Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 51
    i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anėtarėsuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....islami eshte baba i fillozofise....

tungi
    Filozofia islame:
    - Allahu ka thene kehstu.
    - Jo ka thene ashtu.
    Allahu Akbar...dhe pret ne qafe ate tjetrin.
    Talaq, Talaq, Talaq.

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    1)KRENARI
    2)KOPRACIA
    3)EPSHI
    4)ZEMERIMI
    5)ZILIA
    6)PERTACIA
    7)LAKMIA (zullumi)

Keto shtat element sipas bibles shihen si shtat mekatet qe nje kristian duhet te ruhet.
    Ndersa ne boten islamike mekat quhet cdo gje qe bie ndesh me vullnetin e allahut.Pra islami na meson qe mekati eshte nje akt dhe jo nje status shpirteror.

Pyes mekat nuk eshte te ndjesh por te veprosh?

>>> Iktus, duhet me qene i kujdesshem kur poston dicka ne forum. Ne kete rast ke ngaterruar Mekatet me Veset. Ato qe ke listuar aty jane veset vdekjeprures por jo mekatet. Keshtu qe edhe pyetja jote nuk ka kuptim pastaj.
    La verita' ti rendera' libero!

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    dmth une fanatik feje..dikush me shan se jam anti musliman apo pse une i urrekam muslimanet..ti thua qe jam fanatik feje..haj medet cka na degjojne veshet..nuk me paske ndjekur cka shkruaj..nuk ke se si te me ndjekesh..nejse..

po chyn ushtria ketu o jaran..me duket te jan ngaterru antenat..fjala ishte per 7 mekatet e krishtera...fjala ishte se feja kristiane paska 7 mekate..kurse feja jote kishte disa gjera ne kuptim tjeter..tani na doli se ti po flisje per ushtrine dhe legjionet e saj..per ushtrine franceze mendoj se e kishe fjalen..pershesh me kos e me qumsht e ke ba..te jan erre syte i dashur duke pare gabimet e fese katolike dhe nuk din cka shkruan...apo me sakte kopjon pa ditur cka po kopjon...

prap une fanatik..duket nuk ja thua fare dhe ato qe i beson per vete ja vesh te tjereve...une i urrej fanatiket e cdo lloj gjeje..fanatiket e cdo aspekti si te fese, te sportit , te partive apo te cdo kujt..njeriu duhet te jet i matur jo ekstremist si puna jote dhe e shokeve te tu muslimane ketu

lexo pak me teper..para se te merresh em fene krijo kulture ne mendjen tende..po ti dije cka eshte legjioni dhe religjioni nuk mi faturoje mua ato qe shkruan me siper..ne fakt nuk ke ditur se cka te shkruash dhe hajt ma po plotesoj faqen..

ne fakt kam kujtuar se ke ndonje gje ne qafe e perpjete por duket aha qenke plloqe fare..nejse ..nuk je i vetmi..
    Malsori ne te dy po quajm njeri tjetrin musylman fanatik. Nejse po ve pikat mbi (i). Une jam atesit, nese ekziston nje Perendi i kam shpallur luft.
    Ti me thua qe je mysulman i devotshem jo une...
    Eshte teme forumi mos ngacmo personin barbon, se nuk po te ofendon njeri. Po malsor mo, cfare mund te pretendosh nga ndonje faqekuq , kok bide malok. Ropsh kujdes me fjalorin...
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e larguar Maska e forum126
    Anėtarėsuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    1)KRENARI
    2)KOPRACIA
    3)EPSHI
    4)ZEMERIMI
    5)ZILIA
    6)PERTACIA
    7)LAKMIA (zullumi)

Keto shtat element sipas bibles shihen si shtat mekatet qe nje kristian duhet te ruhet.
    Ndersa ne boten islamike mekat quhet cdo gje qe bie ndesh me vullnetin e allahut.Pra islami na meson qe mekati eshte nje akt dhe jo nje status shpirteror.

Pyes mekat nuk eshte te ndjesh por te veprosh?

Bibla thote se me ane te ligjit njihet mekati.Dhe moszbatimi i ligjit eshte mekat.Behet fjale per ligjin e Zotit qe kristianet e kane abondonuar.Islami e riperteriu.Kristianet bene ndryshim dhe ne natyrshmerine e pershkrimeve te cilesive te Zotit.Psh ato thojne qe Zoti eshte dashuri duke e ditur qe dashuria eshte veper e qenies dhe jo vete qenia.Kete e bene sepse Jezusi e humbi luften me hebrejte dhe romaket.Sikur Jezusi do kishte triumfuar kunder tyre ato nuk do te thonin qe Zoti eshte dashuri por triumfator.

Ps: Ligji fetar eshte vullneti i Zotit.Zbatimi i ligjit te Zotit do te thote te vendosesh mbreterine eZotit ne toke.Kristianet se kane vendosur kurre kete ligj.Hebrejte qe nga koha e Davidit dhe Solomonit presin ta vendosin serisht.Mirepo Zoti i parapriu me Muhamedin se hebrejte nuk e prisnin qe profeti i fundit te vinte nga populli i Ismaili birit te Abrahamit ato kujtonin se do vinte nga hebrejte, mirepo ketyre ia hoqi Zoti profecine sipas vete fjales se Jezusit qe do tia japi nje kombi tjeter qe do jape fryt.Dhe ne te vertete me Islamin ligji Zotit u vendos ne toke.Islami eshte fe universale dhe hyjnore.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga forum126 : 27-06-2011 mė 16:38

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Opake Opinga Lexo Postimin
    "Ai ju a ka shpallur nė Libėr ,Kur tė dėgjoni se mohohen fjalėt e Allahut dhe bėhet tallje me to, atėherė mos rrini me ata (njerėz qė veprojnė kėshtu), derisa tė ndėrrojnė bisedė, pėrndryshe do tė ishit si ata. Allahu do t’i tubojė nė Xhehenem tė gjithė hipokritėt dhe mohuesit".
    .........leri mor ato fillozofia, nuk jane per ne...

Me trego, a din me ndreq koftora ???

jupidupi tralala
    albanish by nature

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Opake Opinga Lexo Postimin
    Filozofia islame:
    - Allahu ka thene kehstu.
    - Jo ka thene ashtu.
    Allahu Akbar...dhe pret ne qafe ate tjetrin.
    ....islami eshte ai, qe edhe teneqexhive u ka caktuar ne shoqeri hapesire....thuaj, ALLAHU AKBAR....paramendo te kishe pat fatin te jetosh ne shoqerine e Hitlerit austriak......thuaj prap ELHAMDULILAH....

tungi
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    .... a don edhe teje te te perdredh si jarigasin a ???..........
    ...hajt miru vesh njehere me keta figura...

tung
    O Tunxh!!Ti akoma nuk ke guxim te shqiptosh perpara furumit se sa te djeg per sullatnet qe preu Gjergj Kastrioti , ne xhamite e te cileve shkon e falesh!!!
    ....islami eshte baba i fillozofise....

tungi
    Po Sokrati ishte nena??!...ahahahahahah....a mund te debatosh me kunguj si ti, pa rrezikur qe te biesh ne batak??!! Shko ere fshi qyrrat prej turqelie perpara se te flasesh per jarigasin, chinon,IllyrianPatriot, Darius,Drague, etj....ti je i nivelit te dijetarit dhe Ximi Abedinit..!
    Jarigas

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    kush eshte qellimi i temes?

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Drague, qellimi i temes ashtu si dhe ne disa tema te tjera ketu eshte zenka mes anetereve te feve te ndryshme.

Por ne fund do te kuptojne se As Bin Hamamat, qe u shohen 0 pafundesisht ne pasurite e duke shfrytezuar krahun e punes se te varferve, qe prej varferise rrahin grate e femijet e tyre, as papa Benedikti qe shetit me makine 1 milion dollareshe e me shkop floriri, as rrobezinjte e Athines qe pasurohen ne menyre te menjehershme me parate qe BE jep per daljen nga kriza e shtetit Grek, nuk jane me te rendesishem se Shqiperia jone e dashur.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    kush eshte qellimi i temes?
    ...te tregoje qe nder te krishtere ka te pakten nje fare objektiviteti ne percaktimin e asaj qe eshte e mire ne sjelljen e njeriut, ndersa ne Islam gjithēka varet nga deshira e Allahut....ndoshta!!.....dhe pajtohem me MaDaBeR....
    Jarigas

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •