Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412

Si e ndjeni vetën kur shihni këtë video?

Nuk dua te shkruaj e ta zgjas shume,pasi ta shihni videon mund te shprehni mendimin dhe ndjenjen e juaj per kete.
    I tere xhirimi prej 9 minutesh eshte bere nga Miguel Gil Moreno de Mora,ne ate kohe kameraman i Associated Press ne Kosove.Kjo video i dedikohet se pari popullit shqiptar te Kosoves se vitit 1998-99,dhe kameramanit i cili fatkeqesiht me vone eshte vrare ne nje prite te rebeleve ne Sierra Leone ne vitin 2000.

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Fattlum, tek une nuk po hapet video ( ne Gjermani nuk mund ta shiqosh ...). A ka ndonje lidhje tjeter ku do te mund ta shiqoja une e besoj edhe te tjeret qe nuk ju hapet kjo video ?

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Nuk e shikoja dot deri ne fund. Pashe deri tek ai i vdekur dmth as 1 minute. Cfare ndiej dhimbje, trishtim, keqardhje. O zot jepi fuqi te kalojne dhimbjen ata qe e perjetuan ket edhe me gjithe shpirt lutem qe asnje njeri ne bote mos te ket fat kaq te keq e te vuaj dhimbje te tille. Pse i le zoti kafshe te tille te jetojne. Kush nuk ka respekt per jeten e njeriut meriton vdekje.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Foleja_ Lexo Postimin
    Fattlum, tek une nuk po hapet video ( ne Gjermani nuk mund ta shiqosh ...). A ka ndonje lidhje tjeter ku do te mund ta shiqoja une e besoj edhe te tjeret qe nuk ju hapet kjo video ?
    Pershendetje

Provo ketu,ky eshte accounti dhe videot e mija ne Youtube

http://www.youtube.com/user/fattlumi1?feature=mhee

Ose provo keshtu,eshte videoja e pare larte qe do shfaqet

http://www.youtube.com/results?searc...n+1998-99&aq=f

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    dhimbje, trishtim, keqardhje
    cdo njeri qe shikon keto video klipe i mbushen syt me lot

fattlumi keto video sduhen harruar kur qe shqiptaret Brez pas brezi ta din si i kan trajtuar

skam comment tjeter
    Partizoni

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Pershendetje fattlum ,
    thene te drejten ende skam ardhe ne vete nga pamjet qe i pash pasdite ne kete video. Asnje fjale nuk e pershkruan ate ndjenje kur sheh cfar ka pesu populli yne nga bishat serbe. Te gjitha fjalet qe me vijne ne mend jan shume te zbehta ( me duket fjala adekuate mungon ne shqip dhe ne gjuhe te botes ),tmerr, trishtim, dhembje, mllef .... Une skam fjale ta pershkruaj por as force te perpiqem te gjej fjalet e duhura
    Une pervete do e fusja nqs jo me shume, se paku nje kapitull nga keto ngjarje( me foto pa cenzurime te medha) ne lenden e historise per femijet e shkolles se mesme. Le te thot kush te doje se duhet fale dhe shikuar perpara, per mua tmerret qe i ka shkaktu shkau ne popullin tim jan te pafalshme dhe nuk guxojne kurre te falen e kurrsesi te harrohen !

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283

Arrow

Pershendetje Fattlum!

Eshte veshtire te gjesh fjal... per ta shpreh ndjenjen dhe mendimin para kesaj video, te ngjarjeve dhe katrahures qe perjetoj populli shqiptar i Kosoves! Cdo kohe ka njerzit e saj meritor ne sherbim te Atdheut, kesaj kohe meritor i veqante po behesh Ti...qe po njerr ne drite para syve te botes, historin e vuajtjes dhe tmerrin qe perjetoj kombi yne ne shekullin 20. Nje falenderim dhe mirnjohje shume te veqante edhe per kameramanin e Associated Press ...ndjes paste!
    Dhuro shumë...e prit pak!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    gjithnje i mendoj keto vite, me te vertete eshte veshtire te gjesh fjale si paska shkruar edhe Caushi

Flm fattlumi

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Nuk dua te shkruaj e ta zgjas shume,pasi ta shihni videon mund te shprehni mendimin dhe ndjenjen e juaj per kete.
    I tere xhirimi prej 9 minutesh eshte bere nga Miguel Gil Moreno de Mora,ne ate kohe kameraman i Associated Press ne Kosove.Kjo video i dedikohet se pari popullit shqiptar te Kosoves se vitit 1998-99,dhe kameramanit i cili fatkeqesiht me vone eshte vrare ne nje prite te rebeleve ne Sierra Leone ne vitin 2000.

http://www.youtube.com/watch?v=z19xK1poOeM

Mendoje se kjo video eshte rrenqethese , pore populli jone ka nevoje qe ti shiqoje keto video , kohen e findit populli shqipetare i ka haruare vuatjet.

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Ndjej se në atë kohë kemi pësuar tmerre nga armiku ynë i hapët,kurse tani po pësojmë tmerre nga armiku i maskuar.

Tash po hjekim për bukë,strehë dhe gjërat tjera elementare për jetesë,dikush po na lufton...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •