Close
Faqja 23 prej 80 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 799
    Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Ore, do pergjigjet dikush, apo keni frike nga pergjigja?

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Shpresoj se kurre sdo te behet asnje xhami me emrin e nje sulltani qe ka prere shqiptare. Por edhe nese do te ndertohet aty ku i shohin me shume njerez, mire le te ndertohet, do tju shohin se si beni rituale te budallalleqeve.
    Keta nuk kane bere asnje te mire per shoqerine dhe nuk ia duan te miren Kosoves, por duan ta islamizojne sa me shume ate, te njejten e bene ne Maqedoni duke luftuar kombin shqiptar e duke i futur ne halucinacione fetare njerezit. Po mire beson ne islam, OK, falu ne xhami e mos blloko rruget se ajo eshte nder rruget kryesore ne Prishtine. Bindeni njerezit qe xhamite jane me shume me rendesi se sa puna dhe arsimimi. A po thoni se 99% e shqiptareve te Kosoves jane myslimane. Hipokrit cifti yt qe ne njeren ane shan Nene Terezen ne predikime fetare duke e bere prostitute, e ne anen tjeter ju thoni se 'jo more kush po thote se neve s'na pengon katedralja'. Njerez dyfytyresha, perpara te qeshni, pas shpines te shani. Flliqesi
    Edhe ti kur po fol as Wc-ja spom pranon me hy mrenda aq keq po mushna . Sa per ritualet qysh i bojm ska dert se munden mi pa qe i bojm ritualet e Abrahamit profetit te 3 feve te sotme qe vetem nje fe i bon ajo Islame tjerat ato 2jat i bojn pagane me shtylla betoni t'gipsit me qirinj dhe kapela t babilonis[prifti].
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Mos u merzit ti aspak per Kosoven se Kosova gjithmone e ka ushtruar fene, se nuk ka qene e ndaluar si te ju as gjate komunizmit. Dhe tani i ke njerezit e njejtje, me perjashtim te disave qe jane me imazh tjeter qe une nuk i kam ne qejf. Xhamia ka pasur gjithmone. Por pse mos te ju ndertohet spo kuptoj. Me mire me u fal ne xhami se mi mbush rruget. Ata ateista nuk behen.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    inshalla nuk na denon zoti me ndonje fatkeqsi natyrore apo luft per shkak te ketyre terroristeve qe urdheruan te rrahin njerzit e pafajshum te cilet nuk kerkonin asgje me shum pos ate e cila ju takon

Muslimanet duruan boll lejuan ndertimin e kishes e cila ishte provokim ata treguan se nuk jan kunder kishes dhe nuk e penguan ,ata perplot 10 vite kerkuan nga komuna qe tu ipet leja ne menyr paqsore asnjeher komuna nuk deshi te merret me kete gje edhe pse i ka te ozurpuara tokat e bashksis islame ,ata protestuan ne menyr paqsore dhe u rrahin nuk u lan te qet qe ti kerkojn falje dhe ndihm zotit dhe ky eshte kulmi

me vjen mir se tani fort mir po dihet se kush eshte viktima e kush eshte terroristi
    Provokim ndertimi i Katedrales ??
    A nuk eshte provokim per te krishteret e Italis , kur ne Rome gjindet Xhamija me e madhe ne Europe ?? A nuk eshte provokim ku ne cdo vend te krishter gjinden Xhamija ??

Pse duhet te jete provokim , kur vet shtetet e krishtera te kan ndihmu clirimin kurse vendet muslimane as qe e kan rrujte per ty ??
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ani feja juaj? Ik mos shko shit perralla tjeterkund. oj xhamia lol Qysh po pesoni kaq shpejt metamorfoze lol

Bashke me Draguen qe ka qejf kur ndertohet katedralja a si te ndertohet ndonje xhami na behet ateist i perbetuar. lol
    Nuk eshte vone me pa rrugen e drejte edhe ti lol

Drague ka qejf te ndertohet katedralja ?? Drague ka pi kjo pak

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Tani mor miq, te rrime drejt e t'flasim shtermber nuk mundemi por do shtroja nje pyetje:

A eshte kerkuar leje nga Policia per manifestimin ne fjale?
    M'tute me ate kercnimin, me duhet patjeter te te pergjigjem.

Eshte kerkuar leje, por s'i eshte dhene.
    I feel Kosovereign!

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Bukur besa po e kërcejmë vallen e serbit.

Vatikani paguan të ngrihet katedrale në Prishtinë. Katolikët e "Shqipërisë" dhe mezi mbushin një kishë, Prishtinës i duhej katedrale. Dhe e dimë fort mirë se Vatikani është mik i Serbisë.

Protestuan këta treçerek-pantollët. U ankuan kundër protestave ata 200 katolikët e Kosovës. U zunë sa u zunë. Fërkoi duart serbi.

Tani na kërkojnë Super-Xhamira treçerek-pantollët. Pse vetëm Vatikani duhet të ngrejë katedrale? Nuk duhet edhe një super-xhami arabe me emrin e ndonjë sulltani turk?
    Dhe policia përdor dhunën.

Bravo. Nuk qenkeni budallenj që të ziheni pse u hodh një gur në lum. Duhen dy gurë që të zihen 2 milionë shqiptarë.
    Mjafton që Serbia t'i kërkojë Vatikanit të ngrejë një katedrale dhe pastaj t'i kërkojë Turqisë të ngrejë një xhami.

Dhe ja ku kacafyten 2 milionë shqiptarë "pse katedralja? pse xhamia?".

Bukur besa po e kërcejmë vallen e serbit.
    -

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Tani mor miq, te rrime drejt e t'flasim shtermber nuk mundemi por do shtroja nje pyetje:

A eshte kerkuar leje nga Policia per manifestimin ne fjale?
    Nuk e di a eshte kerku apo jo por une nuk do kerkoja kurr leje nga policia per te protestu per te drejtat e mia qe me takojn, kurr sdo kerkoj leje ,po te kerkonim leje nga serbia per protestat ne at koh asnje protest nuk do realizohej e as qe do formohej uqk dhe ndoshta edhe tani do ishim nen serbi por ne nuk ju gjunjezuam serbit sepse ai na mohoj te drejtat qe na takuan dhe ne protestuam dhe luftuam pa kerku leje nga ajo
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Po ky "bossi" juaj i ka fajet ....ai hoxha i thiut thirrke mos votoni VV po PDK , qe qka ju bon PDK-ja , ja u ngul kepen

O Drague , mi ra kisha nkry i bon cop cop , ma mir xhamija

Shif shif , tasht feja i paska nda shqiptart qe te mos mirren me punet e njeri tjetrit?? Cka do sjelli tjeter kjo feja juaj ??
    Une se kam votu PDK,por kam votu VV.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin

Nuk eshte vone me pa rrugen e drejte edhe ti lol

hehehehheheh... vone e ke gjet ti dhe mos me cito me kurre se hipokritet jane per mua lloji me i neveritshem.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    hehehehheheh... vone e ke gjet ti dhe mos me cito me kurre se hipokritet jane per mua lloji me i neveritshem.
    Jo ju jeni hipokrite , sepse ju pelqen kur dikush nga jo fetar kthehet ne fene tuaj , kurse dikush qe le fen tuaj behet hipokrite .

Qitja lapsin kush eshte kush

Faqja 23 prej 80 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •