Close
Faqja 59 prej 65 FillimFillim ... 9495758596061 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 650
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga lamb Lexo Postimin
    Jam e interesuar te di nga dallojne besimtaret bektashinje nga besimtaret myslyman ???????
    Faliminderit
    Po kjo është e thjeshtë, çuditem se si "kleadoni" nuk e paska kthyer këtë përgjigje?
    Besimtarët Bektashi kanë më shumë tru.

Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin
    Atëherë nëse për juve bektashizmi është Fe,atëherë Allahu s.w.t. thotë:
    "Kush kërkon fe tjetër pos Islamit, atij kurrsesi nuk i pranohet dhe ai në
    botën e pastajme do të jetë prej të humburve".
    (Ali Imran-85.

Ju jeni i humbur,edhe unë tëhiqem prej jush...nga debati me juve!
    Ja, pikerisht kete doja te evitoja une... sepse te gjithe nje nivel truri keni ju fetaret ekstremiste!! Per mua i humbur je ti.... per ty e humbur jam une.... ndryshoj ndonje gje ne bote ne keto momente qe e more vesh?? Asgje!!

Akoma nuk kam arritur te konceptoj pse keni kaq shume qejf te grriceni me besimtaret qe nuk jane islamiste ?? Ju ka thene Allahu ti evitoni ato qe per ju jane jobesimtar? Degjojani pra fjalen e na lini rehat... gjithmone te njejtat gjera diskutohen ne keto tema!!

Eh, sa durim kam edhe une qe merrem me ju....

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Po kjo është e thjeshtë, çuditem se si "kleadoni" nuk e paska kthyer këtë përgjigje?
    Mos u cudit fare se jam kam kthyer pergjigjen. Vetem qe kam perdorur te tjera fjale.... edhe pse dyshoj qe i kane kuptuar!

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Ja, pikerisht kete doja te evitoja une... sepse te gjithe nje nivel truri keni ju fetaret ekstremiste!! Per mua i humbur je ti.... per ty e humbur jam une.... ndryshoj ndonje gje ne bote ne keto momente qe e more vesh?? Asgje!!

Akoma nuk kam arritur te konceptoj pse keni kaq shume qejf te grriceni me besimtaret qe nuk jane islamiste ?? Ju ka thene Allahu ti evitoni ato qe per ju jane jobesimtar? Degjojani pra fjalen e na lini rehat... gjithmone te njejtat gjera diskutohen ne keto tema!!

Eh, sa durim kam edhe une qe merrem me ju....
    Ju njëherë thoni se besojmë KUR'ANIN...pastaj Kur'ani del kundër juve,sepse nuk pranon fen tuaj,çka tash or burr...ose njëra ose tjetra!!

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Jo ore gabim jeni...tru ma shumë ka ELEFANDI por s'ka logjikë.

Nëse ju keni tru e logjikë argumentoje këtë!

Ju njëherë thoni se besojmë KUR'ANIN...pastaj Kur'ani del kundër juve,sepse nuk pranon fen tuaj,çka tash or burr...ose njëra ose tjetra!!
    Ke lexuar plot komente nga une e akoma nuk e ke kuptuar qe jam femer
    Truri gje e madhe!
    Une te thashe qe kemi liber te shenjte Kuranin edhe ne, por ja qe nga shkrimet ne Kuran kemi interpretime te tjera, kemi ecur me kohen... Po t'a marresh ne kendveshtrimin tend i bie qe po te konsiderojme Biblen jeni ju islamistet qe jeni te humbur sepse Bibla "nuk pranon fene tuaj". Llogjike koti!!

Jo ore gabim jeni...tru ma shumë ka ELEFANDI por s'ka logjikë.

Nëse ju keni tru e logjikë argumentoje këtë!
    Duhet te qeshim me kete komentin ktu?? Lere se na vure ne pozite te veshtire tani.. hajde station argumentoje se nuk do na zer gjumi nates sonte!

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Përshendetje!
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Ke lexuar plot komente nga une e akoma nuk e ke kuptuar qe jam femer
    Truri gje e madhe!
    Une te thashe qe kemi liber te shenjte Kuranin edhe ne, por ja qe nga shkrimet ne Kuran kemi interpretime te tjera, kemi ecur me kohen... Po t'a marresh ne kendveshtrimin tend i bie qe po te konsiderojme Biblen jeni ju islamistet qe jeni te humbur sepse Bibla "nuk pranon fene tuaj". Llogjike koti!!
    Po a...sjelle atëherë një të vetmin varg Biblik ku thotë se 'ne jemi të humbur',kurse unë të sjelli plotë argumente se Bibla është ndryshuar nga dora e njeriut,se vet Bibla tregon për ardhjen e Muhammedit s.a.w.s. dhe se vet Bibla askund nuk përmend TRINITETIN...se ka disa pika se Jezuesi nuk u kryqëzua,pika këto që ipen nga vet Bibla e sotme!

Prandaj juve oj femër e nderuar,duhet t'a përkrahni Islamin në tërësi ashtu siç thotë Allahu s.w.t.:"O ju që besuat, hyni në Islam tërësisht (dmth përqafoni fenë Islame në tërësi), e mos ndiqni rrugën e djallit, sepse ai është armiku juaj i hapët." (Kur'an, 2:208)

Duhet te qeshim me kete komentin ktu?? Lere se na vure ne pozite te veshtire tani.. hajde station argumentoje se nuk do na zer gjumi nates sonte!
    PAQE!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Përshendetje!
    Po a...sjelle atëherë një të vetmin varg Biblik ku thotë se 'ne jemi të humbur',
    Zbulesa 22: 18 Unë i dëshmoj secilit që i dëgjon fjalët e profecisë së këtij libri: » Atij që do t’i shtojë ndonjë gjë, Hyji do t’ia shtojë plagët e përshkruara në këtë libër.
    E pra, myslimanet i kane shtuar shume gjera fjales se Hyjit, bile i kan eshtuar nje "profet"!!! Kuptove gje Tony??
    kurse unë të sjelli plotë argumente se Bibla është ndryshuar nga dora e njeriut,
    Silli Tony!! Le te jene bektashet paqesore, deshmitare te babezise islamike ne truallin shqiptar!!
    se vet Bibla tregon për ardhjen e Muhammedit s.a.w.s.
    Genjeshtra.....vargu qe te solla me lart, bie ne kundershtim te plote me nje gje te tille!!
    dhe se vet Bibla askund nuk përmend TRINITETIN...se ka disa pika se Jezuesi nuk u kryqëzua,pika këto që ipen nga vet Bibla e sotme!
    Prova e jo llogje!!

Prandaj juve oj femër e nderuar,duhet t'a përkrahni Islamin në tërësi ashtu siç thotë Allahu s.w.t.:"O ju që besuat, hyni në Islam tërësisht (dmth përqafoni fenë Islame në tërësi), e mos ndiqni rrugën e djallit, sepse ai është armiku juaj i hapët." (Kur'an, 2:208)
    Thote ne Kuran apo ne Sunet, siç beni ju muhamedanet??!!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-07-2011
    Postime
    19
    edhe ne bektashijt sigurisht qe jemi musliman pasi jemi nje nga rruget e islamit....

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    islami eshte nje , ska shum ruge islami . ruga e drejte eshte nje .
    pershendetje erind

Faqja 59 prej 65 FillimFillim ... 9495758596061 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si i festojne Pashket besimtaret Ortodokse
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 29-03-2010, 17:57
  2. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  3. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •