fattlumi Qe kur merresh edhe me vleresim te personalitetit tim ose te antareve tjere.Une jam ky qe jam,tek une nuk mund te kete ndikim as islamizmi as krishterizmi,e as orthodhoksizmi.
Une moti e kam p.shurr kryqin e serbve dhe grekerve,sepse ne emer te tij kane bere krimet me monstruoze.Poashtu edhe gjysmehenen arabe.
Sa per Nenen Tereze,nje fjale e saj per Kosoven ka pasur peshe me shume se te gjitha shtetet arabe,eshte fjala sa i perket ceshtjes se Kosoves.
Eshte kjo Nene Tereza qe shtriu ndikimin e saj tek fuqite e medhaja(kupto Ameriken) per ta cliruar Kosoven nga tirania serbe.
Nuk ishin xhamijat e arabeve e as OJQ-te vehabiste arabe e as shtetet arabe ato qe ju interesoi nje gje e tille.
"Presidenti Bill Clinton, në kujtimet e Tij shpërfaqë presionin dhe insistimin e Papa Gjon Palit të II-të, për të ndërhyrë në Kosovë. Një fjalë e Nënë Terezes për Kosovën ishte sa të gjitha lutjet e dy milionë shqiptarëve për lirinë e tyre. Bill Clinton deklaronte, më 2004, në Prishtinë: "Nënë Tereza më bëri që ta dua Kosovën." Clinton, duke bërë homazhe te varri i Nënë Terezës në Kalkutë, thotë: "Amanetin Tënd e kreva. Kosovën e bëra të lirë". Dhe, vërtet, kërkesat e Papës dhe të Nënë Terezes, për ta shpëtuar popullin e Kosovës, janë një arsye më shumë e ndërhyrjes faktike të NATO-paktit."
Krijoni Kontakt