Close
Faqja 29 prej 48 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 473
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin

... dhe askund Kur'ani nuk thotë se,ai i cili është jomuslimanë shko dhe prejani gjymtyrët e as që thotë nëse gjeni ndonjë hajnë prenjani dorën,sepse ka kushte për t'i bërë këto gjëra.
    E para: Kurani i drejtohet besimtareve, pra cdo muslimani. Kur thote ia preni doren hajnit, i drejtohet sejcilit. Kur thote ju preni gjymtyret jobesimtareve dhe apostateve, i drejtohet secilit.

E dyta: Edhe nese nuk i drejtohet secilit, por nje grupi te caktuar, prape se prape vete urdherimi apo keshillimi i vrasjes, prerjes se dores apo gjymtyreve eshte krim.

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Shpesh kur i pyes ca njerez qe as qe e kan lexuar kuranin, se si erdhi kurani tek njerezit, thone nga qielli flet-flet!
    Nese eshte keshtu (te gjith e dim se nuk eshte keshtu), "kjo" eshte reshja atmosferike me kancerogjene e rene ndonejhere mbi planetin toke.
    Prandaj nuk pres qe te infektuarit me kete reshje te ujisin kombin tone.
    Ata vetem demtojne.
    "Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    The nuk di te kuptoj Kuranin.
    Cfare deshte te thuash tjeter me kete shprehje, perpos "mos e komento" ose "mbyll gojen ne lidhje me Kuranin"?
    Ah...ju a kemi pasur mësues të gjuhës shqipe,sepse flet shumë me injorancë ndaj këtyre dy fjalive:"Mos komento" dhe "mbyll gojën në lidhje me Kur'anin".

Për më shumë,ju shpifni,sepse nuk mund t'a gjeni se unë diku apo kudo kam thënë:"mbyll gojën në lidhje me Kur'anin"...PSE SHPIFNI???!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ah...ju a kemi pasur mësues të gjuhës shqipe,sepse flet shumë me injorancë ndaj këtyre dy fjalive:"Mos komento" dhe "mbyll gojën në lidhje me Kur'anin".

Për më shumë,ju shpifni,sepse nuk mund t'a gjeni se unë diku apo kudo kam thënë:"mbyll gojën në lidhje me Kur'anin"...PSE SHPIFNI???!
    Ke thene nuk ke njohuri mbi Islamin, mbi Kuranin. Kjo eshte e njejta. Sepse nenkupton se sipas teje une duhet te heshti dhe te degjoj cfare me thone gabelt e Arabise mbi Kuranin.

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Përshendetje!
    Nuk thashe se S. Milloshevici eshte musliman. Por thashe se nese e pyet Milloshevicin se si duhet vleresuar ate, do te te thote "Milloshevici eshte njeri i paqes".
    Ore më erdhe gati në maje të hundës me SHPIFJE e gjepura...sepse unë kam përcjellur gjykimin e kriminelit Sllobodan Millosheviq dhe askund ai shkau u shkinës nuk thotë:"Millosheviqi është njeri i paqës".

Kete e thashe per te treguar se nese e pyet te akuzuarin per vete, ai cdo here do e largoje akuzen larg vetes. Nese e pyet Islamin per vete, do te thote jam fe e paqes. Por nese i pyet normat objektive, do te shohesh se eshte fe kriminale.
    Atëherë sjelli ato normat objektive që thoni juve...Por Islami nuk është fe kriminale ore,sjell FAKTE!

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Ke thene nuk ke njohuri mbi Islamin, mbi Kuranin. Kjo eshte e njejta. Sepse nenkupton se sipas teje une duhet te heshti dhe te degjoj cfare me thone gabelt e Arabise mbi Kuranin.
    Nuk nguroj të them OOOOO SHPIFES...sipas MEJE,ku thash unë ashtu apo ku përmenda fjalën GABEL,apo mos hyre ti në trurin tim dhe i gjete këto fjalë???!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Nuk nguroj të them OOOOO SHPIFES...sipas MEJE,ku thash unë ashtu apo ku përmenda fjalën GABEL,apo mos hyre ti në trurin tim dhe i gjete këto fjalë???!
    The se nuk di une se si kuptohen fjalite e Kuranit.

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    E para: Kurani i drejtohet besimtareve, pra cdo muslimani. Kur thote ia preni doren hajnit, i drejtohet sejcilit. Kur thote ju preni gjymtyret jobesimtareve dhe apostateve, i drejtohet secilit.

E dyta: Edhe nese nuk i drejtohet secilit, por nje grupi te caktuar, prape se prape vete urdherimi apo keshillimi i vrasjes, prerjes se dores apo gjymtyreve eshte krim.
    E para : Cili Kur'an...cilve besimtarë,argument konkret sill këtu ose ik! Mos e DRAMATIZONI Kur'anin ore,po sjell fakte!

E dyta:Çka është krimi sipas juve,sepse edhe shkau mua kriminel më quan e gjithmonë do t'më quaj veç pse jam shqipëtar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elytony : 27-07-2011 më 13:59

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    The se nuk di une se si kuptohen fjalite e Kuranit.
    Paaa eja t'a shohim ku tash kështu??! Se ma herët vetëm SHPIFJE fole,çka nuk e prisja nga një intelektual i specializuar në një lëmi cilado qoftë!!!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Shikoni juve...mos ia futni kot sepse Kur'ani nuk komentohet nga kotësia!
    Për t'a komentuar një ajet kur'anor ju duhet të dini pikë së pari gjuhën e Kur'anit,pastaj ju duhet të dini vendin se ku zbriti ai ajet,për kend zbriti ajeti në fjalë...poashtu rrethanat e zbritjës së ajetit,aspekti tekstual i ajetit,pastaj aspekti kuptimor i tij...e poashtu duke u mbështetur në shpjegimet e pejgamberit Muhammed s.a.w.s...nëse ju i plotësoni këto,atëherë unë do debatoj me juve dhe do përkrahi KOMENTIMET TUAJA,përndryshe ju deri më tani vetëm sipas QEJFIT keni komentuar!

PAQE!
    Paaa eja t'a shohim ku tash kështu??! Se ma herët vetëm SHPIFJE fole,çka nuk e prisja nga një intelektual i specializuar në një lëmi cilado qoftë!!!
    Ne postimin me larte me the per here te pare, pastaj e konkretizove disa here. Kthehu mrapa dhe e sheh.

Faqja 29 prej 48 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •