Close
Faqja 115 prej 126 FillimFillim ... 1565105113114115116117125 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,141 deri 1,150 prej 1251
    GiGi Maska e gigiex
    Anėtarėsuar
    04-04-2010
    Vendndodhja
    Berlin,Gjermani
    Postime
    42
    Tu qesh me lot me disa postime ne faqen facebusiness.org

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    po haja akullore, dhe mbesa me vajzen vijn direkt tek une per nje "gac" i jap mbeses nje luge, vajza duke menduar se akulloria ime i perket vetem asaj e shtynte mbesen duke i then "ittt itt atu it atu" (ik atje)...mire u zun te dyja ne fund mbesa iku nga dhoma tjeter ku ishin njerzit e tjere, dhe vajza e pa qe iku dhe deshte ti qepej nga mbrapa por pa qe kisha akoma nja dy luge ne pjat...i dhash lugen e fundit dhe duke tundur dy duart me thot "mbaloj mbaloj?"....une "po mbaloj zemla"...."otej, muahh bye bye" dhe iken tek dhoma tjeter...i cracked up lol, such a user
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Sa cute duhet te ket qen pamja Rexhi

Mua sot me beri nipcja, pasi po shkembenim mesazhe me time moter ne tel dhe nder to dhe foto, me vjen nje foto ku ishte shtrir nipcja me brecka dhe kanatiere duke lozur ipod dhe i dukeshin bythkat e bukra , po me e madhja eshte se e kam shum turpeli
    Kur pa qe ime moter i beri foto e kishte pyetur cdo besh me foton time ajo me shaka i kish then do ta fus ne fb te shofin te gjith ur ass ne ato caste ai ja kishte nisur me ulerima , te qara , te bertitura , te shara kur ne ato caste ajo i tha do ja cojm tezes ta shofi , ai si pa te keq ish kthyer serish duke luajtur ipod sikur skish ndodhur asgje .
    Pupupu cjan keta femijet e sotcem lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Sa cute duhet te ket qen pamja Rexhi

Mua sot me beri nipcja, pasi po shkembenim mesazhe me time moter ne tel dhe nder to dhe foto, me vjen nje foto ku ishte shtrir nipcja me brecka dhe kanatiere duke lozur ipod dhe i dukeshin bythkat e bukra , po me e madhja eshte se e kam shum turpeli
    Kur pa qe ime moter i beri foto e kishte pyetur cdo besh me foton time ajo me shaka i kish then do ta fus ne fb te shofin te gjith ur ass ne ato caste ai ja kishte nisur me ulerima , te qara , te bertitura , te shara kur ne ato caste ajo i tha do ja cojm tezes ta shofi , ai si pa te keq ish kthyer serish duke luajtur ipod sikur skish ndodhur asgje .
    Pupupu cjan keta femijet e sotcem lol
    si duket i ka ngjar tezes lol

po te lexojn postimin keta te agjencive per mbrojtje te femijve mbete pa mbesen!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga MARGUS Lexo Postimin
    si duket i ka ngjar tezes lol

po te lexojn postimin keta te agjencive per mbrojtje te femijve mbete pa mbesen!
    Zduket po tezja eshte shum turpelie , do filloj te lahem me rroba ne det

Ke mbes do marrin ???

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    E kam nisur diten me te qeshur sot ....me te madhe kam qeshur qe sa u ngrita ne mengjez nga gjumi...

Po e mbyll diten duke pare kete video :

$ € $ ... ♥♫ - ♥♫

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    [QUOTE=WALCHIRIA;3166774]Zduket po tezja eshte shum turpelie , do filloj te lahem me rroba ne det

smart ass ,lane rrobat for free

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    sot me berri vetmia per te qeshur ...kam "my blonde moments" nganjehere...ishim ne makin, dhe nje lups po vinte reth e rrotull te kerkonte per para, sa vin ne drejtim te makines ton i them burrit "fiki dritat" lol...desha te thoja "mbylle dritaren"
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    sot me berri vetmia per te qeshur ...kam "my blonde moments" nganjehere...ishim ne makin, dhe nje lups po vinte reth e rrotull te kerkonte per para, sa vin ne drejtim te makines ton i them burrit "fiki dritat" lol...desha te thoja "mbylle dritaren"
    Shpesh here shkoj ne Montreal dhe cfare me ben pershtypje eshte kjo : jane very snobby people pa kurrefare baze qe ta mbeshtesin . They own nothing , they know nothing . Anyway, ne fillim ngaqe nuk di asnje fjale ne frengjisht (ndoshta 10-20 fjale ) , e perulur i pyesja "A flisni anglisht ? - Gjithe pompozitet dhe arrogance me thoshnin "A flet ti frengjisht ?!
    Nje here-dy qe provova me ne fund I gave up . Taktika ime me vone ishte : direkt e ne thela , direkt anglisht . Me kete menyre jo vetem qe marr pergjigjen e duhur , por ne vend te vihem une ne siklet , vihen ata . Kam vene re qe 80% e flasin anglishten cope-cope , derisa has ne ndonje hundelesh qe m'i thyen turinjte me anglishten e tij . Kjo do te thote qe eshte english backround , never french .

Qe ta beje kete story pak sweet do te them dicka extraordinary : Cdo here qe ndalem tek semaforet me makinen time , natyrisht ke lypsaret qe te vijne dhe te fshijne xhamat . Nje dite me vjen nje djale me nje furi te madhe , me nje very well prepared speech filloi dhe nuk pushonte se foluri . Nuk me dha absolutisht shance qe t'i thoshja qe leri fjalimet , ketu kam ca te holla gati dhe merri . Por jo , ai vetem vazhdonte . Me ne fund i thashe ne anglisht : every word was perfeeect except for the fact that I don't know a single word in french...but I got it , you need money - here is some change (coins of course) ja dhashe te gjitha coins dhe qesha .....
    - Ohhh , really ?! - me tha .....u ul pothuaj ne toke sic bejne ne Meke dhe me nje fluent , extraordinary dictionary in English filloi nga e para fjalimin....
    Wow ! - Jo vetem qe fliste fluent english , por fjalorin e kishte jaaaashtezakonisht te pasur . E mahnitur , e hypnotizuar hapa kuleten dhe po kerkoja kartemonedha , jo coins . Shyqyr qe gjeta nje $20 dhe nje $10 se do t'i vinte rradha $50 qe ishte aty prane . I morri $30 . Nuk jane shume por per ate dite , I made his day .

Nje dite tjeter po ecja ne rruge dhe nga nje lypsar degjova : ekselont , bo ruzh , brijont...- ja ktheva direkt "no french" . Direkt ma ktheu ne anglisht : Wowowow ! You are so beautiful , your fuschia red hair color is excellent , brilliant ...and la la la .
    Hmm - thashe me vete - my chance to shine . Ju drejtova dhe i thashe : Flm per komplimentat , por if you guess tamam sa vjece jam do te jap me shume leke . Gjeja e pare qe morri dhe po shikonte ishte dora , me vone gusha , me vone rrudhat e syve ...me beri nje gllaberitje me sy dhe pa hezitim me tha - You are no more than 35 !
    Wowowow ! He really , really , really made my day !

Kerkova cfare kishja ne kulete dhe ja dhashe te gjitha . 101% e lypsareve ne Montreal flasin fluent Anglisht-Frengjisht - Kjo eshte me se e vertete !
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •