Close
Faqja 117 prej 126 FillimFillim ... 1767107115116117118119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,161 deri 1,170 prej 1251
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    .... no texting, no textin ne orar te punes, derr derr kjo shefja ime, u be boooze. Ok, no texting !!

Shkoj te zyra, ta pyes per dicka, e kapa gjalle duke text. Me pa,edhe ngeli, sdinte cte bente. E futi ne cante, edhe celli si per inat, vazhdonte. piu piu, piu texting nonstop. I buzeqesha, edhe ika. Biatch !! lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    .... no texting, no textin ne orar te punes, derr derr kjo shefja ime, u be boooze. Ok, no texting !!

Shkoj te zyra, ta pyes per dicka, e kapa gjalle duke text. Me pa,edhe ngeli, sdinte cte bente. E futi ne cante, edhe celli si per inat, vazhdonte. piu piu, piu texting nonstop. I buzeqesha, edhe ika. Biatch !! lol
    e njejta gje

>.> derr verr dy ore te lodhin koken
    kur vjen puna, nje minute me vone bejne po ate veprim per cfare te folen
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344

shqipe e ke shefon ?! Se shefikja ime po tha njehere tjetren here te nis shkelma perjashta .

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    si te nxjerr perjashta Alnosa? Jo mi, ca shqipe, amerikane. Edhe nga ato neat -freak. I pata cuar nje email 1here, edhe ngaqe type fast, ne vend te fjale verify-padashje kisha shtyp verity. Me mori ne tel, 5 hapa larg meje, listen tha, ke misspelled verify. Ktheva koken ne drejtim te saj- SERIOUSLY?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    si te nxjerr perjashta Alnosa? Jo mi, ca shqipe, amerikane. Edhe nga ato neat -freak. I pata cuar nje email 1here, edhe ngaqe type fast, ne vend te fjale verify-padashje kisha shtyp verity. Me mori ne tel, 5 hapa larg meje, listen tha, ke misspelled verify. Ktheva koken ne drejtim te saj- SERIOUSLY?
    E imja eshte budallack angleze,po ka goxha peshe dhe i degjohet fjala ,njehere perdora fjalet Can i ...dhe jo may i... ne nje bisede me te dhe me kundershtoj filloi te me bente politik ,smu durua me ja ktheva ,e shava dhe njehere shqip dhe ika ,prita te nesermen ndonje flete qe te thoshte laid off por nuk pata gje .dhe sot e tre vjet e shoh me inat dhe me sheh ne te njeten menyre .

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Dhe ajo jona thote no cel ne ore te punes, e vet kushe di sa here e ka ngrit cel ne pranin tone. Eshte e mire ne fakt, e thote se e thote rregullorja nuk e vret mendjen shume vet.
    Feelings change - memories don't.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Shitesi sot ku bleva pjeset e makines , mu drejtua zonjush me liked it , degjo se kto pjese duan 1 jav e ca ndoshta dhe me shume te vine , e une qe me nje buzqeshje ne buz i them me duhen me heret se jam per rruge per pak dit , ndejti ca u mendua beri nje telefonat dhe ma ben , neser mund te vini ti merrni , omg des kur kta meshkujt jan kshu xhentila
    Pasi i dhurova nje buzqeshje tjeter ma beri neser ju marr un ne tel kur te vini ti merrni .
    Ngelte vetem te thoshte lere fare se po ti sjell ne shpi

Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Shitesi sot ku bleva pjeset e makines , mu drejtua zonjush me liked it , degjo se kto pjese duan 1 jav e ca ndoshta dhe me shume te vine , e une qe me nje buzqeshje ne buz i them me duhen me heret se jam per rruge per pak dit , ndejti ca u mendua beri nje telefonat dhe ma ben , neser mund te vini ti merrni , omg des kur kta meshkujt jan kshu xhentila
    Pasi i dhurova nje buzqeshje tjeter ma beri neser ju marr un ne tel kur te vini ti merrni .

kjo me ka bere hahahah
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Po te kishe qene ne atdhe,sherbimi do kish qene edhe ma i shpejt
    - Po zonje e kemi por ne magazin ,shkojm e marim....LOL
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MARGUS : 26-07-2011 mė 21:42

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    ne tren ne mjes kisha njonen diagonal. ishte me i minifun o none o none care komesh. gjith kohen ishte tuj pa ka dritarja. se kthete i her kaptinen. mu me ra noflla posht. nuk i hiqsha dot syt ka komet. naloj treni ene u cu motra. vallaj futyr ma te shemtut nuk kisha pa nai her. stergjatshe me i hun si skifter me ca sy te shqym. per ket duhej i gazet me ja vu ke fytyra hahahahahahahahahahahahahahahaha. mblodha veten mbylla gojen ene ec babe
    no glove no love

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •