Ja, pikerisht kete doja te evitoja une... sepse te gjithe nje nivel truri keni ju fetaret ekstremiste!! Per mua i humbur je ti.... per ty e humbur jam une.... ndryshoj ndonje gje ne bote ne keto momente qe e more vesh?? Asgje!!
Akoma nuk kam arritur te konceptoj pse keni kaq shume qejf te grriceni me besimtaret qe nuk jane islamiste ?? Ju ka thene Allahu ti evitoni ato qe per ju jane jobesimtar? Degjojani pra fjalen e na lini rehat... gjithmone te njejtat gjera diskutohen ne keto tema!!
Eh, sa durim kam edhe une qe merrem me ju....
La vita non si spiega, si VIVE!
Ke lexuar plot komente nga une e akoma nuk e ke kuptuar qe jam femer![]()
Truri gje e madhe!
Une te thashe qe kemi liber te shenjte Kuranin edhe ne, por ja qe nga shkrimet ne Kuran kemi interpretime te tjera, kemi ecur me kohen... Po t'a marresh ne kendveshtrimin tend i bie qe po te konsiderojme Biblen jeni ju islamistet qe jeni te humbur sepse Bibla "nuk pranon fene tuaj". Llogjike koti!!
Duhet te qeshim me kete komentin ktu?? Lere se na vure ne pozite te veshtire tani.. hajde station argumentoje se nuk do na zer gjumi nates sonte!
La vita non si spiega, si VIVE!
Zbulesa 22: 18 Unë i dëshmoj secilit që i dëgjon fjalët e profecisë së këtij libri: » Atij që do t’i shtojë ndonjë gjë, Hyji do t’ia shtojë plagët e përshkruara në këtë libër.
E pra, myslimanet i kane shtuar shume gjera fjales se Hyjit, bile i kan eshtuar nje "profet"!!! Kuptove gje Tony??
Silli Tony!! Le te jene bektashet paqesore, deshmitare te babezise islamike ne truallin shqiptar!!kurse unë të sjelli plotë argumente se Bibla është ndryshuar nga dora e njeriut,
Genjeshtra.....vargu qe te solla me lart, bie ne kundershtim te plote me nje gje te tille!!se vet Bibla tregon për ardhjen e Muhammedit s.a.w.s.
Prova e jo llogje!!dhe se vet Bibla askund nuk përmend TRINITETIN...se ka disa pika se Jezuesi nuk u kryqëzua,pika këto që ipen nga vet Bibla e sotme!
Thote ne Kuran apo ne Sunet, siç beni ju muhamedanet??!!!Prandaj juve oj femër e nderuar,duhet t'a përkrahni Islamin në tërësi ashtu siç thotë Allahu s.w.t.:"O ju që besuat, hyni në Islam tërësisht (dmth përqafoni fenë Islame në tërësi), e mos ndiqni rrugën e djallit, sepse ai është armiku juaj i hapët." (Kur'an, 2:208)
Jarigas
edhe ne bektashijt sigurisht qe jemi musliman pasi jemi nje nga rruget e islamit....
islami eshte nje , ska shum ruge islami . ruga e drejte eshte nje .
pershendetje erind
Krijoni Kontakt