin arabc per fene s'ju kuptoj. S'ka faj populli i thjeshte qe ju sheh shtrembet kur dilni rrugve me mjekrra teper te gjata, e shamia. Mjaft sollet zakone lloj llojshi ne shoqerine tone.

Ti je pjestar i shoqerise shqiptare? Neqoftese po, atehere duhet te mendosh kolektivisht per ceshtje e figura si Nene Tereza, Skenderbeu, I Rugova, etj sepse keto figura shoqeria jone i ka bere perfaqesues te saj. Nese deshiron te degezohesh nga shoqeria e te besosh cmenduria te tjera, atehere duhet ta dish qe s'je i deshirueshem nga nje perqindje e madhe e shqiptareve. Por je i deshirueshem nga shoqerira te tjera arabce qe ti kopjon. Ata gjithe krenari thojne midis vetes, sheh kete Shqiptarin la kulturen e vet dhe u be si ne, kjo do te thote qe ne jemi me te mire. Bahh, sikur s'keni pare kultura te tjera me sy dhe doni te provoni dicka te re. Une kam pare shume shqiptare qe kane me vite jashte vendit dhe jane hasur me shoqerira te ndryshme si kinezce, indiane, arabce, etj. por asnjehere nuk kane hedhur traditat e veta per te huajit. Kurse ti se ke problem fare, biles i hedh balte dhe figurave te kombit qe SHOQERIA Shqiptare i ka ngritur nder shekuj (Skenderbene) dhe vite si perfaqesues te saj. Me keto figura identifikon veten nje shqiptar qe jeton ne Alaska apo nje tjeter qe eshte ne Afriken e Jugut. Kur prekni keto figura, prekni thelbin e shqiptarismit. Cfare nga kjo ke veshtire te kuptosh!? Na plaset. Bere pyetje koti sepse pergjigja duhet te ishte e vetekuptueshme nga ana jote. Nga pergjigja ime ku sheh imponim mendimi si ne diktature ti? Keto jane rregullat e cdo shoqerie jo vetem ajo shqiptare, more vesh a jo. Shoqerite e tjera boterore kane figura te tjera qe krenohen, kurse ne kemi keto qe jane. Kurse ti qe ben pyetje kaq naive, nuk e ke per gje te na ofendosh figurat e kombit. Nuk kemi pike referimi te qenurit Shqiptar, Muhamedin apo Jezusin ne jo. Rrezoni Shqiptaret per figura nga Azia. S'jeni me vete jo. Identifikimi i kombit eshte ndryshe, ajo e fese eshte ndryshe. Nuk jane nje sic po beni ju, shembulli me i fresket i Enver Zymberit. Por DY gjera te ndryshme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 01-08-2011 mė 16:05

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    243

Smile

Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Ehhh c'na ka gjet belaja me ju. T'presim te kapeni me flamurin, se vec ajo ju ka ngelur manget. Po ja beni mal zemren Serbit atje matane, qe i thote botes....shihni Kosoven/Shqiperine eshte njesoj si Afganistani & co. Pse duhet te ndiqni modelin arabc per fene s'ju kuptoj. S'ka faj populli i thjeshte qe ju sheh shtrembet kur dilni rrugve me mjekrra teper te gjata, e shamia. Mjaft sollet zakone lloj llojshi ne shoqerine tone.

Ti je pjestar i shoqerise shqiptare? Neqoftese po, atehere duhet te mendosh kolektivisht per ceshtje e figura si Nene Tereza, Skenderbeu, I Rugova, etj sepse keto figura shoqeria jone i ka bere perfaqesues te saj. Nese deshiron te degezohesh nga shoqeria e te besosh cmenduria te tjera, atehere duhet ta dish qe s'je i deshirueshem nga nje perqindje e madhe e shqiptareve. Por je i deshirueshem nga shoqerira te tjera arabce qe ti kopjon. Ata gjithe krenari thojne midis vetes, sheh kete Shqiptarin la kulturen e vet dhe u be si ne, kjo do te thote qe ne jemi me te mire. Bahh, sikur s'keni pare kultura te tjera me sy dhe doni te provoni dicka te re. Une kam pare shume shqiptare qe kane me vite jashte vendit dhe jane hasur me shoqerira te ndryshme si kinezce, indiane, arabce, etj. por asnjehere nuk kane hedhur traditat e veta per te huajit. Kurse ti se ke problem fare, biles i hedh balte dhe figurave te kombit qe SHOQERIA Shqiptare i ka ngritur nder shekuj (Skenderbene) dhe vite si perfaqesues te saj. Me keto figura identifikon veten nje shqiptar qe jeton ne Alaska apo nje tjeter qe eshte ne Afriken e Jugut. Kur prekni keto figura, prekni thelbin e shqiptarismit. Cfare nga kjo ke veshtire te kuptosh!? Na plaset. Bere pyetje koti sepse pergjigja duhet te ishte e vetekuptueshme nga ana jote. Nga pergjigja ime ku sheh imponim mendimi si ne diktature ti? Keto jane rregullat e cdo shoqerie jo vetem ajo shqiptare, more vesh a jo. Shoqerite e tjera boterore kane figura te tjera qe krenohen, kurse ne kemi keto qe jane. Kurse ti qe ben pyetje kaq naive, nuk e ke per gje te na ofendosh figurat e kombit. Nuk kemi pike referimi te qenurit Shqiptar, Muhamedin apo Jezusin ne jo. Rrezoni Shqiptaret per figura nga Azia. S'jeni me vete jo. Identifikimi i kombit eshte ndryshe, ajo e fese eshte ndryshe. Nuk jane nje sic po beni ju, shembulli me i fresket i Enver Zymberit. Por DY gjera te ndryshme.
    O Zotėri kauboj, je qorr apo sytė s'tė bėjnė mirė?
    E sheh nė kllapa ēfarė kam thėnė?

Nėse mendon se je njė shoqėri e civilizuar,
    atėherė duhet tė mesohesh me laramaninė e mendimeve!
    Ti me ēdokusht dėshiron tė bėsh lavazh truri njerėzve.
    N'tė pėlqeftė Nėna Terezė, mbaje pėr vete, mos ia impono
    tė tjerėve. Ēfarė ka bėrė, ka bėrė pėr vete, Zoti ja shpagoftė,
    e aman se shumė krenari kishim pasė, e zakonisht krenaria
    tė len bukėn thatė!

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •