Close
Faqja 32 prej 48 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 473
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Eshtë e frikshme dhe shqetësuese se si kjo temë vihet në diskutim. Muslimanët Shqiptar duhet menjëherë ti kapin me shqelma këta propagandistë të ndyrë që duan ndarjen e Shqipërisë dhe instalimin e sheriatit dhe ligjeve islamoarabe në tokën tonë. Kjo temë as nuk duhet të jetë objekt diskutimi ndërmjet shqiptarëve. Shporrini këta fundrrina sa nuk është vonë. Këta njerëz të paguar nga propaganda e dyfishtë turkosllave që ka si qëllim vec zhdukjen e shqiptarit.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Kur te ka thene nena ty: "merre gjirin"??!!Kur ishe nje-muajsh??!!O robi i Allahut, po vrite pak koken t egjesh ndonje krahasim me t egaditur, se keshtu ia ul ryben myslimaneve.....

Cili hoxhe te ka rrejt se "Inxhili" i zbriti Krishtit ne veshin e djathte prej Xhebrahilit, mer efendi???!!Ungjijte jane shkruajtur nga njerezit dhe jane i barazvlefshmi i Sunetit te Muhamedit, pra Jeta dhe Vepra e Krishtit!! Para se te flasesh per diçka qe nuk din, pyet, se ndoshta edhte te tregojne.......
    Muhammedi a.s. ne Bibel....
    "Ja sherbetori im qe une perkrah,i zgjedhuri im qe me kenaq shpirtin. Kam vene frymen time mbi te ai do tu sjell drejtesin kombeve."(Isaia 42:1)...Muhammedi a.s. u solli drejtesin kombeve e jo Jezuesi. Jezuesi thote se eshte derguar vetem per shtepin e Izraelit(mateu 5:17),ai asnjehere nuk ka dal jasht Izraelit,dhe nuk arriti tu sjell drejtesin popullit te vet,e lere me kombeve.
    ---"Ai nuk do te ligeshtohet dhe nuk do te dekurajohet derisa te vemdose drejtesin mbi toke,dhe ishujt do te presin ligjin e tij" (Isaia 42:4)...Jezuesi u pranua nga pak hebrenj dhe ate nuk e pranuan kombet. Ai as qe arriti te vendos drejtesin dhe ligjin e tij mbi toke, dhe ishuj nuk pritnin ligjin e tij,pasi ai nuk kishte ligj te tij por erdhi ta plotesoi ligjin e Moisiut (mateu 15:24). Nga ana tjeter Muhammedi ishte ai qe solli ligjin ne ishujt dhe ata e pritnin,dhe ai nuk u dekurajua derisa e solli kete ligj,e pranuan ligjin edhe pasi e pranuan ligjin e mbaroi misionin,pastaj vdiq.
    ---Jakobi u thote djemeve te tij :"Skeptri nuk do t'i hiqet Judes,as Bastuni i komandimit nga kembet e tij,deri te vij Shilohu,dhe atij do ti binden popujt."(Zanafilla 49:10)...Kush ishte ky Shilohu qe mori Skeptrin dhe Bastunin e komandimit nga kembet e Judes? Le te shohim:
    1.A ishte Moisiu? Ky nuk mund te jet,ngase ky ishte organizuesi i pare i 12 fiseve te Izraelit,dhe para tij nuk kishte mbret apo profet ne fisin e Judes.
    2.A ishte Davidi? Edhe ky nuk mund te jete,pasi qe ky ishte mbreti dhe profeti i pare pasardhes i Judes.
    3.A ishte Jezuesi? As ky nuk mund te jete,pasi ky ishte djali dhe pasardhesi i Davidit(dmth ishte nga Juda). Dhe Jezuesi nuk kishte Skepter mbreterore, ne fakt ai kshillonte judenjet ti paguajn Cezarit taksa(20:22-25),ai as qe la ligj te shkruar.Verseti i mesiperm i bibles flet per marrjen e spektrit dhe dastunin ekomandimit nga kembet e Judes. E kush e morri kete spekter perpos Muhammedit a.s. ,pasi prej tek Davidi e deri tek Jezuesi te tere ishin nga Juda(pra perjashtohen nga kjo "gare").
    Fjala Shiloh ne perkthim dmth i qete,paqedashes,BESNIK ,Muhammedi ishte i till edhe para se te shpallej profet. Ata ne Meke para shpalljes e quanin me nofken "Al Ameen" e qe dmth i besueshmi,BESNIKU. Pra ky ishte ai qe e hoqi Skreptin nga kembet e Judes. Profetet para tij ishin te bijt Izraelit,kurse ky nuk ishte nga bijt Izraeli,por nga bijt e Ismaelit.
    Gjithashtu ne fund te Bibles,ne fjalorin biblik permendet fjala "SILOE" qe ne greqisht eshte "SILOAM",kurse ne hebraisht ishte "SHILOAH" dhe ne shqip dmth "I DERGUAR". Pra Muhammedi a.s. ishte ky i derguar qe morri Spektrin nga kembet e Judes.

...Ai, që ia shpall Furkanin (Kur’anin, dallues të së vërtetës nga e pavërteta) robit të vet (Muhammedit) që të bëhet pejgamber i botes (këshillues), është i madhëruar.."(Furkan 1)...

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Eshtë e frikshme dhe shqetësuese se si kjo temë vihet në diskutim. Muslimanët Shqiptar duhet menjëherë ti kapin me shqelma këta propagandistë të ndyrë që duan ndarjen e Shqipërisë dhe instalimin e sheriatit dhe ligjeve islamoarabe në tokën tonë. Kjo temë as nuk duhet të jetë objekt diskutimi ndërmjet shqiptarëve. Shporrini këta fundrrina sa nuk është vonë. Këta njerëz të paguar nga propaganda e dyfishtë turkosllave që ka si qëllim vec zhdukjen e shqiptarit.
    UNE JAM MUSLIMAN

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin
    UNE JAM MUSLIMAN
    Unë jam SHQIPTAR.
    Ti mund të jetosh në vendin tim, sepse ne jemi njerëz bujarë, por mos na rrokanis shumë kokën e mos guxo të hedhësh baltë mbi figurat e kombit tim.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Muhammedi a.s. ne Bibel....
    "Ja sherbetori im qe une perkrah,i zgjedhuri im qe me kenaq shpirtin. Kam vene frymen time mbi te ai do tu sjell drejtesin kombeve."(Isaia 42:1)...Muhammedi a.s. u solli drejtesin kombeve e jo Jezuesi.
    Ja se si vazhdon verseti:Isaia 42.1 Ja, Shërbëtori im që unë e përkrah,
    i Zgjedhuri im, në të cilin kënaqet shpirti im,
    mbi të e kam ndikuar Shpirtin tim:
    ai do t’ua japë të drejtën popujve.
    2 Ai s’do të bërtasë, s’do ta ngrejë zërin,
    zëri s’do t’i dëgjohet në sheshe
    .

A ishte valle Muhamedi ai te cilit nuk iu degjua zeri neper sheshe e qe s'bertit(hoxhallaret pellasin 5 here necdite), apo ishte ai qe e vuri gjysmen e Azise dhe gjysmen e Afrikes nen zgjedhen e beduineve harape???
    Qysh ua solli drejtesine kombeve Muahemdi, me asimilim e me lufte??!!
    Na trego pakez???
    Jezuesi thote se eshte derguar vetem per shtepin e Izraelit(mateu 5:17),ai asnjehere nuk ka dal jasht Izraelit,dhe nuk arriti tu sjell drejtesin popullit te vet,e lere me kombeve.
    Drejtesia eshte Fjala e Zotit qe solli Jezusi mbi kete toke e qe eshte perhapur anekend botes, ndersa Muhamedi solli gjakderdhje e madje udhehiqte ai lufterat!!!Kush eshte paqesori ndemjet tyre???
    ---"Ai nuk do te ligeshtohet dhe nuk do te dekurajohet derisa te vemdose drejtesin mbi toke,dhe ishujt do te presin ligjin e tij" (Isaia 42:4)...Jezuesi u pranua nga pak hebrenj dhe ate nuk e pranuan kombet. Ai as qe arriti te vendos drejtesin dhe ligjin e tij mbi toke, dhe ishuj nuk pritnin ligjin e tij,pasi ai nuk kishte ligj te tij por erdhi ta plotesoi ligjin e Moisiut (mateu 15:24). Nga ana tjeter Muhammedi ishte ai qe solli ligjin ne ishujt dhe ata e pritnin,dhe ai nuk u dekurajua derisa e solli kete ligj,e pranuan ligjin edhe pasi e pranuan ligjin e mbaroi misionin,pastaj vdiq.
    Per cilet ishuj behet fjale??? Deshmo!!
    ---Jakobi u thote djemeve te tij :"Skeptri nuk do t'i hiqet Judes,as Bastuni i komandimit nga kembet e tij,deri te vij Shilohu,dhe atij do ti binden popujt."(Zanafilla 49:10)...Kush ishte ky Shilohu qe mori Skeptrin dhe Bastunin e komandimit nga kembet e Judes?
    Cili ishte Skeptri dhe Bastuni i komandimit te Judes??!!
    3.A ishte Jezuesi? As ky nuk mund te jete,pasi ky ishte djali dhe pasardhesi i Davidit(dmth ishte nga Juda). Dhe Jezuesi nuk kishte Skepter mbreterore, ne fakt ai kshillonte judenjet ti paguajn Cezarit taksa(20:22-25),ai as qe la ligj te shkruar.
    Po qysh mer jahu, a nuk ishe ti ai qe shkroi me siper se :Kur'ani i erdhi Muhammedit s.a.w.s. ashtu siç Inxhili Isait a.s.(Jezu Krishtit),nëse je që di si i erdhi Jezuesit ashtu i erdhi edhe Muhammedit a.s...
    Par as Muhamedi nuk ka lene ligj te shkruar sipas teje!!!!
    Epo zgjidh e merr o islamik, s'mund te shkruash diçka e menjehere me pas te mbrosh te kunderten e saj!! NUk logjikohet me kopjime nga sitet islamike harape......
    Verseti i mesiperm i bibles flet per marrjen e spektrit dhe dastunin ekomandimit nga kembet e Judes. E kush e morri kete spekter perpos Muhammedit a.s. ,pasi prej tek Davidi e deri tek Jezuesi te tere ishin nga Juda(pra perjashtohen nga kjo "gare").
    Muhamedi nuk i perket pemes se Izraelit, keshtu qe nuk ka fare shans qe te permendej nje harap ne Bibel!!
    Fjala Shiloh ne perkthim dmth i qete,paqedashes,BESNIK ,Muhammedi ishte i till edhe para se te shpallej profet.
    Ky paqedashesi yt e mbushi Azine me luftera, prandaj mos harxho frymen kot!!
    Ata ne Meke para shpalljes e quanin me nofken "Al Ameen" e qe dmth i besueshmi,BESNIKU. Pra ky ishte ai qe e hoqi Skreptin nga kembet e Judes. Profetet para tij ishin te bijt Izraelit,kurse ky nuk ishte nga bijt Izraeli,por nga bijt e Ismaelit.
    Prandaj s'ka shanca te trashegoje ndonje gje prej Izraelit....eshte ligji i Ibrahimit!!!
    Jarigas

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    UNE JAM MUSLIMAN
    Ngushellime. Askush nuk t'ka faj.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....ja musa, ti ma ke mbyll gojen a ???....
    Edhe ate keqazi biles.
    Te deshmova para syve tu se cfare genjeshtre eshte qe fjala e pare e Kuranit.
    Qe nga ai moment ke ngele si derri ne akull, sillesh veralle, por pa prekur asnje prej argumenteve qe thashe.

A duhet te pres Allahun te thote: Po vlla, kaurri Chino i boni hore coftinat e Allahut? AHahaha a pordhe i vdekuri? Allahu punet e veta s po mundet t'i rregulloj, e lere me tonat!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ose respektoje Kur'anin duke mos e KOMENTUAR PA DIJE ose nuk debatoj më me juve....Sepse ju nuk dini çka është ARGUMENTI por vetëm DESHIRAT E QEJFET!!!!
    S'ke nevoje te bisedosh me mua, flas une me ty. T'gjej ku je e ku s'je me t'i lone vesh't n'dore. Intelektualisht!

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Ky si duket e paska harrue profesionin e vet... Po çka është duke bë ky? Po mban dersë apo është duke mbajtur fjalimin e tij zgjedhor për ndonjë funkcion qeveritarë??? Feja dhe politika kurrë nuk shkojnë bashkë, për atë shkak çdo institucion fetarë është i ndarë nga organet shtetërore. Këtij me sa duket se duhet që ti mirret licenca për predikim dhe ky problem zgjidhet. Le t'iu predikoj pastaj pulave se tamam për koqak qenka ky ders.... Dhe pastaj si nuk reagon askush nga xhemati se me sa di unë xhamia ende është faltore dhe jo vend nga ku dirigjohet situata politike e vendit.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=I84uA...mbedded#at=207

Degjoheni me vemendje ... Se ky tipi eshte me te verte interesant .

A mund te quhet shqiptar nje person qe shan c do gje shqiptare ' Skenderbeun , Nene Terezen , Adem Jasharin, Bajram Currin. Isë Boletini' ? A mund te thuhet qe kjo fe qe aj perfaqeson eshte ne dobi te shqiptareve ?

Nqs disa 'mulsimaneve' ju pengon e verteta , nuk eshte faji im. Adresohuni te ky personi qe po flet .
    O shoq mos ban propagand, ketu ne kete fjalim nuk permendet Adem Jashari, Bajram Curri, Isa Boletini, por leje keto propaganda mos na qit hi syve.
    sa per Pjeter Bogdanin, une te argumentoi, nese je nga ata qe lexojne, se P. Bogdani kurre veten nuk e ka quajt shqiptar, por Pjeter Bogdani Maqedonasi...
    pastaj, ai e pranon titullin nga Kisha Katolike ne Rome si "Arkipeshk i tokave serbe..."!!!!! ne ate kohe nuk ka qen Kosova nen sundimin serb, por nen sundimin osman. Ky titull iu eshte dhene nga kisha katolike vetem per faktin se keto troje,(Kosova dhe viset per rreth saj) kane qen nen pushtimin serb.
    nese P.Bogdani do te ishte patriot nuk do ta kishte pranuar kete titull..
    Kjo i bjen sikur te pranoj dikush nga udheheqesat tan, titullin "kryeministrer i Tokave serbe" (lexo Kosova), vetem pse me heret kan qen nen pushtimin serb!!!!!!
    A do te ishte etiketuar patriot ky njeri pastaj!?

Faqja 32 prej 48 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •