Close
Faqja 51 prej 80 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 799
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Kriteret për të qenë musliman ose jo nuk i përcakton ti por popullata secili sipas bindjes së vet. Rezultati i regjistrimit të popullsisë do të deshmoj këtë, një shok i imi i cili ka bërë këtë regjistrim në një lagje të Prishtinës tregon se asnjë njeri nuk u deklarua ndryshe vetëm se musliman.
    Arsyeja perse ti mendon keshtu, eshte sepse ke prejardhjen prej kaurreve. Njerezve qe e quajne veten muslimane, por ia fusin Islamit atesendin pa pertese per te mire te fisit, shoqerise dhe kombit. Nuk i percakton popullata kriteriet e te qenurit musliman, por i ka percaktuar Kurani.

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Arsyeja perse ti mendon keshtu, eshte sepse ke prejardhjen prej kaurreve. Njerezve qe e quajne veten muslimane, por ia fusin Islamit atesendin pa pertese per te mire te fisit, shoqerise dhe kombit. Nuk i percakton popullata kriteriet e te qenurit musliman, por i ka percaktuar Kurani.
    Ok kete thuaju atyre qe u deklaruan si muslimanë gjatë regjistrimit të fundit të popullsisë në muajin Prill
    Kombi mbi të gjitha

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Kriteret për të qenë musliman ose jo nuk i përcakton ti por popullata secili sipas bindjes së vet. Rezultati i regjistrimit të popullsisë do të deshmoj këtë, një shok i imi i cili ka bërë këtë regjistrim në një lagje të Prishtinës tregon se asnjë njeri nuk u deklarua ndryshe vetëm se musliman.
    Edhe tek familja ime perpos 3 vetave, te tjeret jane regjistruar si myslimane. Po sa e di une familjaret e mi nuk e zbatojne fene islame. Sot per shumicen e shqiptareve te Kosoves feja islame me nuk ka kuptim te praktikohet, do ta shohesh qe njerezit do te ftofen nga feja islame me kalimin e kohes, ku mos me u ftof kur ja merr lirine e levizjes, lirine bazike te njeriut, kan me u ftof kur ta percan familjen, po e paramendoj veten me te blloku ne trafik 2-3 ore ne pike te zhegut, nese smundesh me levize lirshem kjo eshte njejte si me qen nje njeri i vdekur. Ndoshta edhe kur ta ndertoni xhamine e Madhe do ta bllokoni hapesiren jashte saj. Por ma mire qe po ndodhe kjo se njerezit do ta shohin se feja islame asgje ska te beje me Perendine, Zotin, Krijuesin, por eshte krejt politike, manipulim, e keqperdorim i masave per qellime private, po dilni ne fjale te mia , e keto ua kam thene para 4 viteve. Do ta shohin se ne kete fe nuk ka besim te sinqerte, po si te kete kur keqperdoren njerezit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 26-06-2011 më 07:53

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Shqiptaret e Kosoves deri sot nuk kane pasur tri gjera elementare per te sfiduar influencen arabo-turke qe vie nepermjet te fese islame:

1. Shtet.
    2. Pushtet.
    3. Liri.

Tani qe kane keto tri gjera (cdo here e me teper), feja islame do tkurret cdo dite e me shume, si ne kohen e E. Hoxhes, por pa dhune, vec me shkence dhe mbrojtje te shkences nga feja islame.
    Haha,une gjithmon kam then dhe do te them,qe shkaketar qe muslimanet me marr pushteti do te jene ata njerez qe jan anti fetare,ata njerez qe nuk i japin te drejta muslimanve.
    Paramendo fare politikane te lodhet kem.
    Shembull une po mos te doja qe muslimanet ta marrin pushtetin kurr ne Kosove,a din si do te veproja?!Do tja permbushja kerkesat e tyre,qe i kan per nje qender islamike,lejimin e femrave me shamia ne shkolle,dhe lenden fetare.
    Paramendo keto 3 kerkesa politikanet nuk jan e gjendje mi ba,per ata njerez qe ja kan dhan voten atyre qe sot jan ne pushtet,dhe per ate qe mos mi jep hapesir muslimanve me marr pushtetin.
    E tash pasi qe nuk po i permbushni kerkesat tona,tash ne mobilizohemi ne forma te ndrshme deri sa te arriijme qellimet tona,edhe deri sa ta marrim pushtetin,dhe do ta marrim.
    E pra kjo eshte rezultat i mos punes se politikanve anti fetar,Anti fetaret do ti sjellin ne pushtet fetaret,mbajeni mende.!

Me t'mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Tash ishin tu lyp Xhami midis Prishtine balistat

Se me demek na jeten e sigurt, kejt t'mirat i kena, me buk, me pare, me tonat bre tash thjesht me u knaq tu shku mu fal s'kena tjera pune veq me u fal...

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Edhe tek familja ime perpos 3 vetave, te tjeret jane regjistruar si myslimane. Po sa e di une familjaret e mi nuk e zbatojne fene islame. Sot per shumicen e shqiptareve te Kosoves feja islame me nuk ka kuptim te praktikohet, do ta shohesh qe njerezit do te ftofen nga feja islame me kalimin e kohes, ku mos me u ftof kur ja merr lirine e levizjes, lirine bazike te njeriut, kan me u ftof kur ta percan familjen, po e paramendoj veten me te blloku ne trafik 2-3 ore ne pike te zhegut, nese smundesh me levize lirshem kjo eshte njejte si me qen nje njeri i vdekur. Ndoshta edhe kur ta ndertoni xhamine e Madhe do ta bllokoni hapesiren jashte saj. Por ma mire qe po ndodhe kjo se njerezit do ta shohin se feja islame asgje ska te beje me Perendine, Zotin, Krijuesin, por eshte krejt politike, manipulim, e keqperdorim i masave per qellime private, po dilni ne fjale te mia , e keto ua kam thene para 4 viteve. Do ta shohin se ne kete fe nuk ka besim te sinqerte, po si te kete kur keqperdoren njerezit.
    Popo bona llaf se na knaqe.
    Nese xhamia nuk i nxen normal qe ata duhet me dal mu fal ne oborr te saj, nese oborri nuk i nxen normal duhet ne rruge, ata ne qiell sun fluturojn.
    Kombi mbi të gjitha

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Turp eshte per kryetarin e Komunes qe nuk i jep vetem nje leje te vetme me vule dhe dokumentacion i leshuar nga komuna. Simbas informacioneve qe kam askush ska kerku para per ndertimin e gjamis parat jan te gatshme por kerkohet vetem leja e ndertimit.

Nje zot shpije duhet te jet i barabart me te gjithe roberit e shtepis njesoj ndryshe here do kur do shperthen revolta.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Kosova është Islamike për nga disponimi i ndjenjave fetare këtë e thashë 1 mijë herë dhe vazhdoj ta përseris kush ka kundër le të urdhëroj.
    Atehere je duke ia futur kot!!
    Islamike do te thot epo te permbushe tere ato kriteret qe te rreshtova me lart, perndryshe mund vetem te thuash se kosovaret mendojne shumica, te jene myslimane, edhe pse nuk e dine se ç'do te thote te jesh i tille!
    Në Prishtinë asnjëherë nuk protestohet 100% dalja në namaz siç e patë edhe ju është më masivja ndër të gjitha organizimet mjafton festa e Bajramit ta deshmoj këtë. Pastaj po harron ti se në të njejten kohë rreth 40 xhamia në Prishtinë ishin duke falur namazin e xhumasë, pra nuk ishin të gjithë në atë udhëkryq që të protestonin.
    Kjo qe ke shkruar eshte emblematike!!!!!
    Ne Prishtine ka 40 xhamija dhe dalin ca mjekrrosha(ata qe shihen ne video) e i kercenohen policise se gjasme atyre po u shkelen te drejtat??!!A nuk iu vjen turp.....a po duan nje xhami per çdo 4 shtepi!!? Po pse mer jahu nuk i pajisni shtepite e prishtinalive me nga nje minare dhe e zgjidni problemin bukur fort??!!
    Kur ca te "ndritur" ketu, si puna e Albos , me kunderviheshin kur une po ashtu si sot, u tregoja vendin islamikeve qe kerkonin shamija neper shkollat publike, une iu pergjigja se: Protesta per te lejuar shamijat neper shkolla, eshte vetem fillimi i trazirave qe do te ndodhin ne Kosove e Maqedoni per shkak te rrymes vahabiste.....grami do shkulur me rrenje, perndryshe prish gjithe aren!! Keni per t'ua pare hajrin!!
    Nuk jam largpames, thjesht eshte Islami i tille!!

P.S. Ti gjasme je person qe logjikon dhe kur debaton nuk i ben bisht te vertetes......pse nuk iu pergjigje pyetjeve te mija??!!
    Jarigas

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Kosova është Islamike për nga disponimi i ndjenjave fetare këtë e thashë 1 mijë herë dhe vazhdoj ta përseris kush ka kundër le të urdhëroj.
    Në Prishtinë asnjëherë nuk protestohet 100% dalja në namaz siç e patë edhe ju është më masivja ndër të gjitha organizimet mjafton festa e Bajramit ta deshmoj këtë. Pastaj po harron ti se në të njejten kohë rreth 40 xhamia në Prishtinë ishin duke falur namazin e xhumasë, pra nuk ishin të gjithë në atë udhëkryq që të protestonin.
    Ilirian, kur isa mustafa mbylli klubet e nates ne pr, sheshi nena tereza ishte stermbushur me te ri,duke protestuar qe ato te hapen perseri, dhe perparsia eshte qe ishin te gjithe nga 20tat e deri te 35tat,pra lirisht mund te themi qe klubet e nates qe jane te mbytura ne alkohol dhe me haram sipas islamit kane 3-4 here me shume "xhemat" se xhamiat dhe ate 3-4x ne jave.
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 26-06-2011 më 10:13
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Marduk Lexo Postimin
    Tash ishin tu lyp Xhami midis Prishtine balistat

Se me demek na jeten e sigurt, kejt t'mirat i kena, me buk, me pare, me tonat bre tash thjesht me u knaq tu shku mu fal s'kena tjera pune veq me u fal...
    Tamon si vllaznit cigan(palestinez), bile per inati t'tynev 2x mat madhe kena me bo hahaha.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Faqja 51 prej 80 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •