valkire un jom knoq tuj pa pjesen tate ma tmire. alamet kulo ke.
valkire un jom knoq tuj pa pjesen tate ma tmire. alamet kulo ke.
no glove no love
Po tashi mo , se kena vec me shku ne hale e kena dhe per zbukurim hahahhah
Ca kohe sot. Beautiful. Era perkedhel floket dhe faqet mia. Lol Kshu do jete dhe weekendi. Great![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
sot asgje!
Vecse qeshje me ironi kam pasur plot e perplot
qesha, prej verteti pares tek nje koment ketu tek epicfail! edhe kaq!
nuk po e them historine sepse eshte pak +18
She's the morphine queen of my vaccine.
Kam buzeqeshur tere diten, por asgje per tu vecuar. Kur buzeqeshja eshte pjese rutine e punes tende nuk te ben shume pershtypje. Jo se me detyron njeri, por thjesht e kam te pamundur te rri serioze.![]()
Feelings change - memories don't.
Sot asigjo po para nja dy ditesh i polic qe u rrzu me motorr. hahaha jom ll. faree tu qesh :P
po haja chinese food, fried rice me perime dhe po i jepja vajzes gjitheashtu...nuk i ha perimet por me beri pershtypje qe deshte te hante broccoli so ja dhash dhe sic futi gjysmen ne goje, po ecte reth shtepis, shkoj ne kuzhine dhe u kthye prap...burri me thot "e hodhi ne kosh te plehrave"...une "jo jo meduket e hengri"...vin direkt te me marri nje broccoli tjeter...dhe shkon drejt kuzhines...e ndjek me ngavash dhe kur behet gati te hapi koshin e lozhrave i them "cfare ben Orianna!"...trembet dhe bertet duke qeshur lol, she was clearing my plates of all the vegetables
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Une isha duke bere pazarin e ushqimeve ne Costco,bashke me shoqen time edhe kalamaqerit sigurishtBashke me mua kisha 4 vajza,dy te miat,dy te shoqes.Nje mesoburre m'u afrua edhe me pyeti;-Me fal,a jane te gjitha keto vajzat e tua? Une ju pergjigja se c'fare mendon ti,a jane te miat te gjitha.Ai buzeqeshi edhe m'u pergjigj:- Well,they are as beautiful as you!
![]()
Cova cunin ne park. Aty, takoi nja 4 goca, 14vjece dukeshin. I leruan nje makine qe ai e ka qef te lekundet aty. Oh u r mad cute, i thoshin ato. Ky sa degjoi kete, i iku truri. Filloi --> show off. Me shkriu. Si eshte e puna e instiktit mashkullor ? e cuditshme lol. Po qe do kem kshu problemesh me te kur te rritet do kem, e di. eh. Do ma marrin n'qafe femrat, para se te mbushi moshen e duhur.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Zona 0 sidomos 32 dhe 3)))))))))))
Krijoni Kontakt