Close
Faqja 49 prej 154 FillimFillim ... 3947484950515999149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 1535
    he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Edhe komentet e tyre jane te njejte sikurse i kane mediat , kryesorja , koha punon per ne .
    A je i sigurte..
    Qysh punon koha.. e kemi nxane argat.. Qeveria e minoriteteve po rrine(po tredh miza se tjeter iniciativ s'mun merr) e koha po punon.. po na i shkurton e ngarkon drute. Jo se gabova.. hashimi po leviz, u shku deri ne Shipni te Janulla(ose dora e djathte e tij Sali hajvani, njejte eshte) me u keshillu.. dhe i ka lane zevendesat e tij patriot te deshmuar Behxhet Pacollin dhe Edita Tahirin te mirrem me menaxhimin e situates perkohesisht. Ngoj..
    Zëvendëskryeministri i parë i Kosovës, Behgjet Pacolli, ka deklaruar se institucionet e Kosovës tani kanë kontrollin e plotë në tërë territorin e vendit, përfshirë këtu edhe pikat kufitare me Serbinë në veri, ku për herë të parë pas 12 vitesh është arritur që të kryhet kontrolli i mallrave dhe i njerëzve që qarkullojnë në këtë pjesë.
    Kontrolle te plote kemi.. dhe nese e thote Behxheti.. fshij duart, s'ka ku shkon..
    Rrena eshte e drejte dhe obligim kushtetues.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,446
    Postimet në Bllog
    22
    I njejti Hashim Thaci qe disa muaj me pare u thosh diplomateve amerikane ne Prishtine se i trembej pranise se Berishes ne Kosove para fushates, apo mbeshtetjes se tij per ndonje parti politike, sot e gjen veten te paftuar ne Dhermi, per te takuar kryeministrin e vendit Berisha gjate kohes se tij te pushimit. Dhe kryeministri yne, duke e ditur se me ke ka te beje, nuk i rezervon nje pritje ashtu sic i ka hije nje kryeministri ne Tirane, por i jep nje "dreke ne Dhermi" ku ka degjuar me endje Hashimin tek i qan hallin qe e ka zene.

Halli i Hashimit eshte se po i mblidhet laku ne fyt dhe po i merret fryma. Eshte bere e padurueshme klima ne Prishtine, ku te gjithe nderkombetaret e kane vene perpara, sidomos ai EULEX-i qe na i ka prere edhe flete arrestin e po na i ben edhe gjyqin krahut te djathte te Thacit, Limajt. Kurse gazetat nderkombetare e kane pershkruar Thacin si nje nga peshqit me te medhenj te krimit te organizuar rajonal. Pa harruar qe pak jave me pare, FMN i preu te gjitha ndihmat e saj Kosoves, pasi sipas saj, me pak fjale, nuk i kane leket e teperta te ushqejne hijenat e qeverise se Kosoves.

Dhe Berisha jam i sigurt qe e ka degjuar me endje e me dore ne zemer Thacin, kur ky i ka thene se "tek ti shoh mikun e vetem qe me ka mbetur". Por pasi Thaci ka mbaruar, Berisha ka filluar, duke i thene: Ne kete grope qe i hape vetes, mos guxo qe te fundosesh edhe mua brenda! Ajo qe bere ne Veri te Kosoves ne koken tende dhe pa keshilluar asnjeri, as shtetin shqiptar, nuk te falet, pasi ka pasoja per gjithe rajonin e jo vetem per Kosoven. Dhe nese te kam dhene mbeshtetje publike, e kam bere se ma do puna, por jo se besoj se veprime te tilla te papergjegjshme meritojne mbeshtetje.

Dhe pastaj Berisha i ka dhene leksion Thacit, qe kontrabanda nuk luftohet duke luftuar me lapidaret e pikave kufitare, por luftohet duke ndjekur, arrestuar dhe nxjerre para gjykatave te Kosoves te gjithe ata kontrabandiste qe fusin mallra kontrabande ne Kosove. Prandaj shko e kap kontrabandistet, nxirri para drejtesise, dhe kane per te falenderuar si shqiptaret e si serbet e Veriut te Kosoves.

Hashim Thaci eshte karte e shkrumbur e jo e djegur tashme ne politiken shqiptare.

Albo

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    Edhe ti ishe ne plazhe me Salen dhe Hashen dhe i ndegjove keto, apo ke imagjinate teper te zhvilluar dhe ja fute kot si shume hera???

i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    I njejti Hashim Thaci qe disa muaj me pare u thosh diplomateve amerikane ne Prishtine se i trembej pranise se Berishes ne Kosove para fushates, apo mbeshtetjes se tij per ndonje parti politike, sot e gjen veten te paftuar ne Dhermi, per te takuar kryeministrin e vendit Berisha gjate kohes se tij te pushimit. Dhe kryeministri yne, duke e ditur se me ke ka te beje, nuk i rezervon nje pritje ashtu sic i ka hije nje kryeministri ne Tirane, por i jep nje "dreke ne Dhermi" ku ka degjuar me endje Hashimin tek i qan hallin qe e ka zene.

Halli i Hashimit eshte se po i mblidhet laku ne fyt dhe po i merret fryma. Eshte bere e padurueshme klima ne Prishtine, ku te gjithe nderkombetaret e kane vene perpara, sidomos ai EULEX-i qe na i ka prere edhe flete arrestin e po na i ben edhe gjyqin krahut te djathte te Thacit, Limajt. Kurse gazetat nderkombetare e kane pershkruar Thacin si nje nga peshqit me te medhenj te krimit te organizuar rajonal. Pa harruar qe pak jave me pare, FMN i preu te gjitha ndihmat e saj Kosoves, pasi sipas saj, me pak fjale, nuk i kane leket e teperta te ushqejne hijenat e qeverise se Kosoves.

Dhe Berisha jam i sigurt qe e ka degjuar me endje e me dore ne zemer Thacin, kur ky i ka thene se "tek ti shoh mikun e vetem qe me ka mbetur". Por pasi Thaci ka mbaruar, Berisha ka filluar, duke i thene: Ne kete grope qe i hape vetes, mos guxo qe te fundosesh edhe mua brenda! Ajo qe bere ne Veri te Kosoves ne koken tende dhe pa keshilluar asnjeri, as shtetin shqiptar, nuk te falet, pasi ka pasoja per gjithe rajonin e jo vetem per Kosoven. Dhe nese te kam dhene mbeshtetje publike, e kam bere se ma do puna, por jo se besoj se veprime te tilla te papergjegjshme meritojne mbeshtetje.

Dhe pastaj Berisha i ka dhene leksion Thacit, qe kontrabanda nuk luftohet duke luftuar me lapidaret e pikave kufitare, por luftohet duke ndjekur, arrestuar dhe nxjerre para gjykatave te Kosoves te gjithe ata kontrabandiste qe fusin mallra kontrabande ne Kosove. Prandaj shko e kap kontrabandistet, nxirri para drejtesise, dhe kane per te falenderuar si shqiptaret e si serbet e Veriut te Kosoves.

Hashim Thaci eshte karte e shkrumbur e jo e djegur tashme ne politiken shqiptare.

Albo

hahhahhha.....
    qysh po shihet ketu sipas komentit tende, edhe ti paske ra pre e Dik Martit. PO mendon se me fundosjen e Thacit fiton ti, sikur Florin Krasniqi? apo dikush nga LDK-istat pacifist!?
    HARROJE!...
    Ndryshuar për herë të fundit nga RiNiKi : 01-08-2011 më 01:34

i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    Citim Postuar më parë nga DARDANI.ZH Lexo Postimin
    Shume bukur por nuk e di pse nuk e ka mare njesin Speciale me veti Thaqi se edhe atje ku paska drekue me Berishen ka shume nevoje per nje pastrim nga mbeturinat Ortodokse ne trojet Shqiptare te cilat kudo ce jane veporojn me te njejtat metoda si ne Mitrovice ashtu edhe ne juge te Shqiperis e vecanerisht ne Himare e Dhermi .

Ndoshat jane takuar per te pregaditur ndonje plane operative per Himaren e rajonet tejra te jugut te Shqiperis shpresojme?
    B.RR.RR.
    Koment me i mire qe kam lexuar deri me tani, sipas meje, veq do te kisha shtuar: ne ved te "mbeturinave ortodokse", do te kisha thene "mbeturinave greke".
    Poblemin qe e ka Kosova ne Veri, kete e ka Shqiperia ne Jug te saj, vetem ne nje shkalle me te heshtur, qe here do kur do, do te trazohet...
    Ndryshuar për herë të fundit nga RiNiKi : 01-08-2011 më 01:33

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga RiNiKi Lexo Postimin
    B.RR.RR.
    Koment me i mire qe kam lexuar deri me tani, sipas meje, veq do te kisha shtuar: ne ved te "mbeturinave ortodokse", do te kisha thene "mbeturinave greke".
    Poblemin qe e ka Kosova ne Veri, kete e ka Shqiperia ne Jug te saj, vetem ne nje shkalle me te heshtur, qe here do kur do, do te trazohet...
    ne jug te shqipnis jetojn 1 milion shqiptar e 60000 minoritar grek se ku asht ngjashmeria vec ti e ky dardan leshi e dini

ene un habitem si ka munsi qe shko e tako berishen ky ku rpara pak jave shkoj tu u anku si qurravec se kisha berisha po perzihet en punet e kosoves.
    Ndryshuar për herë të fundit nga derjansi : 01-08-2011 më 01:37
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    nderhyrja e policise dhe kforit per ti marre doganat i ka sjell ne pozite pa rrugedalje strukturat paralele dhe qeverin e serbise,me bllokimin e kontrabandes serbet humbin financat,duhet pas durim kfor dhe policia ,serbet nuk munden me shume se nje muaj te qendroin ne barikada,dhune kunder kforit nuk guxoin me
    perdor, nese nuk zgjidhet kriza serbia nuk mund ta marre statusin e kandidatit nga be........sille kah te sillesh perseri ka mu ba qysh te thon be dhe shba.
    SHBA dhe BE thone cdo dite, haptas ose diplomatikisht, se pjesa e kontestuar e veriut duhet te mbetet perafersisht ashtu si eshte.
    Nga ndryshimi i situates se atjeshme nuk perfitojne as SHBA, as BE, as OKB, as Serbia, as Rusia, as Kina, as serbet e asaj pjese. Te vetmit qe do te perfitonin do te ishin shqiptaret (e Kosoves) e vecanarisht Qeveria e Kosoves.

Pershendetje

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    koha Per UNITET.

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    koha Per UNITET.
    Greko-Shka-Rumuno-Ukraino-Beloruso-Rus a?

Shqiptarët nuk janë duke punuar për ndonjë bashkim tjetër qëmoti.

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    SHBA dhe BE thone cdo dite, haptas ose diplomatikisht, se pjesa e kontestuar e veriut duhet te mbetet perafersisht ashtu si eshte.
    Nga ndryshimi i situates se atjeshme nuk perfitojne as SHBA, as BE, as OKB, as Serbia, as Rusia, as Kina, as serbet e asaj pjese. Te vetmit qe do te perfitonin do te ishin shqiptaret (e Kosoves) e vecanarisht Qeveria e Kosoves.

Pershendetje
    SHBA, BE, Rusia, e Kina, vetëm për Kosovën mendojnë prej agimit e deri në muzg, e shpesh, edhe mbesin pa gjumë natën duke menduar për Kosovë.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •