KOT ANA SHALA ..... Shkritare shqiptare ... Zgjidhja...??
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Postuar mė parė nga Enkeleu DIL O HAXHI BAbA e na thuaj kush eshtė ky shkrimtar Zgjidhja... ?? ALI ABDIHOXHA..
Postuar mė parė nga Foleja_ ALI ABDIHOXHA.. Saktė Foleja
Postuar mė parė nga Enkeleu DIL O HAXHI BAbA e na thuaj kush eshtė ky shkrimtar Zgjidhja... ?? ALI ABDIHOXHA! U perpoqa te pakten hahahaha... Enkeleu ju i merrni dy pergjigje nje mbas nje,derisa nderimoret e folese e orhidese kane prit dy dite per nje pergjigje....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 24-06-2011 mė 16:52
AUTOCHTHONOUS
Postuar mė parė nga Enkeleu KOT ANA SHALA ..... Shkritare shqiptare ... Zgjidhja...?? NATASHA LAKO........
Postuar mė parė nga anita340 ALI ABDIHOXHA! U perpoqa te pakten hahahaha... Enkeleu ju i merrni dy pergjigje nje mbas nje,derisa nderimoret e folese e orhidese kane prit dy dite per nje pergjigje.... Hahahahaha Anita , une e thashė mė heret qe nuk jam ashtu i pameshirshem sikur Orhideja dhe Foleja_ , mbeta mbreme sikur somnabul para kompjuterit
Postuar mė parė nga Foleja_ ALI ABDIHOXHA.. Kurre s'e kisha gjete kete Ta pys Prinzin, se mos e njeh kete shkrimtar
Postuar mė parė nga Enkeleu Hahahahaha Anita , une e thashė mė heret qe nuk jam ashtu i pameshirshem sikur Orhideja dhe Foleja_ , mbeta mbreme sikur somnabul para kompjuterit Kush kush, i pameshirshem?
Postuar mė parė nga orhideja Kurre s'e kisha gjete kete Ta pys Prinzin, se mos e njeh kete shkrimtar Hoti veq topallicat po i njifke, a thu a e njeh ai nje qe e njoh une, gagagaga , veq se ka emrin Hajri
Postuar mė parė nga orhideja NATASHA LAKO........ Bravo Orhideja ...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt