Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Me heret ke qen pak më i matur, tash paske rrjedhur i teri.

Nuk bllokohet nje qender qyteti per hater te askujt, por te ndertohet diqka qe ka nevoj. Boll e mitizuat nenen terez, po e perseris perpos identitetit kombetar me nenen terez nuk na lidh asgje dhe nuk meriton kurfar statusi previligjues te tipit heroin kombetar, rrespekt per shpirtin e saj human nen ombrellen e krishterizmit, mirpo tash te mos devijojm dhe ta qmojm si heroin kombetare qe edhe shqip mire ska dit me fol.

Mund ti djeg cdo kujt se komuniteti musliman ne kosove qe perben shumicen absolute te popullsise te shpreh vullnetin e tij institucionalisht, mirpo ty dhe dyftyrshave te tjere, mund te ju them se kur ka egzistuar Partia Demokristiane e Kosoves, edhe PDKja nuk ka egzistuar, d.m.th te krishteret edhe pse si nje komunitet pakice ne kosove kan qen te perfaqesuar institucionalisht qysh moti para muslimaneve.

Mirpo kujt i intereson kjo, me rendesi eshte qe komuniteti musliman po shkon ne rruge te duhur dhe mos tju vie merzi nese e shifni nje dite Partin e drejtesis ta udheheq kosoven si partia e drejtesis së erdoganit ne turqi.

Pavarsisht denglave te disave ketu, kjo do arrihet edhe pikerisht ne rrugen e demokracise
    Qe kur merresh edhe me vleresim te personalitetit tim ose te antareve tjere.Une jam ky qe jam,tek une nuk mund te kete ndikim as islamizmi as krishterizmi,e as orthodhoksizmi.
    Une moti e kam p.shurr kryqin e serbve dhe grekerve,sepse ne emer te tij kane bere krimet me monstruoze.Poashtu edhe gjysmehenen arabe.
    Sa per Nenen Tereze,nje fjale e saj per Kosoven ka pasur peshe me shume se te gjitha shtetet arabe,eshte fjala sa i perket ceshtjes se Kosoves.
    Eshte kjo Nene Tereza qe shtriu ndikimin e saj tek fuqite e medhaja(kupto Ameriken) per ta cliruar Kosoven nga tirania serbe.
    Nuk ishin xhamijat e arabeve e as OJQ-te vehabiste arabe e as shtetet arabe ato qe ju interesoi nje gje e tille.

"Presidenti Bill Clinton, në kujtimet e Tij shpërfaqë presionin dhe insistimin e Papa Gjon Palit të II-të, për të ndërhyrë në Kosovë. Një fjalë e Nënë Terezes për Kosovën ishte sa të gjitha lutjet e dy milionë shqiptarëve për lirinë e tyre. Bill Clinton deklaronte, më 2004, në Prishtinë: "Nënë Tereza më bëri që ta dua Kosovën." Clinton, duke bërë homazhe te varri i Nënë Terezës në Kalkutë, thotë: "Amanetin Tënd e kreva. Kosovën e bëra të lirë". Dhe, vërtet, kërkesat e Papës dhe të Nënë Terezes, për ta shpëtuar popullin e Kosovës, janë një arsye më shumë e ndërhyrjes faktike të NATO-paktit."

Sa per Partine e Drejtesise per te fituar pushtet vetem endrra mund te shihni,dhe vetem pritni kriza institucionale cfare pati Kosova se as ne enderr te futeni ne qeveri skeni mundur.Me 1.1% te fitoni pushtetin ne Kosove ??

Shqiptaret kane vlera perendimore Fisnik,jo mentalitet taleban,sespe populli e di me se miri se kush e ndihmoi ne rastin e zhdukjes si komb.Nuk ishin arabet e turqit tu,ishin shtetet qe kane vlera humane.
    Per tipat si ti dhe ata qe protestojne per xhamija ose edhe per shamija nje pjese te fajit e mban edhe Amerika.Pse?
    Sepse jau shliroj b.ythen e tash dilni neper rruge,bile planifikoni edhe sulme kunder tyre siq ishte rasti i Arid Ukes.

Gjersa ti me quan dyftyresh,dhe te rrjedhur nga mendja,une te pershendes.

Ky eshte dallimi me vite drite ne mes qyteterimit dhe vlerave humane dhe mentalitetit shpellar talebanesk.Pra,ne ate qka beson njeriu,e une besoj ne vlera humane dhe qyteterim cka keto nuk kam mundur ti gjej tek vendet qe ti i do dhe i adhuron.
    Meqe ra fjala,pasi ti duhet ta dish me mire,a ka funksionuar Medreseja ne Prishtine edhe ne kohen e okupimit serb?

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    ajo ska per te ndodhe kurre qe te prishet nje objekt kulturor ,xhamia do te ndertohet ne nje nga lagjet e qendres por jo perballe katedrales
    apo per inat sic kerkon ky komunitet,
    vendimin e kam degjuar ne tv ...
    Gordon ,nuk esht per inatin ,mos ndegjo thashe thenje...por vetem ndegjoje zemren tende dhe arrsyen e arrsyshme,vetem dashakqinjet deeshirojn ta na fusin perqarje .Pershendetje.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga murrizi+ Lexo Postimin
    Të gjithë thuaja se e kemi pritur një "dite" të tillë, një dite kur grupi mysliman i udhehequr nga qarqe të huja e që kan për qëllim të vënë këmbë përsëri në trojet tona, do të dalin me kërkesa të llojit "duam xhami të madhe" duam këtë duam atë, e deri te ajo dita kur ata do të duan të përmbysin edhe rendin kushtetues e shoqëror të dy shtetëve shqiptare .

Ujë në mulli të dreqit thuajse ka kontribuar edhe Krymenistri i tanishem i Kosovës Hashim Thaçi me takimet e tija dhe shpalljen qytetar nderi të kryeislamistit turk
    Rexhep Tayp Erdogan, nga dhe ky i fundit nga Kryeqyteti shpirtëror i Shiptarëve pati deklaruar një rregullim të ri botëror, e që në përkthim i bie rikthimi i turqis në trojet Shqiptare.
    Me apo pa dijeni, Hashim Thaçi është fajtori për t'dalurit në rrugë të Islamistave.
    Pyetja shtrohet !
    Sa larg do të shkojn Islamistat në përmbushjen e kërkesave të tyre ?
    Dhe sa e rrezikuar është çështja kombëtare Shqiptare gjithandej ?
    Pas ti po edin se Thaqi ka hull.....blla blla.....ne uje ,na thuaj ,kush po i votan partit a?prej kujt po i marrin votat ..kur partit kerkojn votat ata i kerkojn prej shqiptareve me fe islame ,sepse jan ne numer te madhe ,mendo pak ..po te mos dilnin ne votime kush do te fitoj ateher...asnjeri .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Obama po don ta ndertoj xhamin tek ish kullat binjake,e nuk u be ,,kjameti''e ne tere kete pluhur po e qojm pa kurgje!Nese ka donator le te ndertohet,e per lokacion.le ta prishin kishen orthodokse serbe(Edhe ashtu nuk ka kush te shkoj ne te)..

Oh,hahahaha pershendetje "e pangjofshme" mire ja paske shkruar, ama si duket nuk nuk ka njeriu kujt, se edhe ashtu nuk e kuptojne, ne fakt nuk duan ta kuptojne!

P.S murriz edhe ti ja paske fillur reflektime ne have, sikur ish kane njani ama e harrojne qe e tera eshte shume me ndryshe se tek ajo kenga: "e gjithe bota jemi dy"

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    fattlumi Qe kur merresh edhe me vleresim te personalitetit tim ose te antareve tjere.Une jam ky qe jam,tek une nuk mund te kete ndikim as islamizmi as krishterizmi,e as orthodhoksizmi.
    Une moti e kam p.shurr kryqin e serbve dhe grekerve,sepse ne emer te tij kane bere krimet me monstruoze.Poashtu edhe gjysmehenen arabe.
    Sa per Nenen Tereze,nje fjale e saj per Kosoven ka pasur peshe me shume se te gjitha shtetet arabe,eshte fjala sa i perket ceshtjes se Kosoves.
    Eshte kjo Nene Tereza qe shtriu ndikimin e saj tek fuqite e medhaja(kupto Ameriken) per ta cliruar Kosoven nga tirania serbe.
    Nuk ishin xhamijat e arabeve e as OJQ-te vehabiste arabe e as shtetet arabe ato qe ju interesoi nje gje e tille.

"Presidenti Bill Clinton, në kujtimet e Tij shpërfaqë presionin dhe insistimin e Papa Gjon Palit të II-të, për të ndërhyrë në Kosovë. Një fjalë e Nënë Terezes për Kosovën ishte sa të gjitha lutjet e dy milionë shqiptarëve për lirinë e tyre. Bill Clinton deklaronte, më 2004, në Prishtinë: "Nënë Tereza më bëri që ta dua Kosovën." Clinton, duke bërë homazhe te varri i Nënë Terezës në Kalkutë, thotë: "Amanetin Tënd e kreva. Kosovën e bëra të lirë". Dhe, vërtet, kërkesat e Papës dhe të Nënë Terezes, për ta shpëtuar popullin e Kosovës, janë një arsye më shumë e ndërhyrjes faktike të NATO-paktit."
    Harroj keto teori te thata, sepse po te mos ishin flagrancat e llojit te masakres se reqakut, sot kosova akoma do kishte serbin ne pushtet.
    Harroje nenen terez qe te kete pasur ndonje ndikim politik ne lidhje me kosoven, mund ta kete joshur shpirterisht dikend neper bote, mirpo ndikim direkt qoft edhe indirekt ska mundur ta organizoj nje NATO per ta bombarduar nje shtet siq ishte serbia.

Sa per Partine e Drejtesise per te fituar pushtet vetem endrra mund te shihni,dhe vetem pritni kriza institucionale cfare pati Kosova se as ne enderr te futeni ne qeveri skeni mundur.Me 1.1% te fitoni pushtetin ne Kosove ??
    Hiq gajle mos e ke, partia drejtesis me 3% ia fitoj pragin AKRs dhe hyri ne pushtet, tani e tutje partia e drejtesis vetem sa po vjen e po forcohet dhe se partit tjera do mbeten nen histerin e komunizmit dhe do mbeten ashtu ne trajtim.

Ne planet afatgjate ferid agani do jete erdogani i sotem.

Shqiptaret kane vlera perendimore Fisnik,jo mentalitet taleban,sespe populli e di me se miri se kush e ndihmoi ne rastin e zhdukjes si komb.Nuk ishin arabet e turqit tu,ishin shtetet qe kane vlera humane.
    Per tipat si ti dhe ata qe protestojne per xhamija ose edhe per shamija nje pjese te fajit e mban edhe Amerika.Pse?
    Sepse jau shliroj b.ythen e tash dilni neper rruge,bile planifikoni edhe sulme kunder tyre siq ishte rasti i Arid Ukes.
    Mos ben keso krahasime palidhje, se fundi i fundit nuk krahasohet kur kerkohet nje edrejte me nje budallaki te arid ukes qe askush nuk e perkrahi sepse beri gabim adoleshent

Ky eshte dallimi me vite drite ne mes qyteterimit dhe vlerave humane dhe mentalitetit shpellar talebanesk.Pra,ne ate qka beson njeriu,e une besoj ne vlera humane dhe qyteterim cka keto nuk kam mundur ti gjej tek vendet qe ti i do dhe i adhuron.
    Nuk ke nevoj te besh keso lloj krahasimesh, sepse vete statusi i nje vendi lufte tregon mjaft se si qendron vullneti i nje populli per te jetuar.

Qytetrim ti quan homoseksualizmin perendimor, prostitucionin legal??

Meqe ra fjala,pasi ti duhet ta dish me mire,a ka funksionuar Medreseja ne Prishtine edhe ne kohen e okupimit serb?
    Po bile kjo medrese eshte sfrytezu edhe si kuvend i kosoves nje koh pasi ju morr autonomia kosoves ne vitet e 90ta. Dhe plus nga kjo medrese kan dal shum ushtar te UCKs
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 28-06-2011 më 06:30
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    xhamia duhet te ndertohet dhe duhet te jet me e madhja ne ballkan nuk ka as nje arsye te mos jet ajo duhet te jet edhe panorama e prishtines, miqet tan nderkombetar na kan treguar se ne nuk duhet ta mshefim fen ton se edin se jemi shumic muslimane dhe ata nuk i pengojka feja jon per te qen miq me ne

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Harroj keto teori te thata, sepse po te mos ishin flagrancat e llojit te masakres se reqakut, sot kosova akoma do kishte serbin ne pushtet.
    Harroje nenen terez qe te kete pasur ndonje ndikim politik ne lidhje me kosoven, mund ta kete joshur shpirterisht dikend neper bote, mirpo ndikim direkt qoft edhe indirekt ska mundur ta organizoj nje NATO per ta bombarduar nje shtet siq ishte serbia.
    Nuk ka me shume se 12 vite te historise se re te Kosoves dhe ja si e devijoni.Me masakren e Reqakut u mbush kupa.Vendimi real dhe i besueshem u mor ne tetor 1998 pas masakres ne Abri.

Grozninë e ke rrafsh me toke te bere nga ruset dhe askush nuk intervenoj.Me kamiona jane bartur cecenet e vrare nga ruset e askush as spo e permend.
    Mos me thuaj se patem kumbari ne me Amerikanet per te na ardhur ne ndihme.
    Mos ishin vendet arabe qe lobuan per ate intervenim,perkundrazi,te gjitha vendet arabe ishin kunder intervenimit amerikan ne Kosove,nder to printe Libia me Gadafin qe i quante vellezer serbet.

Hiq gajle mos e ke, partia drejtesis me 3% ia fitoj pragin AKRs dhe hyri ne pushtet, tani e tutje partia e drejtesis vetem sa po vjen e po forcohet dhe se partit tjera do mbeten nen histerin e komunizmit dhe do mbeten ashtu ne trajtim.

Ne planet afatgjate ferid agani do jete erdogani i sotem.
    Kurre,sepse e njoh mentalitetin e popullit te Kosoves,eshte popull perparimtar dhe jo popull qe lejon ta drejtojne njerez qe deshirojne te na kthejne ka lindja e erret.

Mos ben keso krahasime palidhje, se fundi i fundit nuk krahasohet kur kerkohet nje edrejte me nje budallaki te arid ukes qe askush nuk e perkrahi sepse beri gabim adoleshent
    Pasi ishte adoleshent vrau vetem dy.Po te ishte me i pjekur dhe i matur?

Do i vriste komplet autobusin me ushtare.

Qytetrim ti quan homoseksualizmin perendimor, prostitucionin legal??
    Te te jap nje shifer qe se ke ditur,sepse ste ka interesuar.

15 % te prostitutave ne Belgjike jane iraniane.Ne Iran prostitucioni per shkak te papunesise se madhe fillon qe nga mosha 12 vjecare.
    Tekefundit arabet dhe turqit e kane me tradite prostitucionin,kujtoji haremet.

http://www.atimes.com/atimes/Middle_East/HK21Ak01.html

E sa per droge mos te flasim,i kemi "vellezerit"afgan qe na e kultivojne.

Po bile kjo medrese eshte sfrytezu edhe si kuvend i kosoves nje koh pasi ju morr autonomia kosoves ne vitet e 90ta. Dhe plus nga kjo medrese kan dal shum ushtar te UCKs

Si u be qe te gjitha shkollat e mesme dhe universitetet ne Kosove u pushtuan nga serbet dhe nxenesit shqiptare u perndjeken nga objektet dhe vetem medresene nuk e nguci askush.
    A,po.Ka qene objekt i fshehur dhe se kane pare serbet.
    Serbet,mundesisht do i ndertonin edhe 10 medrese tjera,sepse e dinin se ska rrezik nga ta,rreziku per serbet vinte nga njerezit e shkolluar ,njerezit e ditur,njerezit qe dilnin nga fakultetet dhe shkollat e mesme dhe njerezit trima,jo ata qe dilnin nga medreseja dhe quanin vellezer arabet dhe Gadafin, ku per analogji ne te njeten kohe edhe serbet e kishin vella Gadafin.

Murriz Kosova Maska e murrizi+
    Anëtarësuar
    13-10-2010
    Vendndodhja
    Gjithandej nëpër botë
    Postime
    61
    http://koha.net/repository/images/29...06110914_1.jpg

Publikuar: 29.06.2011 - 09:08
    Prishtinë, 29 qershor – Fuad Ramiqi po kërkon nga kryeministri Hashim Thaçi që ta mbajë një premtim të dhënë gjatë fushatës: ndërtimin e një xhamie të madhe në Prishtinë.

Përfaqësuesi i një lëvizjeje të quajtur “Bashkohu”, e cila ka marrë përsipër organizimin e protestave për ndërtimin e një xhamie në qendër të Prishtinës, ka thënë të martën se kryeministri i vendit e kishte dhënë këtë premtim.

“Kryeministri e ka dhënë premtimin para fushatës dhe gjatë fushatës elektorale që do ta ndërtojë xhaminë dhe do t’i plotësojë kërkesat e xhematit për një xhami në Prishtinë”, ka thënë Ramiqi në një konferencë për media të mbajtur para Xhamisë së Madhe në Prishtinë. Premtim të njëjtë kanë bërë thuajse të gjitha partitë, sipas Ramiqit.

“Edhe kryeministri, edhe kryetari i Komunës dhe të gjitha partitë që kanë bërë fushatë kanë thënë se do ta bëjmë këtë punë”, ka thënë ai.

Gazeta ka provuar të martën pasdite që të marrë një prononcim nga zyrtarët qeveritarë të PDK-së për të mësuar nëse u ka premtuar kryeministri Thaçi xhami besimtarëve, por nuk ia ka dalë. Zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi dhe ministrat Memli Krasniqi e Blerand Stavileci nuk e kanë hapur telefonin.

Ish-anëtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës ka paralajmëruar që të premten do të bllokohet sërish rruga në udhëkryqin tek Xhamia e Çarshinë në shenjë proteste për mosndarjen e një trualli në qendër që për protestuesit do të ishte para Fakultetit të Filologjisë. Ai ka thënë se nuk ka kërkuar leje nga Policia për bllokimin e rrugës, por vetëm do t’i njoftojnë për këtë bllokim që pritet të ndodhë për herë të tretë këtë muaj.
    Fjalë shumë ?
    Fukarallëk !

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    A mendoni ndonjehere se sa xhamite jane ndertuar ne themelet e kishave?
    A mendoni ndonjehere per te kaluaren?

Mire, keto kan kaluar, por çka do te ndodhe neser?
    Loja me zjarrin e Thçit me daljen ne publik me ishokupatorin 500 vjeçar per te fituar votat e fanatikeve fetre ka per ta kushtuar ate dhe popullin shqiptar.
    Talebanet kan filluar "marshin e çmendur" dhe nuk ndalen ketu.

Diskutimet ketu me disa nga talebanet jane te kota, por shpresoj se lideret kosovar kan per ta gjetur nje zgjedhje per ti ndaluar keta njerez te çmendur.

Kjo ska lidhje me xamine, ky eshte nje fillim i trazirave qe do te trondisin Kosoven.
    Keta njerez kan sy, por jane te verber.Armiku shfrytezon shtresat si keto.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-03-2011
    Vendndodhja
    München/Gjermani
    Postime
    71
    Shka po na duhet neve Xhamija bre? Pse aju kemi pa hajrin Shtetve Muslimanve hiqu bre qato pare shka shkojne per Xhami ma mire tju japin Fukarave apo ne arsim ti shtijne po keta PDK sdi send bre si Lopt jane!
    Ju pershendes Bjeshka

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •