Ore, do pergjigjet dikush, apo keni frike nga pergjigja?
Ore, do pergjigjet dikush, apo keni frike nga pergjigja?
Edhe ti kur po fol as Wc-ja spom pranon me hy mrenda aq keq po mushna. Sa per ritualet qysh i bojm ska dert se munden mi pa qe i bojm ritualet e Abrahamit profetit te 3 feve te sotme qe vetem nje fe i bon ajo Islame tjerat ato 2jat i bojn pagane me shtylla betoni t'gipsit me qirinj dhe kapela t babilonis[prifti].
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Mos u merzit ti aspak per Kosoven se Kosova gjithmone e ka ushtruar fene, se nuk ka qene e ndaluar si te ju as gjate komunizmit. Dhe tani i ke njerezit e njejtje, me perjashtim te disave qe jane me imazh tjeter qe une nuk i kam ne qejf. Xhamia ka pasur gjithmone. Por pse mos te ju ndertohet spo kuptoj. Me mire me u fal ne xhami se mi mbush rruget. Ata ateista nuk behen.
Provokim ndertimi i Katedrales ??
A nuk eshte provokim per te krishteret e Italis , kur ne Rome gjindet Xhamija me e madhe ne Europe ?? A nuk eshte provokim ku ne cdo vend te krishter gjinden Xhamija ??
Pse duhet te jete provokim , kur vet shtetet e krishtera te kan ndihmu clirimin kurse vendet muslimane as qe e kan rrujte per ty ??
Nuk eshte vone me pa rrugen e drejte edhe ti lol
Drague ka qejf te ndertohet katedralja ?? Drague ka pi kjo pak![]()
Bukur besa po e kërcejmë vallen e serbit.
Vatikani paguan të ngrihet katedrale në Prishtinë. Katolikët e "Shqipërisë" dhe mezi mbushin një kishë, Prishtinës i duhej katedrale. Dhe e dimë fort mirë se Vatikani është mik i Serbisë.
Protestuan këta treçerek-pantollët. U ankuan kundër protestave ata 200 katolikët e Kosovës. U zunë sa u zunë. Fërkoi duart serbi.
Tani na kërkojnë Super-Xhamira treçerek-pantollët. Pse vetëm Vatikani duhet të ngrejë katedrale? Nuk duhet edhe një super-xhami arabe me emrin e ndonjë sulltani turk?
Dhe policia përdor dhunën.
Bravo. Nuk qenkeni budallenj që të ziheni pse u hodh një gur në lum. Duhen dy gurë që të zihen 2 milionë shqiptarë.
Mjafton që Serbia t'i kërkojë Vatikanit të ngrejë një katedrale dhe pastaj t'i kërkojë Turqisë të ngrejë një xhami.
Dhe ja ku kacafyten 2 milionë shqiptarë "pse katedralja? pse xhamia?".
Bukur besa po e kërcejmë vallen e serbit.
-
Nuk e di a eshte kerku apo jo por une nuk do kerkoja kurr leje nga policia per te protestu per te drejtat e mia qe me takojn, kurr sdo kerkoj leje ,po te kerkonim leje nga serbia per protestat ne at koh asnje protest nuk do realizohej e as qe do formohej uqk dhe ndoshta edhe tani do ishim nen serbi por ne nuk ju gjunjezuam serbit sepse ai na mohoj te drejtat qe na takuan dhe ne protestuam dhe luftuam pa kerku leje nga ajo
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Krijoni Kontakt