Close
Faqja 23 prej 30 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 296

Tema: Fatmir Limaj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    O zot cfare niveli i ulte i njerzillekut eshte ky arditi....... Si do gra qe mezi presin me ndi dicka per kojshite.... I paska shpetu pa e marr vesh ne lajme cfare ka thene Limaj dhe i dha rrugen qe ky vet deshiron asaj deklarate.

Ardit as une si kam ndegju ato lajme. Po ta paska pru Plaku deklaraten. Nuk paska thane Hashimi e Jakupi e do te tjere skane qene ,po ai vete ska qene ne kohen per te cilen akuzohet. E parendesishme kjo....... E rendesishme eshte qe ti se sheh veten tende sa i dobet po dukesh. Je ne fakt .. Aq sa me vjen ndot prej teje.......
    AUTOCHTHONOUS

anita edhe PLAKU faliminerit per lajmin qe e prut, nime nuk e pasna marr vesh. po diqka nuk po mun i bie ne fije.
    ni her thojke gjat gjith kohes se luftes kam qen ne kosov, tash po thot jo kur u ba krimi nuk kam qen. po edhe nji e di qi tan e din se megjithat njerzit jan vra edhe megjithat ni grop qireqi osht permend.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    moti e kam than se me e mira eshte qe shtabisto-qose-envero-lpk-isto- rognero-klosistet te vet deklarojne "trimerite" e tyre gjat kohes se "luftes"..

ne deklaratat qe jep kunati i komandant qorrit kuptojme ca gjana shum interesante..
    psh.. qorri pi rogneri jepte porosi lahperave te vet ne kosove.. kapni kte rriheni ate.. vritni x e masakroni y.. e cojeni pran kasaneve te shkaut qe ne popull me dal fjala se x e y i ka vra shkau..

pra horrllik i madh..

nuk kam qen ne kosov thot limaj..
    ather pse i ke pranue gjith ato lavdrime e dokorime..or mik.. sikur ke qen aty e ki shpartallue arkanat..

ma mir bini drejt..

pra krejt keta komandanta te m. me nicka celik e korab e hekur e sandokan e lesh le te thone.. se fronti per ta ka qen rogneri..
    ose hotel turizmo tropoj kukso milaim zeka.. apo burrel golem mamurrasi.. e jo drenica..e decani..

shkurt jakup.. pdk eshte komprometuar keq ne sy te popllit..
    ajo sic e kam than moti eshte nji grupacion e njerzve qe i ka bashkue jo atdhetaria por bashkpunimi ne krime ndaj bashkfshatarve te vet me orientim rugovist..
    e kshu.. gruja voton pdk sepse burri i vet ka qen rrahes ne llapushnik..jo i arkanve por i klatundarve ldk-ist..
    djali voton pdk se baba ka pushkatue me urdher te ndoj komandanti ndoj katundar rugovist..
    e bija anita psh.. gjithashtu..dhandri po ashtu..
    pra nji mas njerzish qe nuk i intereson kurgja tjeter vec.. mbrotja e kryefamiljarit pi drejtesise.. e me kto arsye votojne pdk e pdk istat e fuqishem..

te tilla parti nuk i duhen kosoves..

atyre i bjen maska nji dit..
    mirpo kosoves i bahet keq keshtu..

..

eshte shum e perlyer kosova..
    kriminel e hajna udbash e pisa.. te lidhur fort me njeri tjetrin.. kan asfiksuar.. kosoven..

ska asnji parti te mire tash aty..

kjo eshte tragjedi..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dar_di : 16-07-2011 mė 14:26 Arsyeja: Fjalor i pahijshėm

Citim Postuar mė parė nga PLAKU Lexo Postimin
    Limaj: Mund t’mė fusin nė burg, por jo t’mė eliminojnė!

Ish-ministri i Transportit dhe Postė-Telekomunikacionit, aktualisht deputet nė Kuvendin e Kosovės, Fatmir Limaj, nė njė deklarim televiziv, u ka bėrė me dije tė gjithėve se mund ta harrojnė idenė se mund ta eliminojnė politikisht.
    “Edhe nėse mė fusin nė burg, kurrė nuk mund tė mė eliminojnė. Le ta harrojnė. Mund tė mė eliminojė vetėm vota e popullit”, ka thėnė Limaj nė emisionin "Debat" nė RTK.
    Ai ka pohuar se nėse imuniteti nuk i merret nė Kuvend me 61 vota, ēdo veprim tjetėr do tė jetė i paligjshėm. Limaj ka pohuar se edhe mund ta arrestojnė nė ndėrkohė, por kėtė familja e tij do ta konsideronte si kidnapim.
    Deputeti i PDK-sė ėshtė treguar i gatshėm pėr ballafaqim me drejtėsinė, duke thėnė e di se do tė dalė prapė i pastėr, si nė rastin me Ministrinė. Ka shprehur bindjen qė rrjedhimisht nuk ka asgjė nė rastin qė po akuzohet.
    “Hashim Thaēi, Jakup Krasniqi, Agim Ēeku, Kadri Veseli, Ramė Buja, qė tė gjithė e dinė se unė nuk kam qenė nė Kosovė, nė kohėn pėr tė cilėn akuzohem. Tė gjithė e dinė”, ka thėnė Limaj.
    ani pse rrejke pra thojke un gjat gjith kohes jom kan ne Kosov, se per Kupin e di kur osh ik edhe Hasha bile jau ka kthye njerzve automatin kur ata i kan than: ku po na leni neve edhe na po vim me ju. pergjegjja e tyne u kan: zoti ju nimoft.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ti a ishe Isa Mustafa a Ardit Mustafa,se dicka edhe une nisa mos me i kuptua ca gjera,apo i kuptova shtrembet sikur Ti?
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Ti a ishe Isa Mustafa a Ardit Mustafa,se dicka edhe une nisa mos me i kuptua ca gjera,apo i kuptova shtrembet sikur Ti?
    jo fisnike un jom Ardit Mustafa i Drenices e Isa osht Llapjon.
    ti e pangjofshme realiteti osht i gjelbt, por qishty osht.

luta e kosoves qaq asht e flliqt sa edhe ata pak ushtar pernime qi jon kon sot po ju vjen marre me thon se jemi kan UQK, prej turli komandat sorre, lepri, turreci, veq m doket do me i dal duqi ksaj flliqsihanje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 16-07-2011 mė 09:42

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga ardit mustafa Lexo Postimin
    jo fisnike un jom Ardit Mustafa i Drenices e Isa osht Llapjon.
    ti e pangjofshme realiteti osht i gjelbt, por qishty osht.
    Hmmmm,qe besa po shkruajshe sikur te ishe i Gores (Te me falin Goranet)...
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtė (Oeneum), aty ku ajri i freskėt mė bėn tė ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Limaj: Nuk mund tė mė eleminojnė politikisht

Deputeti i PDK-sė, Fatmir Limaj del me njė tjetėr rrėfim emocional televiziv. Nė debat tė RTK-sė, ish-komandant Ēeliku u ka thėnė tė gjithėve qė ta harrojnė idenė se mund ta eliminojnė politikisht, transmreton Indeksonline. ‘Edhe nėse mė fusin nė burg, kurrė nuk mund tė mė eliminojnė. Le ta harrojnė. Mund tė mė eliminojė vetėm vota e popullit”, ka thėnė Limaj. Ai ka pohuar se nėse imuniteti nuk i merret nė Kuvend me 61 vota, ēdo veprim tjetėr do tė jetė i paligjshėm. Limaj ka pohuar se edhe mund ta arrestojnė nė ndėrkohė, por kėtė familja e tij do ta konsideronte si kidnapim. Deputeti i PDK-sė ėshtė treguar i gatshėm pėr ballafaqim me drejtėsinė, duke thėnė e di se do tė dalė prapė i pastėr, si nė rastin me Ministrinė. Ka shprehur bindjen qė rrjedhimisht nuk ka asgjė nė rastin qė po akuzohet. “Hashim Thaēi, Jakup Krasniqi, Agim Ēeku, Kadri Veseli, Ramė Buja, qė tė gjithė e dinė se unė nuk kam qenė nė Kosovė, nė kohėn pėr tė cilėn akuzohem. Tė gjithė e dinė”, ka thėnė Limaj.

KOSOVA SOT
    "Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    moti e kam than se me e mira eshte qe shtabisto-qose-envero-lpk-isto- rognero-klosistet te vet deklarojne "trimerite" e tyre gjat kohes se "luftes"..

ne deklaratat qe jep kunati i komandant qorrit kuptojme ca gjana shum interesante..
    psh.. qorri pi rogneri jepte porosi lahperave te vet ne kosove.. kapni kte rriheni ate.. vritni x e masakroni y.. e cojeni pran kasaneve te shkaut qe ne popull me dal fjala se x e y i ka vra shkau..

pra horrllik i madh..

nuk kam qen ne kosov thot limaj..
    ather pse i ke pranue gjith ato lavdrime e dokorime..or mik.. sikur ke qen aty e ki shpartallue arkanat..

ma mir bini drejt..

pra krejt keta komandanta te mu.tit me nicka celik e korab e hekur e sandokan e lesh le te thone.. se fronti per ta ka qen rogneri..
    ose hotel turizmo tropoj kukso milaim zeka.. apo burrel golem mamurrasi.. e jo drenica..e decani..

shkurt jakup.. pdk eshte komprometuar keq ne sy te popllit..
    ajo sic e kam than moti eshte nji grupacion e njerzve qe i ka bashkue jo atdhetaria por bashkpunimi ne krime ndaj bashkfshatarve te vet me orientim rugovist..
    e kshu.. gruja voton pdk sepse burri i vet ka qen rrahes ne llapushnik..jo i arkanve por i klatundarve ldk-ist..
    djali voton pdk se baba ka pushkatue me urdher te ndoj komandanti ndoj katundar rugovist..
    e bija anita psh.. gjithashtu..dhandri po ashtu..
    pra nji mas njerzish qe nuk i intereson kurgja tjeter vec.. mbrotja e kryefamiljarit pi drejtesise.. e me kto arsye votojne pdk e pdk istat e fuqishem..

te tilla parti nuk i duhen kosoves..

atyre i bjen maska nji dit..
    mirpo kosoves i bahet keq keshtu..

..

eshte shum e perlyer kosova..
    kriminel e hajna udbash e pisa.. te lidhur fort me njeri tjetrin.. kan asfiksuar.. kosoven..

ska asnji parti te mire tash aty..

kjo eshte tragjedi..
    Fenomen asht ky brari. Si CIA. Merre me mend ky din per mu gjana qe une si di...
    Psh njehere mka pase thane qe une shkoj me burra ne naten e zjarreve ne Prekaz se ua lakmoj kuleten,tash doli qe une(bashke me burrin po i bjen brari a?) votoj per baben tem.
    A thu a e ka nguce lemza ate(babin tem) ne punen e vet a jo?
    Brari baba jem ,per dallim prej teje, ka jetu tane jeten e tij ndershem me djersen e vet. E ka pa te zite e ullirit,edhe pse vet nuk u perzi ne asnje nga organizimet ilegale qe jane bere asokohe per clirimin e Kosoves as ne ndonje parti(as ne komuniste-se kane dashte se ka qene nip ballisti,as ne ato pacifiste gjate regjimit te Milloshevicit). Ka pase rrenje nga familje te padeshiruara per regjimin dhe kjo i ka dale boll.
    E ka ndihmu luften e UCK-se si 99 % e njerzeve te ndershem te Kosoves po ska qene pjestar i saj. Jo pse ska dashte po pse sia ka mbajte. E thote vete dhe si vjen turp hic. Sjam trim thote po i du trimat.
    Kshtu na ka msu edhe neve.
    Brari ti mu sme njeh as sdi gja per mu..... si ste vjen turp burre i vjeter te kapesh mbas meje me hamendesime koti(do te thoja dic tjeter po mu sma lejon edukata) edhe pse une ste drejtohem kurre ty?
    Lexoj gjysma gjysma shkrimet e tua sepse skam nerva kurre te ndjeke deri ne fund margaritaret qe nxerr ti . Ti vazhdo te merresh me mu xhaje,vazhdo te derdhesh vrerin tend mbi cdo figure te cmuar te historise se Kosoves. Shko deri te Millosh Kopilici se Hasan Prishtinen e Azem Bejten je mundu ti perbaltesh.Vec mos harro ata si ka perly dot regjimi pushtues 100 vjecar i Beogradit ne te tjera kushte, jo po e ben ti -nje hic me bisht....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 16-07-2011 mė 14:40
    AUTOCHTHONOUS

Faqja 23 prej 30 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 200
    Postimi i Fundit: 27-11-2013, 16:19
  2. Historiku i vrasjeve ne Tropoje
    Nga MaDaBeR nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 14-08-2012, 12:42
  3. Fatmir Sejdiu u zgjodh President i ri i Kosovės
    Nga ideus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 08-11-2010, 13:57
  4. Pse Hashim Thaqi nuk e viziton Fatmir Limajn ne Hage?
    Nga Arb nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 01-10-2009, 09:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •