Close
Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 181
    i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Cerdhja ne xhami eshte ideale! edhe vijne ne xhami edhe shikojne per naj nuse.

Hajde shtet hajde. Te ike Amerika, i rregullon Serbi keta mjekercjapa
    Talaq, Talaq, Talaq.

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -Kjo nuk është zgjidhje,kshtu nuk bën,duhet kryer procedurat që u lejojnë ndërtimin e xhamisë,madej të vazhdojnë!
    -Realisht kërkesa e besimtarëve më duket e arsyeshme,nuk kërkojnë donacione,apo ndonjë formë participimi nga pushteti,por kërkojnë vetëm lejen e ndërtimit,që është e logjikshme duke marrë parasysh kërkesat e mëdhaja të besimtarëve që praktikojnë besimin islam.
    -Nuk jam se i adhurojë aq shumë objektet fetare,por duhet të jem real dhe të them të drejten,se derisa i është ndarë gjthë ajo hapësirë asaj katedrale të dreqit dhe atë në një pjesë shumë të mirë,ku shumë biznese dhe njerëz që kanë mbajtur familjet e tyre nga ajo punë kanë marrë fund,e tash shtrohet pyetja shumë e logjikshme dhe konkrete pse të mos ndahet edhe një pjesë për ndërtimin e një xhamie?
    -Nuk ka nevojë të theksohet se në Kosovë sipas çdo statistike janë mbi 93%muslimanë,dhe njejtë edhe në Prishtinë,atëherë me të drejtë justifikohet kërkesa e këtyre njerëzve.
    -Një herë u tha se do ndërtohet xhamia në vend të qerdhes,dhe një shprehje thotë:"Hapni shkolla qe te mund të i mbyllni burgjet",tek ne po ndodhë e kundërta po mbyllim shkollat(Kohë më parë, për të ndërtuar katedralen katolike, u mor vendim dhe Shkolla e mesme “Xhevdet Doda” u shemb. Në vend të saj u ndërtua një katedrale),madje edhe çerdhet të ndërtojmë objekte fetare!
    -Nuk jam kundër ndërtimit të objekteve fetare,por të ishte gjendur një hapësirë adekuate,që të mos mbylleshin institucionet edukativo arsimore!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Për Zotin sinjal i keq është ky që duhet dërmarrë masat e duhura me nguti.
    Ky kumt është shumë ogurzi. Tani po frikësohem seriozisht!
    ...a jeni bre tamam ne koke ???....cka te frikesohesh ne nje vend musliman ???, dil edhe ti perkrahi per synymin dhe nuk ka cka me u frikesu....

tungi
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Opake Opinga Lexo Postimin

...po te ik amerika, vjen turqia.....kurse serbet kan pune me kroatet dhe boshnjaket....pastaj, ke ndegju ndonjeher per Adem Jasharin ti coban ???.....a e din sa Adem Jashara ka shqiptaria, o coban ???

te pelqen kjo ???

Kujdes, mos ja beni qejfin vetvetes, nuk jan MJEKERCJAPAT, mos mundohuni ta maskeronin realitetin....jane te gjith muslimanet....ata mjekercapat kane guximin dhe nuk u ben syri "pet".....kane me shume guxim se familjaret e tu, dhe shume me shume guxim se ti dhe formacioni "army if lovers"....

tungic
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    kta vehabistat ne kosove jan argat te dreqit kta vllai i thon tyre nga avganistani dhe azia e larget
    ....kujdes benush, nuk jane argat te dreqit, por argat te femijeve te tyre......ashtu sic ishin argat parardhesit tane per tokat shqiptare qe i kemi sot....te mbajsh token antike me histori te rrende te europes eshte njecfare trimerie dhe burrnie e madhe.....te mbajsh ate edhe ISLAME, eshte kulmi i AFTESISE.....

Ti ke pas qen nji ZOJE E RRENDE, burrat e dheut ti te thirrnin nane..........po i kthehet nami shqiptarise, ngadal ngadal......vetem argatet e serbeve, bugareve dhe serbeve jane kunder zhvillimeve te shqiptarise, se e dijn cka kan hjek prej burrave shqiptare per 500 vjet me rradhe.....apo ishin turqit ???.....a, KUSH sundonte tokat shqiptare, kush u zgjerua deri te molla e kuqe, a ???....turku a ???

jooooj isuse.....
    albanish by nature

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Tani po frikësohem seriozisht!
    Nuk tutet burri o mesus!

Ja nje ngjarje qe e kam degju:

Nje i huaj ne nje fshat. Afrohet tek nje shtepi dhe troket ne dere. Del zoja e shpise nje grua e moshuar.

"urno mor bir"

"o zoje (nane) a i keni burrat ketu?"

"jo mor bir burrat qemoti jane te vorret"

medemek jane deke burrat moti, e kane met do gjysme-burash.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Opake Opinga Lexo Postimin

Shih ti kopil mere gruen per dore dhe msoja cerdhen,edhe motres sate keshtuqe kur te vijn na i prezento e ju bejm nje tretman te posacem atyre sepse ju familje kopilash jeni dhe do vazhdoni te rrisni kopila.

Dhe mos u bej idiot me 5nofka hyn e han M,u.t nat e dite ketu. Dil te premten aty ku dalin burrat tju shohem surratin e kaurrit. Kurre skeni qen per asgje dhe as qe dojeni ndojher.

Mere perdore krejt kompanin e forumit ne krye me projektusin qe eshte me i rrituri e me i gajlosuri dhe dilni te premten edhe ju duke protestuar,kuptohet nese keni ole. A lucat e klyshat e serbis kush jeni ju. Anton kqiren gjak e keni.
    Jetë e rëndë.......!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Pse Jo kur kan drej 20 000 katolik ne kosov ,e ndertu katedrale , pse skan drejt 99.8% e popullates me ndertu Xhami ?

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Kena vendoEs ne emnin e ALLAHUT AZAOGJEL pthuuuu rodi ciganve...

Na flliqt.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Shih ti kopil mere gruen per dore dhe msoja cerdhen,edhe motres sate keshtuqe kur te vijn na i prezento e ju bejm nje tretman te posacem atyre sepse ju familje kopilash jeni dhe do vazhdoni te rrisni kopila.

Dhe mos u bej idiot me 5nofka hyn e han M,u.t nat e dite ketu. Dil te premten aty ku dalin burrat tju shohem surratin e kaurrit. Kurre skeni qen per asgje dhe as qe dojeni ndojher.

Mere perdore krejt kompanin e forumit ne krye me projektusin qe eshte me i rrituri e me i gajlosuri dhe dilni te premten edhe ju duke protestuar,kuptohet nese keni ole. A lucat e klyshat e serbis kush jeni ju. Anton kqiren gjak e keni.
    Mos u nxej , se keta jan qe na kan trathtu shqiptarizmin gjithmon, dhe kan pre musliman shqiptar , po tash ju ka ardh puna qe prej 60 000 krishterve qe kan jetu ne kosoven vete 20 000 , ska hiq ma shum.

veteit jan duke ja ba , spo i lojn vend vetit qe edhe qata 20.000 me ik gradualisht.

ne pej jetojn vetem 814 , frym me gra bura dhe femi,

nje xhami qe mbushet te xhymove asht sa keta banor qe banojn ne ter qytetin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga vetima : 28-06-2011 më 04:23

Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •