Close
Faqja 28 prej 48 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 473
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin
    Shikoni juve...mos ia futni kot sepse Kur'ani nuk komentohet nga kotësia!
    Për t'a komentuar një ajet kur'anor ju duhet të dini pikë së pari gjuhën e Kur'anit,pastaj ju duhet të dini vendin se ku zbriti ai ajet,për kend zbriti ajeti në fjalë...poashtu rrethanat e zbritjës së ajetit,aspekti tekstual i ajetit,pastaj aspekti kuptimor i tij...e poashtu duke u mbështetur në shpjegimet e pejgamberit Muhammed s.a.w.s...nëse ju i plotësoni këto,atëherë unë do debatoj me juve dhe do përkrahi KOMENTIMET TUAJA,përndryshe ju deri më tani vetëm sipas QEJFIT keni komentuar!

PAQE!
    ...ahahhahaahah....keto jane pikerisht provat se Kurani zbriti apostafat per Muhamedin.....ajetet zbrisnin atehere kur i duheshin atij......nuk ishte Muhamedi ne sherbim te Allahut, por Allahu ne sherbim te Muhamedit......ahahahahahah....Kurani nuk komentohet nga kotesia jo, por kotesia e Muhamedit u ligjerua nga Kurani!
    Jarigas

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    ...ahahhahaahah....keto jane pikerisht provat se Kurani zbriti apostafat per Muhamedin.....ajetet zbrisnin atehere kur i duheshin atij......nuk ishte Muhamedi ne sherbim te Allahut, por Allahu ne sherbim te Muhamedit......ahahahahahah....Kurani nuk komentohet nga kotesia jo, por kotesia e Muhamedit u ligjerua nga Kurani!
    ....o lalush, mu methoda e zbritjes se kuranit deshmon hyjnesine e tij dhe e vulosen "vullnetin e lire".....kronollogjia e ajeteve kuranore deshmon individualitetin e "njerezise"....natyrisht, dhe absolutikisht VETEM ne ate menyre vertetohet autenticiteti hyjnore i kuranit, referimi ne rastin e pershtatshem.....

Si e kishe pas qejf ti perzonalisht kuranin, te gatuar si romanin e harry poterit ???

...ah pusto mende.....mire qe je be i krishtere, me ket boshllek po te kish kap ndonje hindu para zhabarve, sot do ti pritje baglat e lopes pa mos rra ne toke.....

tungi
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Per mua Pjeter Bogdani eshte nje nga idolet kombetare. Nuk e krahasoj veten me te, por nen te. .
    ..o gllup, nese je TI ai qe e mbron Bogdanin me gjuhen qe e perdore ketu, atehere une duhet ta pasqyroj mendimin tim per Bogdanin "mbi" mbresen qe leshon ti ketu.....fol tash pak per Nuh Musen, se si e shoh une Bogdanin duke u bazuar ne "intelektin" tend....joooj isuse dragi......

Kur te them se e dh..ini meselen qe ne fillim nuk me beson.....ti nuk ben gje tjeter sic beri edhe Krasniqi....larg gjuhes modeste, larg mprehtesise diplomatike, LARG REALITETIT....don te jesh nder fitimtaret, atehere eshte e patjetersueshme te me perkrahish mua.....perndryshe do te mbetesh ne rroten e mullirit.....

Jo jo, nese e ka sha fene islame, mire ia ka bo, sepse feja islame e ka sha fene e tij dhe kombin e tij perpara. Na u eshte largu shpata osmane prej fytit, tashti ia fusim Allahut atesendin ne atevendin ia qesim syte llulle.

Po flas per vete.
    ....s'ja ka bo mire, se sa shane ai, aq dhe me shume do ta shajn tjeret.....dhe ???, rrezulltati ???.....nese Bogdani ka qen "kombetare", me derte per kombin, largpames, intelektual dhe burr i beses shqiptare, eshte e PATJETERSUESHME te mos ket fole ashtu sic shenova une me larte....kuptohet, nese ne darke te tezja apo halla ja ka lshu truc islamit, ajo sme hine ne pune mua...ta pefundojm pra, TI si chinush böthkuqi flet per VETEN, absolutikisht tamam e ke....kurse Bogdani, ka fol per POPULLIN....pra, nese deshiron qe ta respektoj edhe une si figure "kombetare", atehere tregom se CKA KA FOLE AI PER POPULLIN....

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Cilat prova???! Nëse të pyet dikush diçka,a ti i thua:"....hahahaha këto janë provat..."!!!!
    Çfarë është kjo...sill ndonjë fakt kur poston diçka,diçka konkrete JO FANTAZITE tua!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....o lalush, mu methoda e zbritjes se kuranit deshmon hyjnesine e tij dhe e vulosen "vullnetin e lire"
    Qekur "pjerdhja" ne veshin e djathte na deshmuaka "hyjnesine"???......"dhe e vulosen vullnetin e lire"!!!!....ahahahahahah....ti ke rrjedhur...ahahahhahah
    .....kronollogjia e ajeteve kuranore deshmon individualitetin e "njerezise"....
    ...ahahahahah....çfare kuptimi ka ky gomarlleku qe ke shkruar o Tunxh!!!!...."individualiteti i njerezise".....ahahahhaahhaha....
    natyrisht, dhe absolutikisht VETEM ne ate menyre vertetohet autenticiteti hyjnore i kuranit, referimi ne rastin e pershtatshem.....
    Ne cilen menyre Tunxh??!! Ti akoma nuk ke thene asgje...!!
    Si e kishe pas qejf ti perzonalisht kuranin, te gatuar si romanin e harry poterit ???
    Romani i Harry Potter eshte tejet me logjik se sa perralla harape.....
    ...ah pusto mende.....
    Allahut bashke me Aishen, Allatin, Uzen, Manatin e Muhamedin bashke.......
    mire qe je be i krishtere, me ket boshllek po te kish kap ndonje hindu para zhabarve, sot do ti pritje baglat e lopes pa mos rra ne toke.....

tungi
    Deri sot Tunxh, perveç perpjekjes(se deshtuar) per te bere ndonje batute simpatike, nuk ke qene i zoti te thuash asgje ne kete forum ne mbrojtje te harapizmit dhe islamizmit.......je i deshtuar!!!
    Jarigas

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Shikoni juve...mos ia futni kot sepse Kur'ani nuk komentohet nga kotësia!
    Për t'a komentuar një ajet kur'anor ju duhet të dini pikë së pari gjuhën e Kur'anit,pastaj ju duhet të dini vendin se ku zbriti ai ajet,për kend zbriti ajeti në fjalë...poashtu rrethanat e zbritjës së ajetit,aspekti tekstual i ajetit,pastaj aspekti kuptimor i tij...e poashtu duke u mbështetur në shpjegimet e pejgamberit Muhammed s.a.w.s...nëse ju i plotësoni këto,atëherë unë do debatoj me juve dhe do përkrahi KOMENTIMET TUAJA,përndryshe ju deri më tani vetëm sipas QEJFIT keni komentuar!

PAQE!
    Cdo njeri qe kritikon islamin i thuhet "Mbylle ti gojen se s'di cfare eshet islami".
    Paramendo sikur ta kishte bere bota kete gje ne rastin e Milloshevicit. Pra sikur ta kishte mbyllur gojen Tribunali i Hades ne pasi t'i thoshte Milloshevici "Ju s'kuptoni gje mbi Jugosllavine".

Zoteri jam akademik, kam njohuri te pasterta mbi fene islame sepse buroj nga nje shoqeri me kete fe brenda saj dhe nga nje familje muslimane. Nuk kam pse te mos gjykoje vete ne lidhje me ate qe lexoj. Kur lexoj ne Kuran se Allahu urdheron t'ju priten gjymtyret jobesimtareve dhe hajnit, nuk kam nevoje te te pyes ty per te kuptuar se Allahu eshte krimineli me i madh qe ka njohur njerezimi.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ..o gllup, nese je TI ai qe e mbron Bogdanin me gjuhen qe e perdore ketu, atehere une duhet ta pasqyroj mendimin tim per Bogdanin "mbi" mbresen qe leshon ti ketu.....fol tash pak per Nuh Musen, se si e shoh une Bogdanin duke u bazuar ne "intelektin" tend....joooj isuse dragi......

Kur te them se e dh..ini meselen qe ne fillim nuk me beson.....ti nuk ben gje tjeter sic beri edhe Krasniqi....larg gjuhes modeste, larg mprehtesise diplomatike, LARG REALITETIT....don te jesh nder fitimtaret, atehere eshte e patjetersueshme te me perkrahish mua.....perndryshe do te mbetesh ne rroten e mullirit.....
    Po e pres te filloje Kurani me kete gjuhe. Ai ofendo e nencmo, ndersa une fol per Allahun ne menyre respektplote, kjo nuk shkon.

....s'ja ka bo mire, se sa shane ai, aq dhe me shume do ta shajn tjeret.....dhe ???,
    Kurani ka filluar. Bogdani vec ka reaguar. Pra vetembrohet.

rrezulltati ???
    Rezultati? Me mire i fik't se i flliqt' - thojne atje, nga vi une. Islami ofendo e nencmo, ndersa ne te nderojme? Jo me bacen.

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Cdo njeri qe kritikon islamin i thuhet "Mbylle ti gojen se s'di cfare eshet islami".
    Paramendo sikur ta kishte bere bota kete gje ne rastin e Milloshevicit. Pra sikur ta kishte mbyllur gojen Tribunali i Hades ne pasi t'i thoshte Milloshevici "Ju s'kuptoni gje mbi Jugosllavine".

Zoteri jam akademik, kam njohuri te pasterta mbi fene islame sepse buroj nga nje shoqeri me kete fe brenda saj dhe nga nje familje muslimane. Nuk kam pse te mos gjykoje vete ne lidhje me ate qe lexoj. Kur lexoj ne Kuran se Allahu urdheron t'ju priten gjymtyret jobesimtareve dhe hajnit, nuk kam nevoje te te pyes ty per te kuptuar se Allahu eshte krimineli me i madh qe ka njohur njerezimi.
    Sjell ndonjë argument se unë iu thash juve:"Mbylle gojën se s'di çfarë është Islami".
    Sllobodan Millosheviq nuk ishte muslimanë dhe nuk di pse ke shkuar me mendjen tende të nuhasësh aq thell kotësinë!!!

Juve nuk mund t'a komentoni Kur'anin dhe askund Kur'ani nuk thotë se,ai i cili është jomuslimanë shko dhe prejani gjymtyrët e as që thotë nëse gjeni ndonjë hajnë prenjani dorën,sepse ka kushte për t'i bërë këto gjëra.

E gjithë kjo që ju BOMBARDONI vargjet kur'anore nuk është tjetër,por se ju flisni pa dije mbi ajetet në fjalë ashtu siç ke folur çdo herë deri më tani për Kur'anin.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    [COLOR="Blue"]Sjell ndonjë argument se unë iu thash juve:"Mbylle gojën se s'di çfarë është Islami".
    The nuk di te kuptoj Kuranin.
    Cfare deshte te thuash tjeter me kete shprehje, perpos "mos e komento" ose "mbyll gojen ne lidhje me Kuranin"?

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Sllobodan Millosheviq nuk ishte muslimanë dhe nuk di pse ke shkuar me mendjen tende të nuhasësh aq thell kotësinë!!!
    Nuk thashe se S. Milloshevici eshte musliman. Por thashe se nese e pyet Milloshevicin se si duhet vleresuar ate, do te te thote "Milloshevici eshte njeri i paqes".

Kete e thashe per te treguar se nese e pyet te akuzuarin per vete, ai cdo here do e largoje akuzen larg vetes. Nese e pyet Islamin per vete, do te thote jam fe e paqes. Por nese i pyet normat objektive, do te shohesh se eshte fe kriminale.

Faqja 28 prej 48 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •