Close
Faqja 29 prej 80 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 799
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Naim Ternava dha 6.5 milion marka gjermane në mbështetje të luftës së UÇK-së në vitin 1998
    Naim Ternava dergoi 50 imam në UÇK, atëherë kur u dha kushtrimi "Atdheu në rrezik - Vendlindja thërre"
    Naim Ternava nuk po kerkon të bëhët shtet islamik, e as diçka e jashtëzakonshme, po kerkon atë që i takon.

Më tepër të merremi me ata që i gjykojnë keta njerëz (tipat si ty), pa dyshim propaganda serbe në forum ka gjetur mercenarët e saj, madje kam hapur temë mbi ta.
    Naim Tërnava, ky terrorist që do të krijoj një 97 fetare në Kosovë, është nën vëzhgim të rreptë në këto momente nga media ndërkombëtare, dhe në Kosovë është investuar shumë për ta hequr nga kllapa sunduese Sllave, aq shumë saqë dhe vuajtja e ekonomisë Amerikane është direkt e lidhur me luftën që u bë në mes të Europës e më pas në Iraq.
    Vazhdoni vazhdoni.

Falimnderit që dole haptas si ndjekës i linjës Wahabe në Kosovë.

Tjetri...

Shpëlaj gojën përpara se të më quash mua Serb apo cdo gjë tjetër. Në shërbim të tyre je ti me Tërnavën dhe Turqit e tjerë. Tipat si mua po parashikojnë me përpikmëri kafshëritë që tipa si ty po kryen dhe pasojat që do kenë në Kosovë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 24-06-2011 më 20:26
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Po këta janë hoxhallarë atdhetarë e përparimtarë. Këtu po ju dhemb juve. Ajo shami që po e kërkoni ju nuk është jona. Prandaj thoni se kanë bërë "gafe"!
    Vjet, në Kosovë kur para një fakulteti e kam parë një vajzë të "mbuluar" ( me këso shamie ) a di sa e shëmtuar më është dukur!!!
    Per cilen shami je kah fol o kikirez?
    Ni shami ekziston, ka ekzistuar nuk ka 100 shamia.

Ti qe po leh në emër të myslimanëve pa patur as lidhjen më të vogël me islamin para se të flasesh kundër një grupi ndëgjoje çka thotë Myftiu i Kosovës për atë grup që ti po e paraqet si fraksion dhe pastaj analizoje veten se si po del në kundërshtim me BIK-un dhe me pjesetaret e saj ku nder ta janë edhe Xhabir Hamitat.
    Videoj nga minuta: 4:00 - 4:57

Emisioni "Info Magazine" nuk vlen për kyçjen e shikuesve nga telefonat, Naim Ternava bëri kerkesë të vazhdueshme që të inkuadrohet në emision meqë nuk u pajtua asesi me genjeshtrat e pjesëtarit të SHPK-së i cili tha se gjoja kemi kontaktuar me BIK-un.

Ja emisioni i plotë:

Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Naim Tërnava, ky terrorist që do të krijoj një 97 fetare në Kosovë, është nën vëzhgim të rreptë në këto momente nga media ndërkombëtare, dhe në Kosovë është investuar shumë për ta hequr nga kllapa sunduese Sllave, aq shumë saqë dhe vuajtja e ekonomisë Amerikane është direkt e lidhur me luftën që u bë në mes të Europës e më pas në Iraq.
    Vazhdoni vazhdoni.

Tjetri...

Shpëlaj gojën përpara se të më quash mua Serb apo cdo gjë tjetër. Në shërbimt ë tyre je ti me Tërnavën dhe Turqit e tjerë. Tipat si mua po parashikojnë me përpikmëri kafshëritë që tipa si ty po kryen dhe pasojat që do kenë në Kosovë.
    Absolutisht nuk deklarohem, nuk jam dhe kundershtoj fuqishem te jem vehabist, mirëpo të akuzohet kreu fetar i një shteti është e patolerueshme. Kjo nuk bëhët nga njerëzit e vendit tonë kjo bëhët nga ata që i sherbejnë vullnetarisht Serbisë kundër shqiptarëve që dolen zot ketij vendi. Më vie poashtu nga ana juaj që nuk jeni kundër vehabizmin, por për më tepër jeni kundër BIK-ut si instuticioni legjitim i shqiptarëve musliman, më këtë ju jeni antishqiptar dhe kerkesa e shqiptarëve ju pengon ashtu siç i pengonte Serbisë. Jo rasisht ky shtet (shtet amë i juaji) rrënoi 218 Xhami, sot në një Kosovë Islamike (për nga disponimi i bindjeve fetare të ketij populli shqiptar) është e mundshme dhe e natyrshme kerkesa që paraqitet nga konfesioni më i madh fetar i këtij vendi.
    Pasi që je antishqiptar duke i luftuar bindjet dhe kerkesat e tyre, mos shiko Kosovën e as Iliridën qaje hallin se në Tiranë po ndërtohet Xhamia
    Je duke i sherbyer kauzës serbe për mrekulli, sigurisht nuk duhet të shkosh menjëherë në ekstrem gradualisht deri sa të vish në atë pikë ti ofendosh edhe dëshmorët e këtij vendi.
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

illyrian king me duket se eshte i njeti person qe eshte bere ban me para : Gimchja .

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    illyrian king me duket se eshte i njeti person qe eshte bere ban me para : Gimchja .
    Ska rëndësi kush është, kjo është linja e Tërnavës dhe po bindem. Po bindem sepse njohuria e tyre mbi Kuranin dhe në përgjithësi mbi teologjinë le shumë për të dëshiruar. Janë kryesisht njerëz me diplloma fallco në Lindje të Mesme dhe vijnë e vendosen vec për të kryer propagandë. Wahabët janë sekti më i pashkolluar në teologji Islame. Janë parazita por shumë të rrezikshëm. Këta shkatërruan klerin musliman patriot në Kosovë, prandaj dhe unë do vazhdoj ti quaj ISLAMIK, sepse të tillë janë, dhe prandaj tërrbohen kur i flet me këtë mënyrë, e hapin tema komike mbi komunitetet e tjera fetare.
    Rrezikshmëria e tyre është shumë e lartë në një vend pa punë dhe pa edukim si Kosova aktuale.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    O marsel vazhdo sherbej Janullatosit në Greqi, më trego sa persona arritet ti bindeni që të marrin pasaportë greke?! dhe sa e sa do t'a ndërrojnë kombësinë. Nuk do ti kisha bërë keto pyetje por meqë je duke kryer atë sherbim mbase mund edhe të na informosh neve që jemi kureshtar.

Asnjëherë nuk pendohem pse përkrahi njerëz atdhetar të popullit tim. Ata që janë kundër atdhetarëve janë pjell e grekëve klyshqi të serbëve me të cilët e kemi zgjedhur kompromisin në luftën 1998-1999 me anë të pushkës e jo fjales.
    Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Absolutisht nuk deklarohem, nuk jam dhe kundershtoj fuqishem te jem vehabist, mirëpo të akuzohet kreu fetar i një shteti është e patolerueshme. Kjo nuk bëhët nga njerëzit e vendit tonë kjo bëhët nga ata që i sherbejnë vullnetarisht Serbisë kundër shqiptarëve që dolen zot ketij vendi. Më vie poashtu nga ana juaj që nuk jeni kundër vehabizmin, por për më tepër jeni kundër BIK-ut si instuticioni legjitim i shqiptarëve musliman, më këtë ju jeni antishqiptar dhe kerkesa e shqiptarëve ju pengon ashtu siç i pengonte Serbisë. Jo rasisht ky shtet (shtet amë i juaji) rrënoi 218 Xhami, sot në një Kosovë Islamike (për nga disponimi i bindjeve fetare të ketij populli shqiptar) është e mundshme dhe e natyrshme kerkesa që paraqitet nga konfesioni më i madh fetar i këtij vendi.
    Pasi që je antishqiptar duke i luftuar bindjet dhe kerkesat e tyre, mos shiko Kosovën e as Iliridën qaje hallin se në Tiranë po ndërtohet Xhamia
    Je duke i sherbyer kauzës serbe për mrekulli, sigurisht nuk duhet të shkosh menjëherë në ekstrem gradualisht deri sa të vish në atë pikë ti ofendosh edhe dëshmorët e këtij vendi.
    Në Tiranë deri në 2003, vitin kur Tërnava hypën në krye nuk dilte njëri në sheshe, maksimumi ndonjë Bajram tek tuk, nëse qëllonte që njerëzit ktheheshin nga emigrimi dhe nuk e kishin kthyer akoma fenë. Fenomenet e daljes në qëndër si në Kosovë tek ne fillojnë shumë vonë. Por në Shqipëri ka një gjë, që as nuk e merr mundimin njëri ti prekë me dorë këta humbameno, të paktën për momentin.

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Këta shkatërruan klerin musliman patriot në Kosovë
    Keta ishin për dekada krerë të klerit musliman patriot në Kosovë këta ishin ata që kultivuan patriotizmin brenda klerit islam në Kosovë.

Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Raporti nga Klan Kosova

Kombi mbi të gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Shqiptari qe ta doje pak europa vret nen e bab e jo me te tjeret.
    Dije o shqiptare se harixhinjt e europes keni qene, jeni, dhe do te mbeteni sa do qe ju u serviloseni.
    Funderin dhe llozhurat e europes do te jeni perhere.
    Arabet po ju largojme llumin nga qendra e kryeqytetit, po ju regullojne rruget, kurse ju bukshkel i shani e ofendoni.
    Diten ju quraviteni per ndonje koromene, kurse sa mbushi barkun i shani
    hak ptu pis milet

Faqja 29 prej 80 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •