Close
Faqja 28 prej 45 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 448
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Jo re se ul , qe e vogel kam dashur te qes ne pah kocalkat e mia te bukura hahahha

Thnx **** , po kam dal ne karroc ketu por me duhet ta zvogeloja , e keshtu qe ska dal ajo karroca qe kur e shof tani me duket si karroc e kohes se skenderbeut ...
    Sa bellerina e mir qe kom qen hahahahahah
    damn ke edhe foto me karroc? po une pse nuk kam ahaah me siguri do jesh femija e pare ose me e vogla. nobody buys karroca per femijet e dyte ne familje. i am the middle child lol. i was cheated ahaahah.
    I LOVE GOD

j&g

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Ngjasoj me djalin tend?! Pash besen a jena taku noj her bashk para se me t'limd djali?

I ke ren fiks ne te, ka qen 1980 shtator
    Hahahahaha e paska gjetur moshën tënde Viola o Skënder, (duhet të jesh 30-35 vjeç) thotë ajo nisur nga fotoja.
    Atë 76 që ke publikuar Ti s'e ka parë fare ajo.

P.s Ka ndonjë "fontongranfi senksi" nga faqja Nr.5 e këtej që të kthehem unë apo jo??

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    P.s Ka ndonjë "fontongranfi senksi" nga faqja Nr.5 e këtej që të kthehem unë apo jo??
    Asigjo sheksi s'ka kalu akoma xhixho...
    Por ne presim, presim...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anëtarësuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Auccc sa e mir si kom qen bebe....
    Duke gjykuar nga koha qe eshte marre kjo foto , duhet te jesh jo me shume se 25-30 vjece . Am I right ?

Ah moj Walchi , c'me kujtove !
    Une jam rritur me breke prej basme , te lara me finje . Cdo dite mamaja ngrihej ne oren 2 am , lante rroba deri ne oren 5 am , i thante tek gryka e sobes dhe ne oren 6 am na bente banje te gjitheve . Hej behet fjale qe ne kohen e Enverit benim banje jo nje here ne jave por CDO DITE . Edukatorja ime e cerdhes me vone me thoshte gjithmone : gjeja e pare qe beja kur ju sillte mamaja ne cerdhe ju mirrja ere aromen e rrobave te lara dhe sapunit ne floket e tua . Mamase i thoshte : aman moj korcarke me ke e ke zene kete femije ? - me ndonje gjerman ? Syte e kalter dhe floket bjonde kam qene . Foto e avatarit eshte kopja ime , dmth vajza ime .
    $ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    damn ke edhe foto me karroc? po une pse nuk kam ahaah me siguri do jesh femija e pare ose me e vogla. nobody buys karroca per femijet e dyte ne familje. i am the middle child lol. i was cheated ahaahah.

Po mi kjo esht foto ne te cilen esht karroca ku kam qen ul por e bona te vogel se del shum e madhe e se pranon forumi , un jam e vogla por kam qen dashuria babit kshuqe kam qen nje cik me e privilegjuar se motra madhe
    Po kur i shof kto fotot me veshjet e sendet qe na rrethonin omg me vjen keq ca brezi cop cop qe kemi qen

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Po mi kjo esht foto ne te cilen esht karroca ku kam qen ul por e bona te vogel se del shum e madhe e se pranon forumi , un jam e vogla por kam qen dashuria babit kshuqe kam qen nje cik me e privilegjuar se motra madhe
    Po kur i shof kto fotot me veshjet e sendet qe na rrethonin omg me vjen keq ca brezi cop cop qe kemi qen
    ahahah per ateher ishin mrekulli. tani ne e krahasojme me cfare kane femijet sot. djali im first bike e bleu 2 vjec. kurse une 12 lol. ahahah viola "me breke prej basme" ahahah sa kam qeshur. tough times por shqiptaret ne pergjithesi me ato pak kushte rrinin paster.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Wal, ta pava sherrin, tani ma bllokoi serveri ip-n per refresh edhe nuk e pashe foton, mu bö zemra kullojs e makaronave.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Viola.V Lexo Postimin
    Duke gjykuar nga koha qe eshte marre kjo foto , duhet te jesh jo me shume se 25-30 vjece . Am I right ?

Ah moj Walchi , c'me kujtove !
    Une jam rritur me breke prej basme , te lara me finje . Cdo dite mamaja ngrihej ne oren 2 am , lante rroba deri ne oren 5 am , i thante tek gryka e sobes dhe ne oren 6 am na bente banje te gjitheve . Hej behet fjale qe ne kohen e Enverit benim banje jo nje here ne jave por CDO DITE . Edukatorja ime e cerdhes me vone me thoshte gjithmone : gjeja e pare qe beja kur ju sillte mamaja ne cerdhe ju mirrja ere aromen e rrobave te lara dhe sapunit ne floket e tua . Mamase i thoshte : aman moj korcarke me ke e ke zene kete femije ? - me ndonje gjerman ? Syte e kalter dhe floket bjonde kam qene . Foto e avatarit eshte kopja ime , dmth vajza ime .

Kap ate te dyten rrumbullak aq jam , kete vit kam nderruar prefiks Viola
    Mua mami me thot kur ishit te vogla ju nderroja pelenat dmth napat e qeset qe fusnin brenda jua nderroja 7 her ne dit , e gjith diten zieja rroba ne kazan , ju tani me pampersa sdoni me bo femij aq pertac jeni ...
    Kur shkoja un ne cerdhe qe me conte ose mami ose babi , isha kalama qe rrija gjithmone me edukatoren pasi isha shum mir e veshur dhe gjithmone e paster , te kishe mamin rrobaqepse asakohe sillte privilegjet e veta .
    Mamit tim si thonin kurre me ke e ke zen gocen , se kam qen kopia babit tim , saqe tani them amin o zot ..hahahaha
    Po duke pasur 2 prinder te bukur normal qe dhe un me motren do dilnim te bukula ...lol

ps: hoto skam ca me te bo qe ste puno ty lale , blej nje te ri se e paske konsumu shum ket ip hahahahah
    Ndryshuar për herë të fundit nga WALCHIRIA : 24-06-2011 më 14:10

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anëtarësuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Hahahahaha e paska gjetur moshën tënde Viola o Skënder, (duhet të jesh 30-35 vjeç) thotë ajo nisur nga fotoja.
    Atë 76 që ke publikuar Ti s'e ka parë fare ajo.

Hey Station !
    Jemi old fashion na . Ku ta di une qe 76 eshte viti i lindjes apo means something important to him ?! Mqs ketu ruhet identiteti anonim , kujtova se 76 ka ndonje kuptim emocional apo historik per Skenderin . Kjo nuk eshte jystifikim . Thjesht ashtu mendova .
    $ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    walchi vihe prap se un se pash
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 28 prej 45 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •