Close
Faqja 33 prej 48 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 473
    i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    Jarigas,
    ne tekst me larte keni shenuar '"Drejtesia eshte Fjala e Zotit qe solli Jezusi mbi kete toke e qe eshte perhapur anekend botes, ndersa Muhamedi solli gjakderdhje e madje udhehiqte ai lufterat!!!Kush eshte paqesori ndemjet tyre???"
    paske harruar ti kryqezatat, dhe luften ne spanje se cka kane bere kryqtaret,ne pergjithesi, dhe Templaret ne vecanti.
    te kisha rekomanduar te perciellesh kete dokumentar te realizuar nga RTL II per kryqezatat.
    i ka 5 pjese, dhe mund ti gjesh aty ne te majt te kesaj Web-faqe...

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    E para: Kurani i drejtohet besimtareve, pra cdo muslimani. Kur thote ia preni doren hajnit, i drejtohet sejcilit. Kur thote ju preni gjymtyret jobesimtareve dhe apostateve, i drejtohet secilit.

E dyta: Edhe nese nuk i drejtohet secilit, por nje grupi te caktuar, prape se prape vete urdherimi apo keshillimi i vrasjes, prerjes se dores apo gjymtyreve eshte krim.
    Pergjigju ketu:

A eshte nje shoqeri me interese te perbashketa, ta quajm ate "shtet", kriminele, kur e "mbyt" te denuarin me vdekje (sipas kodit te vet shoqerore) ne kariken elektrike, apo me gaz, apo me injekcion, apo me litar, apo me pushkatim, apo me giotine ???

PO ose JO ???

....qe te dija pergjigje ne vijen argumentative qe ndjek ti nuk jane te mundshme, sepse thjesht je "lesh"....

tungi
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Edhe ate keqazi biles.
    Te deshmova para syve tu se cfare genjeshtre eshte qe fjala e pare e Kuranit.
    Qe nga ai moment ke ngele si derri ne akull, sillesh veralle, por pa prekur asnje prej argumenteve qe thashe.

A duhet te pres Allahun te thote: Po vlla, kaurri Chino i boni hore coftinat e Allahut? AHahaha a pordhe i vdekuri? Allahu punet e veta s po mundet t'i rregulloj, e lere me tonat!
    ...sa me kujtohet, te parashtrova nje pyetje, apo ???............e ku e kishe tamam piken tek "genjeshtra" qe e argumentove bile.....mund te ma sqarosh me hollesisht, se nuk e kam te qarte.....se kurani me "lexo" nuk nenkuptojka "dukagjinin" ???, apo si ???....per te arrijt tek ajo pyetje, duhet njehere te pergjigjesh tek pyetja ime...

tungi
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Eshtë e frikshme dhe shqetësuese se si kjo temë vihet në diskutim. Muslimanët Shqiptar duhet menjëherë ti kapin me shqelma këta propagandistë të ndyrë që duan ndarjen e Shqipërisë dhe instalimin e sheriatit dhe ligjeve islamoarabe në tokën tonë. Kjo temë as nuk duhet të jetë objekt diskutimi ndërmjet shqiptarëve. Shporrini këta fundrrina sa nuk është vonë. Këta njerëz të paguar nga propaganda e dyfishtë turkosllave që ka si qëllim vec zhdukjen e shqiptarit.
    .....dmth. ofendimet, sharjet, dhe perbuzjet e vlerave me te shenjta te muslimaneve duhet per hire te "tolerances" te pranohen nga muslimanet, apo si ???

Nuk ka nevoje as ne "minimum" te jete nje musliman i radikalizuar, as qe duhet te jete musliman i devotshem, bile mund edhe te jete pijandura me i madh....kur nje jomusliman ja shan "fene" ne shkallen me te ulet, do ta refuzoj....

Ndarjen e shqiperise (je ti nga shqiperia) ???, nuk mund ta daum, ngase shqiperia eshte e ndare tash e 90 vjet....mu kjo ndarja na ka bere te jemi sic jemi.....

Po ju kujtoj nje realitet: shqiptaret e ish jugosllavise e kane vijen trasheguese te panderprere, dhe si te tille jane shqiptaret e vertet....nga kjo perfundojm, se shqiptaret e vertet jane MUSLIMAN....kete e deshmojn edhe statistikat....pra,

PER HIRE TE TOLERANCES, jane muslimanet, qe i tolerojn derdellimet e shqipfolesve....te jesh shqiptare do me thene, te jesh MUSLIMAN....kurse kush nuk eshte musliman, i duhet SHUME MUND dhe PUNE, qe te jete shqiptare.....

tung
    albanish by nature

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-07-2011
    Postime
    90
    Titulli eshte gabim ,duhet te jete keshtu

RADIKALET ISLAMIK ,SULMOJNE RADIKALET KRISHTER

i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168
    Citim Postuar më parë nga Zarushja Lexo Postimin

E nderuara Zarushe, Pjetër Bogdani nuk ishte radikal i krishter. Ishte shqiptar i cili një jetë të tëre e shkoi në shërbim të lirisë dhe të gjuhës shqipe (gjuhë të cilen e flasin shqiptarët, po edhe shqipfolësit si ti dhe disa tjerë këtu).
    Nuk po flas shumë për veprimtarin e Pjetër Bogdanit, sepse është e kotë me disa nga ju pasi qe helmi dhe leku i huaj kan ndikuar aq shumë në ju sa nuk doni tia dini për asgje shqiptare, megjithatë dy gjera po i cek këtu per te treguar ty se P. B. nuk ishte radikal i krishterë. E para ai ishte në kundershtar i madh dhe ne luftë të vazhdueshme me kishën ortodokse dhe sidomos me patriarkanën serbe të Pejës, që në ate kohë i kishte shtuar përpjekjet e saja për të mos lejuar shpërthimin e kryengritjeve antiosmane ne dioqezat e sajë(kjo koincidon me realitetin e sotëm kosovar, ku një pjese e 'shqiptareve' ne krye me këte hoxhen dhe disa kolegëte tij, bashkë me serbet nuk i durojnë dot amerikanët në Kosovë) .
    E dyta P.B. gëzonte respekt të madh tek shqiptaret myslimanë, dhe këtë më së miri e deshmon një ngjarje e v.1680 kur gjakmarrja po bënte kërdinë në mes dy prej fiseve më të medha te veriut Gashit dhe Krasniqes (fise me popullsi shqiptare myslmine) nuk dilte njeri qe ti pajtonte derisa aty shkon Pjeter Bogdani dhe vetem për tre ore i pajtoi ato zona.
    Nëse një shqiptar sulmon e fyen Pjeter Bogdanin, atëhere ka sulmuar figurën më te shquar të gjuhës dhe letërsisë shqiptare, ka sulmuar një atdhetar i cili kishte një dashuri të pakufi për gjuhen shqipe dhe popullin shqiptar, ka sulmuar një dijetar dhe luftëtar të paepur për çlirimin e vendit nga zgjedha osmane, ka sulmuar njeriun qe tërë jeten luftoi për zhvillimin e përparimin kulturor te shqiptarëve.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga RiNiKi Lexo Postimin
    Jarigas,
    ne tekst me larte keni shenuar '"Drejtesia eshte Fjala e Zotit qe solli Jezusi mbi kete toke e qe eshte perhapur anekend botes, ndersa Muhamedi solli gjakderdhje e madje udhehiqte ai lufterat!!!Kush eshte paqesori ndemjet tyre???"
    paske harruar ti kryqezatat, dhe luften ne spanje se cka kane bere kryqtaret,ne pergjithesi, dhe Templaret ne vecanti.
    te kisha rekomanduar te perciellesh kete dokumentar te realizuar nga RTL II per kryqezatat.
    i ka 5 pjese, dhe mund ti gjesh aty ne te majt te kesaj Web-faqe...
    http://www.youtube.com/watch?v=dhNVL4-qfUE
    Po krahasohen Jezusi dhe Muhamedi!!!
    A ke gje kunder asaj qe kam shkruar une??!!
    Pastaj mund te diskutojme edhe per te tjerat, por se pari duhet te sqarojme se kush ishte paqesor prej ketyre qe permendem me lart.....!
    Jarigas

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Citim Postuar më parë nga Zarushja Lexo Postimin

Mirë e ke ti, unë do ta ndryshoja pakëz këtë dhe do ta quaja:
    LUFTA E RADIKALISTËVE ISLAMIK DHE t'KRISHTERË.
    Dhe pastaj këtu do ti fusnim shumë e shumë nga temat e këtij nën-forumi, dhe do të ishte mëkat i madh po që se ky do të ishte i mbyllur, sepse ne nuk do të mund të dinim se kush fitoi dhe kush u bë martir.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Per te pare DRITEN eshte e leht,ne rastese nuk anojme nga djalli:

Pra, nder mesimet e tjera tek JEZUSI gjejme edhe keto fali Zot sepse nuk dijne se q'bejne...
    mandej,asnjeri te mos luftoj nen emrin tin....

Ndersa feja islame,nder shtyllat kryesore gjejme edhe keto:nje here ne jete duhet te marrim pjese ne lufte per te perhapur islamin,all_ahu ekberr,dhe dhjetera e ndonjehere edhe qindra njerez te pafajshem vdesin pernjeheri,hahah....

Ne keto fjali te me siperme,per te gjithe njerezit njerez,eshte e lehte te dallojme DRITEN nga terri.....

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Unë jam SHQIPTAR.
    Ti mund të jetosh në vendin tim, sepse ne jemi njerëz bujarë, por mos na rrokanis shumë kokën e mos guxo të hedhësh baltë mbi figurat e kombit tim.
    Nëna Terrzezë nuk i takon rangut të një figure kombëtare,sepse ajo as që u prezentua si shqiptare por tha 'unë jam e Krishtit,i përkas Krishtit...',prandaj shiko mirë sesi bota e njeh jo si Tereza shqiptare por TEREZA E KALKUTES.

Ajo asnjë zakon...e as që kishte kulturë shqiptare,vetëm gjakun e shqiptarit e kishte sikur edhe Esat Pash Toptani. E vetëm gjaku nuk të bën shqiptar e lere më figur kombëtare...kush?!!! TEREZA E KALKUTES,më vjen të qesh haha.

Faqja 33 prej 48 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •