Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 77
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....nje shok i imi nga tetova, lagja e cetinskes (lagje problematike) me ka treguar moti kohe nje mesele nga perditshmeria e tij....

Para 20 vitesh diku si femije kishin loze shpesh ne rruge, dhe ne mesin e tyre kish patur edhe do magjup qe kishin loze me ta......me tregoj nje anektode nga ajo kohe, ku nje dite duke loze ja u kishe pre rrugen nje plak i cili udhetonte nga fusha per ne shtepi. Plaku dukshem e kish ujit kallomocin apo bahcen, dhe ish baltos deri ne gjunj......e cka tha mgjupi i pari ???.....cello p...i....dhi nanes si osht bo si xhip.....

Ne grupp me shqiptaret magjupi e ndejti vetveten me te "lartesuar", dhe mundesia e pare qe ju shfaq te "shitet" ndryshe se ceshte e shfrytezoj, e njollosi tjetrin me epitetin qe vet ai e perfaqeson si askush tjeter...

Me nje fjale, BUKUR qe paske verrejt, se "ekstremistet" i paskan hup truute moti kohe.....jam i sigurt se te ka kushtuar shume lodhje deri tek arritja e kesaj mesele...

tungi

Kjo i bie te jete kshtut , nje Islamik ne prezencen e Amerikanve morri zemer i tha Milloshevicit kriminel duke gjykuar ne krimet qe ka bere kunder Shqiptarve, por ne te njejten kohe e njollosi tjetrin me epitetin qe vet ai e perfaqeson si askush tjeter , duke ditur qe te njejten gje i urdheroj edhe Allahu kur Osmanlijte derdhen gjakun e gjyshrave te tyre ne Shqiperi.

Tungi
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 08-07-2011 më 08:47
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Kjo i bie te jete kshtut , nje Islamik ne prezencen e Amerikanve morri zemer i tha Milloshevicit kriminel duke gjykuar ne krimet qe ka bere kunder Shqiptarve, por ne te njejten kohe e njollosi tjetrin me epitetin qe vet ai e perfaqeson si askush tjeter , duke ditur qe te njejten gje i urdheroj edhe Allahu kur Osmanlijte derdhen gjakun e gjyshrave te tyre ne Shqiperi.

Tungi
    gjakun e gjyshrave tone ne Shqiperi.

Baby, I'm magic, ta-dah

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    gjakun e gjyshrave tone ne Shqiperi.
    ...mafijo, pse bre me verteton ne cdo sekund ate qe te shkruajta me larte....kujto, perse e verejte ti, se ata nuk kane tru ???....tu duken dyqish te njofshem ???.... paramendo cfare paralele, mere njerin plase mbi tjetrin si thot populli, e ti ne mes te tyre....joooooj u ime sveti save.....e fort kjo....

tungi

PS: po te ije njeri i realt, nuk do te mundoheshe te lash m...uDin me shu..Rge si thot populli....e realiteti eshte ki, POPULLI amerikan eshte aty ku eshte, sepse e cmon LIRINE dhe e mbron ate ne shkallen me te larte qe eshte e mundur, e ka vleren me te larte ne flamurin e tij.....kurse ne kulturen qe kushtezon kete vlere, protesta eshte me se normale....dhe ka te drejte cdokush ta shpreh mendimin e vet, kur mendon se i "kufizohet" LIRIA....
    albanish by nature

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    ...mafijo, pse bre me verteton ne cdo sekund ate qe te shkruajta me larte....kujto, perse e verejte ti, se ata nuk kane tru ???....tu duken dyqish te njofshem ???.... paramendo cfare paralele, mere njerin plase mbi tjetrin si thot populli, e ti ne mes te tyre....joooooj u ime sveti save.....e fort kjo....

tungi

PS: po te ije njeri i realt, nuk do te mundoheshe te lash m...uDin me shu..Rge si thot populli....e realiteti eshte ki, POPULLI amerikan eshte aty ku eshte, sepse e cmon LIRINE dhe e mbron ate ne shkallen me te larte qe eshte e mundur, e ka vleren me te larte ne flamurin e tij.....kurse ne kulturen qe kushtezon kete vlere, protesta eshte me se normale....dhe ka te drejte cdokush ta shpreh mendimin e vet, kur mendon se i "kufizohet" LIRIA....
    Ore fol shqip si duhet se nuk kuptoj gjuhe te modifikuara une.

Une nuk them qe amerikanet nuk jane demokrate dhe tolerant, dhe nuk eshte e drejt e imja te nderhy ne jetet e njerzve , thjesht veprimet e te dy palve mu duken qesharake, a nuk eshte e drejte e imja te me duken keto gjera gallat?

Baby, I'm magic, ta-dah

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

tungi

Biseda ne facebook.

Myslimania Rudi: SubhanAllah...Asnje nuk te kritikon ty moter Shkurte Matoshi,sepse njerez te tille fundin e kane ne zjarr,Allahu e di me se miri,Allahu na ruajte...Allahu te shperblefte per etikeitmin...Amin

Allahu te shperblefte per etiketimin?! Lol Edhe kjo e forte a? Haha

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Do te isha shume i lumtur, qe keta protestues te mblidheshin po ne kete menyre dhe te protestonin per mosnjohjen e shtetit te Kosoves nga vendet e botes Arabe, madje te protestonin per deklaratat e tyre qe Kosoven e njohin si pjese te Serbise.

Une nuk besoj se eshte Identitet Kombetar Shqiptar dalja ne proteste me flamurin e Hamasit. Shqiptaret kurre nuk kane patur sjellje terroriste apo ekstremiste, gje qe eshte shfaqur ne nje nga keto protesta. Nuk di se çfare lidhje ti bej atyre personave qe dalin me flamurin e Hamasit me identitetin tone kombetar.

Shqiptaret, kurre nuk e kane patur zakon qe ne emer te fese, te perbaltin figurat kombetare, ata qe jane identiteti i vertet i Shqiptareve. Dikush permend ketu qe Shefqet Krasniqi elektrizoi turmen. Une mendoj se ekstremiste te tipit te tij, qe ofendojne nje figure kombetare si Nene Tereza, madje behen "Zoti" dhe gjykojne qe ajo duhet te shkoje ne ferr, nderkohe qe kete gje e ndalon dhe vete feja Islame, pasi perveç Zotit askush nuk eshte ne gjendje te gjykoje kerkend. Keto mua nuk me bindin qe jane Identiteti jone kombetar.

Por, jam dakort qe Xhamia te ndertohet, ne vendin me te bukur te mundshem, pa prishur objektet e tjera. Ashtu siç myslimanet kerkojne te falen, femijet kerkojne te mesohen, te fitojne dituri. Dhe vete libri i shenjte na thote qe ne duhet te mesohemi, te edukohemi. Ndersa keta njerez nuk duan qe femijet tane te mesohen e edukohen. Une jam qe te respektohet besimi i kujtdo dhe e di shume mire qe duhet patjeter te ndertohet Xhamia qe te kene mundesi besimtaret te falen brenda xhamise.

Besoj se ne Kosove po kalohet ne radikalizem islamik dhe kjo gje nuk me pelqen aspak. Shpresoj qe drejtuesit e komunitetit islamik te Kosoves te marin shembullin e Haxhi Hafiz Sabri Koçit (rahmet paste), i cili edhe pse per 45 vjet u fal ne fshehtesi, u internua, u burgos u perbuz, nuk u soll si terrorist, nuk doli kurre me flamujt e terroristeve, dhe gjithmone beri thirrje per tolerance fetare mes Shqiptareve. Asnjehere nuk foli keq per katolicizmin, por me dinjitet dhe argumenta mbrojti idete islame.

Kjo eshte ajo per te cilen ka nevoje i gjithe populli Shqiptar, dhe jo perçarja qe po verehet prej disa kohesh, sidomos ne Kosove.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    ....hanny, my honey....

...e ke pa X Man - first class ???

...te sugjeroj ta shikjosh, se me kujtove tash nje skene, tamam skenen e fundit:

....pasi fitojn protagonistet dhe e mbrojn boten nga lufta atomika, gjendet agjentja e CIA-s (aktruar nga bukuroshja Rose Byrne) para plenumit dhe duhet te sqaroje se cka pare (ajo gjindej tane kohen me grupin e super heronjve), duke mos e dijtur se asaj prof. Charles ja ka shlyer memorine.....

Agjentes i kujtohen vetem do brockula.....si psh. drite, zhurme, dhe me ne fund nje puhthje (kur e kish gjith kujtesen ish e dashuruar ne profesrin, i cili para se me ja shlyjt memorine e puthi ate)....

Kur direktori e ndegjon fjalen "puthje", e terheq ftyren dhe leshon nje "bllaaaaak"....burra, i drejtohet plenumit, kjo eshte arsyeja, perse grate nuk jane per ne CIA.....

......natyrisht se ke deri diku te drejte, pasiqe vet Allahu e don te bukuren....por qellimi kryesore i xhamive nuk eshte stolia e qytetit.....

tungi
    po dihet more burr i dheut qe qellimi i objektit fetar nuk osht zbukurimi i qyteti por edhe syni don pjesen e tij...kena n'Kosove xhamija t'vjetra qe jon muze i gjall, bukuria vet, por ka disa moderne qe ndertohen qdo dy-tre hapa rrug qe gjynah prej Zotit osht qfar arkitekture kan...manej jan aq t'vogla qe me t'kap klaustrofobia kur i sheh prej s'largu e le mo nga afer..le te ndertohen pak xhamia amo t'mdhoja, qe gjinve mos me ju nal fryma kur hyn mrena...
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anëtarësuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Do te isha shume i lumtur, qe keta protestues te mblidheshin po ne kete menyre dhe te protestonin per mosnjohjen e shtetit te Kosoves nga vendet e botes Arabe, madje te protestonin per deklaratat e tyre qe Kosoven e njohin si pjese te Serbise.

Kjo eshte ajo per te cilen ka nevoje i gjithe populli Shqiptar, dhe jo perçarja qe po verehet prej disa kohesh, sidomos ne Kosove.

Ti duhet te behesh i lumtur tani mbas ketij lajmi

http://lajme.shqiperia.com/lajme/art...sine-e-Kosoves
    http://www.gazetatema.net/index.php?...gory=7&id=4416

Por dhe une do te lumturohesha kur besimtaret katolike ti drejtoheshin vatikanit per njohjen e kosoves dhe besimtaret evangjeliste ti drejtoheshin Izraelit dhe besimtaret ortodokse ti drejtoheshin Greqise.Sepse te gjithe ekto shtete se kane njohur pavarsine e Kosoves.
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-06-2011
    Postime
    267
    çfar eshte flamuri i Hamasit ?

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar më parë nga figaro Lexo Postimin
    çfar eshte flamuri i Hamasit ?
    I Palestines.

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •