vitin tjeter kjo do te thot qe kthehem ne Shqiperi pas 5 vitesh
vitin tjeter kjo do te thot qe kthehem ne Shqiperi pas 5 vitesh
po pritem ne emigrantet nga qeveria me mire te na mar lumi.
qeveria duhet te taksoje c`do emigrant shqiptar qe ri-futet ne shqiperi.
Përfaqësuesit e Ministrisë së Punës iu përgjigjen interesit të deputetëve, duke sqaruar konkretisht shërbimet që personat të cilët marrin “Statusin e Emigrantit”, do të përfitojnë, duke filluar nga informimi, lehtësirat doganore, orientimi për investime, mbështetje për strehim, etj.
Në ditët në vazhdim, Komisioni i Parlamentar do të marrë në shqyrtim ndryshimet ligjore nen për nen.
o shtet kujdesu njeher per njerzit qe jane ne shqiperi ,pasi ne "emigrantet"(na ngeli ky emer si ne vendin tone ashtu dhe ne emigrim)kur te kthehen i kane bere hesapet vete dhe nuk ma do mendja se ai qe kthehet nga emigrimi i ka shpresat ke shteti shqipetare
kthehemi per pushime dhe vetem per kaq. deshira e madhe mundesia e vogel
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
Ju nuk ktheheni sepse në një farë mënyre e keni rregulluar jetën atje dhe mirë keni bërë.
Por mos e shani vëndin tuaj!
Është minimumi që mund të bëni për të.
Une nuk shaj vendin...........ne asnje menyre........atje kam shpirtin, ketu kam trupin, por ama ata te cilet jane ne nje menyre fajtor qe une s'kam guximin t'i kthej femijet e mi atje, ata do t'i shaj.
me mendje atije jam ne vendin tim TIRAN seshpejti do kthehem pergjithmon
ne shqiperin
RROFTE SHQIPERIA
Kur te nderrohet sistemi...kur t`bojn mo me shum per popullin.. jo vetem me vjedh..!
Krijoni Kontakt