Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 52
    i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    qysh jeni edhe i keni punet,edhe kurr drite skeni me pa ju se per juve as xhamia as kisha nuk vlen...jeni hala n`tripa t`enverit e zoti ju rujt...ma mire me jau pas ble ndonje gomone per te ikur ne itali hahahahahahhahah skisha shti pare ne juve kurr hiq une,se ju nuk dini fe as zot as kurgjo hiq.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    pse rren mer burrels komunist
    o shoku artikullin se kam shkruajt une,,,sa per komunist ne 90 kam qene nja 16 vjeq

i bie te kem lind komnist simbas teje

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    shum mir e kan ber matjanet, bravo.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Opake Opinga Lexo Postimin

Allahu e di me se miri
    une thashe dy, tre , po me gjithe keto i bjen me ra islamizmi ne ballkan.Haaaaaahhhaa
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Pyka Lexo Postimin
    Av burr bre gjynah prej allahut,i kofshim fal keti,me u kty shpia e zotit ne shtall kjo marre eshte per at katun qe e ka leju ket gja,ve q allahu u ardhet hakesh,po kta te shqipnis nuk kishin fe burr,kta per fe dy lek nuk po i dhashin,ani ata lypshin me ua renovu,e pse e lat me i shti bagtin aty kur iu eshte nevoit,tctctctctc,far njerez.
    Te gjitha mekatet e ketij rasti i mar une vullnetarisht per siper. Allahu ma rrofte mua te parit, pastaj te gjitheve qe kane bere kete gje, si dhe tjereve qe pelqejne kete gje. Keto mekate te shkojne ne konto time.

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Shumė e vėrtetė shqiptarėt e dhanė pergjigjen e tyre, ja ndegjoi mirė se ēka potencuan ata nė videon qė solle ti. E mos flit nė emėr tė tyre.
    Shume fjale the per asgje .
    Sic shikon edhe vete , zgjodhen qe ta bejne stalle . A ka mohim me te madhe te fese se gjiysem henes sesa ta kthesh objektin qe e perfaqeson ne stall , pikerisht nga ata banore qe ju eshte ndertuar ajo xhami ?!

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anėtarėsuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipėri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Shume fjale the per asgje .
    Sic shikon edhe vete , zgjodhen qe ta bejne stalle . A ka mohim me te madhe te fese se gjiysem henes sesa ta kthesh objektin qe e perfaqeson ne stall , pikerisht nga ata banore qe ju eshte ndertuar ajo xhami ?!
    Jo ka mohim edhe mė tė madh p.sh nė Suedi Kisha shėndėrrohet nė Xhami.
    Mos e krahaso Shqipėrinė pas-komuniste me atė moderne tė lutem!
    Kombi mbi tė gjitha

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Tashe e kane rradhen Manastiret Greke te ndertuara ne gjdo cep te Shqiperis nga Jnullati
    Thumbs up ....................
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anėtarėsuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet nė Bllog
    1
    Esht shum qudi e madhe puna e ketyre ateistave.Te gjitha materialet gjitha postet qe i bjen vetem e vetem offendime o njerz kur do ta kuptoni qe me ofendime nuk fitohet reputacion e as nuk mund ta ndryshosh mendjen e dikujt se qfar te besoj e qfar te lej.
    Vetem nese kthehemi mbrampa se qka ka bere Enver hoxha e shum ateista tjer do e kuptoni se cfar qellimesh kan kta dhe nese u vjen rasti qe te dalin ne pozit mjer per popullin.
    " Injoranca ėshtė Terri mė i madh nė Botė "

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    nje zgjidhje shume e mire. me ne fund keto objekte sherbejn per dicka vertet te dobishme. uroj qe kete fat te kene edhe kishat qe ka ndertuar janullatosi me grekofonet e vet. larg rrymat fetare ekstremiste percarese qe po hedhin rrenj ne shqiperi keto 20 vjet. ne radhe te pare shqiptaria dhe me pas feja kush e do duhet te mbaj ate rryme tradicionale shqiptare teresesht tolerante.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •