Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 46 prej 46
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-03-2011
    Vendndodhja
    München/Gjermani
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Bjeshka !
    1.C'do njeri ka te drejte , si ata qe falen luten si ata qe s'falen , si ata qe besojne ,si ata qe nuk besojne.

2.Keto probleme qe jane paraqitur ne Prishtine jane si rezultat i politikes amerikane ,dhe disa cjapave politikane shqipetare.
    .
    1. E vertet qe qdo njeri ka drejt te falet ama jo 100 tzeza mi ber tani me ja fal mekatet xhamija apo kisha ska ashtu i Pa Faj ki ler i pa faj ki me vdek keshtu shkrun ne koran edhe bibel! Edhe me vjen mire se Dikush din qe ka zot se Hashim Qeni(thaqi) edhe do qen tjer kan harru qe ka zot!

2. oh ti djal Qeni keq ta bjen Ujkun Tarish! Kosova ja ka nis mu stabilizu kadal dale qysh me ja shti tash problemi Thaqi ben keto Qera! Se ai hala po mendon se Kosova eshte Pasunija familjare e tina!! Sdi adin ti ama perpara ne kohen e shkijve ka qen keshtu per me u ber katalik u duhke me pare mu ber ortodoks tani prej ortodoks me dal katalik !!

3. Valla mesap krejt po fjetini ne Kosovo! Hapni more syt kqyre shka po bahet vetem info ne Kosove 10 vitet e Fundit ka 150 vet qe jan ber milionera!
    ne vend se rinia mu qu ne Grev e mi hek keta budallt prej Politikes se Budalla sdin perveti kurse me dijt me majt shtet
    POSHTE ME PDK!

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anëtarësuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Dikur Xhamite i prishte serbi me tanke tani po i prishin me fjale dhe shkrime neper gazeta, forume etj

http://www.forumishqiptar.com/showth...=126100&page=3

"Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-06-2011
    Postime
    267
    Mlladiçi tha : Eshte hakmarrje ndaj Perandoris Osmane !

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    poshte, poshte PDK-ja, e edhe Hashimi me gjithe te

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga ~Geri~ Lexo Postimin
    Dikur Xhamite i prishte serbi me tanke tani po i prishin me fjale dhe shkrime neper gazeta, forume etj

http://www.forumishqiptar.com/showth...=126100&page=3

Dikur Turku nuk lejonte të flitej shqip, mbyllte shkollat, vriste të gjithë ata që nuk konvertoheshin dhe ja bënte jetën ferr, vinte shqiptarët në luftë me njëri tjetrin.

Sot ? Sot po e bëjmë vetë. Sot vetë dum me dëgju Hoxhën arabisht në Xhami, sot nuk duam shkollë, nuk duam të mësojmë të shkruajmë, dhe sidomos, sot nuk duam të bashkëjetojmë, sot nuk jemi as mirënjohës për historinë tonë, për aleatët tonë. Sot shkurt jemi bukëshkalë. Po me cin merrem dhe unë. Ti ke hall më të madh se ky, ti ke hall xhamijëzimin e gjithë territorit Kosovar nëse mundesh.

Ju jeni një grup i fëlliqtë interesash që skeni asgjë të përbashkët as me Muslimanët Shqiptarë të ndershëm e as me historinë tonë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Cool mos u frikso.......

Citim Postuar më parë nga Obama Lexo Postimin
    Sa larg do të shkojn Islamistat në përmbushjen e kërkesave të tyre ?

Do te shkojm aq large sa qe do e bejme Republika Shqiptare Islame,dhe jo vetem kaq,do i largojme,gjithe serbo filet,greko filet,turko filet nga tokat shqiptare,dhe ketu do te mbesin vetem shqiptar...!

He cka po don tash?,a mundesh ta ndalesh?!

pse frigohesh apo je si serbet by*q*ra po un qe dua disko me shku me kusheriren tate si me ja be plako do te te marr me zor qe te shkoj me te ne disko dhe ne plazh sidomos tani ne vere eshte lezet krejt sesa me qene me keta turkot qe e ruajne nderin si thua a e kam gabim...?
    te q*** rracen po ti sje kosovar
    ptuuuuuuuuuuuuu LEGEN

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •